Miniferie i Örebro ved Good Morning Örebro

Norsk | NOK

Good Morning Örebro

Moderne hotell rett ved siden av badelandet Lost City og sentrum av Örebro

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Rett ved Nordens største badeland Lost City
 • Moderne hotell rett ved Örebro sentrum
 • Gratis parkering og døgnbemannet resepsjon
442,-
3~6 dager fra
969,-

Inkl. halvpensjon

Ferie i Örebro

3 dager
Kun 969,- / spar opp til 188,-
SPAR
4 dager
Kun 1.349,- / spar opp til 283,-
SPAR
5 dager
Kun 1.769,- / spar opp til 338,-
SPAR
6 dager
Kun 2.139,- / spar opp til 443,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Good Morning Örebro ligger rett ved sentrum av Örebro, og ved siden av populære Gustavsvik Resort, som bl.a. huser Nordens største vannland, Lost City. Hotellet har en super beliggenhet for en familieferie med masse action, hygge, natur og severdigheter like i nærheten.

Hotellet

Det moderne og hyggelige hotellet ble renovert i 2012, og er komfortabelt plassert for opplevelser i og omkring Örebro. Resepsjonen er bemannet døgnet rundt, og personalet er alltid klare til å hjelpe under oppholdet.

Hotellet ligger supert til for en familieferie med action søkende barn. Her bor dere rett ved siden av Gustavsvik Resort og Nordens største vannland, Lost City, fult av vannsklier, bassenger, laserlys og fossefall i en imponerende junglekulisse. Litt syd for hotellet, ligger ’Sörbybacken’ som kan by på utendørs klatring, ziplines, fotballgolf og mye mer.

Den korte avstanden til sentrum av Örebro gir dere gode muligheter til å oppleve Örebro slott og utforske mange hyggelige butikker og restauranter. Midt i byen finner dere også ’Prison Island’, som er en herlig ”escape room”-opplevelse, hvor grupper på 3-4 personer skal løse gåter og mysterier, i en serie av 25 forskjellige fengselsceller. I forbindelse med Prison Island er det også en laser arena.

Det finnes også en rekke flotte naturområder og kulturhistoriske severdigheter i nærheten, slik som Karlslunds Herregård og Haver og friluftsmuseet i Wadköping. Dessuten kan dere også dra på utflukt til den hyggelige byen, Nora, besøke Lindesberg eller Vinön, som er en lille øy ute i innsjøen Hjälmaren.

Hver morgen kan dere stå opp og nyte frokosten i hotellets hyggelige rammer, og om kvelden serveres velsmakende retter i restauranten.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis tilgang internett.

Rommene

Hotellets værelser er moderne og komfortable, og dere kan velge mellom enkeltværelser, dobbeltværelser og triple værelser. Kjæledyr er tillatt på en del av hotellrommene.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Hyggelig dobbeltværelse, passende for enkeltpersoner, med eget bad og toalett, skrivebord, en 160cm seng eller to 80cm enkeltsenger og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 2
Hyggelig dobbeltværelse med eget bad og toalett, skrivebord, en 160cm seng eller to 80 cm enkeltsenger og TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Triple værelse

1 / 3
Hyggelig tripleværelse, passende for to voksne og et barn, med eget bad og toalett, skrivebord, en 140cm seng samt en 80cm seng og TV.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

300 km fra
Strømstad, Sverige
320 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Gustavsviks Oplevelsesbad (0.1km)

Dersom familien er med på ferien, kan dere besøke Gustavsviks Oplevelsesbad som er et av Sveriges mest populære fritids- og turistsentre. I badelandet Lost City venter et sant eventyr med Sveriges nyeste og heftigste vannrutsjebaner, innendørs og utendørs svømmebasseng, bølgebasseng, fossefall, ruiner og jungel. Ved Lost Citys nye jungelrestaurant kan dere velge mellom flere spennende retter, snacks, frukt og is. Om sommeren kan dere også prøve eventyrminigolf og leke på en lekeplass på campingplassen ved siden av.

Örebro (2.6km)

Det majestetiske Örebro slott burde dere nesten få med dere, hvis dere befinner dere på disse traktene. Det historiske slottet ligger på en liten øy i elva Svartån som slanger seg gjennom Örebro. Et besøk her er et must, hvis dere befinner dere her i området, enten dere er her på ferie eller bare på et lite weekendopphold. 

Rett nede ved Svartån i Örebro venter én av Sveriges vakreste parker, «Stadsparken». Den ble anlagt helt tilbake til 1860-årene og ble i dette århundre kåret til Sveriges vakreste park. Her kan dere beskue blomster, ta turen innom den enestående rhododendronparken. Hvis dere har barn med på turen vil de sikkert gå på lekeplassen som ligger her. Dere kan gjerne runde av besøket med en tur til den trivelige kafeen. Det står også en stor scene her som brukes både til teateroppsetninger og konserter. Dette er virkelig en deilig oase midt i byen. 

Opplev hvordan Örebro engang så ut med et besøk i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske friluftsmuseet åpnet dørene for første gang i 1960-årene og består av gamle gårdshus som i dag er fredet. Det er interessant å forsøke å forestille seg at disse små trehusene engang tilhørte noen av Örebros største bygninger. I dag huser disse bygningene verksteder, butikker og museer. Kjenn duften av nystekt brød fra bakeriet, la de koselige atmosfæren synke inn over en kopp kaffe, se tredreieren i aksjon med sitt neste håndverk og stikk innom utstillingene på «Cajsa Wargs Hus». I desember måned forvandles Wadköping også til et ytterst sjarmerende julemarked. 

