Miniferie på Comwell Middelfart

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Comwell Middelfart

Nyt en koselig ferie i et trivelig miljø

Med utsikt over Lillebæltsbroen
Vakre omgivelser med både skog og strand
Få med dere det beste av Fyn
 • 675 km fra Svinesundbroen
 • 280 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Treningsrom
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Med sin perfekte beliggenhet i vakre omgivelser ved både skog og strand ligger det hyggelige Hotell Comwell Middelfart. Fra hotellet er det lett å få med seg det beste av Fyn.

Restauranten

I hotellets Restaurant Tresor blir det servert retter fra à la carte  som skifter mellom årstidene. Her kan dere nyte en herlig stemning med fyr i peisen mens dere spiser lunsj og ha en fantastisk utsikt over Lillebælt. Dere kan også velge å få maten servert på terrassen om været tillater det.

Rommene

Alle rommene er komfortabelt innredet med privat bad/dusj, toalett, telefon, radio, internett og betal-tv. Merk at dobbeltrommene har twin-senger som er 90 cm brede. Hvis dere har med hund, blir dere oppgradert til et større rom. Det er terrasse eller balkong på alle rom.

Merk at

Restauranten er lukket alle søndager, med unntak av utvalgte skoleferieperioder.

Vis flere

Verdt å se

 • Kløverstien (4.2 km)

  Kløverstien er delt inn i en grønn, blå og sort runde. Her kan man velge å sykle rundt og se på forskjellige severdigheter i byen Middelfart. Gjør en stop ved Strib Fyr, og nyt utsikten til Fredericia på den andre siden. Ta en tur forbi Gamlehavn, hvor du kan ta en båttur, fisketur eller hvalsafari. Ta en tur gjennom byens historiske hjerte, hvor dere kan se byens eldste hus i Brogade.

  Kløverstien
  Ta turen til Kløverstien og dra på hvalsafari.
 • Lillebælt (6.6 km)

  Ta en tur til Lillebælt og opplev den flotte naturen i området og broene som forbinder Jylland med Fyn. Her han dere ta en tur med båten, sykle, fiske, dykke eller gå turer langs vannet.

  Lillebælt
  Lillebælt
 • Clay Keramikmuseum Danmark (9.0 km)

  Besøk Clay Keramikmuseum ved Lillebælt i Middelfart og opplev keramisk kunst, design og kunsthåndverk på nært hold. Museet huser noen av Europas flotteste samlinger av keramikk, heriblant ikke minst en overdådig Royal Copenhagen-samling. Museets forskjellige utstillinger er spennende og varierte og skiftes jevnlig ut med nye gjenstander.

  Clay Keramikmuseum Danmark
  Clay Keramikmuseum huser keramikk i verdensklasse med mange forskjellige utstillinger og samlinger.
 • Hindsgavl Dyrehage (7.8 km)

  Dette herregårdslandskapet i Middelfart stammer fra helt tilbake til 1200-tallet. Her kan dere utforske den flotte naturen med åpne sletter, enger, bratte skrenter og gamle bøkeskoger. Dyrehagens store bestand av kronhjort og dådyr kan oppleves på turen rundt på Hindsgavl-halvøyen. Hindsgavl Dyrehage er perfekt for spaserturer i den fynske naturen, så hvis dere vil på ferie i Danmark og liker turer og aktive ferier i vakker natur, så kan dere bestille deres neste kjør-selv ferie allerede nå.

  Hindsgavl Dyrehage
  På en miniferie ved Hindsgavl Dyrehage, kan dere se kronhjorter og dådyr, og vandre rundt i den flotte naturen.
 • Fredericia (10.3 km)

  Fredericia ligger midt i trekantsområdet og ble grunnlagt som en militær festning, noe dere fortsatt kan legge merke til når dere besøker byen i dag. Byens gater ler rette på kryss og tvers og Fredericias sentrum er omkranset av en av Nord-Europas best bevarte vollgraver fra 1600-tallet. Finn barnevennlige hotell i nærheten og planlegg en sommerferie eller vinterferie i Fredericia på en kjør-selv ferie med Risskov Bilferie.

  Fredericia
  Fredericia ble grunnlagt som en militær festning.
 • Humlemagasinets Hager (20.8 km)

  Dra på bilferie i Danmark og besøk vakre Fyn. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på en herlig sommerferie fylt med opplevelser. En av de mange opplevelsene som venter dere på Fyn er Humlemagasinet. Nyt de syv vakre hagene, som blant annet inkluderer en frukthage, den engelske rosehagen og Dronning Ingrids hage. Humlemagasinet huser også kulturhistoriske utstillinger og det arrangeres forskjellige kulturelle begivenheter her. I det vakre området er det også en butikk og en liten kafé. Finn billige hoteller hos Risskov Bilferie og kjør-selv til Fyn med hele familien i deres eget tempo.

