Frankrike

Mange sier at Frankrike er verdens vakreste land med vinmarker på slettene i nordvest, Provence i sør og fjellkjedene i sørvest og sørøst i landet. Så er det Paris - med runde cafebord vendt ut mot travle bygater, et arnested for nye ideer innen kunst- og kultur. Også i dag.

Hva med kjør-selv-ferie til Frankrike i år? Opplev fjellandsbyer på veien, dramatiske landemerker og frodige vinmarker, det gode liv med varme, tørre somre i Provence, vestkystens strender og store bølger, og på vei ned - en natt eller to i Paris.

Opplev legendariske Le musée de la Vigne et du Vin i Le Mesnil-sur-Oger og smak på familiens selvproduserte Champagne, dra på biltur langs Route des Vins d’Alsace eller bli med på topptur i kabelbil opp fjellsiden til Chamonix’ Aiguille du Midi. På toppen har dere utsikt over Alpene til Frankrike, Sveits og Italia.

Frankrike er estetisk vakkert på så mange måter. Verdens største eksportør av vin tar, for eksempel, servering av leskende drikke svært seriøst. Det er ofte en hel liten seanse i seg selv; karaffel og tilhørende glass med isbiter servert på et lite fat med serviett og skål med oliven. Tres chic!

Når det kommer til stykke - noe av det aller beste ved Frankrike er Middelhavet. Noe mer trengs egentlig ikke, for alt foregår her ved det vakre blå havet. 

Les mer ...
12
Opphold funnet
0
aktive filter
 Kopier link til søkeresultat
Optimer ditt søk 
Sorter ditt søk 
Vis hoteller på kart
Prisene som vises er per person i dobbeltrom. Tillegg for enkeltrom og barnerabatt vises i bestillingsprosessen

Merk at:
· Minimum sluttrengjøringsgebyr inkludert
· Ekspedisjonsgebyret for telefonbestillinger Kr.129
· Ekspedisjonsgebyret for nettbestillinger Kr.89
· Pakkepris pr. person i dobbeltrom

Hvorfor bestille hos Risskov Autoferien AG?
· Spar mer! Billig i forhold til hotellets egene priser

"For vår ekstremt solide økonomi og kredittverdighet har vi igjen mottatt den prestisjetunge AAA-rangeringen av Bisnode, Dun & Bradstreet."
Mottar du våre nyhetsbrev?

Få oppdateringer av våre gode tilbud, rabatter og kampanjer - levert direkte til din innboks

Kontakt oss
Tel: 32 82 90 00

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17
Lørdag-Søndag 10 - 15

© Copyright.   Materialet må ikke gjengis uten skriftlig tillatelse.