Bilferie til Good Morning+ Nyköping

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Good Morning+ Nyköping

Besøk Kolmården Dyrepark, Nykøpingshus og den vakre skjærgården

Skjærgård, kultur og shopping i Nykøping
Besøk Kolmården Dyrepark og Nykøpingshus
Ligger noen få minutter med bil fra byen
 • 550 km fra Svinesundbroen
 • 525 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Besøk den maleriske kystbyen Nyköping, som har en rekke interessante og morsomme aktiviteter på lager for hele familien. Bo på det moderne og friske Good Morning+ Nyköping, som ligger noen få minutter med bil fra byen. Herfra kan du kort vei til byliv, shopping, natur, kultur og skjærgården.

Hotellet

Good Morning+ Nyköping ligger i kort avstand fra motorveien, bare et par kilometer fra Nyköping. Hotellet har en relaxavdeling med badstue og trimrom. I tillegg er det mulighet for å spille bowling, squash og badminton på hotellet. Resepsjonen er døgnåpen.

Hver dag står frokostbuffeen klar kl. 6.00–9.30 (kl. 6.30–10.00 i helgene). Nyt en luksuriøs eller mer nyttig frokost. 

Hotellets à la carte-restaurant er inspirert av klassisk fransk bistro både når det gjelder meny og innredning. Og til måltidene tilbyr restauranten et stort utvalg kvalitetsviner. Den vennlige betjeningen hjelpe deg gjerne med å kombinere mat og drikke. For de yngre gjester har restauranten en trivelig barnemeny. Restauranten er åpen mandag-lørdag 18.00-22.00 og søndager 18.00-21.00. Det er også mulig å bestille småretter døgnet rundt.

Hotellbaren er et opplagt samlingssted etter en dag fylt med aktiviteter og utflukter. Her er det mulig å slappe av til et glass vin eller øl fra hotellets utvalgte drikkemeny. I tillegg har de en barmeny med småretter og snacks. Benytt denne muligheten til å bestille en aperitiff før middag.

Rommene

Alle rommene er nyrenoverte og innredet i elegant, moderne design med bad/dusj, toalett, gratis Wi-Fi, flatskjerms-tv, arbeidsområde med skrivebord, telefon og radio. De er utstyrt med 180 cm brede senger, som kan flyttes fra hverandre. Det er mulig å bestille ekstra seng.

Verdt å se

 • Barnkulturcentrum (2.6 km)

  Det er mange barnevennlige hoteller nær Nyköping, finn dem hos Risskov Bilferie. Det er opplagt å dra på familieferie i Nyköping, hvor det er mye fokus på barna, som tilbys flere forskjellige aktiviteter i byen. På Barnkulturcentrum Nyköping kan barna f.eks. lage sine egne bilder med å male, klippe og klistre, eller så kan de besøke Modelteatermuseet. Prøv en kjør-selv ferie i Sverige nær Nyköping og ta hele familien med på et barnevennlig hotell.

  Barnkulturcentrum
  La barna dra på oppdagelsesferd i kulturcentrum for barn, hvor det er massevis av aktiviteter.
 • Nyköpingshus (2.9 km)

  Opprinnelig var dette en middelalderborg som i løpet av 1500-tallet ble bygget om til et renessanseslott av Hertug Karl. Dessverre brant slottet ned i 1665 sammen med resten av byen. I løpet av 1900-tallet ble deler av slottet renovert og Sörmlands Museum har i dag permanente utstillinger i bygningen.

  Nyköpingshus
  Ta turen ut til renessanseslottet Nyköpingshus, hvis dere legger miniferien til Nyköping
 • Parker i Nyköping (1.8 km)

  I Nyköping finnes det flere flotte parker av ulik karakter, og de fleste ligger i gåavstand fra hverandre. Gå en tur gjennom Solparken, Mjölkflaskan, Teaterparken eller Å-promenaden, som er den mest berømte parken i Nyköping.

  Parker i Nyköping
  Dere kan gå fra park-til-park i Nyköping, som har mange grønne lunger i gangavstand fra hverandre
 • F11 Museet (8.4 km)

  F11 Museet gir et blikk tilbake på nesten 40 år med det moderne flyvåpenets utvikling. F11-æraen begynte i 1941 og strakk seg frem til 1980 da produksjonen stanset. Få et spennende innblikk i hvordan Sverige ble overvåket fra luften under den kalde krigen og prøv deg selv som pilot i flysimulatoren!

  F11 Museet
  Bli med på en vandring gjennom 40 års utvikling av flyvåpen på F11 Museet i Nyköping
 • Gruvemuseet i Koppartorp (20.9 km)

  Besøk Gruvemuseet i Koppartorp som er en gammel gruveby hvor mange av bygningene er fra 1700-tallet. Museet er åpent i juli på onsdager, lørdager og søndager.

  Gruvemuseet i Koppartorp
  Bli med ned i gruvene i Koppartorp
 • Naturreservater omkring Nyköping (26.1 km)

  Det finnes hele 47 naturreservater omkring Nyköping. Bistaberget, som ligger ved Sjöskoven i Nävekvarn har noen av områdets flotteste turstier. Ta bilen til den lille landsbyen Nävekvarn, hvor dere om sommeren kan svømme, lage bål, besøke havnen med fiskeutsalg og mye mer.

  Naturreservater omkring Nyköping
  Naturens egne opplevelser er mange og varierte i naturreservatene omkring Nyköping
 • Kolmården, Nordens største dyrepark (42.5 km)

  I skogene utenfor Norrköping ligger Kolmårdens djurpark, Nordens største dyrepark. Her lever ville dyr fra hele verden i safariparken som er et av Sveriges mest kjente og kjære utfluktsmål for hele familien.

  Kolmården, Nordens største dyrepark
  Kolmården er Nordens største dyrepark og ligger i Norrköping
 • Helleristninger i Himmelstalund (59.6 km)

  Rett utenfor Norrköping, i et kupert område ved elva Motala kan dere utforske et spennende friluftsområde med førhistoriske helleristninger. Her i området finnes det i overkant av 1500 figurer som er hugget, skåret eller slipt inn i stein. De forestiller blant annet dyr, skip, våpen og jaktscener. Det lokale helleristningmuseet deler villig sine historier om de spesielle kunstverkene i sin interessante utstilling.

  Helleristninger i Himmelstalund
  Se den rike samlingen av helleristninger i Himmelstalund i Norrköping
 • Karl Johans Park (0 km)

  Ta en tur til vakre, frodige Karl Johans Park i Norrköping, hvor dere kan spasere rundt blant utallige tresorter og spesielle vekster samt et område med kaktuser.

  Karl Johans Park
  Lange, rolige turer i Norrköpings Karl Johans Park hører med på en langhelg i byen
Vis flere

Kart

Good Morning+ Nyköping
Gumsbackevägen 2 611 38 Nyköping