  Humlemagasinets Hager
  Besøk de syv hagene i Humlemagasinets Hager på Fyn.
 • Museet Trapholt (24.7 km)

  Museet Trapholt er Danmarks eneste museum hvor dere kan oppleve både billedkunst, kunsthåndverk, design og møbeldesign. Spesialutstillingene byr alltid på nye og spennende opplevelser med internasjonale og danske kunstnere og designere. Museet har en fin samling moderne billedkunst og rommer dessuten Danmarks største samling av stoler fra det 20. århundret samt Arne Jacobsens unike sommerhus.

  Museet Trapholt
  Museet Trapholt
 • Koldinghus (26.0 km)

  Midt i sentrum av Kolding ligger Koldinghus, som ble bygget av en dansk konge i 1268 for å kunne forsvare grensen mellom Slesvig og Danmark. Kongeslottet brant i 1808 og var lenge en ruin, inntil den langvarige restaurering startet. Koldinghus har en spennende samling romansk og gotisk kirkeskulpturer samt antikk dansk billedkunst og kunsthåndverk hvor spesielt samlingen av dansk sølvkunst er uovertruffen. Garantert verd et besøk som familien ikke vil glemme med det første.

  Koldinghus
  Koldinghus er av stor historisk verdi.
 • Vejle (28.1 km)

  Vejle er en av de nærmeste større byene og ligger ca. 29 km med bil fra hotellet. En av de mest interessante severdighetene i Vejle er Bindeballe Købmandsgård, som både huser et museum og en spennende butikk. Besøk også Kulturmuseet i Spinderihallerne, som viser forskjellige utstillinger om Vejles historie. Det er mulig å ta en virtuell tur rundt i Vejle under renessansetiden og man kan også se en spennende film om tekstilindustrien som var med på å gjøre Vejle kjent. Jernalderutstillingen er interessant med hundredevis av gjenstander samt et leketøysmuseum. Er barna med på turen, kan en tur i Spinderiet anbefales. Videre kan dere besøke Økolariet som ligger ved Dæmningen og er et slaraffenland for de minste. Det finnes en flere faste utstillinger om natur og miljø. Gjennom arrangementer kan de besøkende lære om naturen og klimaet som omgir oss. Hvert år besøkes Økolariet av mer enn 55.000 barn. Det finnes også guidede turer som de voksne kan være med på.

  Vejle
  Vejlefjordbroen gjør det enkelt å komme seg rundt i Vejle.
 • Fjordenhus (31.4 km)

  I juni 2018 fikk Vejle et helt nytt og ganske spesielt kjennetegn. Den verdensberømte dansk-islandske kunstneren Olafur Eliasson, står bak Fjordenhus som er en helt unik bygning som ligger på Vejles havnefront. Kunstverket er spekket med detaljer og utradisjonelle vinkler og naturen går inn i selve strukturen.

  Den 9.000 kvadratmeter store bygningen reiser seg 28 meter opp fra havnebassenget og består av fire sammenhengende sylindere som skaper en forbindelse mellom fjorden og byen. Bygningen er laget slik at det er mulig at seile gjennom den i kajak og oppleve en helt spesiell vinkel. Øverst på bygningen er det planter og solcellepanel og om natten lyses den opp innenfra og ligner mest på et fyrtårn i mørket.

  Bygningens vegger og murer består av tusenvis av smale, rektangulære mursteiner. Mellom dem er muret inn flere blå og grønne steiner. Spesielt de grønne steinene preger bygningens nedre del rundt fjorden, mens de blå blir flere og flere ettersom som bygningen reiser seg opp mot himmelen. Og dette er bare et eksempel på hvordan naturen er tatt med inn i strukturen. Et annet eksempel er en skulptur som gradvis avsløres og skjules av tidevannet

  Derfor er det altså snakk om et ganske unikt byggverk hvor kunst og arkitektur kommer sammen i skjønn harmoni med den omkringliggende naturen.

  Første etasje er åpen for offentligheten alle dager mellom kl. 07.00 og 24.00 og det arrangeres løpende guidede turer hvor dere kan få et innblikk i kunstnerens tanker og idéer bak utformingen av bygningen og de forskjellige kunstverkene som den huser. 

  Fjordenhus
  Opplev med egne øyne det helt unike Fjordenhus med en miniferie i nærheten av Vejle
 • Odense (46.2 km)

  Odense er en hyggelig by midt på Fyn med mye å by på med alt fra shopping og kultur til museer og gode spisesteder. En spennende opplevelse i Odense er å besøke i H.C. Andersens hus som ligger i den gamle bydelen. H.C. Andersens hus er i dag et museum, og utstillingene forteller om dikterens liv fra barndomsårene som fattig skomakersønn, hans vanskelige tid i København og om hans debut, forfatterkarriere, alderdom og død. Dere kan også ta med familien til Odense Zoo, besøke friluftsmuseet Den Fynske Landsby og mye mer.

  Odense
  Besøk eventyrforfatteren H.C. Andersens beskjedne barndomshjem i Munkemøllestræde i Odense. Det var her at barndomsminnene hans fikk sine utspring.
Vis flere

Kart

Comwell Middelfart
Karensmindevej 3 5500 Middelfart