Bilferie i Danmark til Comwell Sorø

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Comwell Sorø

Nyt natur og historie på et av Vestsjællands koselige, moderne hotell.

Ferie under Danmarks største stråtak
Nyt natur og historie
Et av Vestsjællands koselige, moderne hotell
 • 550 km fra Svinesundbroen
 • 400 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Mulighet for sykkelleie
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

Med en perfekt beliggenhet på Sjælland med kort avstand til noen av øyens mest populære severdigheter og hyggelige byer, ligger den moderne kroen under Danmarks største stråtak. Dere kan leie sykler på hotellet og utforske den vidunderlige naturen som omgir hotellet.

Hotellet tilbyr

Det 4-stjerners Comwell Sorø Storkro ligger ideelt til blant skoger og innsjøer i det pene sjællandske landskapet ved Sorø. Rundt hotellet finnes mange utendørs aktivitetsmuligheter som f.eks. jogging og sykling (sykler kan leies på hotellet), mens det også finnes flere golfbaner i nærheten. Hotellet byr dessuten på mange innendørs aktiviteter som f.eks. biljard, air-hockey, dartspill samt diverse brettspill. I hotellets egen restaurant kan dere unne dere en kulinarisk opplevelse, mens dere nyter den fantastiske utsikten. Hotellet har egen vinkjeller hvor også vinsmaking kan arrangeres.

Rommene

Alle rommene er innredet i klassisk stil med eget bad og toalett, hårtørker, TV, telefon og radio. Dessuten tilbyr hotellet et spesielt putekonsept slik at dere kan velge mellom 5 ulike typer puter etter ønske. Merk at rommene er med en 1,40 m bred grand-lit seng hvor det ikke er mulig å be om ekstrasenger.

Merk at

Når dere bestiller opphold på Comwell Sorø, er det viktig, at dere også bestiller bord på hotellet.
Dere kan angi deres ønskede spisetid i kommentarfeltet ved bestilling.
Alternativt kan dere etter å ha mottatt reisepapirene bestille bord ved å ringe +45 57835600

Hotellets restaurant er lukket søndag efter frokost unntatt i forbindelse med ferie.

Vis flere

Verdt å se

 • Sorø sjø (3.0 km)

  Gå en tur langs vannet ved Sorø sjø.

  Sorø sjø
  Lange turer langs skjønne Sorø sjø er deilige innslag på en avslappende miniferie for to eller på vennetur over en langhelg
 • Sorø Båtfart (3.4 km)

  Ta en tur med "Lille Claus", som går i rute på Sorø sjø fra april til oktober.

  Sorø Båtfart
  Prøv en hyggelig tur med Lille Claus på deres ferie på Sjælland
 • Slagelse (13.6 km)

  Slagelses hyggelige sentrum har gode shoppingmuligheter. Denne meget livlige byen har mye å by på. Dere kan gå på oppdagelse og utforske noen av gågatene eller smugene hvor man også finner små torg og plasser. Her finner man også mange små spesialbutikker. Slagelse har en historisk stemning, og den merker man spesielt om man besøker St. Mikkelskirken. Den ligger midt i Slagelse og er en av Danmarks eldste teglsteinskirker med en historie tilbake til det 14. århundret.

  Slagelse
  Slagelse byr på shopping, kultur og historie som alt sammen kan oppleves når dere er på ferie på Vestsjælland
 • Antvorskov Klosterruin (14.6 km)

  Besøk ruinene som er igjen av Antvorskov Kloster, som ligger i den sydlige enden av Slagelse. Klosteret ble oppført i 1164 av Valdemar 1. og det var Danmarks første johanniterkloster.

  Antvorskov Klosterruin
  Klosteret var spesielt kjent for sitt hospital hvor de bl.a. tok seg av spedalske.
 • Birkegårdens Hager (18.3 km)

  Dra på bilferie i Danmark og opplev de mange herlige tingene som foregår, også i barnestørrelse. Her kan dere tilbringe dagen i denne flotte parken. Her er det en lekeplass og en hyggelig liten kafé. Planlegg en ferie i egen bil og finn et barnevennlig hotell hos Risskov Bilferie.

  Birkegårdens Hager
  Besøk Birkegårdens Hager på ferien. Ungene vil elske det.
 • Vikingeborgen Trelleborg (22.1 km)

  Vikingeborgen Trelleborg er en av Danmarks helt store kulturskatter, siden dette er en av de best bevarte ringborgene som finnes i landet. Trelleborg ble bygget av Harald Blåtand i år 980 og alle restene i terrenget er fortsatt å se. Ta familien med og opplev hvordan vikingene arbeidet både som jordbruksarbeidere og krigere, en hyggelig opplevelse for hele familien.

  Vikingeborgen Trelleborg
  Trelleborg er hvert år verter for en kjempestor vikingefestival, med markeder og aktiviteter og alt som hører med.
 • Næstved (33.3 km)

  Næstved er en spennende handelsby sør på Sjælland, bare en time fra København. Byen var et religiøst sentrum i middelalderen og har flere klostre. I dag er byens kjennetegn St. Peders Kirke, som ble bygget på slutten av 1200-tallet. Det er mange spennende forretninger i byen, bl.a. i Næstved Storsenter som kan skilte med over 60 butikker.

  Næstved
  Næstved
 • M/S Friheden (33.0 km)

  M/S Friheden er en hyggelig båt som går fra havnen i Næstved. Mellem to og syv dager i uken, går båten i rute forbi Gavnø Slott og Karrebækminde, hvor man kan gå av og på båten. Tidene varierer med sesongen, så husk at sjekke rutetidene på www.hammershipping.dk, i forkant. Man kan kjøpe mat og drikke om bord, mens dere nyter den koselige båtturen. Ytterligere info finnes på hjemmesiden.

  M/S Friheden
  M/S Friheden
 • Gavnø Slot (41.9 km)

  Kjør en tur til Næstved og opplev Gavnø Slot og Slotspark. Dette nydelige slottet og dets omgivelser, betraktes som en viktig del av Danmarks kulturarv. Stedet er over 600 år gammelt, og er i dag en opplevelsespark for både store og små. Se det fantastiske slottet innenfra, opplev sansehagen og pass på at dere ikke går dere ville i den flotte rosenlabyrinten.

  Gavnø Slot
  Gavnø Slot er en viktig del av Danmarks kulturarv.
Vis flere

Kart

Comwell Sorø
Abildvej 100 4180 Sorø

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~11.99 år i ekstraseng 50% rabat