Kjør selv til Fjelsted Skov Hotel på Fyn med Risskov Bilferie

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Fjelsted Skov Hotel

Fjelsted Skov Hotel er et familieeid hotell med en hyggelig hage

Bo midt i naturen med flott skog og bølgende marker
Utmerket kjøkken med fokus på klassisk dansk mat
Alle værelsene har balkong eller terrasse
 • 675 km fra Svinesundbroen
 • 290 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Lekerom for barn
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Det familieeide Fjelsted Skog Hotell ligger i Ejby på Fyn ikke langt fra Middelfart og rett ved motorveien E20. Hotellet er plassert i et nydelig og rolig område, omgitt av skog. Hotellet har også sine egne griser og får.

Hotellet

Det er tredje generasjon i samme familie, som driver hotellet, noe man straks legger merke til når man kommer inn. Det er en hyggelig og avslappende atmosfære og hotellet ligger bra plassert derom dere ønsker å utforske alt det flotte som Fyn har å by på.

Fjelsted Skog Hotell har et bra kjøkken, og maten tilberedes av gode og friske råvarer. Caféen er dog ikke som en alminnelig restaurant, fordi maten og drikkevarer selv må hentes som i en cafeteria. Til gjengjeld prioriteres maten høyt, og det er spesielt fokus på klassiske dansk mat slik som koteletter, skinke og kalvestek med tradisjonell tilbehør, som kan nytes i hyggelige rammer .

På hotellets grønne områder er der plass til å nyte stilheten og det er også en mengde turstier i området. Dere kan f.eks. ta turen opp til den fredede 'Grevens Bøg' på høyden, hvorfra det også er en fin utsikt ned mot hotellet og utover markene. Dere kan også ta en tur rundt innsjøen, hvor det finnes gullfisk og ender.

Fra Fjelsted Skog Hotell er det ikke langt til Middelfart, hvor det venter en mengde opplevelser til for både voksne og barn. Prøv Bridgewalking og opplev Middelfart fra toppen av Den Gamle Lillebæltsbroen. Dere kan også dra på hvalsafari i Lillebælt og se de små marsvinene eller besøke byens museer samt selvfølgelig shoppe rundt i alle de sjarmerende butikkene.

I Odense venter det også en rekke opplevelser for alle aldre. Gå på oppdagelse i H.C. Andersens fødeby, hvor det er mange hyggelige gågater, museer, caféer og restauranter. Odense Zoo er også populær og garantert verd et besøk.

Fjelsted Skog Hotell tilbyr gratis parkering på hotellets området.

Rommene

Rommene er i lave bygninger, som ligger separat fra resepsjonen og caféen. Felles for alle rommene er at de alle har utgang til enten balkong eller terrasse samt at de har eget bad med dusj og hårtørrer. Det er også gratis Wi-Fi på rommene samt et stort TV.

Merk at

Caféen er en "selvbetjenings-café", hvor dere selv kan hente mat og drikkevarer.

Værelsene ligger i en separat bygning fra resepsjonen og caféen.

Vis flere

Verdt å se

 • Humlemagasinets Hager (5.3 km)

  Dra på bilferie i Danmark og besøk vakre Fyn. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på en herlig sommerferie fylt med opplevelser. En av de mange opplevelsene som venter dere på Fyn er Humlemagasinet. Nyt de syv vakre hagene, som blant annet inkluderer en frukthage, den engelske rosehagen og Dronning Ingrids hage. Humlemagasinet huser også kulturhistoriske utstillinger og det arrangeres forskjellige kulturelle begivenheter her. I det vakre området er det også en butikk og en liten kafé. Finn billige hoteller hos Risskov Bilferie og kjør-selv til Fyn med hele familien i deres eget tempo.

  Humlemagasinets Hager
  Besøk de syv hagene i Humlemagasinets Hager på Fyn.
 • Middelfart (16.6 km)

  Middelfart betyr "farvandet man reiser mellom" og henviser til forbindelsen mellom Jylland og Fyn. Byen ligger mellom den nye og den gamle Lillebæltsbroen på Lillebælts smaleste sted. I området er det mye å finne på med mange severdigheter som er verdt et besøk.

  Middelfart
  Besøk byen Middelfart i Danmark.
 • Clay Keramikmuseum Danmark (19.0 km)

  Besøk Clay Keramikmuseum ved Lillebælt i Middelfart og opplev keramisk kunst, design og kunsthåndverk på nært hold. Museet huser noen av Europas flotteste samlinger av keramikk, heriblant ikke minst en overdådig Royal Copenhagen-samling. Museets forskjellige utstillinger er spennende og varierte og skiftes jevnlig ut med nye gjenstander.

  Clay Keramikmuseum Danmark
  Clay Keramikmuseum huser keramikk i verdensklasse med mange forskjellige utstillinger og samlinger.
 • Ditlevsdal Bison Farm (19.8 km)

  Ditlevsdal Bison Farm ligger ved Morud på Nordfyn og er Europas største bisonfarm med knappe 400 amerikanske bisonokser. På utvalgte dager i løpet av året arrangeres det guidede turer på den nordfynske prærien hvor dere kan oppleve de prektige dyrene på kloss hold. Turen foregår med traktor og vogn, mens en guide forteller om dyrene, deres atferd og morsomme historier fra hverdagen. Besøk gårdsbutikken, som er åpen fra torsdag til lørdag. Her kan dere kjøpe fine bisonutskjæringer og ta de med hjem. I den lille skogen bak butikken ligger indianerbanen, som byr på klatring og balansegang. Indianerbanen er tilgjengelig i butikkens åpningstider.

  Ditlevsdal Bison Farm
  Besøk Ditlevsdal Bison Farm som ligger ved Morud på Nordfyn.
 • Odense (35.0 km)

  Odense er en hyggelig by midt på Fyn med mye å by på med alt fra shopping og kultur til museer og gode spisesteder. En spennende opplevelse i Odense er å besøke i H.C. Andersens hus som ligger i den gamle bydelen. H.C. Andersens hus er i dag et museum, og utstillingene forteller om dikterens liv fra barndomsårene som fattig skomakersønn, hans vanskelige tid i København og om hans debut, forfatterkarriere, alderdom og død. Dere kan også ta med familien til Odense Zoo, besøke friluftsmuseet Den Fynske Landsby og mye mer.

  Odense
  Besøk eventyrforfatteren H.C. Andersens beskjedne barndomshjem i Munkemøllestræde i Odense. Det var her at barndomsminnene hans fikk sine utspring.
 • H.C. Andersens Hus (29.1 km)

  I H.C. Andersens Hus, midt i Odense, får dere et spennende og ganske unikt innblikk i dikterens liv. Utstillingene omfatter bl.a. håndskrevne noter, tegninger og papirklipp samt hele rom innredet akkurat slik som da H.C. Andersen bodde og vokste opp i Odense.

  H.C. Andersens Hus
  H.C. Andersens eventyr er oversatt til over 160 forskjellige språk.
Vis flere

Kart

Fjelsted Skov Hotel
Store Landevej 92, 5592 Ejby

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 4~11.99 år i ekstraseng 0% rabat