Ferie i Danmark på Trinity Hotel & konference center

Norsk | NOK

Trinity Hotel

Med flotte strender og sentral beliggenhet er Fredericia verdt et besøk.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Fin beliggenhet ved Lillebælt
 • Hyggelig hotell i historiske Fredericia
 • Spennende utflukter
649,-
3~4 dager fra
1.319,-

Moderne hotell ved Lillebælt

Miniferie ved Fredericia

3 dager
Fra 1.319,- / spar opp til 426,-
SPAR
4 dager
Fra 1.969,- / spar opp til 649,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Ett blikk på kartet er nok til å fastslå Fredericias sentrale plassering i Danmark. Her finnes alt en ferieby kan tilby: vakre strender, naturoppevelser, Legoland, løvepark og spennende byer omkring. Med utsikt over Lillebeltsbroene rett ved Lillebet, ligger den gamle festningsbyen Feredicia, med sjakkrutede gater omgitt av festningsvoller.

Hotellet tilbyr

Trinity Hotell er en rolig oase midt i naturen, nær vannet. Arkitekturen og den fine beliggenheten er kombinert med fantastisk komfort. Restauranten på Trinity Hotell serverer god mat i lokaler med utsikt over Lillebelt. Maten tilberedes etter hotellets sunne konsept 'eat wise'. Prøv også den store frokostbuffeten med masse godt pålegg og nybakt brød. Videre har hotellet treningsrom og et bredt utvalg av fritidsaktiviteter som for eksempel wii-spillkonsol og sykler. Besøk Café Gerhard, Trinity Hotels stemningsfulle café, som er en selvsagt møteplass etter en dag med bading og utflukter. Drikk en apretif før middagen eller avslutt kvelden med å prøve en av de mange ølsortene.

Rommene

De komfortable og moderne rommene har alle bad/dusj med ulike baderomsartikler, toalett, hårføner, TV, radio, telefon, vannkoker, kaffe, te, kakaopulver og gratis internett. Det er mulig å få en ekstraseng på rommet, den er 120 cm bred og egnet til to barn under 12 år eller en voksen.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Fint enkeltrom med en komfortabel seng (90x200cm) og eget bad med dusj og hårføner. Rommet er utstyrt med, flatskjerm-TV, telefon, vannkoker for te / kaffe, skrivebord og gratis WIFI.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 2
Stort dobbeltrom med en komfortabel seng (160x200cm) og eget bad med dusj og hårføner. Rommet er utstyrt med, flatskjerm-TV, telefon, vannkoker for te / kaffe, strykeutstyr, lenestol, skrivebord og gratis WIFI. Mulighet for 1 ekstra person i gjesteseng / sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Superior rom

1 / 2
Stort, moderne og lyst superior dobbeltrom med to komfortable senger (90x200cm) og eget bad med dusj og hårføner. Rommet er utstyrt med, flatskjerm-TV, telefon, vannkoker for te / kaffe, strykeutstyr, lenestol, sofa, skrivebord og gratis WIFI. Mulighet for ekstra personer i gjesteseng / sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder

Deluxe dobbeltrom

1 / 3
Stort, moderne og lyst deluxe dobbeltrom med to komfortable senger (90x200cm) og eget bad med dusj og hårføner. Rommet er utstyrt med, flatskjerm-TV, telefon, vannkoker for te / kaffe, strykeutstyr, lenestoler, skrivebord og gratis WIFI. Mulighet for 1 ekstra person i gjesteseng / sovesofa.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

270 km fra
Hirtshals, Danmark
650 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Hindsgavl Dyrehage (3.9km)

Dette herregårdslandskapet i Middelfart stammer fra helt tilbake til 1200-tallet. Her kan dere utforske den flotte naturen med åpne sletter, enger, bratte skrenter og gamle bøkeskoger. Dyrehagens store bestand av kronhjort og dådyr kan oppleves på turen rundt på Hindsgavl-halvøyen. Hindsgavl Dyrehage er perfekt for spaserturer i den fynske naturen, så hvis dere vil på ferie i Danmark og liker turer og aktive ferier i vakker natur, så kan dere bestille deres neste kjør-selv ferie allerede nå.

Bridgewalking Lillebælt (3.8km)

Bli med på en tur på den gamle Lillebæltsbroen. Få vann og luft under føttene. Toget kjører rett under dere og dere vil kunne merke broen bevege seg. Her er det også en fantastisk utsikt.

Ved Velkomstsentret er det skiftende utstillinger om broen og dens historie. Bridgewalking er ikke egnet for rullestolsbrukere, veldig overvektige og bevegelseshemmede, men ved utstillingen i Velkomstsenteret er det adgang for alle og det er gratis. Dra på ferie i egen bil og nyt en familieferie til vanns, til lands og i luften på den gamle Lillebæltsbroen.

Clay Keramikmuseum Danmark (5km)

Besøk Clay Keramikmuseum ved Lillebælt i Middelfart og opplev keramisk kunst, design og kunsthåndverk på nært hold. Museet huser noen av Europas flotteste samlinger av keramikk, heriblant ikke minst en overdådig Royal Copenhagen-samling. Museets forskjellige utstillinger er spennende og varierte og skiftes jevnlig ut med nye gjenstander.

