Kjør-selv til CCH Temperance i Malmø med Risskov Bilferie.

Norsk | NOK

Clarion Collection Temperance

Behagelig hotell som ligger i sentrum af Malmø, rett ved alt

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Bo i sentrum av Malmø
 • Hotellet er bygget 1902 og har beholdt sin sjarmerende originalitet
 • Frokost, ettermiddagskaffe og middag er inkludert i prisen
399,-
3~4 dager fra
939,-

Opphold i minidobbeltrom

Sentralt i Malmö

3 dager
Fra 939,- / spar opp til 260,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.399,- / spar opp til 399,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x middagsbuffé
 • Tilgang til badstu og relax avdelingen
 • Tilgang til gymmen
Risskov Pakken

Besøk sprudlende Malmø med hele familien. Clarion Collection Hotel Temperance ligger mye sentralt plassert i 'Gamla Väster' kvarteret i Malmø og kun to kvartaler fra gågaten, hvor det er mange butikker og muligheter for å finne noe spesielt. I 'Gamla Väster' ligger også Malmøs eldste og hyggeligste områder, slik som de to populære attraksjonene 'Västra Hamnen' og 'Lilla Torg'. Hotellet ligger også rett ved Malmø sentralstation, hvorfra det er enkelt og å ta toget til København, dersom dere har lyst på en tur til den danske hovedstaden.

Hotellet

Bygningen, som i dag huser hotellet ble bygget i 1902 og var dengangen en kombinasjon av hotell og restaurant. Hotellet har bevart sin opprinnelige og originale sjarme, og tilbyr moderne luksus, innredet i mørkt tre og jordnære farger, som kan minne om den afrikanske savannen og britisk kolonistil. Hver morgen serveres det en god frokostbuffe som inkluderer mange økologiske produkter som f.eks. egg, 'fairtrade' bananer, appelsinjuice, frukt og forskjellige slags pålegg. Hver ettermiddag serveres det ettermiddagskaffe eller te med et variert tilbud av kaker. Om kvelden byr hotellets restaurant på en spennende meny med internasjonale retter. Frokosten, ettermiddagskaffen og middagen er inkludert i romprisen. Det er også en bar i lobbyen, hvor dere kan nyte en drink eller få noe enkelt å spise. Hotellet har også et hvileområde, hvor man kan slappe av etter en lang dag med sightseeing og gåturer rundt i Malmø. Hotellet har også sitt eget treningslokale, også er det gratis internett. Husk å ta med et betalingskort siden hotellet er kontantfritt. Det er et begrenset antall parkeringsplasser tilgjengelig mot et gebyr og de kan bestilles på forhånd.

Rommene

Du blir innkvartert i "mini-dobbeltrom" som er omtrent 10 kvm med en 140 cm bred dobbeltseng, skrivebord med stol, TV og bad med dusj eller badekar og toalett. Alle rommene har eget bad med dusj eller badekar, TV og skrivebord med stol. Eenkelte av rommene er nyrenoverte, mens andre er inspirert av den afrikanske savannen med en britisk kolonistil. Kjæledyr er velkommen mot et gebyr, men dere må huske å bestille det i forveien.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

440 km fra
Strømstad, Sverige
450 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Malmø (2.3km)

Kjør selv på bilferie og besøk Malmø, den største byen i Skåne og tredje største byen i Sverige. Malmø har alltid vært en handelsby, slik den fortsatt er, og derfor kan byen også by på gode shoppingmuligheter. Byens sentrum har et vidt spekter av forskjellige kulturelle muligheter. Det er nemlig et utpreget kulturliv i Malmø med blant annet Malmøfestivalen, som avholdes i august, og som pleier å trekke mange besøkende.

´Gamla Staden´ ligger tett på Malmøhus Slott og er preget av sjarmerende hus og svingete gater, blandet med caféer, designbutikker og gallerier. Midt i Gamla Staden ligger også Stortorget, omgitt av bygninger fra det 16. og 17. århundre. Her står også rytterstatuen av Kong Karl X, som var med på å sikre at Skåne ble svensk igjen i 1658. Sørvest for Stortorget ligger ´Lilla Torg´, som er omgitt av tømmerstokkhus fra det 17. og 18 århundre, og er vel verdt et besøk.

Form/Design Center ligger i en gammel lagerbygning og utstiller design og kunsthåndverk ved siden av en butikk med et bredt sortiment av bøker om skandinavisk design.

Ved Stortorget, litt sør for ´Sentralstasjonen´ starter Malmøs gågater og strøk, fylt med butikker. Det er også flere varehus langs gågaten sammen med en del butikker som spesialiserer seg på kunsthåndverk.

I den nyere bydelen, Hyllie, som ligger i det sørlige Malmø, ligger Skandinavias kanskje største shoppingsenter, kjent som Emporia, så prøv lykken, for det pleier å være gode tilbud her. Malmø er en herlig by og en opplagt destinasjon for en billig miniferie, et helgeopphold eller en lengre sommerferie i egen bil.

