Kjør-selv ferie til Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Norsk | NOK

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud

Besøk det fargerike Nederland, og slapp av i naturskjønne omgivelser

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • 4-stjerners hotell i rolige omgivelser
 • Velvære-område med innendørs basseng og jucuzzi
 • Ligger i vakre omgivelser
2.072,-
4~6 dager fra
1.489,-

Opphold i komfort dobbeltrom

Vakre Holland

4 dager
Kun 2.729,- / spar opp til 519,-
SPAR
5 dager
Kun 3.639,- / spar opp til 676,-
SPAR
6 dager
Kun 4.479,- / spar opp til 902,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 3-retters middag
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Opphold i komfort dobbeltrom

Vakre Holland

4 dager
Fra 1.489,- / spar opp til 1.223,-
SPAR
5 dager
Fra 1.969,- / spar opp til 1.638,-
SPAR
6 dager
Fra 2.469,- / spar opp til 2.072,-
SPAR
* Pris pr. person i komfort dobbeltrom

4 dager inkl.

 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Adgang til basseng og jacuzzi
Risskov Pakken

Blant de vakre nederlandske omgivelsene ligger Hotel Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Dette innbydende fire-stjernershotellet er ideelt for avslapning og velvære. Opplev den vakre naturen, smak på lokale spesialiteter og nyt hverandres selskap i rolige omgivelser.

Hotellet tilbyr 

Hotellet ligger i den lille, pittoreske landsbyen Oranjewoud i Nederland. I restauranten De Oranjewoud serverer de nederlandske spesialiteter og internasjonale retter. Restauranten har en koselig atmosfære, og du kan få maten servert på terrassen. På kafeen Tjaarda kan du bestille lunsj eller bare ta en kopp kaffe. Om sommeren er hagen helt ideell for soling mens barna leker i det grønne.

Dere har tilgang til hotellets velværeområde med innendørs basseng og boblebad. Du kan også bruke badstue mot et gebyr, eller bestille spa-behandlinger mot et gebyr. Gebyr betales på hotellet. Videre kan dere leie sykler mot et gebyr.

Rommene

Hotell Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud har i alt 70 lyst innredede rom. Alle rommene har bad/dusj, toalett, minibar, telefon, tv, hårføner og safe. Noen av rommene har fransk altan eller terrasse.

Standardrommene er utstyrt med to enkeltsenger og lux-rommene med en king-size dobbeltseng. Hvis dere ønsker mer plass på rommet, kan dere oppgradere til en junior suite, som for utenom mer plass, også tilbyr en sofa.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

440 km fra
Kiel, Tyskland
850 km fra
Hirtshals, Danmark
1125 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Joure Museum (14.9km)

Når man er på kjør-selv ferie er det alltid godt med en tår kaffe. Hvis dere er glad i kaffe, kan dere besøke Joure Museum, hvor dere kan få et dypere innblikk i kaffeindustrien samt historien til en av verdens eldste kaffe-produsenter, Douwe Egberts, som ble grunnlagt i Joure i 1753. Det er ca. 10 km fra Heerenveen til Joure via A7.

SwimFun Joure (15.5km)

SwimFun er et subtropisk badeland midt i Joure, hvor hele familien kan ha det gøy. Her er det rutsjebaner som snor seg gjennom jungellandskap, huler og fossefall. Det er bølgebasseng, småbarnsbasseng, tyrkiske dampbad, badstue og mye mer.

Sneek (29.1km)

Den nederlandske byen Sneek er kjent som vannsportens hovedstad i Nederland. Her kan dere oppleve Europas største vannsportfestival, når byen hvert år arrangerer Sneekweek. Folk fra hele verden kommer til Sneek for å oppleve populære Sneekweek, hvor konkurransebåter seiler om kapp og det til slutt avholdes en stor regatta med fest i gatene.

I Sneek bor det ca. 33 000 innbyggere og for utenom vannsport, så kan dere også oppleve de mange vakre kanalene og bygningene i byen. Her er det lagt opp til hyggelige gåturer langs kanalene og en god lunsj på en av de mange restaurantene i byen. Dere bør gå en tur forbi Vannporten, som er byens attraksjon og et populært sted å ta bilder. Dere kan naturligvis også dra på seiltur fra havnen.

Hvis dere er interessert i historie, så kan dere ta en tur på Tweewieler Museum, som tar utgangspunkt i fartøyets historie.

Duinen Zathe (39.3km)

Fornøyelsesparken Duinen Zathe sikrer dere en dag fylt med fart og moro. I parken kan dere oppleve flere forskjellige rutsjebaner, trampoliner, ville karuseller, karuseller for de minste, en klatrepark og mye mer. Dessuten er det flere steder hvor dere kan kjøpe mat og drikke.

Tulipansesongen i Nederland (48.4km)

Opplev Nederlands tulipaner i full blomst fra slutten av mars til midten av mai. I midten av april er tulipansesongen på sitt beste, og store deler av Nederland vil være dekket av et fargerikt teppe av tulipaner. På de første vårdagene vokser tulipanene med opptil 15 cm om dagen, og dere vil kunne høre tulipanene knirke mens de vokser. En fantastisk måte å oppleve tulipanene på er ved å sykle eller kjøre bil rundt i landskapet. De fleste tulipangårdene ligger i Noordoostpolder, i provinsen Flevoland, og i det området som er kjent som Kop van Noord-Holland. Blomsterauksjonen Flora Holland i Aalsmeer er også verdt et besøk.