Hvis dere er på tur med barn eller barnebarn, burde dere vurdere å ta sikte på et besøk til «Upplevelsesbadet». Badelandet trekker hvert år flere tusen besøkende fra fjern og nær og har blant annet et 50 meter langt svømmebasseng. I tillegg finnes det både vann-lekeplasser, treningssenter, vannrutsjebaner og mye mer.

Örebro Kunsthall (2.6km)

Örebro Kunsthall er et av Örebros mest berømte kunstgallerier. Her kan dere se det internasjonalt anerkjente prosjektet Open Art, som er en stor utendørs utstilling innen moderne kunst.

Wadköping Open Air Museum (3.8km)

Opplev hvordan Örebro så ut i gamledager, med et besøk i Wadköping Open Air Museum. Dette fantastiske friluftsmuseet åpnet for første gang dørene på 1960-tallet og består av bondehus som ble fredet. Det kan er vanskelig å forestille seg at disse små trehusene engang i tiden var blant Örebros største bygninger. I dag blir de koselige husene brukt som verksteder, butikker og små museer. Nyt duften av ferske brød fra bakeriet, føl den hyggelige atmosfæren med en kopp kaffe på torget og opplev utstillingene i ”Cajsa Wargs Hus”. I desember forvandles Wadköping til et meget hyggelig julemarked.

Vanntårnet Svampen (4km)

I Örebro kan dere se det gamle vanntårnet Svampen, som i dag er et populært utsiktspunkt. Herifra har dere en flott utsikt over byen og Närkesletten. Det er også en restaurant og en café dersom dere blir sultne.

Shopping i Örebro (10.1km)

I sentrum av Örebro finnes det mange forskjellige butikker. Dersom dere heller vil besøke Örebros største shoppingsenter, Mariebergs Galleria, ligger det kun ca. ti minutter med bil fra sentrum.

Tysslinge (15.9km)

Ved Tysslinge kan dere se mer enn 4000 svaner hver dag i sesongen som løper fra mars til april. Tysslingen er Sveriges største samlingssted for disse hvite, stolte fuglene. Under turen nordpå lander tusenvis av svaner her, og denne fengende opptredenen tiltrekker hvert år rundt 30 000 besøkende fra hele Europa.

Garphyttans nasjonalpark (24.4km)

Hvis dere har en svakhet for friluftsliv kan dere ta turen til Garphyttans nasjonalpark, omkring 20 minutter fra Örebro. Dette er en av Europas eldste nasjonalparker og består av frodige villblomsterenger omringet av tett skog. Turstien Bergslagsleden passerer passerer gjennom den nordlige delen av parken.

Nora (36.3km)

Nora har én av Sveriges best bevarte trehusbebyggelser, primært fra 1700- og 1800-tallet. I dag er det fremdeles levende småbutikker i de gamle trebygningene. De selger gjerne krimskrams og håndverk. I 1993 mottok den sjarmerende byen en internasjonal bygningsvernpris.

Dere kan gjerne rusle en tur i de hyggelige omgivelsene og gå på oppdagelsesjakt i de mange antikvitetsbutikkene. På sommertid kan dere eventuelt ta en tur med den gamle jernbanen i Nora og sågar ta turen helt til Järle og Pershyttan.

Nora Brygghus (36.1km)

For dere som er interesserte i gastronomiske opplevelser på ferien deres og liker god øl bør dere ikke gå glipp av å besøke Nora Brygghus på en miniferie eller langhelg i området.

Her kan dere bestille ølsmaking og prøv bryggeriets smaksrike IPA og lær mer om ølbrygging. Nora Brygghus stammer fra 1850-tallet og er et av Sveriges minste bryggerier, hvor ølen produseres på en håndverksmessig måte.

Nora er en gammel treby som har blitt tildelt premier av organisasjonen Europa Nostra, for bevaring av den europeiske kulturarven. Så husk å bestille en omvisning i lokalområdet mens dere er på ferie.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

Fagersta Brukshotell

3. natten er gratis

Västmanland

Opplev Fagersta

Wild Offer - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x Sandwich om kvelden med et glass vin
 • 3 x kaffe og kake
 • Gratis internett og parkering

1.164,-
Kun
759,-

Vis kort

Trivelig hotell i vakker natur

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom
 • Barn 0~3.99 år i foreldrenes seng 100% rabatt
 • Barn 0~11.99 år i ekstra seng 60% rabatt
 • Barn 12~99.99 år i ekstra seng 40% rabatt

Good Morning+ Nyköping

Historisk skjærgårdsby

Södermanland

Opplev Nyköping

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnattinger
 • 1 x frokost
 • 1 x kveldens rett
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Kun
549,-

Vis kort

Skjærgård, kultur og shopping i Nykøping

Les mer
Barnerabatter
Se de gode prisene for barn.
For å oppnå disse fordelaktige prisene må det min. være 2 betalende voksne på rommet. Dobbeltrom
 • Barn 0~11.99 år i foreldrenes seng gratis
 • Barn 0~99.99 år i ekstra seng 331.94805194805kr per natt

Clarion Hotel Örebro

Inkl. halvpensjon

Närke

Suveren beliggenhet i Örebro

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kveldens rett
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Gratis internett

334,-
Fra kun
989,-

Vis kort

Suveren beliggenhet i Örebro

Les mer
Barnerabatter
For og oppnå barnerabatt må det min. være 2 betalende voksne i rommet.
Rabatten er vejledende. Den presise barnerabatten vises i bookingformularen. Dobbeltrom