Storbyferie i Berlin på Hotel Bleibtreu Berlin by Golden Tulip

Norsk | NOK

Hotel Bleibtreu Berlin by Golden Tulip

Komfortabelt utgangspunkt for en storbyferie i Berlin

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Moderne 4-stjerners hotell nær sentrum
 • Sentralt i Charlottenburg-distriktet
 • Tilgang til spa er inkludert i oppholdet
566,-
3~7 dager fra
1.039,-

Opphold med frokostbuffé

Moderne 4-stjerners hotell i Berlin

3 dager
Fra 1.039,- / spar opp til 179,-
SPAR
4 dager
Fra 1.519,- / spar opp til 283,-
SPAR
5 dager
Fra 1.999,- / spar opp til 387,-
SPAR
6 dager
Fra 2.489,- / spar opp til 482,-
SPAR
7 dager
Fra 2.989,- / spar opp til 566,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Hotel Bleibtreu Berlin by Golden Tulip har en praktisk beliggenhet nær handlegaten Kurfürstendamm i bydelen Charlottenburg i Berlin. Med kort avstand fra sentrum har du alle byens varierte severdigheter innen rekkevidde. 

Hotellet tilbyr 

Bleibtreu Berlin er et moderne 4-stjerners boutiquehotell med perfekt kort avstand fra sentrum av Berlin. Hotellet er derfor også populært, både for turister på storbyferier og forretningsreisende.
 
Enten du vil oppleve historie, kunst eller kultur, gir hotellets sentrale beliggenhet deg tilgang til alle Berlins strålende severdigheter. Her kan du oppleve Stortinget, besøke Checkpoint Charlie, se Berlinmuren med egne øyne, utforske noen av de mange museene eller bare nyte det pulserende by- og kafélivet som preger denne livlige byen.
 
Fra hotellet har du både den berømte handlegaten, Kurfürstendamm og gode offentlige transportforbindelser i nærheten. I tillegg er det også mulig å leie sykler hvis du foretrekker to hjul med fleksibiliteten det gir.
 
Under oppholdet har du fri tilgang til å bruke hotellets eget spa-opplegg, som inkluderer et koselig avslapningsområde, massasjerom, velværebasseng og urtedampbad.
 
Lad dagen med hotellets omfattende og deilige frokostbord med et utvalg av både varme og kalde retter som nybakt brød og croissanter, eggerøre, frukt og mye mer.
 
Under oppholdet tilbyr hotellet gratis Wi-Fi, og parkering er tilgjengelig mot et gebyr.

Rommene

Hotellet har 60 vakre og innbydende rom med et 4-stjerners komfortnivå. Du kan velge mellom enkelt- og dobbeltrom samt dobbeltrom med en eller to ekstra senger på forespørsel.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 3
Koselig enkeltrom med eget dusj og toalett, full lengde speil og sminkespeil, lenestol, skrivebord, minibar, telefon, safe og flatskjerm-TV.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Dobbeltrom med queen-size-seng, eget bad og toalett, full lengde speil og sminkespeil, lenestol, skrivebord, minibar, telefon, safe og flatskjerm-TV. Barneseng tilgjengelig på forespørsel.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

350 km fra
Kiel, Tyskland
775 km fra
Hirtshals, Danmark
875 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Zoologischer Garten Berlin (1.6km)

Berlin Zoo er Tysklands eldste zoologiske hage og ble opprinnelig anlagt i 1844. I dag har parken over 13 000 dyr og 1400 arter fordelt over et stort areal i bydelen Charlottenburg, vest for sentrum av Berlin.

Siegessäule (3.4km)

Opplev Siegessäule med seiersgudinnen som står i den store rundkjøringen i Berlin Mitte. Søylen har siden 1873 stått der som symbol på krigen mellom Danmark, Østerrike og Preussen i 1864 (Slaget ved Dybbøl), da Danmark tapte Schlesvig, Lauenburg og Holstein. Under 2. verdenskrig ble søylen delvis ødelagt og den dag i dag kan man se skuddhullene i foten til monumentets.

Schloss Charlottenburg (3.6km)

Vest for sentrum av Berlin i bydelen Charlottenburg ligger det imponerende Charlottenburg slott, som ble bygget på slutten av det 17. århundret. Det ble senere kraftig utvidet i det 18. århundret. Slottet er oppkalt etter Sophie Charlotte, Friedrich I’s dronning og ble bygget som parets sommerresidens. Umiddelbart bak slottet er det anlagt en overdådig barokkhage som etter ødeleggelsene under den 2. Verdenskrig, ble rekonstruert midt på 1900-tallet.

Deutsches Technikmuseum Berlin (5km)

Deutsches Technikmuseum Berlin, eller Tekniske Museum, er nok mest beregnet på litt eldre barn og voksne. Ikke desto mindre, så er det en usedvanlig reise i teknikkens verden, som innebærer dampmaskiner, damplokomotiver, fly, computere og en mange andre teknologiformer. Det er en god blanding av eldre og nyere teknologier, med mange ting ting som kan testes. Det er en over 26.000 kvadratmeter utstilling, så der er mer enn nok å oppleve dersom dere er interessert i å finne ut av hvordan ting virker.

