Aktiv ferie med velvære på Dalecarlia Hotel & Spa

Norsk | NOK

Dalecarlia Hotel & Spa

Spahotell med kultur, historie og fantastisk natur i hjertet av Dalarna

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Vakkert spaområde med flott utsikt over Siljan-sjøen
 • Hotellet er omgitt av kultur og historie
 • Nær den spektakulære utendørsscenen Dalhalla
2.214,-
3~6 dager fra
1.769,-

Inkl. halvpensjon

Wellness i hjertet av Dalarna

3 dager
Fra 1.769,- / spar opp til 1.470,-
SPAR
4 dager
Fra 2.649,- / spar opp til 2.214,-
SPAR
5 dager
Fra 3.519,- / spar opp til 1.456,-
SPAR
6 dager
Fra 4.399,- / spar opp til 1.687,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • 1 x Adgang til Spa
 • 2 x Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Dalecarlia Hotel & Spa har en flott beliggenhet i Tällberg, på en høyde i hjertet av Dalarna, og tilbyr en fantastisk utsikt over Siljan-sjøen. Her venter det dere et avslappende opphold med deilige spaopplevelser, fantastisk natur, nydelig mat og mange spennende severdigheter innenfor kort avstand.

Hotellet tilbyr

Dette 4-stjerners spahotellet er det perfekte valget for både velværeopphold og aktiv ferie i Dalarnas vakre omgivelser. Her har dere gratis tilgang til hotellets nyrenoverte spa-område, hvorfra det er en vakker utsikt over innsjøen Siljan. Området inkluderer bl.a. et svømmebasseng med panoramavinduer, boblebad, badstue og en varm utendørs kilde. I tillegg kan dere trene i det moderne treningsområdet og nyte en rekke massasje- og spabehandlinger.

Hotellets beliggenhet i Tällberg betyr at dere er omgitt av historie og kultur. Dere har f.eks bare en kort kjøretur til det spektakulære amfiet Dalhalla, som tilbyr fantastiske skuespill og konserter. I tillegg finner dere flere gode turstier i nærheten av hotellet, perfekt for gå- og sykkelturer i nærheten av Siljan-sjøen.

Nyt en god frokost i hotellets koselige omgivelser, og utforsk Dalarnas vakre omgivelser. Om kvelden aktiveres alle sansene gjennom et deilig måltid i restauranten, hvor fokus er på bruk av sesongens ferske ingredienser fra regionen.

Det er gratis parkering på hotellet, og under oppholdet har dere gratis trådløs internettilgang.

Rommene

Dere bor på sjarmerende rom, som alle tilbyr høy komfort, og dere kan velge mellom enkelt- og dobbeltrom, med mulighet til å bestille dobbeltrommene med én eller to ekstrasenger.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Sjarmerende dobbeltrom, innredet i den eldre delen av hotellet, med privat bad og toalett, komfortabel dobbeltseng, som kan deles opp i to enkeltsenger, og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 1
Sjarmerende enkeltrom, innredet i den eldre delen av hotellet, med privat bad og toalett, komfortabel seng og TV.

Superior rom

Lyst og romslig superior dobbeltrom, innredet i den nyeste delen av hotellet, med privat bad og toalett, skrivebord, lenestol, komfortabel dobbeltseng, som kan deles opp i to enkeltsenger, og TV. Det er mulig å bestille dette rommet med én eller to ekstrasenger.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

430 km fra
Strømstad, Sverige
440 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Turer til fots i Tällberg (1km)

I Tällberg finnes det en rekke fine turløyper av forskjellig vanskelighetsgrad. Velg den røde løypa, hvis dere har lyst til å legge ut på en lengre tur. Denne syv kilometer lange turen tar dere rundt hele landsbyen. Det er også flere lengre turstier langs stranda samt muligheter for å gå i ulendt terreng. Om vinteren kan dere pakke skiene og gå på langrenn i Tällberg, hvor det finnes flere løyper å velge mellom.

Tällberg (1km)

Tällberg er en vakker liten by på flatlandet nede mot innsjøen Siljan i Dalarna. Byen er et populært feriested og her finnes det hele åtte hoteller og gjestehus som tar imot rundt 250 000 besøkende hvert år.

