Helgeopphold på Copenhagen Gentofte Hotel

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Copenhagen Gentofte Hotel

Nyt freden og atmosfæren på den nyrenoverte og historiske kroen i Gentofte

Opplev København
Ny-renovert krohotell i Gentofte
Få en 2-retters meny på Jensens Bøfhus til god pris
 • 440 km fra Svinesundbroen
 • 490 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Introduksjon

Velkommen til Copenhagen Gentofte Hotel, som ligger mindre end 10 km nord for Københavns sentrum. Hotellet er perfekt som base til å oppleve Københavns mange severdigheter, kulturelle tilbud, restauranter og shopping. Du parkerer gratis på hotellet og kan lett kjøre inn til sentrum av København, eller du kan la bilen stå og ta toget. Når du er trett etter opplevelser i sentrum, kan du glede deg til å trekke deg tilbake til den hyggelige nyrenoverte, historiske kroen i Gentofte, hvor du kan nyte freden og atmosfæren, inntil nye opplevelser venter dagen efter.

Hotellet tilbyr

Copenhagen Gentofte Hotel, som ligger kun noen få minutters kjøretur nord for København, ble renovert i 2008, og selvom du ankommer vakre moderne omgivelser, er det har de fått til å bevare den opprinnelige stemningen av hygge og intimitet, som stammer helt tilbake fra hotellets grunnleggelse i 1667. Hotellets rom byr på individuell stil og sjarme.

I resepsjonen på Copenhagen Gentofte Hotel kan det kjøpes kalde drikkevarer, som du kan nyte i den store lobbyen eller på rommet. Det imøtekommende personale gjør alltid sitt beste for at gjøre ditt opphold behagelig, og de gir gjerne tips til, hva som kan oppleves i lokalområdet. Gentoftegade har både kino, restauranter, caféer, butikker og et par små gallerier. Det er hyggelig å slentre en tur ned byens hovedgate, og du har også kun få minutters gang til den vakre Gentofte Sjø.

Copenhagen Gentofte Hotel huser den anerkjente Michelin-restaurant Jordnær, der serverer utsøkte retter fra det nordiske kjøkken. Det er nødvendig å bestille bord i meget god tid direkte hos restauranten om du vil ha denne uforglemmelige gourmetopplevelsen med under deres opphold. Du kan også glede deg til å nyte frokostbuffeten som serveres i  Restaurant Jordnær, hvor innredingen i tre og den åpne peisen skaper en sjarmerende stemning.

Rommene

Copenhagen Gentofte Hotel har 98 hyggelige nyrenoverte rom. Alle rom er røykfrie og byr på flatskjerm-TV med 22 kanaler, kaffe- og tefasiliteter, gratis trådløst internett, telefon, allergivennlige dyner og puter, skrivebord, toalett og dusj samt hårføner. Dobbeltsengene er 160 cm. og twinsengene er 80+80 cm.

Verdt å se

 • Dyrehavsbakken (6.0 km)

  Besøk Dyrehavsbakken, som er Tivolis motstykke - på folkemunne Bakken. Bakken er en fornøyelsespark pakket inn i natur, ettersom den ligger i områdets største skog. Fornøyelsesparken er et eventyrland for både voksne og barn. Går dere inn i Dyrehagen, gjennom Klampenborgs røde hovedport, står det hestedrosjer og venter på å kjøre dere rundt i Dyrehagen og forbi det kongelige jaktslottet Eremitage, som ligger på Eremitageslettens høyeste punkt. Parken er åpen hver dag mellom 14:00 og 24:00 fra slutten av mars til slutten av august.

  Dyrehavsbakken
  Nyt en dag i lekens tegn på Bakken.
 • Experimentarium (4.2 km)

  Finn en sommerferie eller vinterferie til København hos Risskov Bilferie. Det er massevis å ta seg til og oppleve i hovedstaden, spesielt hvis barna er med på turen. En av de helt store opplevelsene ligger i Hellerup, og etter en større ombygging, brann og en helt utrolig innsats har Experimentarium igjen åpnet dørene på sin vanlige adresse i Tuborg Havn i Hellerup. Hele Danmarks vitenskapssenter er nok en gang klar for å overraske og forbløffe sine besøkende, hvor dere selv kan prøve forskjellige eksperimenter, som bare venter på å kunne fortelle hvorfor, hvordan og hva som vil skje når vitenskapens grunnleggende betingelser prøves ut. Prøv også verdens første interaktive kino basert på bevegelsessensorer, der alle skal hjelpe til med å bekjempe den mørke tåken for at hjelpe jenta Anna. Det er kommet helt nye utstillinger etter gjenåpningen i januar 2017 og derfor er det ingen overraskelse at Experimentarium kommer høyt opp på listen over gode familieopplevelser. For barna åpner det seg en helt ny verden og for de voksne er det hyggelig å få satt prinsippene på plass og samtidig lære mye nytt. Experimentarium er et opplagt utfluktsmål for en familieferie i Danmark.