Brandenburger Tor (5km)

Brandenburger Tor er den mest imponerende og den siste bevarte byporten i Berlin. Det var opprinnelig 18 byporter langs den gamle tollmuren, som var i drift fra det 18. århundret og frem til midten av det 19. århundret. Carl Gotthard Langhans bygde den 26 meter høye porten i 1789-91 etter gresk forbilde. På toppen av Brandenburger Tor står en 6 meter høy statue av en stridsvogn og i porthusene kan dere se to store statuer, hvor i den ene står guden Mars med sverdet og i den andre Minerva med lansen. Porten ligger i enden av de to bulevardene, Unter den Linden og Straße des 17. Juni.

Riksdagen (5.4km)

Riksdagen, eller på tysk Reichstag, er Tysklands parlamentsbygning, og ligger midt i Berlin nær Brandenburger Tor. Under den kalde krigen, lå bygningen i Vest-Berlin og Berlin muren gikk like bak Riksdagen, som på det tidspunktet stod der øde og forlatt. Bombardementer under 2. verdenskrig la bygningen i ruiner, men i 1990 ble bygningen gjenoppbygd og fikk en storslått glasskuppel. Gå ikke glipp av en tur opp i kuppelen, hvorfra dere kan kikke ned i parlamentssalen samt få en helt fantastisk utsikt utover Berlin.

Checkpoint Charlie (6km)

Da Berlin var delt mellom øst og vest fra 1945 til 1990 var Checkpoint Charlie en av de mest kjente grenseovergangene. Følelsen av den kalde krigem merkes tydelig ved Checkpont Charlie. Selv om navnet lyder fint, så betyder Checkpont Charlie faktisk bare kontrollpunkt "C". Her kan man lære mer om en rekke spektakulære fluktforsøk fra den østlige til den vestlige delen av byen, som dessverre kostet mange mennesker livet. Checkpoint Charlie ble lagt ned den 22. juni 1990 i forbindelse med Tysklands gjenforening.

Ved grenseovergangen er det et spennende museum med en omfattende samling bilder, fotoer, avisutklipp, film og andre ting, som dokumenterer og forteller om Berlinmuren og alle fluktforsøkene over muren. Dette er både spennende og skremmende.

Museum für Naturkunde (6.9km)

Dersom barna er med på turen, så er et besøk til Berlins Naturhistoriske Museum ikke noe dårlig valg, også rent underholdningsmessig. Dette er et av de viktigste museene av sitt slag i verden med over 30 millioner zoologiske, paleontologiske, og mineralogiske prøver og er berømt for sine spektakulære utstillinger.

Berlinmuren (7.7km)

Den var opprinnelig ca. 43 km lang og 3,6 meter høy og delte Vest- og Øst Tyskland fra 1961 og frem til 1989, da Berlin igjen ble gjenforent. I dag er det ikke mye igjen av Berlinmuren, men det er markeringer rundt omkring, hvor muren har stått. Det er fortsatt ca. 1,5 km igjen av muren, også kalt ´East Side Gallery´ og som ligger ved Muehlenstrasse, men det beste stedet å oppleve muren er ved minnesmerket for Berlinmuren på Bernauer Strasse 111. Ta U-bahnen til ´Nordbahnhof Station´.

AquaDom & Sealife Berlin (7.3km)

AquaDom & Sealife Berlin er et kjempe stort akvarium med 35 tanker fylt med haier, sjøstjerner, blekkspruter og mange fiskearter. AquaDom er verdens største sylindertank og inneholder over en million liter vann med korallrev og hundredevis av fisk. Sylinderen virker som en heis og frakter de besøkende opp igjennom en menge fisk, som svømmer rett ved siden av. Dette er en spennende opplevelse både for voksne og barn.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

Hotel Tiergarten

Opphold med frokostbuffé

Berlin

Utforsk Berlin

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • Gratis lån av sykler
 • 1 x frukt på rommet
 • 1 flaske vann
 • Gratis internett og parkering

505,-
Fra kun
839,-

Vis kort

Ta med familien til Tysklands hovedstad

Les mer

Comfort Hotel Lichtenberg

Tysklands spennende hovedstad

Berlin

Miniferie i Berlin

Wild Offer - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger
 • 4 x frokostbuffé
 • 1 flaske vann på rommet
 • 1 x sjokolade på rommet
 • Sen utsjekk

896,-
Fra kun
1.149,-

Vis kort

Kultur, historie og shopping i Berlin

Les mer

abba Berlin Hotel

4-stjerners hotell med velværeavdeling

Berlin

Velvære i Berlin

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • Tilgang til fitness og jacuzzi
 • Gratis internett

243,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Opplev Berlin med en miniferie

Les mer