Dra på sommerferie i Frankrike med Risskov Bilferie

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Normandie

Rabattkoden er nå aktiv

Normandie

Normandie i det nordlige Frankrike byr reisende på fantastisk natur, historie og unike strender mellom eplehaver og fargerike hus. Opplev den kjempestore strendene og landskapet med bakker, daler og mye skog. Uansett hvordan dere velger å oppleve regionen er Normandie utrolig flott.

Kysten langs Normandie er fantastisk og vill. De store tidevannsområdene, som varierer med opp til 15 meter, fascinerer de fleste og er Europas villeste. Det er en fantastisk opplevelse. Som alle andre steder i Frankrike vrimler det med gode restauranter. Prøv f.eks.lokale retter som cidermarineret skinke og camembert osten eller kanskje et glass Calvados (eplebrennevin).

Opplev badebyen Deauville med de pompøse palassene fra keisertiden. Et must er et besøk på museumet og de forskjellige strendene som er berømt fra de alliertes ilandgang på D-dagen under 2. Verdenskrig. Midt i Normandies ville tidevannsbølger ligger et av Europas vidundere, Mont Saint Michel-Klosteret, uten sammenligning et av de mest fabelaktige syn som Europa kan by på ved solnedgang. Besøk den historiske hovedstaden og renessansebyen Rouen, hvor verker av kunstnere som Claude Monet er utstilt.