Dra på en miniferie til Brauhaus Zum Löwen

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Brauhaus zum Löwen

Skjønn natur, ølbryggerkunst, dans og musikk i middelalderlige omgivelser

Hyggelig familiedrevet hotell
Guidede turer på hotellets eget bryggeri
Skjønn middelalderstemning og flott natur
 • 1.150 km fra Svinesundbroen
 • 850 km fra Hirtshals
 • 440 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Mulighet for sykkelleie
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Det familiedrevne 3-stjernes superior hotellet, Brauhaus zum Löwen, ligger i den historiske byen, Mühlhausen, i hjertet av Tyskland. Her har dere en super base for en miniferie eller aktiv ferie, med mange forskjellige opplevelser både på selve hotellet og i regionen. Nyt den middelalderlige atmosfæren på hotellet, bli med på en spennende guidet tur i bryggeriet, utforsk historiske Mühlhausen eller dra på noen flotte vandre- eller sykkelturer i Hainich Nationalpark.

Hotellet

Hotellet har sitt eget bryggeri, som faktisk er det siste i hele Unstrut-Hainich distriktet. Her har dere muligheten til å oppleve at hotellets mesterbrygger fremstiller de gylne dråpene. Et høydepunkt er derfor også bryggeri-omvisningen, hvor mesterbryggeren tar dere gjennom prosessen med en guidet tur, som naturligvis rundes av med en hyggelig øl-smaking.

Dere får en super start på dagen med hotellets overdådige frokostbuffe i hyggelige og lyse omgivelser. Om kvelden ønskes dere velkommen i den hyggelige atmosfæren i restauranten, Malztenne, som byr på utsøkte hjemmelagde, regionale og sesongbetonte retter. Om sommeren er det naturligvis gode muligheter for en en øl i hotellets ’Biergarten’.

For de musikk- og danseglade er der muligheter for å slå seg løs i helgen, hvor det ofte er forskjellige fester og arrangementer, i hotellets bar/dansesal, ’Leo’, som ligger separat fra selve hotellbygningen.

Brauhaus zum Löwen har en bærekraftig profil og anvender i stor grad Fair Trade-produkter og energi-effektivt utstyr. På hotellet finnes også ladestasjoner for Tesla og andre el-biler.

Hotellet har parkering i P-kjeller med god plass og hvor dere også finner sikrede parkeringsmuligheter for sykler og motorsykler. Det er mulig å leie sykler på hotellet. Under oppholdet har dere gratis tilgang til internett.

Rommene

Hotellet har 81 hyggelige og smakfullt innredede rom. Samtlige rom er innredet med eget bad og utstyrt med hårtørrer, TV, radio, telefon og et skrivebord.

Merk at

Dersom oppholdet inkluderer en omvisning i bryggeriet, kan dere i etterkant smake på 2 av bryggeriets ølsorter og få et ølkrus med hjem som souvenir.

Vis flere

Verdt å se

 • Nationalpark Hainich (32.5 km)

  Nationalpark Hainich går også under navnet ”Alte Buchenwälder Deutschlands”, som kan oversettes til Tysklands gamle bøkeskoger, og har siden 2011 vært på UNESCOs liste over verdens naturarv. Nasjonalparken omfatter noen utvalgte lavlands-områder med bøkeskog og tilbyr en helt fantastisk utsikt over Hainich og skogen fra den velplasserte ”Baumkronenpfad” (tretopp-sti), hvor dere helt sikkert vil få en uforglemmelig opplevelse når dere går rundt.

  Nationalpark Hainich
  Med et hotellopphold i Hessen kan dere oppleve Nationalpark Hainich
 • Eisenach (34.5 km)

  Dere kan også planlegge en tur til Eisenach med et besøk på flotte Wartburg. Borgen har tilhørt UNESCOs verdenskulturarv siden 1999. Ta en rundtur i de forskjellige avdelingene, bygningene, rommene og flotte salene samt den tilhørende hagen.

  Eisenach
  Borgen Wartburg i Eisenach ble oppført på UNESCOs verdensarvliste i 1999
 • Harz nasjonalpark (88.0 km)

  I denne fantastiske nasjonalparken på hele 247 kvadratkilometer kommer dere helt tett på naturen. Den rommer over 300 km med stier så her har dere utsikter til flotte fotturer og sykkelturer for hele familien.

  Harz nasjonalpark
  Harz nasjonalpark
 • Wartburg in Eisenach (39.2 km)

  Wartburg er et av Tysklands mest berømte og populære slott. Nesten 1.000 år gammelt tårner det seg på majestetisk vis oppover Eisenach. Borgen har gjennom historien både fungert som bl.a. befestet festning, prektig bolig og vandrehjem og har siden 1999 hørt under UNESCOs verdensarv. Det var her i de overdådige tilstøtende bygningene og kamrene, at selveste Martin Luther fant beskyttelse og inspirasjon til oversettelsen av Det Nye Testamentet i 1521.

  Wartburg in Eisenach
  Besøk et av Tysklands mest berømte slott på deres miniferie i nærheten
 • Grenzlandmuseum (43.8 km)

  Besøk Grenzlandmuseum. Museet ligger rett ved nåtidens delstatsgrense i en tidligere toll-administrasjonsbygning ved grenseovergangen mellom Øst- og Vest-Tyskland. Museet forteller en spennende historie om delingen av Tyskland og hvilke påvirkninger dette hadde på området.

  Grenzlandmuseum
  Dere kan stikke innom det spennende Grenzlandmuseum ved den gamle ved grenseovergangen mellom Øst- og Vest-Tyskland
 • Thüringer Wald (76.8 km)

  En annen utfluktsmulighet er å kjøre en tur gjennom Thüringer Wald. Skogen er 150 km. lang og inntil 35 km. bred. Det høyeste fjellet i Thüringer Wald er Grosse Beerberg (982 moh.). Andre viktige fjell er Grosse Inselsberg (916 m) samt Schneekopf (978 m). Om dere kjører gjennom Thüringer Wald kommer dere til vintersportbyen Oberhof. Her er det bl.a. en skiarena med plass til 13 000 tilskuere. Gå en tur på Rennsteig og opplev den flotte utsikten på toppen.

  Thüringer Wald
  Den store, dype skogen Thüringer Wald er pepret med mektige fjell
Vis flere

Kart

Brauhaus zum Löwen
Felchtaer Str. 3, D-99974 Mühlhausen Thüringen