Dra på en miniferie eller et helgeopphold til Hotel Bredehus

Norsk | NOK

Hotel Bredehus

Opplev en god blanding av natur, spennende byer og historie

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • God blanding av natur, spennende byer og historie
 • Naturskjønn beliggenhet midt i Vejle
 • Det hyggelige landsbyhotellet tilbyr uformelle rammer
968,-
3~4 dager fra
1.169,-

Inkl. 2-retters meny

Natur og kulturhistorie

3 dager
Fra 1.169,- / spar opp til 602,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.689,- / spar opp til 968,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe m. søtt etter middag
 • Gratis internett og parkering
Wild Offer

Hotel Bredehus har en naturskjønn beliggenhet midt i Vejle, ca. 12 km. vest for Vejle by. Dette hyggelige landsbyhotellet tilbyr enkle, avslappende og uformelle rammer. Hotellet passer for både en miniferie eller en familieferie eller for et romantisk helgeopphold for to. Her har dere en super mulighet til å utforske den flotte jyske naturen, lære om dansk historie, dra på sightseeing og shopping samt besøke noen av de mange spennende byene rundt Vejle. I hotellets restaurant serveres en god kombinasjon av klassiske og moderne retter av høy kvalitet med et spennende utvalg av øl og vin. Således er det lagt opp til et herlig opphold med mye god mat og et utall av muligheter like i nærheten.

Hotellet

Hver morgen serveres det en god frokostbuffe i hotellets nydelige rammer. Her finner dere bl.a. organiske godsaker slik som f.eks. hjemmelagede marmelader.

Om kvelden kan dere prøve noen spennende retter av høy kvalitet i hotellets hyggelige restaurant. Her kombinerer kjøkkenet det klassiske og det moderne, og det er stor fokus på bruken av økologiske og lokale råvarer. Restauranten er åpen alle dager kl. 17.30 - 22.00 og byr bl.a. på ukentlig skiftende ”Husmannskost”, slik som f.eks. Wienerschnitzel. Middagen er fra mandag - lørdag mellom kl. 17.30 og 19.30.

Hotellets beliggenhet ved Vejle i Syd Jylland er perfekt om man vil oppleve områdets mange muligheter. Ta f.eks. en kort tur inn til Vejle, nyt den flotte naturen rundt Vejle Fjord og ved Lillebælt, besøk noen av de andre spennende byene i området slik som Herning, Horsens, Billund, Kolding eller Fredericia. Ta en tur til Legoland eller Givskud Zoo, opplev noen av Danmarks historiske severdigheter som Egtvedpigen, Kongernes Jelling og Jelling Monumentene. Alt dette og mye mer finnes innen en times biltur fra hotellet.

De tilbys gratis parkering samt gratis tilgang til trådløst internett under oppholdet.

Rommene

Hotel Bredehus tilbyr både enkelt- og dobbeltrom som alle er lyse og romslige med et bra komfortnivå. Begge romtypene er på omkring 20 m² og har en innbydende innredning med behagelige senger. Rommene er utstyrt med eget bad og toalett, skrivebord, TV, radio samt kaffe- og te-fasiliteter. På dobbeltrommene kan dere velge mellom én dobbeltseng eller to separate enkeltsenger. I resepsjonen kan dere låne hårføner, strykejern og brett, samt safe.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

260 km fra
Hirtshals, Danmark
675 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Jelling Monumenterne (9.3km)

Dra på bilferie i Danmark og opplev den spennende historien som gjemmer seg rundt omkring i hele landet. Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Jelling, hvor dere kan besøke det imponerende monumentområdet fra Vikingtiden. Jelling monumenterne består av to runesteiner, som er Europas største. Midt i monumentet ligger Jelling kirke, en romansk steinkirke fra år 1100, hvor Gorm den Gamle ble begravd på nytt i år 2000. Den lille runesteinen er reist av Gorm den Gamle og herav fremgår det eldste vitnesbyrdet om Danmarks navn. Steinen kalles av samme grunn for Danmarks navneattest. Den store runesteinen er reist av Harald Blåtand og markerer overgangen fra hedenskap til kristendom og betegnes derfor også som Danmarks dåpsattest. Monumentet anses for å være Europas fremste monument fra Vikingtiden og har siden 1994 vært på UNESCOs verdensarvliste. Bluetooth-teknologien som benyttes til trådløs kommunikasjon i mobiltelefoner og datamaskiner er oppkalt etter den danske kongen Harald Blåtann pga. hans evne å kommunisere mellom forskjellige fraksjoner. Dere kan lære mye mer om monumentet og Vikingtiden på opplevelsessenteret Kongernes Jelling. Det er gratis å besøke både monumentområdet og besøkssenteret, så med et billig hotellopphold fra Risskov Bilferie, er det lagt opp til en herlig dag med massevis av historie fra Danmark! Finn den rette kjør-selv ferien hos Risskov Bilferie og forstå mer om våre forfedre og kulturarven i Jelling.

