Miniferie i Midtjylland på Hotel Dalgas

Norsk | NOK

Hotel Dalgas

Kjør-selv-ferie med god mat, komfort og opplevelser i Sør- og Midtjylland

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Deilige retter fra de beste ingrediensene
 • Nær Givskud Zoo
 • Bare 30 minutter fra Legoland
372,-
3~6 dager fra
1.249,-

Inkl. 2-retters meny

Miniferie i Brande

3 dager
Fra 1.249,- / spar opp til 167,-
SPAR
4 dager
Fra 1.859,- / spar opp til 236,-
SPAR
5 dager
Fra 2.469,- / spar opp til 304,-
SPAR
6 dager
Fra 3.079,- / spar opp til 373,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Hotell Dalgas har en sentral beliggenhet i Brande, mellom Herning og Billund, noe som gir deg alt du trenger for et flott opphold med mye kos og spennende muligheter. Her kan du slappe av i den innbydende atmosfæren, nyte deilige retter fra de beste ingrediensene og oppleve fantastiske attraksjoner som Legoland, Givskud Zoo, HEART in Herning og mye mer.

 

Hotellet tilbyr

I løpet av september 2020 overtok nye eiere hotellet med sikte på å skape et varmt og vennlig miljø for alle, der gjestene blir møtt med et smil fra det profesjonelle og hjelpsomme personalet. Både hotellet og rommene ble renovert og oppdatert i 2021, og tilbyr et koselig og behagelig miljø under oppholdet. Kort sagt - et hotell hvor det er hyggelig å være. Noe som sterkt påvirker atmosfæren i dag. Både resepsjonen, restauranten og de fleste rommene har blitt renovert og oppdatert i 2021, og gir hyggelige og komfortable rammer under oppholdet.

 

Hotellet har en vakker beliggenhet i hjertet av Brande. Den fantastiske naturen rundt hotellet innbyr til fotturer og sykling i heia, med et godt utgangspunkt for både aktiv ferie og familieferie. Dermed gir beliggenheten deg muligheter for spennende opplevelser i Sør- og Midtjylland. Ta for eksempel barna til Legoland, besøk Givskud Zoo, opplev HJERTE i Herning - som også tilbyr shopping og sightseeing, utforsk kunsten i skogen på ‘Deep Forest Art Land’ eller la barna boltre seg i Baboon City.

 

Start dagen med en god tone og nyt hotellets organiske frokostbuffé, bestående av hjemmebakte boller, egg, chiagrøt og pålegg, kjøttpålegg, ost, kaffe, te, juice og mye mer. Om kvelden serverer restauranten deilig moderne og inspirerende mat med vekt på økologi, kvalitet og bruk av danske, lokale råvarer.

 

Hotellet har gratis Wi-Fi og parkering under oppholdet.

 

Rommene

De flotte dobbeltrommene har en koselig og innbydende setting for ditt opphold, og kan bestilles med en eller to ekstra senger.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Koselig dobbeltrom med komfortabel seng, eget bad med dusj, toalett og hårføner. Utstyrt med vannkoker med gratis kaffe og te og flatskjerm-TV. Dette rommet kan bestilles med en eller to ekstra senger.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

220 km fra
Hirtshals, Danmark
490 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

International Street Art Festival (0.3km)

Nyt en billig helgetur til Midtjylland og opplev International Street Art Festival i Brande, som er en tilbakevendende begivenhet med massevis av turister og glade dager i og rundt Ikast og Brande. Festivalen pleier å finne sted i juli måned. Finn en kjør-selv ferie hos Risskov Bilferie som passer og dra avgårde på fargerike opplevelser til International Street Art Festival.

Brande (0.6km)

Hotel Dalgas ligger i hjertet av den hyggelige stasjonsbyen, Brande, som har rundt 7.000 innbyggere. Hotellet ligger meget sentralt på hovedveien mellom Herning og Vejle. Brande er omgitt av vakker natur, grunnlagt i den idylliske Jyllandsregionen. Området er spekket med naturperler innenfor ca. 10 km. Ta f.eks. en tur rundt mellom områdets mange nydelige skogsjøer og besøk den store vannkranen på Jyllandskanten. Ta en tur til det fantastiske Brunkulsleje i Søby; et 1.100 hektar stort, fredet område fra 1940-årene, med sanddyner, brunkulsgrave og et tilhørende museum. Besøk også Remisen Brande, som er Brandes helt store kulturmastodont, med forskjellige spennende utstillinger, konserter og messer året rundt. Sitrer ungerne av spenning før Legolandturen, ligger det en fantastisk naturlekeplass rundt 300 m. fra hotellet, hvor de kan få litt av tiden til å gå.

