Miniferie i Rhindalen Red Bergs Alte Bauernschänke

Norsk | NOK

AKZENT Hotel Berg's Alte Bauernschänke

Nyt en avslappende ferie med fantastisk natur og herlig vin i Rhindalen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Historisk bygning i fortryllende omgivelser
 • Avslappende velvære muligheter
 • Vinsmaking i en unik atmosfære
2.183,-
3~8 dager fra
1.319,-

Inkl. halvpensjon og vinsmaking

Historiske omgivelser i Rhindalen

3 dager
Fra 1.319,- / spar opp til 288,-
SPAR
4 dager
Fra 1.969,- / spar opp til 393,-
SPAR
5 dager
Fra 2.599,- / spar opp til 518,-
SPAR
6 dager
Fra 3.229,- / spar opp til 643,-
SPAR
7 dager
Fra 3.859,- / spar opp til 768,-
SPAR
8 dager
Fra 4.479,- / spar opp til 902,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x vinsmaking
 • Adgang til sauna
Risskov Pakken

4-retters meny med vinsmaking

Historiske omgivelser i Rhindalen

3 dager
Fra 1.899,- / spar opp til 535,-
SPAR
4 dager
Fra 2.559,- / spar opp til 834,-
SPAR
5 dager
Fra 3.179,- / spar opp til 1.164,-
SPAR
6 dager
Fra 3.819,- / spar opp til 1.494,-
SPAR
7 dager
Kun 4.439,- / spar opp til 1.843,-
SPAR
8 dager
Fra 5.049,- / spar opp til 2.183,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 4-retters meny med vinsmaking
 • 1 x velkomstdrink, 1 flaske vin og vinsmaking
 • 1 x €10 voucher for SPA behandlinger
Risskov Pakken

Hvis du ønsker å nyte en avslappende ferie med fantastisk natur og nydelig vin i Rhindalen, har du kommet til rett sted! På Bergs Alte Bauernschänke bor du ikke langt fra Rüdesheim am Rhein, og du kan se frem til et 4-stjerners opphold i vakre og historiske omgivelser. 

 

Hotellet tilbyr 

Hotellet er familiedrevet og ligger i en historisk bindingsverksbygning, som er kjærlig renovert og er omgitt av vakre vingårder og trange koselige gater. 

 

Fra hotellet er du bare en kort spasertur ned til Rhinen i den UNESCO-beskyttede Rhindalen, som byr på mange spennende muligheter, enten du er interessert i natur, kultur, shopping eller historie. Du kan for eksempel oppleve Romantik-Schloss Burg Rheinstein, nyte utsikten med taubanen eller utforske den sjarmerende vinbyen Rüdesheim am Rhein, som har den populære gågaten Drosselgasse. 

 

Hotellet består av tre bygninger, hvorav den ene har et innbydende velværeområde hvor du kan bruke badstuen fritt. I tillegg inkluderer oppholdet en spa-kupong, som kan brukes til ulike spabehandlinger. 

 

Hotellet har også sin egen vinbutikk, der vinsmaking holdes i en unik og koselig atmosfære. Det beste av alt er at oppholdet også inkluderer vinsmaking på den populære Vinothek Rheinwelt Rüdesheim. 

 

Det er viktig at du starter dagen riktig med en hyggelig frokost i koselige omgivelser. Deretter kan du utforske området på dagtid mens du ser frem til middag og lys med en fantastisk middagsmeny med regionale produkter og forskjellige viner som er nøye utvalgt for hver matrett. 

 

Det er gratis parkering på hotellet, og under oppholdet har du gratis Wi-Fi. 

 

Rommene

Hotellets pene rom er alle individuelt innredet, med valg av enkelt- og tomannsrom med en eller to ekstra senger tilgjengelig på forespørsel.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 4
Koselig dobbeltrom med egen dusj og toalett, og utstyrt med hårføner, komfortabel seng, telefon, safe og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 2
Koselig enkeltrom med egen dusj og toalett, og utstyrt med hårføner, komfortabel seng, telefon, safe og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Komfort dobbeltrom

1 / 1
Ekstra komfortabelt dobbeltrom med egen dusj og toalett, utstyrt med hårføner, sminkespeil, komfortabel seng, telefon, safe og TV.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

650 km fra
Kiel, Tyskland
1075 km fra
Hirtshals, Danmark
1300 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Monumentet Niederwald-Denkmal (4.4km)

Niederwald-Denkmal ble oppført i Niederwald-parken og her er det en flott utsikt utover den naturskjønne Rhindalen. Monumentet ble satt opp i perioden mellom 1877 og 1883 og reist til minne over det tyske keiserrikets historiske sammenslutning, da at den fransk-prøyssiske krigen var over.

Brömserburg slott (4.9km)

Brömserburg slott ble oppført rett på Rhinen i Rüdesheim am Rhein, faktisk så lang tilbake som rundt år 1000 etter vår tidsregning. Det var opprinnelig bygget for erkebiskopene i Mainz, men ble senere opp igjennom historien benyttet av en rekke ridderdynastier.

Navnet kommer av den adelige familien Brömser som bodde her frem til 1668 da slekten døde ut. I dag benyttes Brömserburg slott til et kombinert vin- og lokalhistorisk museum med en stor glassamling.

Drosselgasse (5.2km)

I hjertet av Rüdesheims gamle bydel rusler dere gjennom den evig sjarmerende Drosselgasse. Brosteinsbelagte gater fører vei til historiske bygninger, lekre restauranter og trivelige ølstuer mellom alle de små butikkene. Drosselgasses atmosfære oser av det tradisjonelle og det såkalte opprinnelige Tyskland. Stedet trekker mer enn tre millioner besøkende hvert år. Til tross for at gata ikke er mer enn 144 meter lang, er dette en plass hvor dere glatt kan tilbringe en hel dag eller en sen kveld.