Kongernes Jelling (9.3km)

Kongernes Jelling er et fantastisk opplevelsessenter i Jelling, hvor de besørgende har muligheten til å reise over 1000 år tilbake til vikingetiden da Gorm den Gamle og Harald Blåtand bodde i Jelling. Harald Blåtand bygde det største vikingeanlegget og var med på å kristne den danske befolkningen. Han samlet også Danmark til en nasjon. Få et gufs når vikingenes brutale ofringer blir demonstrert og ta turen inn i Gorm den Gamles gravhaug og bli klokere på hvordan det var at Harald Blåtand klarte å samle landet til et rike. Besøk også de markante og imponerende Jellingsmonumentene som består av to runesteiner og en kirke samt markeringen av et 1,4 km langt gjerde som går rundt hele området. Ta et kikk i den digitale kikkerten og se hvordan Jelling så ut for 1000 år siden. Jelling-monumentene er også på UNESCOs verdensarvliste.

Lego@House (18.5km)

Dra på bilferie i Danmark og finn en familieferie hos Risskov Bilferie. Kjør-selv på oppdagelsesferd og hvorfor ikke starte med en favoritt i Billund. Besøk det nye Lego@House, hvor de besøkende kan lære om historien til Lego og inspirasjonen bak legoklossene. Det nye Lego@House åpnet i 2017 og er 23 meter høyt og på ikke mindre enn 8.500 m2, med en 3.400 m2 stor kjeller full av legoklosser. Dra på sommerferie eller vinterferie med hele familien og kjør-selv på oppdagelse i Jylland. Det er mange familievennlige reiser å velge blant hos Risskov Bilferie.

Skulpturpark i Tørskind Grusgrav (12km)

Den danske billedhuggeren Robert Jacobsen har, i samarbeid med den franske skulptøren Jean Clareboudt, forvandlet den tidligere grusgraven i Tørskind til en skulpturpark. Skulpturene er utført i jern, betong, stein og tre og samlet representerer de individuelle skulpturene en symbolsk, men sann forbindelse med naturen. Utstillingen tar utgangspunkt i solas gang over himmelen i løpet av én

dag og viser hvordan lys og skulptur påvirker hverandre. Slik oppleves verkene forskjellig, avhengig av hvilket tidspunkt på dagen og året dere besøker Tørskind Grusgrav.

Økolariet (11.1km)

Besøk Økolariet, et enestående viten- og opplevelsessenter med interaktive utstillinger om natur, miljø og teknologi. Det er gratis inngang og et flott sted å tilbringe ettermiddagen med barn og barnebarn. Her formidles nemlig en rekke spennende lokale og globale emner om naturens tilstand, vannets kretsløp, gjenbruk, forbruk, energi og andre naturressurser, teknologi og innovasjon, arkitektur og byplanlegging. Finn den rette bilferien eller miniferien hos Risskov Bilferie og dra avsted med hele familien.

Vejle Musikteater (11.1km)

Vejle Musikteater ligger sentralt i Vejle by og her foregår det hele tiden mye spennende; teateret har eventyr og historiefortelling, musikaler, konserter, foredrag og annen underholdning. Her kommer dere tett på store kulturopplevelser så ta gjerne en titt på teaterprogrammet, hvis dere har interesse for kulturopplevelser. Musikkteateret ligger flott til, kun et steinkast fra jernbanen, gågata og med byparken som nærmeste nabo.

Fjordenhus (12.5km)

I juni 2018 fikk Vejle et helt nytt og ganske spesielt kjennetegn. Den verdensberømte dansk-islandske kunstneren Olafur Eliasson, står bak Fjordenhus som er en helt unik bygning som ligger på Vejles havnefront. Kunstverket er spekket med detaljer og utradisjonelle vinkler og naturen går inn i selve strukturen.

Den 9.000 kvadratmeter store bygningen reiser seg 28 meter opp fra havnebassenget og består av fire sammenhengende sylindere som skaper en forbindelse mellom fjorden og byen. Bygningen er laget slik at det er mulig at seile gjennom den i kajak og oppleve en helt spesiell vinkel. Øverst på bygningen er det planter og solcellepanel og om natten lyses den opp innenfra og ligner mest på et fyrtårn i mørket.