Give-Egnens Museum (15km)

Hvis dere har lyst til å lære mer om Danmarks historie og oppleve en ny vinkel på unionstiden, burde dere legge veien innom Give-Egnens Museum. Den permanente utstillingen tar for seg «Hedebondens gård» om bøndene som levde av den utpinte jorden på Jylland, «Handel og håndverk », «Den gamle skolestua», «Tekstil og husflid» og «Niels Kjeldsen-salen» hvor dere kan lære mer om hvem Niels Kjeldsen var. Her kan dere også besøke den spennende hagen med legende- og andre urter, kjøkkenhagen og eplegården. I skogen er det bålplass samt en lekeplass for barn.

Det avvikles to til tre særutstillinger i året med ulike tema. Fra slutten av november og frem til juletider kan dere oppleve museets juleutstilling.

Givskud Zoo (22.5km)

Midt på Jylland ligger Givskud Zoo. Dra på safari med hele familien i egen bil eller med safaribussen og opplev de spennende dyrene på nærmeste hold, akkurat som om dere var på den afrikanske savannen. Husk å holde vinduene lukket, når løvene lusker rundt bilen og når sebraene og giraffene kommer forbi. I parken finner dere også morsomme havdyr, som f.eks. sjøløver og gå heller ikke glipp av Danmarks største dinosaurusutstilling med over 40 eksemplarer i naturlig størrelse. Dagen går raskt, når dere er i Givskud Zoo.

Herning (26.8km)

På Midtjylland ligger Herning og stråler med et stort tilbud av alt fra kunst til underholdning. Herning Museum of Contemporary Art tilhører en av byens stoltheter og her kan dere oppleve eksperimenterende kunst fra 1930 og frem til i dag. Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum huser 4.000 verker av kunstnerekteparet. Den store Elia skulpturen med en høyde på 32 meter og 60 meter i diameter er imponerende.

Opplev historien og utviklingen av fotografiet og kameraet fra 1839 og frem til i dag i selskap med forskjellige fotoutstillinger som pryder Fotomuseets vegger. Videre finnes også Frilandsmuseet Herning, som ligger i Museumsparken eller hva med en spennende tur i Tekstilmuseet. Besøk også AutoGalleriet med sin samling av mer enn 100 klassiske biler og veteranmotorsykler og mye mer. Eller ta en svingom i toppen av trærne i Wow Park og glem ikke å gå amok i Baboon City som kan skryte av mer enn 200 interaktive fornøyelser på et kjempestort område ladet med moro og underholdning.

Herning er kjent for sitt natteliv, som for det meste foregår på Østergade og Bredgade, hvor det ligger en rekke puber, restauranter og diskoteker og det er derfor ofte en lystig stemning i gatene. Om sommeren arrangeres det konserter på Torvet hver torsdag og lørdag, så der er aldri et kjedelig øyeblikk i Herning.

Deep Forest Art Land (22.4km)

Deep Forest Art Land er et unikt utstillingsområde i det fri, hvor kunst og natur er i vakker harmoni. Dere finner den i et skogsområde vest for Brande, og her tar 3 km med stier dere til over 80 unike kunstverk. Noen av verkene forsvinner sakte over tid, og nye verker tilføres stadig. Andre verk er laget av et materiale som tåler litt vind og vær, og det skjer dermed en konstant forandring. Det tilbys guidede turer, hvor dere får informasjon om hvert kunstverk, og rundt juletider er det også små juleaktiviteter.

