Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Weekendtur Polen

Rabattkoden er nå aktiv

Weekendtur Polen

Hva med å planlegge annerledes weekendtur neste gang dere henter frem europakartet der ferden går til Polen for å oppleve landets tradisjonsrike kulinariske spesialiteter? I Polen møtes gamle fasader med nye vaner, men det tradisjonelle polske kjøkken forblir mest ved det samme.

En weekentur til Polens vakre byer trenger ikke å koste stort. Dere kan smake dere gjennom rause porsjoner basert på varianter av svin, kål, sopp, rødbeter og løk - slik landets bestemødre har laget mat i generasjoner.

Uansett om dere bestiller to netter med direktefly til Krakow - en arkitektonisk skatt - reiser til Gdansk - ved badebyen Sopot - eller på weekendtur til energiske Warszawa, bør dere smake dere gjennom noen av de rause, rene, enkle og gode matrettene fra det polske kjøkken. Noe for de minste, eller alle som elsker det søte, er å bestille rikelig fra dessertmenyen når dere reiser i Polen.

Hvis dere har ekstra tid til overs bør dere undersøke mulighetene for kajakk- og padleturer før der dere sjekker inn. I Polens uberørte landskap er det fantastisk flott å dra på oppdagelsesferd - også ute i naturen.