  Experimentarium
  Dra på en lærerik opplevelse i Experimentarium i Tuborg Havn.
 • København (9.1 km)

  Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

  I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

  København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

  Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

  København
  Opplev Strøget som starter ved rådhusplassen og fortsett ned til Kongens Nytorv før dere runder av i Nyhavn
 • Nyhavn (8.9 km)

  Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev det idylliske havneområdet i gamle København som stammer fra 1670 og ble gravd ut som et alternativ til den allerede eksisterende havnen. Nyhavn var i gamle dager kjent som et dårlig område, men på starten av 1980-tallet, så fikk hele området en ansiktsløfting og i dag huser Nyhavn en lang rekke meget gode restauranter, barer og kaféer. Det er ikke noe som er bedre enn å nyte en kald øl på en av alle havneterrassene på en varm solskinnsdag. De gamle og delvis skjeve husene langs kaien står der flotte og fargerike, og det er alltid en festlig og god stemning på kaien. H.C. Andersen bodde fem år i nr. 20, hvor han skrev flere av sine mest kjente verker, slik som Prinsessen på Erten og Fyrtøyet. Dra på en miniferie i København og finn et billig hotell i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

  Nyhavn
  Det er åpent til sent i sjarmerende Nyhavn i København.
 • Strøget (9.3 km)

  Strøget er den lengste og mest kjente gågaten i København og starter ved Rådhusplassen og går ned til Kongens Nytorv. Strøget er mest kjent for sine mange spesialbutikker og klesbutikker, og der finnes det alt fra butikker med varer på tilbud til store internasjonale merkevarekjeder, som Prada og Hermès. Det er en mengde caféer og barer for ikke å glemme det store tilbudet av restauranter som kan by på alt fra Sushi til tradisjonsrik dansk mat. Men Strøget er også mye mer enn bare restauranter og butikker. Alle gatekunstnerne og musikantene er med på å prege bybildet. Se også på alle de historiske bygningene i Strøget.

  Strøget
  Dra på shopping på Strøget på deres ferie i København
 • Den lille havfrue (9.1 km)

  Den lille havfrue er en av Danmarks mest berømte turistattraksjoner. Hun sitter på Langelinie i København og ønsker de reisende velkommen til København.

  Den lille havfrue
  Den Lille Havfrue på Langelinie i København. Et av Danmarks kjennetegn.
 • Amalienborg (8.6 km)

  Dra på sommerferie i København med Risskov Bilferie og opplev Amalienborg, som er et must for alle som er interessert i Danmarks historie og de kongeliges liv, som den dag i dag fortsatt er i dette slottet. På museet kan du lære om kongehusets historie, og fra den nydelige slottsplassen kan du hver dag se Livgardens vaktskifte kl. 12.00. Finn et billig helgeopphold eller dra på en miniferie til København og opplev Amalienborg og Livgardens vaktskifte kl. 12.00.

  Amalienborg
  Dra innom Amalienborg og se vaktskiftet kl. 12.00.
 • Rundetaarn (9.2 km)

  Mange av de flotte renessansebygningene som er å finne i København, er bygget under Christian IV kongedømme. Rundetaarnet ble i sin tid bygget som et observasjonstårn i forlengelsen av Trinitatis kirken. I dag er tårnet en flott mulighet til å oppleve København ovenfra. Det ca. 210 meter opp til toppen av Rundetaarnet, selv om det kun er 36 meter høyt. Turen opp går i en spiral på innsiden av tårnveggene. Derfor vil turen også virke litt lengere. Fra observasjonsplattformen er det en super utsikt ut over sentrum av København. God trim for hele familien, som belønnes med en enestående panoramautsikt og noen uforglemmelige øyeblikk fra Købmagergade.