Tur med Rüdesheimer-banen (5.3km)

Det sies at et av høydepunktene for enhver tur til Rüdesheim am Rhein er banen opp til utsiktspunktet Niederwald-Denkmal. Turen går på svevende vis over vinmarker, flott utsikt over den gamle bydelen i Rüdesheims og, ikke minst, den vakre Rhinen med sine grønne øyer spredt utover landskapet.

Rüdesheim am Rhein (5.5km)

Rüdesheim am Rhein er en av Tysklands mest produktive og naturskjønne vinregioner. Her kan dere begi drere ut på flotte fotturer til fjells. Herfra er en fantastisk utsikt utover store deler av det UNESCO-listede Rheingau-distriktet. Sammen med sine omfattende vinmarker, utgjør byens rike kulturhistoriske bakgrunn en riktig god grunn til å besøke stedet.

Adlerturm (5.4km)

Finn en miniferie hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv ferie sørpå til Tyskland. Besøk dette tårnet har et fangehull i kjelleren og opprinnelig var det bare tilgjengelig gjennom en åpning i hvelvingen over. Det 20,5 meter høye sengotiske hjørnetårnet ble oppført i det 15. århundre

Og stod tidligere rett på elva Rhinen.

Tårnet har fått sitt navn fra den tidligere kroa «zum Adler» som serverte tørste tyskere fra et lokale i tårnet, blant annet den distingverte dikteren Wolfgang von Goethe, i sin tid.

Bingen am Rhein (7.3km)

Finn et billig weekendopphold hos Risskov Bilferie og opplev Tyskland i egen bil og i eget tempo.Bingen am Rhein ligger ved inngangsporten til den øvre delen av UNESCO-listede Rhindalen. Denne byen ligger omrginget av vinregionene Rheinhessen, Nahe og Rheingau og har mange utfartsmål knyttet til vindyrking og vinsmaking. Spaser langs Rhinen gjennom elegante parkområder forbi historiske industrimonumenter, blant annet «musetårnet» (Binger Mäuseturm), og kjenn på den fine atmosfæren her. Finn et billig hotellopphold på et barnevennlig hotell nær Bingen.

Rheinstein slott (12.6km)

Det eventyrlige Rheinstein slottet troner majestetisk på en steil klippe over Assmannhausen-kvarteret i Rüdesheim am Rhein. Dette er et av de fremste eksemplene på en rekonstruksjon av et romantisk slott. Mesterverket ble tegnet av arkitekt Johann Claudius von Lassaulx og stod ferdig i begynnelsen av 1400-tallet. Det ble en herskapelig sommerbolig. Dere kan reise hit og se det flotte interiøret, blant annet preget av intrikate mosaikker av glass og store veggmalerier.

Wiesbaden (34.1km)

Wiesbaden har en lang tradisjon som kursted takket være sine 26 varme kilder og regnes faktisk som en av de eldste byene i Europa. Byen er kjent for behandling av reumatiske og ortopediske sykdommer og de varme kildene er et viktig element i de medisinske behandlingene. Derfor har byen også mange sykehus og rehabiliteringssentre.

Wiesbaden er også berømt for sin flotte arkitektur og behagelige klima. Besøk Schloßplatz som ligger i sentrum av byen og som er omgitt av flere fremragende bygninger. Hertugens Palads ble påbegynt under William, Hertug av Nassau i 1837, og den ble avsluttet i 1841, to år etter Williams død. Palasset ble senere brukt som hovedkvarter for franske og britiske tropper etter Første Verdenskrig, deretter som museum. Siden 1945 har bygningen vært ´Landtag´ eller parlamentsbygningen til Hessen.

Mainz (34.1km)

Strategisk plassert rett ved sammenløpet mellom Rhinen og Main, ligger universitetsbyen Mainz. Siden 1946 har Mainz hatt status som hovedstad for delstaten Rheinland-Pfalz. Den gamle flotte byen har mange fine kirker å se, hyggelige handlegater å rusle i samt et Gutenberg museum hvor en av verdens eldste trykte bibler oppbevares.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel zum Grünen Kranz

Bestil innen 31.03

Rhindalen

Vinferie ved Rhinen

Early Bird - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 4-retters meny/middag
 • 1 x lunsjpakke
 • 1 x velkomstdrink

207,-
Fra kun
1.699,-

Vis kort

Vinferie ved Rhinen

Les mer

Wyndham Garden Lahnstein

Inkl. halvpensjon

Rhindalen

Opplev Koblenz

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 glass vin el. øl til middagen
 • Gratis internett og parkering

182,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Utsikt over Rhin- og Lahn-dalene

Les mer

Moselhotel Burg-Cafe Alken

Inkl. 2-retters meny

Moseldalen

Ved Mosel-floden

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokost
 • 3 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering

410,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Bo mellom vinrankene ved Mosels bredde

Les mer

Moselhotel & Restaurant Traube

Bestil innen 31.03

Moseldalen

Rett ved Mosel

Early Bird - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 4-retters meny
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett og parkering

640,-
Fra kun
879,-

Vis kort

Aktiv ferie ved Mosel

Les mer

Hotel Traube Rüdesheim

Opphold inkl. vinsmaking

Rhindalen

Miniferie ved Rhinen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • 1 Winetasting
 • Tilgang til velvære-avdeling

165,-
Kun
1.169,-

Vis kort

4-stjerners hotell rett ved Rhinen

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.