Lilla Torg (1.5km)

Dra på et helgeopphold for hele familien til Malmø i Sverige og nyt en tur rundt i denne sjarmerende byen. Finn billige hoteller hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en kjør-selv ferie med hele familien. Om sommeren kan man tilbringe et par timer på torget, Lilla Torg, som ligger rundt 500 m. fra hotellet, og her finnes det mange kaféer og restauranter med utendørsservering. Finn en kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde til Malmø og omegn.

Malmø Museer og Malmøhus Slott (1.5km)

Midt i Malmø ligger Malmø Museer og Malmøhus Slott. Slottet, som huser Malmø Museer, er et av Nordens eldst bevarte renessanseslott, og her finnes mange utstillinger som forteller om byens historie, teknikk, sjøfart og natur. Her finnes også Malmø Kunstmuseum, Kommendanthuset og Slottsmøllen. På Malmøhus finnes det guidede turer.

Turning Torso (3km)

Turning Torso er i dag Nordens høyeste skyskraper og et av Europas høyeste bolighus. Denne futuristiske skyskraperen blir passende nok kalt Turning Torso fordi det ser ut som om den vrir seg rundt sin egen enhet. Den gjør det umulige.

Skyskraperen ligger i Malmö og måler 190 meter. Den kan naturlig nok ses på lang avstand, og er et kjent landemerke i hele Sverige.

Emporia Shoppingcentrum (5.8km)

De shoppinginteresserte bør ta en tur til Emporia Shoppingcentrum i Malmøforstaden, Hyllie. I det 93.000 m2 store shoppingsenteret finnes over 200 butikker fordelt på 3 etasjer. Det er også forskjellige restauranter, hvor dere kan ta en pause og spise en god frokost eller drikke en kopp kaffe. I den internasjonale atmosfæren finner dere nesten alt, hva dere ønsker.

København (38.9km)

Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

Julemarked i Malmø (0.9km)

Julemarkedet i Malmø skaper en unik julestemning i hele byen, som blir forsterket av byens flotte utsmykking, isskulpturer og skøytebaner når julen nærmer seg.

Opplev den tradisjonelle svenske julestemningen og smak julespesialitetene i en av byens mange boder.

På Malmøslott, Katrinetorp eller ved Södertull er det mulig å oppleve ekte tradisjonelle svenske julemarkeder. På alle disse markedene er det mulig å kjøpe kunsthåndverk, hjemmelagde julespesialiteter og julegodter.

I Malmøs idylliske bydel ligger et av byens større julemarkeder på Gustav Adolfs Torg, hvor det er mulig å finne Malmøs beste og mest bæredyktige julevarer, uansett om du søker økologisk, fair trade, gjenbruk eller lokalt produserte varer. Dette markedet har alt dere kan ønske dere.

For å finne et av de mer tradisjonelle julemarkedene, er Katrinetorp vel verdt et besøk. Her er det mulig å kjøpe lekker julemad, kunsthåndverk eller antikviteter i en av de mange bodene og rundt den julepyntede markedsplassen.

I juletiden er det mulig å stå på skøyter i Malmø. Ta en tur forbi en av de mange oppstilte skøytebanene, hvor dere kan leie skøyter. Dette kan f.eks. være i Raoul Wallenberg Park eller i Folkets Park.

Hvis ikke de tradisjonelle julemarkedene er nok, er det naturligvis også mulig å utnytte Malmøs mange butikker for å finne en god julegave. Med et utvalg av butikker er Malmø et mekka for folk som liker shopping, uansett alder.

Etter en lang dag med massevis av julestemning for både store og små, er Malmø en ideell by for å sette seg inn og kose seg. Med sine mange hyggelige restauranter, kaféer og barer er den nærmeste koppen med varm kaffe, sjokolade eller gløgg alltid i nærheten.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

Hotel Garden

Opplev Skåne

Malmø

Sentralt i Malmø

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x kveldens rett
 • Adgang til sauna
 • Gratis internett

195,-
Kun
1.119,-

Vis kort

Opplev Malmøs mange muligheter

Les mer

Hotel Christian IV Copenhagen

Opphold med frokostbuffé

Stor-København

Sentral beliggenhet

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting
 • 2 x frokost
 • 1 x Halv flaske vin med litt snacks
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

759,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Sjarmerende hotell sentralt i København

Les mer

Hotel Skt. Petri

Inkl. middag på restaurant DADA

Stor-København

Unik luksus i København

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x Menu serveres i DADA-stil
 • 2 x Oppgrader til Superior City View-rom
 • 2 x Sen utsjekk
 • 2 x Gratis parkering

1.271,-
Fra kun
2.469,-

Vis kort

Luksusferie midt i København

Les mer