Aduard (58.5km)

Aduard er en sjarmerende, liten landsby som er en del av Zuidhorn kommune. Byen stammer fra år 1192, da Cistinerordnen grunnla munkeklosteret Aduard. Siden da har byen vokst til ca. 2360 innbyggere, som alle bor rundt klosteret.

Kanalrundfart i Groningen (60.3km)

Opplev Groningen fra en ny vinkel med en seiltur på kanalene som renner gjennom byen. Rondvaartbedrijf Kool arrangerer kanalrundfart med guide som varer i én time. Båtene går fra museumsbroen i sentrum av Groningen.

Groninger Museum (60.5km)

Groninger Museum er en fargerik bygning designet av Alessandro Mendini. Museet ligger rett ved siden av Groningens Hovedbanegård og kanalene. På museet kan dere se utstillinger om byens og provinsens historie og kultur med både arkeologiske funn og portrettmalerier fra tidligere århundrer, bildekunst, mote og design.

Peperbustårnet (63.9km)

Peperbustårnet, eller Pepperbøssetårnet på norsk, er med sine 75 meter et av de høyeste kirketårnene i Nederland, og det kan ses flere kilometer fra byen. Tårnet tilhører byens Sankt Michaels-kirke og ble bygget mellom 1394 og 1452 i nygotisk stil. Tårnet er åpent for besøkende om dagen, hvorfra dere kan nyte utsikten utover den flotte middelalderbyen med dens rustikke bygninger, kanaler og voller.

Museum de Fundatie (63.9km)

Museum de Fundatie er et kunstmuseum som rår over en stor kunstsamling med over 7000 malerier og en spennende skulpturpark samt aktuelle utstillinger med samtidskunstnere. I den store samlingen finnes det malerier av noen av Nederlands aller største kunstnere gjennom tidene som Vincent Van Gogh og Piet Mondrian samt flere internasjonale navn som Marc Chagall og J. M. W. Turner. Museet har eksistert siden 1958, og dets store samling gir et spennende perspektiv på samtidsutstillingene.

Zwolles Gamle Bydel (64.1km)

Zwolles historie stammer fra rundt år 800, da frisere og tropper fra Karl den Stores hær stiftet byen. Zwolle ligger fra en militær synsvinkel perfekt til på en bakke med elver som omkranser byen, noe som gjorde den vanskelig å angripe. Zwolle har derfor vært en viktig by gjennom historien og man har av samme grunn plassert en rekke viktige bygninger i byen, f.eks. Sassenpoort og Peperbus. Mellom de gamle middelalderbygningene og langs vollene finner dere mange hyggelige kafeer, så dere kan nyte byens autentiske sus på avslappende vis.

Groningen (60.6km)

Universitetsbyen Groningen ble kåret til Hollands flotteste bysentrum i 2005-2007.

Man kan se Martini-kirkens grå tårn fra 1400-tallet fra lang avstand. Gå opp i tårnet og oppleve den flotte utsikten over Groningen.

Spis lunsj i Goudkantoor fra 1635. Bygningen fikk sitt navn fra en kontrollmyndighet for gull og sølv, som fantes her på 1800-tallet. I dag er det en restaurant i bygningen.

I det såkalte a-kvarteret finnes det bygninger fra 1100-tallet – som på den tiden var pakkhus for Hanseforbundet. I dag er de fleste av disse 200 husene bebodd.

Over en fjerdedel av byens befolkning, som utgjør 180 000 innbyggere, består av studenter. Dette bidrar til et sydende natteliv. Groninger Museum er verd å besøke. Ikke bare på grunn av de interessante utstillingene, men også på grunn av bygningen i seg selv: en herlig blanding av farger og former.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

De Bonte Wever Assen

Bestil innen 28.02

Drenthe

All inklusive i Holland

Early Bird - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x middagsbuffé
 • 2 x lunsjbuffé
 • ettermiddagssnacks
 • Gratis drikkevarer

362,-
Fra kun
2.599,-

Vis kort

Bowling, svømmebasseng og trening

Les mer

Best Western Plus Hotel Aduard

Klosterbyen Aduard

Groningen

Utforsk Holland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters middag
 • 1 x kaffe og kake
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

446,-
Kun
1.229,-

Vis kort

Ferie rett ved Groningen

Les mer

Apollo Hotel Groningen

Inkl. 1 x 3-retters meny

Groningen

Opplev Groningen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x bykart over Groningen
 • Gratis parkering

288,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Toppmoderne hotell i Groningen

Les mer

Fletcher Hotel-Restaurant de Eese

Inkl. 3-retters meny

Friesland

Ferie i Nord-Holland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters middag
 • Gratis parkering
 • Tidlig check-in

338,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Nyt vakre naturomgivelser

Les mer

Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Inkl. 3-retters meny

Friesland

Ferie i Friesland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters middag
 • Gratis parkering
 • Tidlig check-in

247,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Aktiv ferie nær Heerenveen

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.