Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Bären

Besøk det koselige området Schwarzwald i Sør-Tyskland

 • 1.525 km fra Svinesundbroen
 • 1.250 km fra Hirtshals
 • 825 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Heis

Om hotellet

Bo på et sjarmerende 3-stjerners hotell i Oberharmersbach som er fylt med herlig atmosfære året rundt. I Schwarzwald er dte mange utfliktsmuligheter slik som f.eks. den 70 km. lange "Schwarzwald Panorama Strasse".

Hotellet tilbyr

I hotellets restaurant serveres tradisjonell ferske mat, mens dere også kan nyte en drink i baren. Det er også en musikk-kjeller hvor dere kan ta en øl. Hotellet tilbyr en hyggelig hage, hvor det serveres forfriskninger om kvelden i løpet av sommeren. 4 km fra hotellet er det en golfbane og tennisbaner. Med hotellet som utgangspunkt, er det flotte muligheter for fotturer i området. Hør mer om dette i resepsjonen på hotellet.

Rommene

Alle de koselige rommene er utstyrt med eget bad og TV. Dere vil enten bli tildelt rom i hovedhuset, Hotel Bären eller i nabobygningen på den andre siden av veien, Hotel Bären Stube.

Merk at

For barn 0-5 år er bare frokostbuffé inkludert.

Dere vil enten få rom i hovedhuset, Hotel Bären, eller i en av sidebygningene på den andre siden av veien, Hotel Bären Stube eller Gjestehuset.

Det er mulig å medbringe hund om den veier under 15 kilo og er under 40 cm. høy. Vennligst kontakt oss ved booking for å få det bekreftet.


Turistskatt per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.
1 EUR per pers./døgn i perioden 01.11 - 01.05
2 EUR per pers./døgn i perioden 01.05. - 31.10

Vis flere

Verdt å se

 • Schwarzwald (16.0 km)

  Romerne ga Schwarzwald tilnavnet Den sorte skogen og Schwarzwald er i dag en av de mest romantiske stedene i Tyskland. Her er det mange turmuligheter. Prøv f.eks. Die Schwarzwald Panoramastrasse som strekker seg over 70 km og byr på utallige skjønne utsiktspunkter. Når været er klart, er det faktisk mulig å se Alpene fra enkelte steder! Turen kan dere starte i Waldkirch (ved Freiburg) og kjøre videre til St. Peter klosteret. Deretter kjøre videre til St. Märgen med sin berømte klosterkirke.

  Schwarzwald
  Fantastiske turmuligheter i Schwarzwald, ellers kjent som Den sorte skogen
 • Die Schwarzwald Panoramastrasse (18.0 km)

  Kjør den 70 km lange panoramastrekningen Die Schwarzwald Panoramastrasse og se mange utsiktspunkter med Alpene i det fjerne. Panoramaturen kan dere starte i Waldkirch ved Freiburg, og videre via fjellveier til St. Peter-klosteret. Heretter til fjellet Kandel til St. Märgen med den berømte klosterkirken. Panoramaturen fører så sørover til Hinterzarten. En tur som Schwarzwald-Tälerstrasse er en vakker, romantisk vei i det nordlige Schwarzwald. Der er det flere innsjøer, som er vel vert et besøk: Schluchsee - Schwarzwalds største innsjø på 500 hektar, samt Titisee - den største naturlige innsjøen.

  Die Schwarzwald Panoramastrasse
  Kjør den 70 km lange panoramastrekningen Die Schwarzwald Panoramastrasse og se mange utsiktspunkter med Alpene i det fjerne.
 • Wasserfälle Allerheiligen (27.5 km)

  Like ved byen Oppenau i Schwarzwald faller fossen Wasserfälle Allerheiligen nedover fjellsiden. Den lå skjult helt frem til det 19. århundret, men i 1840 ble det opprettet en sti til fossen som består av hele 7 fall, hvor det lengste er på 13 meter. Navnet Allehelgen har ikke å gjøre med det guddommelige synet, men kommer av at området tilhørte Klosteret Allerheilige gjennom århundrer. I dag er det bare noen rester igjen av klosteret som er å finne noen få hundre meter fra fossen.

  Wasserfälle Allerheiligen
  Spaser langs stien forbi Wasserfälle Allerheiligen med hele syv fossefall
 • Ottenhöfen (32.7 km)

  Den sjarmerende byen Ottenhöfen har ca. 1.800 innbyggere og ligger fredfullt til mellom fjell og fruktplantasjer. Byen er et godt utgangspunkt for gåturer i og rundt byen. Ottenhöfen er kjent for sine ni historiske møller samt et flott fossefall, som dere kan legge turen forbi på deres gåtur. Dere kan også gå en litt hardere tur på 5 km. opp til toppen av klippen Karlsruher Grat. Når dere når toppen vil turen være verdt det, for herfra har dere en fantastisk utsikt. Det er derimot også mulig å nå klippetoppen ved hjelp av en litt lengre, men lettere rute.

  Ottenhöfen
  Turer til fots i det frodige terrenget rundt Ottenhöfen med utsikt over fjell og fruktplantasjer
 • Nationalparkzentrum Ruhestein (36.5 km)

  Før turen inn i National Schwarzwald kan det være lurt med litt informasjon og veiledning. På 900 meters høyde, over havet, ligger Nationalparkzentrum Ruhestein hvor personale står klare til å hjelpe ril med planleggingen av turer, svare på spørsmål og gi tips. Besøkssentret huser også en liten permanent utstilling som formidler Information om det flotte område, geologien, de sjeldne dyreartene og Schwarzwalds historie.

  Nationalparkzentrum Ruhestein
  Få tips av eksperter før dere tar turen inn i National Schwarzwald, og stikk innom besøkssenteret
 • Friedrichsturm (37.2 km)

  Dette 30 meter høye utkikkstårnet, Friedrichsturm, ligger på toppen av fjellet Badener Höhe. Alt i alt får dere en utsikt fra svimlende 1,02 km. over havet – det høyeste punkt i Baden-Baden, som området hører under. Ikke bare selve utsikten, men også turen opp er et høydepunkt for mange. Ruten som tar dere opp til tårnet er et meget populært turistmål.

  Friedrichsturm
  På toppen av fjellet Badener Höhe står Friedrichsturm, et 30 meter høyt utkikkstårn
 • Triberger Wasserfälle (40.3 km)

  I Triberg finner dere en av Tysklands mest spektakulære fossefall. Opplev fossen fra 160 meters høyde og ned i Gutach-elven. Fra sentrum i Triberg, er det lett å finne veien til fossene. Følg en av de tre markerte stiene og nyt det ene fantastiske synet etter det andre. Velg mellom Naturweg, Kulturweg og Kaskadenweg som alle byr på flere overraskelser.

  Triberger Wasserfälle
  Triberger sies å være Tysklands mest spektakulære fossefall der det dundrer nedover fjellsiden fra 160 meters høyde
 • Europa-Park Rust (42.0 km)

  Ta en tur til Tysklands største fornøyelsespark; populære Europa-Park Rust. Her kan hele familien kose seg med alt fra karuseller og gale berg-og-dal baner til eventyr og virtual reality.

  Europa-Park Rust
  EuropaPark Rust er en av de mest populære temaparkene i Europa, og ligger i triangelen mellom Tyskland, Frankrike og Sveits
Vis flere

Kart

Hotel Bären
Dorf 35 77784 Oberharmersbach / Schwarzwald

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~5.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 6~14.99 år i ekstraseng 50% rabat