Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Frederiksværk

 • 450 km fra Svinesundbroen
 • 360 km fra Hirtshals
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Hotel Frederiksværk ligger midt i byen, omgitt av kanaler og nydelige bygninger. Hotellet har eksistert i over 200 år og er bokstavelig talt et praktfullt stykke danmarkshistorie. Noen av hotellets nærmeste naboer er byens kulturhus, nemlig Gjethuset og bymuseet. Hyggelige Arresø ligger dessuten bare fem km fra hotellet. Dersom dere er på utkikk etter et golfopphold, er dette også mulig hos Hotel Frederiksværk.

Hotellet

Hotel Frederiksværk er ideelt for en miniferie på Nord Sjælland. Start dagen med en frokostbuffe i hotellets restaurant. Dessuten kan dere nyte livet i hotellets hyggelige gårdshage. Parkering ved hotellet er gratis, og det er gratis internett tilgjengelig.

Rommene

Hotel Frederiksværks 34 hyggelige værelser omfatter enkelt- og dobbeltværelser. Det er både værelser på selve hotellet og i et anneks i gårdhaven. Alle værelsene har eget bad og toalett.

Merk at

Om dere har en pakke med thai-middag inkludert, vil den bli servert på restauranten Ban Phai, ca. 25 meter fra hotellet. Dere kan fritt velge mellom 2-retters middager fra menykartet. Hotel Frederiksværk sørger for bordbestilling.

Det er julebuffet og live musikk og dans på følgende datoer:

21-23. november
22-24. nov
28-30. nov
29. nov to 1. desember
5-7. des.
6-8. des.
12-14. des.
13-15. des.

Ankomst torsdag: Julebuffet og live musikk og dans om fredagen
Ankomst fredag: Julebuffet og live musikk og dans om lørdagen
Der er inkludert frokost begge dagene.

Vis flere

Verdt å se

 • Båttur på Arresø (1.6 km)

  Hvis dere ønsker å oppleve en uberørt og enestående natur, så ta en båttur på Arresø med turbåten M/S Frederikke. Arresø er Danmarks største innsjø med et areal på næsten 41 km2. Turen starter ved Arresødalvej 100 i Frederiksværk og varer ca. en time. Undersøk avgangstidene og kjøp billetter online.

  Båttur på Arresø
  Nyt den fantastiske naturen som omgir Arresø, på deres opphold i Nordsjælland
 • Tisvilde (17.2 km)

  Besøk det flotte område i Tisvilde på Nordvest Sjælland, som både har Danmarks 5. største skog ved Tisvilde Hegn og en av Danmarks flotteste badestrender i Tisvildeleje på nordkysten, hvor det blå flagget viser at stranden oppfyller viktige miljøkrav. Tisvilde er gjennom årene blitt en av landets mest populære ferie- og badebyer med sommerhus, hyggelige caféer, markeder og forskjellige spennende tilstelninger.

  Tisvilde
  Hvert år, i desember, skifter Tisvilde navn til "Nissevilde". Selv byskiltene byttes ut.
 • Rørvig (20.2 km)

  Det gamle fiskeværet Rørvig ligger nydelig til ved innseilingen til Isefjorden. Rørvig er en ferieby, hvor havnen er det naturlige samlingspunktet for både lokale og turister. Her kan dere besøke en av Odsherreds eldste bygninger, nemlig den fredede Lodsoldermandsgård. Herfra er det gjennom århundrer sendt ut loser for å hjelpe skipstrafikken gjennom Isefjord og Roskilde fjord. Det er hyggelig gå på stien langs kysten fra havnen og til den gamle bykjernen. Fra den hyggelige havnen er det fergetrafikk til Hundested og Nordsjælland.

  Rørvig
  Rørvig Havn er et naturlig samlingspunkt for lokale og turister.
 • Frederiksborg Slott (20.7 km)

  Kjør en tur til Hillerød hvor dere kan oppleve Frederiksborg slott. Det ble bygget av Christian d. 4. i begynnelsen av 1600-tallet og er Nordens største renessanseanlegg. Anlegget omfatter en fantastisk nydelig slottspark og en tilhørende kirke. Siden 1878 har slottsområdet dannet rammene om Det Nationalhistoriske Museum. Opplev 500 års danmarkshistorie gjennom malerier og portretter, møbler og kunsthåndverk, konger og dronninger. Kom en tur rundt og se bl.a. riddersalen, kirken, audienssalen og Neptunfontenen.

