Miniferie med golfopphold på Hjarbæk Fjord Golfcenter

Norsk | NOK

Hjarbæk Fjord Golfcenter

Moderne hotell med golfbane og flotte ferieleiligheter rett ved Viborg

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Flotte ferieleiligheter
 • Lekker middagsmeny inkludert i pakken
 • Kort avstand til Viborg
3.015,-
3~6 dager fra
1.049,-

Inkl. 2-retters meny

Ankomst oktober - mars

3 dager
Fra 1.049,- / spar opp til 1.133,-
SPAR
4 dager
Fra 1.529,- / spar opp til 1.744,-
SPAR
5 dager
Fra 2.019,- / spar opp til 2.345,-
SPAR
6 dager
Fra 2.439,- / spar opp til 3.016,-
SPAR
* Pris pr. person i 2-persons leilighet

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x 1 glass cava
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Inkl. 3-retters meny

Ankomst mai- september

3 dager
Fra 1.469,- / spar opp til 934,-
SPAR
4 dager
Fra 2.189,- / spar opp til 1.415,-
SPAR
5 dager
Fra 2.859,- / spar opp til 1.946,-
SPAR
6 dager
Fra 3.499,- / spar opp til 2.507,-
SPAR
* Pris pr. person i 2-persons leilighet

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 2 x 1 glass cava
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Hjarbæk Fjord Golfcenter har en fantastisk plassering ved Hjarbæk Fjord i bunnen av Limfjorden. Her bor dere i flotte og romslige ferieleiligheter, hvor mange ligger rett ved golfbanen. Nyt et opphold med utsøkt mat i restauranten, spill golf eller nyt den fantastiske naturen litt nord for Viborg.

Hotellet

Det moderne golfhotellet ligger omgitt av skjønn natur, rett ved Hjarbæk fjorden i byen Skals. Her venter et sant paradis av muligheter, ikke bare for golfinteresserte, men for alle naturelskere som ønsker en komfortabel plassering nær Viborg og Limfjorden.

Golfbanen omfatter hele 27 hull, og tilbyr mange varierte utfordringer med flere sandbunkere, innsjøer og velholdte greens. Nybegynnere kan prøve seg på Pay & Play-banen, som er blant landets flotteste, og som er en god trening, før man begir seg ut på den store banen. For de mer øvede spillerne, så er Pay & Play-banen en god mulighet for å finpusse spillet.

Dersom man ikke er interessert i golf, så er naturen omkring golfbanen og fjorden flott å gå tur i. Nyt livet på Virksund Strand, utforsk Skandinavias eldste kalkmine, besøk Viborg eller ta en tur til Hvolris Jernalderlandsby. Mulighetene er mange, og hotellet egner seg supert både for golfopphold, aktiv ferie og miniferie med shopping og sightseeing.

Dere får en god start på dagen med hotellets frokost, som gir dere masse energi før dagens opplevelser. Om kvelden tilbyr Restaurant Hjarbæk Fjord et utvalg av forskjellige retter fremstillet av de beste råvarene fra det kreative kjøkkenet, hvor alt tilberedes fra bunnen av. Bortsett fra den utsøkte maten, så har restauranten også en fantastisk beliggenhet med en skjønn utsikt over golfbanen, med fjorden i bakgrunnen.

Det er gratis parkering ved hotellet, og under oppholdet har dere gratis internett.

Leilighetene

Hotellet har 25 lyse og moderne ferieleiligheter, som alle har egen have eller terrasse, og mange ligger rett ved golfbanen. Velg mellom opphold i 2-personers eller 4-personers leiligheter.

Romtyper *

2-persons leilighet

1 / 4
Lys 2-personers leilighet på 65 m² med stort kjøkken, utstyrt med alle nødvendige hvitevarer, badeværelse, behagelige senger og TV. Alle leilighetene har enten egen have eller terrasse.
» Se flere romspesifikke bilder

4-persons leilighet

1 / 3
Lys 4-personers leilighet på 100 m² med stort kjøkken, utstyrt med alle nødvendige hvitevarer, badeværelse, behagelige senger og TV. Alle leilighetene har enten egen have eller terrasse.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

140 km fra
Hirtshals, Danmark
410 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Hvolris Jernalderlandsby (15.6km)

Ved Skals Ådal, rundt 17 km nord for Viborg, ligger Hvolris Jernalderlandsby, som er et friluftsmuseum, som også har et tilhørende stort naturområde med en naturlekeplass og små stier, som strekker seg rundt området. Start med å utforske ´Tømmerlanden´, hvor det er en arkeologisk utstilling med flere spennende funn, som er gravd opp rundt Hvolris. Her har der bodd mennesker helt tilbake til steinalderen for ca. 6000 år siden. Noe av det virkelig spesielle med Jernalderlandsbyen er at utgravningene ligger side om side med de gjenoppbygde husene og verkstedene, og som i dag er en del av det spennende og lærerike jernaldermiljøet. I løpet av året avholdes det en rekke kurs i forskjellige typer gamle håndverk og det foregår også mange aktiviteter i feriene. Få kvesset sverdet og dra tilbake i tid på en riktig morsom og underholdende måte i Hvolris Jernalderlandsby, en perfekt destinasjon til hele familiens sommerferie eller som en del av et helgeopphold eller en miniferie i det jyske.