Middelfart (6.9km)

Middelfart betyr "farvandet man reiser mellom" og henviser til forbindelsen mellom Jylland og Fyn. Byen ligger mellom den nye og den gamle Lillebæltsbroen på Lillebælts smaleste sted. I området er det mye å finne på med mange severdigheter som er verdt et besøk.

Fredericia (7.2km)

Fredericia ligger midt i trekantsområdet og ble grunnlagt som en militær festning, noe dere fortsatt kan legge merke til når dere besøker byen i dag. Byens gater ler rette på kryss og tvers og Fredericias sentrum er omkranset av en av Nord-Europas best bevarte vollgraver fra 1600-tallet. Finn barnevennlige hotell i nærheten og planlegg en sommerferie eller vinterferie i Fredericia på en kjør-selv ferie med Risskov Bilferie.

Kløverstien (7.5km)

Kløverstien er delt inn i en grønn, blå og sort runde. Her kan man velge å sykle rundt og se på forskjellige severdigheter i byen Middelfart. Gjør en stop ved Strib Fyr, og nyt utsikten til Fredericia på den andre siden. Ta en tur forbi Gamlehavn, hvor du kan ta en båttur, fisketur eller hvalsafari. Ta en tur gjennom byens historiske hjerte, hvor dere kan se byens eldste hus i Brogade.

Kolding (17.9km)

I Kolding er det noe for alle, enten dere er på ferie med barn eller ikke. Besøk f.eks. slottet, Koldinghus, eller nyt en dag med shopping og cafébesøk.

Koldinghus (18.9km)

Midt i sentrum av Kolding ligger Koldinghus, som ble bygget av en dansk konge i 1268 for å kunne forsvare grensen mellom Slesvig og Danmark. Kongeslottet brant i 1808 og var lenge en ruin, inntil den langvarige restaurering startet. Koldinghus har en spennende samling romansk og gotisk kirkeskulpturer samt antikk dansk billedkunst og kunsthåndverk hvor spesielt samlingen av dansk sølvkunst er uovertruffen. Garantert verd et besøk som familien ikke vil glemme med det første.

Geografisk Have (19.9km)

Denne praktfulle botaniske hagen i Kolding er nesten 100 år gammel. Den kom i stand da gartneren og planteskoleeieren Aksel Olsen, i 1925 fikk en ide om å opprette en hage hvor plantene var delt inn i etter deres geografiske opprinnelse. Opp igjennom årene har hagen blitt større og større, og i dag er det et 12 hektar stort område med syv forskjellige geografiske hager slik som Sibir, Nord-Amerika og Asia og fem temahaver som bl.a. omfatter en krydder- og legeurtehage. Videre er det også tre forskjellige pene rosenhager, noen dyr og en lekeplass. I 2016 fikk hagen, som den første i Skandinavia, den prestisjefylte internasjonale prisen ”Award of Garden Excellence”.

Fjordenhus (27.3km)

I juni 2018 fikk Vejle et helt nytt og ganske spesielt kjennetegn. Den verdensberømte dansk-islandske kunstneren Olafur Eliasson, står bak Fjordenhus som er en helt unik bygning som ligger på Vejles havnefront. Kunstverket er spekket med detaljer og utradisjonelle vinkler og naturen går inn i selve strukturen.

Den 9.000 kvadratmeter store bygningen reiser seg 28 meter opp fra havnebassenget og består av fire sammenhengende sylindere som skaper en forbindelse mellom fjorden og byen. Bygningen er laget slik at det er mulig at seile gjennom den i kajak og oppleve en helt spesiell vinkel. Øverst på bygningen er det planter og solcellepanel og om natten lyses den opp innenfra og ligner mest på et fyrtårn i mørket.

Bygningens vegger og murer består av tusenvis av smale, rektangulære mursteiner. Mellom dem er muret inn flere blå og grønne steiner. Spesielt de grønne steinene preger bygningens nedre del rundt fjorden, mens de blå blir flere og flere ettersom som bygningen reiser seg opp mot himmelen. Og dette er bare et eksempel på hvordan naturen er tatt med inn i strukturen. Et annet eksempel er en skulptur som gradvis avsløres og skjules av tidevannet

Derfor er det altså snakk om et ganske unikt byggverk hvor kunst og arkitektur kommer sammen i skjønn harmoni med den omkringliggende naturen.

Første etasje er åpen for offentligheten alle dager mellom kl. 07.00 og 24.00 og det arrangeres løpende guidede turer hvor dere kan få et innblikk i kunstnerens tanker og idéer bak utformingen av bygningen og de forskjellige kunstverkene som den huser. 

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Comwell Middelfart

Inkl. 2-retters meny

Fyn

Miniferie i Middelfart

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

496,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

Ligger med utsikt over Lillebæltsbroen

Les mer

Comwell Kolding

Inkl. halvpensjon

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

367,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

Miniferie i handelsbyen Kolding

Les mer

Vissenbjerg Storkro

Opplevelser på Fyn

Fyn

Kroferie på Fyn

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

1.096,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Nær Egeskov Slott!

Les mer