Baboon City (29.2km)

Kjør selv til Danmarks største innendørs fornøyelsessenter på over 9.000 kvadratmeter har mer enn 200 morsomme og interaktive fornyelser, hvor alle kan være med. Det er både fysiske utfordringer og interaktive leker, sport og spil, som kan være meget morsomme, vanskelig eller enkelt alt ettersom hvem motstanderen er. Det er også en meget stor innendørs rutsjebane, krydret med skumballskanoner samt en meget stor avdeling for de minste. Ta en tur i minibyen, lek i hoppeborgen og kulerommet. Det er også curlingbaner, et biljardsenter, radiobiler, trampoliner, minigolf, et sjørøverskip, massasjestoler og mye, mye mer. Det er simpelthen så mye å ta seg til, at det ikke tar slutt. Etter besøket et det helt sikkert noen som gjerne vil tilbake til Baboon City innen ikke så alt for lenge. Så hvorfor ikke ta på et helgeopphold og samtidig få krydret sommerferien deres med et besøk i Baboon City. Det er massevis av barnevennlige hoteller i nærheten, så her er det lagt opp til en vaskeekte familieferie.

HEART - Herning Museum of Contemporary Art (25.2km)

En av Hernings mange stoltheter er HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet av den amerikanske arkitekten Steven Holl. HEART åpnet dørene i 2009 og tilbyr de besøkende et spennende innblikk i både dansk og International samtidskunst. Det er skiftende spesialutstillinger som dekker alle former og typer av samtidskunst og innenfor alle typer medier. Det er også tematiske gruppeutstillinger og selve samlingen tar utgangspunkt i konseptuell og eksperimenterende kunst fra 1930-tallet og frem til i dag. Der er verker av den italienske kunstneren Piero Manzoni og dessuten omfatter samlingen også verker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere.

´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaper nye kreasjoner sammen med Hernings virksomheter. Det er også et levende kulturhus med en konsertsal, restaurant og butikk, så det burde være mye god underholdning i vente, dersom dere er interesserte i å utforske moderne kunst i et spennende og vidtrekkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

Legoland (31.3km)

Start med den helt store attraksjonen Legoland, som alltid har mye å by på. I det nye ´Lego Ninjago World´ er det utfordringer som skal besires. Start som en ninja i Lloyds Laser Labyrinten, ta deretter turen over til Coles Klatrevegg, og det ultimate ´Lego Ninjago The Ride´ hvor de fire elementene, ild, lyn, jord og is må mestres for å overvinne ´The Great Devourer´. Det er også gode muligheter for billige helgeopphold for hele familien, så det er bare å begynne å planlegge den neste kjør-selv ferien med Risskov Bilferie.

Skulpturpark Billund (32.2km)

I Skulpturpark Billund smelter kunst og natur sammen til en større enhet og danner et landskap som inviterer til kos og ettertanke. Skulpturene ligger langs en 1,3 km. lang sti, hvor det i skrivende stund er 21 faste kunstverk å oppleve. Målet er å legge til et sted mellom 20 og 30 ekstra skulpturer i løpet av de neste årene. Hver skulptur har sin egen QR-kode, som kan skannes for mer informasjon om det enkelte kunstverket. Artistene bak inkluderer Jens Galschiøt, Sawako Ando og H.K.H. Prins Henrik. Parken er åpen hele året, og er både barne-, handikap- og rullestolvennlig.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Østergaards Hotel

Kultur og shopping i Midtjylland

Midtjylland

Minipris till Herning

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost med morgenbiter
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x dessertvin
 • 1 velkomstdrink

649,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Miniferie i Midt-Jylland

Les mer

Sinatur Hotel Skarrildhus

Inkl. 2-retters meny

Midtjylland

Idyll på Jyllands Hede

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis parkering

406,-
Fra kun
1.689,-

Vis kort

Omgitt av vakker natur sør for Herning

Les mer

Hotel Medi

Opplevelser i Midtjylland

Midtjylland

Miniferie i Ikast

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis inngang til Ikast Svømmehall
 • Gratis internett

383,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

I hjertet av Jylland

Les mer

Zleep Hotel Billund

Ideelt for barna

Midtjylland

Opplev Jylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Kaffe/te/kakao og kake ved ankomst
 • 1 x is til barna
 • Gratis internett

611,-
Fra kun
749,-

Vis kort

Familieferie i Billund

Les mer

Filskov Kro

Inkl. halvpensjon

Midtjylland

Historisk kro med deilig mat

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Fotballgolf

709,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Herlig kroatmosfære på Filskov Kro

Les mer