  Frederiksborg Slott
  Frederiksborg Slott er Nordens største renessanseanlegg.
 • Nordsjællands Fuglepark (31.0 km)

  Finn en billig ferie til Nordsjælland hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en spennende kjør-selv opplevelse. Ta med familien til Nord Sjællands Fuglepark, som er Nordens største Fuglepark, beliggende rett ved Esrum. Her kan dere oppleve en verden av utrolige fuglearter og eksotisk planter. Fugleparken inviterer i sommerperioden til et menge naturopplevelser for hele familien. Se det flotte papegøyeshowet, hjelp til når Loriene blir foret, eller gå inn og klapp de afrikanske dverggeitene som alltid er populære blant barna. Parken åpnet i 2003 og har over 1500 fugler fordelt på 250 forskjellige arter, og flere av fuglene er de eneste av sitt slags i denne delen av verden. Bortsett fra fugler, så har parken også andre dyr som kjempeskilpadder og aper. Dra på et helgeopphold eller en miniferie til Nordsjælland og besøk den spennende Fugleparken med Risskov Bilferie.

  Nordsjællands Fuglepark
  Fulgeparken byr på mange spennende dyr.
 • Louisiana Museum of Modern Art (38.2 km)

  Dra på ferie i Danmark og besøk det nok mest kjente museet for moderne kunst. Finn en billig ferie med barnevennlige hoteller og kjør-selv til Nordsjælland på en herlig familieferie. I Humlebæk ligger Louisiana Museum of Modern Art, som er et av de ledende museene for moderne kunst i Skandinavia med mellom 6 og 10 forskjellige utstillinger i året samt en permanent utstilling. Museet ligger med panoramautsikt over Øresund, og her er kunsten, naturen og arkitekturen sammensmeltet i en unik harmoni. Gå en tur i parken, som omgir Louisiana og nyt de mange kunstverkene som nærmest smelter sammen med omgivelsene. Det er massevis av plass hvor barna kan boltre seg og museet har også et meget familievennlig tilbud av aktiviteter og arrangementer for både barn og voksne. Finn den rette familieferien med billige hoteller til Nordsjælland hos Risskov Bilferie.

  Louisiana Museum of Modern Art
  Lousiana byr på kunst og kultur av høy klasse og en vakker utsikt.
 • Vikingeskibsmuseet (39.9 km)

  Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskipsmuseet. Museet ble til i 1969, og siden er der kommet mange nye gjenstander til museet. Det har hele fem originale vikingskip, og her kan dere få et godt innblikk i livet den gang.

  Vikingeskibsmuseet
  Vikingeskibsmuseet i Roskilde
 • Roskilde (40.7 km)

  Roskilde er en by fylt med aktiviteter, historie, shopping og mye mer for hele familien. Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraksjon i byen. Domkirken er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og har vært gravkirke for konger og dronninger i flere århundrer. Byen er også kjent for sin musikkfestival: Roskilde festival, som finner sted i juni/juli på dyreskueplassen.

  Roskilde
  Roskilde
 • M/S Museet for Søfart (43.3 km)

  Besøk det fasinerende underjordiske museet M/S Museet for Søfart, i Helsingør. Museet er fra 2013, og er tegnet av den verdenskjente arkitektgruppen BIG og er bygget direkte inn i tørrdokken mellom Kronborg og Kulturverftet. Flotte skrånende broer fører dere ned i en fargerik verden av spennende utstillinger, filmer og maritime samlinger som forteller om Danmarks fantastiske historie som sjøfartsnasjon gjennom tidene.

  M/S Museet for Søfart
  Museet har siden åpningen i 2013, høstet stor international ros.
Vis flere

Kart

Hotel Frederiksværk
Torvet 6 3300 Frederiksværk