  Rundetaarn
  Mange av de vakre renessansebygningene som finnes i København er bygget under Christian IV's kongedømme. Rundetaarn er ikke en unntakelse
 • Tivoli (9.4 km)

  Københavns Tivoli er en fornøyelsespark i sentrum av København rett ved sentralstasjonen og Strøget. Parken er verdens nest eldste av sitt slag, kun Dyrehavsbakken er eldre. Tivoli ble grunnlagt av Georg Carstensen i 1843. Prøv noen av parkens mange attraksjoner og få en opplevelsesrik dag med familien, eller bare gå en tur i parken og opplev atmosfæren. Tivoli er kjent for sitt julemarked i desember.

  Tivoli
  Tivoli er verdens nest eldste av sitt slag.
 • Julemarked i København (10.0 km)

  København huser flere forskjellige julemarkeder med varierende åpningsdager og tider. Julemarkedene på Kongens Nytorv og Højbro Plads har begge åpent fra 15. november til 22. desember, mens årets julemarked i Tivoli er åpent fra 16. november og varer til 5. januar. Veiledende åpningstider er mandag–onsdag kl 11.00–19.00, torsdag kl. 11.00–20.00, fredag ​​og lørdag kl. 11.00–21.00 og søndag kl. 12.00–19.00. I perioden mellom 15. november og 22. desember stiller julenissen på Kongens Nytorv hver lørdag kl. 13.00.

  Det er aldri noe tvil om hvilken årstid det er i København. Om våren er det forventninger i luften og byens folk sprer seg sakte rundt i byens hager og parker. Med sommeren kommer gatemusikanter, store isvafler, badeliv på Amager og feststemning i Nyhavn. Når det er høst i København lukter det av våt asfalt og byens grønne lunger har fått vakre røde, brune og oransje fargetoner. Vinteren er også noe helt for seg selv i kongenes by, og når julen nærmer seg forvandles København til et magisk urbant landskap med glitrende lys, storslåtte dekorasjoner, kranser og hjerter. I Tivoli settes bryteren til de lange lysene på, landemerket D'Angleterre-bygningen kles i finstasen og Kronprinsensgade er dekorert med et vakkert takteppe av lette kjeder. I luften sviver den umiskjennelige duften av julens søte saker og lyden av korsang og festlige musikalske innslag. Alt dette kan oppleves med en fantastisk juleferie på et av våre mange hoteller i København.

  Jul i København kjøres offisielt i gang den første søndag i advent når julenissen har sin prosesjon gjennom byen og tenner lysene til det store juletreet på Rådhusplassen.

  Et av byens mest populære julemarked er selvfølgelig Tivolis klassiske julemarked. I tillegg til de fantastiske lyslandskapene i hagen, bugner det fra mer enn 50 forskjellige boder som byr på alt mellom himmel og jord. Det skal imidlertid nevnes at det koster 200 danske kroner å besøke Tivolis utstilling og marked.

  Det store og tradisjonelle julemarkedet på Højbro Plads – også kjent som Tysklands julemarked – har imidlertid gratis inngang og mer enn 280 000 julelys danner en festlig ramme for de mange bodene.

  Også i Nyhavn er det selvfølgelig jul på programmet i den fantastiske havnen. Her råder full julestemning med lys, åpne peiser, gløgg og epleskiver og alt annet som hører med. De heldige ser også Carlsbergs gammeldagse hestevogn rulle forbi.

  Hvis det er fred og ro, heller enn høylytt glede og folketrengsel som frister, er det greit å vite at København også byr på en tur opp i Rundtårnet. Her venter en helt fantastisk utsikt over den glitrende byen, og her senker julefreden seg midt i den travle hovedstaden.

  Et annet av byens koselige opplevelser i desember er H.C. Andersen julemarked på Strøget i København. Her hilser julenissen, ville vikinger og til og med H.C. Andersen på fremmøtte fra fjern og nær. Varm hendene på en kopp nydelig varm gløgg og spis tradisjonelle tyske pølser fra grillen.

  Risskov Bilferie har et stort utvalg av hoteller og opphold i København, slik at du kan kombinere en storbyferie med hovedstadens mange julemarked og severdigheter. Nyt en miniferie eller en helgetur med mange fantastiske juleopplevelser, i nærheten av hovedstadens flotte julemarkeder.

  Julemarked i København
  Opplev den fine julestemningen i Tivoli
Vis flere

Kart

Copenhagen Gentofte Hotel
Gentoftegade 29 2820 Gentofte

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat