Billig bilferie til Hotel-Gasthof Lukashansl

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Gasthof Lukashansl

Tradisjonelt hotell i Østerrike med panoramautsikt til fjellene

Østerriksk tradisjonshotell
Kun 5 km fra Zell am See
Utendørs svømmebasseng om sommeren
 • 1.650 km fra Svinesundbroen
 • 1.475 km fra Hirtshals
 • 1.075 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Utendørs svømmebasseng
 • Boblebad
 • Dampbad

Om hotellet

På Gasthof Lukashansl kombineres gamle tradisjoner med moderne funksjonalitet. Det familiedrevne hotellet har en idyllisk beliggenhet i Nasjonalparken Hohe Tauern og her er det fantastiske muligheter for å gå fjellturer i det vakre fjellandskapet.

Hotellet tilbyr

Hotellet kjennetegnes med en autentisk og innbydende atmosfære. Den hyggelige restauranten er innredet i tradisjonell stil med trevegger og lyse loft. Her blir det servert en god frokostbuffé som består av et utvalg av brød, ost, pålegg, kaffe, te og juice. Kjøkkenet benytter hovedsakelig lokale råvarer fra gårdene i nærområdet. Når været er godt, kan dere nyte maten på terrassen i den hyggelige hagen. Her finner dere også liggestoler, hvor dere kan nyte panoramautsikten til fjellet. I peisestuen kan der slappe av i rolige omgivelser foran kaminen og den lyse hagestuen har lys ovenfra, som gir et fantastisk lys til for eksempel å lese en god bok. Det er mulig å koble seg på internett mot gebyr og det er gratis parkering ved hotellet. Om vinteren kjører en skibuss fra hotellet og direkte til nærliggende skiløyper. På hotellet er det et ski rom, hvor dere kan oppbevare eget utstyr eller leie ski direkte på hotellet.

Rommene

De sjarmerende rommene har adgang til eget toalett og bad, kabel tv og mulighet for gratis internett. Rengjøring tilbys daglig. Alle rom ble fullstendig renovert i september 2013.    

Verdt å se

 • Golf Club Zell am See (5.3 km)

  Golfentusiaster vil sikkert like golfklubben Zell am See sine to 18-hullsbaner. Disse to går under navnene Schmittenhöhe og Kitzsteinhorn og ligger i naturskjønne omgivelser utenfor den populære feriebyen Zell am See. Golfklubben tilbyr også golfundervisning og har også en golfbutikk samt en restaurant.

  Golf Club Zell am See
  Golfentusiaster imponeres gjerne av de to flotte 18-hullsbanene på golfklubben Zell am See
 • Tauern Spa Zell am See - Kaprun (5.0 km)

  Besøk Tauern Spa Zell am See - Kaprun, som byr på en av de mest moderne wellness-fasilitetene i alpene. Her finner dere 11 utendørs- og innendørsbassenger og en saunaavdelingen med 10 forskjellige saunaer og dampbad. Her er det rom for avslapning og velvære for kropp og sjel.

  Tauern Spa Zell am See - Kaprun
  Wellness på Tauern Spa Zell am See - Kaprun med 11 basseng både inne og ute, badstuer og dampbad
 • Saalbach (84.6 km)

  Saalbach ligger i de nydelige omgivelser under 20 km fra den populære feriebyen Zell am See. Her kan dere slappe av i naturen eller aktivisere dere med et utall av muligheter. Vandremulighetene er ubegrenset og en av områdets største attraksjoner. I den lille byen er det dessuten gode muligheter for å bade. Hvis været er fint, kan dere besøke byens Adventure bad "Captain Cook", hvor dere finner et 1000 m2 stort vannland, hvor det er noe for alle aldre. Rå vannrutsjebaner med lys- og vanneffekter kombinert med beachvolleyball, utendørs barnekino samt en restaurant danner rammen om en hyggelig dag for hele familien. Hvis været ikke tillater det, så har byen også et innendørs vannland, hvor dere også finner forskjellige aktiviteter.

  Saalbach
  Saalbach forbindes med strålende vinterføre, men her er det også fint å gå turer til fots når omgivelsene blir grønne
 • Gasteindalen nasjonalpark (26.0 km)

  Majestetiske fjell, store fossefall, grønne enger og dype skoger omringer dere i Gasteindalen nasjonalpark. Det forfriskende fjellvannet med den like så klare fjellluften garanterer en avslappende ferie. Kombinasjonen av den flate, brede dalen og de flotte fjellene begeistrer mange. Klimaet er skånsomt og mildt. I nasjonalparken kan dere enkelt klatre opp på de høye fjelltoppene. Her finnes bl.a. hele 350 km med alpine vandrestier. Dere kan også ta utflukter på vanlig sykkel eller terrengsykkel. Uansett om dere foretrekker den flate dalens sykkelstier eller det mer kuperte terrenget i fjellene, venter fine turmuligheter i Gasteindalen nasjonalpark.