Bygningens vegger og murer består av tusenvis av smale, rektangulære mursteiner. Mellom dem er muret inn flere blå og grønne steiner. Spesielt de grønne steinene preger bygningens nedre del rundt fjorden, mens de blå blir flere og flere ettersom som bygningen reiser seg opp mot himmelen. Og dette er bare et eksempel på hvordan naturen er tatt med inn i strukturen. Et annet eksempel er en skulptur som gradvis avsløres og skjules av tidevannet

Derfor er det altså snakk om et ganske unikt byggverk hvor kunst og arkitektur kommer sammen i skjønn harmoni med den omkringliggende naturen.

Første etasje er åpen for offentligheten alle dager mellom kl. 07.00 og 24.00 og det arrangeres løpende guidede turer hvor dere kan få et innblikk i kunstnerens tanker og idéer bak utformingen av bygningen og de forskjellige kunstverkene som den huser. 

Givskud Zoo (17.2km)

Midt på Jylland ligger Givskud Zoo. Dra på safari med hele familien i egen bil eller med safaribussen og opplev de spennende dyrene på nærmeste hold, akkurat som om dere var på den afrikanske savannen. Husk å holde vinduene lukket, når løvene lusker rundt bilen og når sebraene og giraffene kommer forbi. I parken finner dere også morsomme havdyr, som f.eks. sjøløver og gå heller ikke glipp av Danmarks største dinosaurusutstilling med over 40 eksemplarer i naturlig størrelse. Dagen går raskt, når dere er i Givskud Zoo.

Egtvedpigens Grav (16.3km)

Vest for Vejle ligger Egtved, hvor Egtvedpigen ble funnet i 1921 ligger en godt bevart grav fra bronsealderen. I dag kan dere besøke den rekonstruerte gravhaugen og det er oppført et lite museum på stedet som beskriver det sjeldne funnet. I det lille museet er det utstilt en kopi av Egtvedpigens klesdrakt med smykker og tilbehør. Dra på en billig bilferie i Danmark og besøk dette interessante stedet.

Legoland (18.3km)

Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

Give-Egnens Museum (19.2km)

Hvis dere har lyst til å lære mer om Danmarks historie og oppleve en ny vinkel på unionstiden, burde dere legge veien innom Give-Egnens Museum. Den permanente utstillingen tar for seg «Hedebondens gård» om bøndene som levde av den utpinte jorden på Jylland, «Handel og håndverk », «Den gamle skolestua», «Tekstil og husflid» og «Niels Kjeldsen-salen» hvor dere kan lære mer om hvem Niels Kjeldsen var. Her kan dere også besøke den spennende hagen med legende- og andre urter, kjøkkenhagen og eplegården. I skogen er det bålplass samt en lekeplass for barn.

Det avvikles to til tre særutstillinger i året med ulike tema. Fra slutten av november og frem til juletider kan dere oppleve museets juleutstilling.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Comwell Kolding

Inkl. halvpensjon

Østjylland

Miniferie i Kolding

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

367,-
Fra kun
1.449,-

Vis kort

Miniferie i handelsbyen Kolding

Les mer

Hotel Gudenå

Opphold med frokostbuffé

Midtjylland

Miniferie på Jylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • kaffe og te
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis internett og parkering

253,-
Fra kun
799,-

Vis kort

Bo ved Gudenåen og skogen

Les mer

Zleep Hotel Billund

Ideelt for barna

Midtjylland

Opplev Jylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Kaffe/te/kakao og kake ved ankomst
 • 1 x is til barna
 • Gratis internett

611,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Familieferie i Billund

Les mer

Munkebjerg Hotel

Inkl. halvpensjon og 1 glass vin

Østjylland

Velvære i Vejle

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny/buffé (dag 1)
 • 1 x 2-retters meny (dag 2)
 • 1 glass vin i lobby baren (15-17)
 • Inngang til kasino + 1 sjetong pr. rom

1.532,-
Fra kun
1.559,-

Vis kort

Nyt de vakre omgivelsene ved Vejle Fjord.

Les mer

Cabinn Vejle

/

Østjylland

/

Matpakke - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x Gratis kaffe/te på rommet
 • 2 x Sentral beliggenhet
 • 2 x Gratis internett

201,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Moderne hotell sentralt i Vejle

Les mer