Ebeltoft (22km)

Ebeltoft er i dag kjent for sine krokete gater med brosten, gamle hus og hyggelige gågater med et stort utvalg av spesialbutikker, restauranter og caféer samt en hyggelig og gjestfri atmosfære. Ebeltofts kjennetegn er uten tvil verdens største trebåt, Fregatten Jylland. Skipet er et helt unikt i dansk historie. Her kan dere oppleve levende dansk sjøfartshistorie og samtidig spise en autentisk lunsj. I museumshallen ved skipet er der løpende forskjellige, spennende utstillinger omkring sjøfartshistorie. Museum Ebeltoft er en del av Museum Østjylland som er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består av flere forskjellige bygninger og dere kan f.eks. kikke innenfor i Det gamle rådhuset, hvor dere kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøke fangehullet i kjelleren. Besøk også Farvergård i hovedgaten, hvor bønder i sin tid fikk farget garnet sitt.

Skive (26.4km)

Skive by har en spennende historie og har i dag blitt til et handlesentrum, med et nett av gågater og mange shoppingfristelser. Byen har flere spesialforretninger og små hyggelige butikker som ligger innenfor behagelig gåavstand. Det er alltid liv og røre i gatene, spesielt i området rundt Rådhustorget og Posthustorget, hvor det ofte arrangeres forskjellige aktiviteter og markedsdager.

Snapseruten omkring Limfjorden (28.9km)

Snapseruten snor seg gjennom landskap med duftende urter og bær som snapsen er laget av. Turen tar dere gjennom gamle handelssteder med brennevinstradisjoner, forbi slott, herregårder, kroer og ruiner av klostre, hvor oppskrifter på kryddersnaps er gått i arv i generasjoner. Med utsikt over fjord og hav fører ruten dere forbi en lang rekke av Limfjordens historiske severdigheter, kulturelle opplevelser og familievennlige attraksjoner. Overalt er det mulig å nyte den rene naturen og dens gratis gleder.

Verdenskartet (23.8km)

Dra på en billig bilferie i Danmark og besøk Verdenskartet ved Hobro. En dag skulle noen myrer dreneres i nærheten av Klejtrup innsjø, syd for Hobro, og opp spratt en stein som lett kunne forveksles med Jylland. Det fikk danskamerikaneren Søren Poulsen til å bygge sin egen lille verden i engene. Den nye verdenen ble bygget mellom 1944 og 1969 og måler 45 x 90 meter. Byggingen foregikk ved at store steiner ble plassert på toppen av en frossen eng og på steder hvor kontinentene skulle være. Når isen smeltet, kunne steinene uten særlige vanskeligheter vippes på plass. Ekvator er markert med røde peler og hele verdenskartet er gjengitt innsjøer, elver og kjente fjellkjeder, slik at det er lett å sende mor og far til Australia, Borneo eller Mount Everest, hvis de ønsker det. Det er også en 18-hulls minigolfbane på Verdenskartet og om sommeren er det naturlig å nyte en seiltur i Stillehavet, hvor også de minste kan være med, selv om det kan være litt bølger. Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på opplevelse rundt omkring i verden på 'Verdenskartet'.

Mønsted Kalkgruver (30.7km)

Mønsted Kalkgruver ligger ved Mønsted, sør for Hjarbæk Fjord og vest for Viborg. Kalkgruvene er grotter i nærheten av overflaten med kalklag, hvor der i mange århundrer er ble brukt kalk, bl.a. til fremstilling av mørtel til bygging av kirker og kloster. Mønsted Kalkgruver er verdens største kalkgruve og en endeløs labyrint av gruveganger. Prøv gruvetoget om sommeren eller se hvor mange flaggermus du kan finne.

Stenaldercenter Ertebølle (36km)

Midt i naturen i Vesthimmerland ligger steinaldersentret Ertebølle. Dette er Danmarks eneste steinaldersenter og kan by på unike opplevelser med fokus på fortiden, lek og læring i et enestående kultur- og naturlandskap.

Vikingsenteret Fyrkat (36km)

Dra på en bilferie i Danmark og opplev landets spennende historie med Risskov Bilferie. Finn barnevennlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller høstferie og dra avgårde på opplevelse til Fyrkat, som ble bygget rundt år 980 under den danske vikingkongen Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke lenger, men ringvolden, som markerer byens størrelse, kan fremdeles oppleves. Bak volden var det bygget 16 langhus, som i dag er markert med hvite stener og like utenfor volden er det bygget en tro kopi av et langhus, som måler nesten 29 meter i lengde og er bygget utelukkende i eik.

Det arkeologiske funnet, som er gravd opp omkring borgen og ved gravene kan oppleves på Hobro Museum. Besøk også Vikinggården, som med sine ni hus samt smie utgjør en stormannsgård, slik de så ut, da Harald Blåtand var konge. Vikingsenteret Fyrkat gjemmer på mange opplevelser og egner seg glimrende til en familietur, også med de minste. Planlegg den perfekte kjør-selv ferien med familien og lær mer om spennende danmarkshistorie på turen.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Aars Hotel

Kunst & kulturhistorie i Aars

Limfjorden

Opplev Himmerland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

1.252,-
Fra kun
839,-

Vis kort

I nærheten av Hirtshals

Les mer

St. Binderup Kro

.

Nordjylland

.

Matpakke - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x kaffe og kake

402,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Deilig opphold ved Rold Skog

Les mer

Suldrup Kro

Inkl. halvpensjon og velkomstdrink

Nordjylland

Kroferie i Suldrup

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink

824,-
Kun
999,-

Vis kort

Hyggelig krostemning

Les mer

Højslev Kro

Inkl. halvpensjon

Vestjylland

Flott matopplevelse

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x 2-retters meny
 • 2 x Kaffe/te etter middag
 • Gratis internett og parkering

635,-
Fra kun
1.559,-

Vis kort

Historisk kro nær Skive og Limfjorden

Les mer

Hotel Vinderup

Inkl. halvpensjon

Vestjylland

Miniferie ved Venø Bukt

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis internett

854,-
Kun
899,-

Vis kort

Koselig og sjelfullt hotell i Vinderup

Les mer