Tällberg har mange flotte turløyper av variert vanskelighetsgrad. Velg den røde løypa, hvis dere har lyst til å legge ut på en lengre tur. Denne syv kilometer lange turen tar dere rundt hele landsbyen. Det er også flere lengre turstier langs stranda samt muligheter for å gå i ulendt terreng. Om vinteren kan dere pakke skiene og gå på langrenn Tällberg, hvor det finnes flere løyper å velge mellom.

Tällbergsbyarnas Golfklubb (3.6km)

Tällbergsbyarnas Golfklubb er en vakker golfbane med ni hull. På vei rundt banen passerer dere rislende bekker og små vann, bjørketrær og sommerenger med viltvoksende orkideer i et variert landskap. Den naturskjønne banen er utfordrende også for de mer erfarne golfspillere.

Leksand Sommarland (8.7km)

Leksand Sommarland ligger ved Siljans strand og pleier å være populært om man har med barn. Her finnes det et vannland med spennende basseng og sklier, men også action- og motoraktiviteter. Test Wipeout Siljan som er en oppblåsbar hinderbane, klatreveggen eller bungytrampolinen. Her kan hele familien tilbringe en hel dag.

Rättvik (14.3km)

De fleste forbinder nok Rättvik i Dalarne med folkedrakter, knestrømper, robåter og midtsommernatta. Her ligger også den gamle Rättvik kirke med deler fra 1200-tallet. Følg veien fra Insjön langs Siljan strand og se det fine landskapet fra bilvinduet. Dere kan også kjøre et stykke videre og ta turen innom den lille landsbyen Nusnäs. Her produseres dalahestene den dag i dag. Sørg for at dere får en med dere hjem, da vel!

Åhlénpaviljongen (21.9km)

Like ved Hjultorget, verdens største Clas Ohlson-butikk, i Insjön i Dalarne, kan dere også besøke Åhlénpaviljongen. Det er et historisk monument over Åhléns historie og her kan dere kjøpe med dere gamle postkort og et svensk historieverk i 11 deler, boken om Åhléns historie, Åhlén & Holms Jubileumskatalog fra 1909 samt mange andre historiske skrifter.

Åhlénpaviljongen ble opprinnelig utformet av en anerkjent svensk arkitekt og oppført for å utstilles på Baltiska Utställningen i Malmø i 1914. Siden ble paviljongen blant annet benyttet som lekestue for J.P. Åhléns barn fram till omkring 1920.

Dalhalla (22.8km)

På stedet arrangeres konserterer og forskjellige teaterforestillinger.

Siljansnäs (27.2km)

Siljansnäs ligger på en større halvøy i den sydlige delen av Siljan og består av flere mindre byer. De har en kirke fra 1875 og om vinteren er Granbergets skibakke åpen. Siljansnäs har også et flyplass for privatfly.

Naturum Dalarna (29km)

Naturum Dalarna er et av Sveriges 33 naturreservater. Varemerket "naturum" eies av Naturvårdsverket og de sier at "Naturum er åpent for alle og er en mulighet for alle aldere å lære seg mer om natur og miljø."

Tidligere ble Naturum Dalarna kalt for Siljansnäs naturreservat. Inne på naturum finnes også flere utstillinger hvor man kan lære mer om dyrene og naturen i området.

Siljan (46.8km)

Siljan ble Sveriges sjette største innsjø da en meteoritt slo ned for 365 millioner år siden, og er en del av et nettverk av innsjøer og elver som utgjør Siljansringen.

Her finnes det flere gå- og sykkelstier, samt langrennsspor. En av løypene, Siljansleden, er på 34 mil. Langs turløypa finnes det flere rasteplasser og badeplasser rundt hele Siljan og Orsasjön.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Långbergets Sporthotell

Hyggelig hotell med utendørs svømmebasseng

Svenske fjell

Se Värmlands vildmark

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • 2 x Gratis parkering
 • 2 x Gratis internett

347,-
Kun
939,-

Vis kort

Opplev den svenske villmarken

Les mer

Fagersta Brukshotell

3. natten er gratis

Västmanland

Opplev Fagersta

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x Sandwich om kvelden med et glass vin
 • 3 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering

1.164,-
Kun
759,-

Vis kort

Trivelig hotell i vakker natur

Les mer

Quality Hotel Galaxen

Inkl. middag

Dalarna

Sentralt i Borlänge

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x kveldens rett
 • Tilgang til relax avdelingen
 • Gratis internett og parkering

673,-
Kun
1.079,-

Vis kort

Sentral beliggenhet i Borlänge

Les mer