  Gasteindalen nasjonalpark
  Uansett om dere foretrekker den flate dalens sykkelstier eller det kuperte terrenget i fjellene, venter fine turmuligheter i Gasteindalen nasjonalpark.
 • Grossglockner Hochalpenstrasse (26.8 km)

  Hvis dere ønsker oppleve de imponerende alpene på sitt beste, kan dere ta turen til Fusch. Her starter panoramaveien Grossglockner Hochalpenstrasse. På bilturen kommer dere opp i omkring 2000 meters høyde og kan nyte en fantastisk panoramautsikt på hele turen.

  Grossglockner Hochalpenstrasse
  Utsiktspunkt fra panoramaveien Grossglockner Hochalpenstrasse, som ligger på 2000 meters høyde
 • Sankt Johann im Pongau (33.4 km)

  St. Johann im Pongau ligger i den sydlige delen av delstaten Salzburg og er hovedstaden i Pongau kommune. Byen er kjent for sine flotte vandreruter og er også et populært sted å dra på skiferie. Den lille byen er et turistmål spesielt for friluftsentusiaster, men gjemmer også på severdigheter slik som den flotte katedralen. Besøk også Arthurstollen som er en gammel kobbermine. Tunnelen er minst 1600 år gammel og dele av minen er tilgengelig for offentligheten.

  Sankt Johann im Pongau
  Katedralen i Sankt Johann im Pongau
 • Liechtensteinklamm (35.9 km)

  I området finnes Østerrikes kanskje mest storslåtte fjellsluk, Liechtensteinklamm. Her kan dere oppleve store mengder smeltevann som kommer brusende ned i et imponerende fossefall. Dere kan gå på oppdagelse i sluket og fra flere av broene har dere et godt overblikk over naturens krefter. Liechtensteinklamm er dessuten en av de lengste og dypeste slukene i alpene.

  Liechtensteinklamm
  Liechtensteinklamm er en av Alpenes lengste of dypeste sluk. Kjenn sommerfugler i magen når dere kikker ned fra broene
 • Hengebroa ved Stubnerkogel (51.4 km)

  Ved Stubnerkogel vugger den beryktede hengebroa med et fall på over 28 meter. Det er hele 140 meter over til den andre siden. Den henger hele 2400 meter over havet og er dermed den høyeste hengebroa i Europa. Broa er en metallkonstruksjon, det er ingen brede tømmerplanker som skygger for utsikten nedover mot dalen. Opplevelsen av å krysse denne broa kan ta pusten fra enhver. Dette er slettes ikke noe for familiemedlemmer med høydeskrekk. Det venter imidlertid fastere grunn under føttene på utsiktsplattformen Glocknerblick. Trekk ned den friske fjelluften og la blikket vandre over det steile fjellandskapet.

  Hengebroa ved Stubnerkogel
  Hengebroa ved Stubnerkogel krysser til den andre siden hele 2400 meter over havet
 • Grottene i Werfen (54.8 km)

  Hulene og grottene i Werfen er laget av is og er blant de største i verden, og her kan dere oppleve fjellene på en helt ny måte. Selv om sommeren står isslottene der. Løypene rundt om i hulenes ganger har en sammenlagt lengde på hele 42 kilometer. Den største løypa er rundt 1 kilometer lang, og her sitter det flere enorme isfigurer.

  Grottene i Werfen
  Bli med på tur rundt i Werfens isgrottene, som er blant de største av sitt slag på verdensbasis
 • Salzburg (92.2 km)

  Salzburg er en hyggelig by i det vestlige Østerrike, som særlig er kjent for sin barokke arkitektur, historie, beliggenhet ved Alpene og Sound of Music. Den herlige festspillbyen er alltid vel verdt et besøk. Blant severdighetene som bør oppleves når dere besøker Salzburg er borgen viktig å få med seg, ettersom den ligger på en fjelltopp rett over elven. Dessuten er Salzburg Mozarts fødeby, og både hans fødested og hans bolig i senere år kan besøkes. Er man Sound of Music-fan er byen et must. Alle de vakre omgivelsene fra den populære filmen kan besøkes.

  Salzburg
  Musikalen Sound of Music ble spilt inn I Salzburg, og det er også Mozarts fødeby
Vis flere

Kart

Hotel Gasthof Lukashansl
Salzburgerstraße 1 5671 Bruck an der Großglocknerstraße

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~5.99 år i ekstraseng 100% rabat
Barn 6~10.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 11~13.99 år i ekstraseng 30% rabat