Bilferie i Danmark til Hotel Højbysø

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Højbysø

Odsherred byr på mange natur- og utfluktsmuligheter

Naturskjønn beliggenhet i Odsherred
Ideelt for familieferie nær Sommerland Sjælland
Idyllisk natur og spennende severdigheter
 • 575 km fra Svinesundbroen
 • 280 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Massasje mot gebyr
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Dra til Odsherred på Sjælland og bo i pene naturskjønne omgivelser på det nyrenoverte Hotel Højbysø. Sommerland Sjælland ligger bare 3 km fra hotellet og her kan hele familien få en hyggelig dag. Dere kan også lett kjøre til praktfulle Dragsholm Slott (20 km) hvor dere vil oppleve et sant eventyr.

Hotellet tilbyr

Hotel Højbysø ble nyrenovert i begynnelsen av 2012 og ligger bare 5 minutter å gå fra Højby stasjon og 250 meter fra Højby innsjø. Hotellets restaurant serverer danske retter. Det er dessuten en felles TV-stue ved resepsjonen. De grønne omgivelsene er perfekte til vandre- og sykkelturer, og man kan også fiske i innsjøen. Hvis dere vil spille golf, så ligger Odsherred Golfklubb bare 5 minutter å kjøre fra hotellet.

Rommene

De 30 nyrenoverte og smakfullt innredete rommene er på mellom 23-34 m2 er lyse og vennlige. De har hvert sitt individuelle preg og hyggelige atmosfære kombinert med topp komfort. Innredningen er i maritim stil. Alle rommene har eget bad/toalett, hårtørker, stor skapplass, sittearrangement, skrivebord og 32″ flatskjerms-TV. Det er dessuten gratis trådløst internett på hele hotellet. Hele hotellet er røykfritt.

Verdt å se

 • UNESCO Global Geopark Odsherred (1.3 km)

  Det nydelige landskapet i Odsherred er nå tatt opp på UNESCOs verdensarvliste og kan kalle seg for UNESCO Global Geopark Odsherred, som den første danske geoparken noensinne. Opptagelsen skyldes først og fremst et helt unikt landskap fra istiden, hvor de geologiske forholdene har en avgjørende kulturhistorisk betydning. Det imponerende landskapet har tiltrukket kunstmalere igjennom 200 år, som har gjengitt dramatiske landskapsformer. Av samme grunn bør dere besøke noen av galleriene og kunstmuseene i området. Det kuperte istidslandskapet med sine mange imponerende utsikter og uspolerte naturområder er også helt ideelt for en aktiv ferie enten dere er på sykkel- eller gåtur.

  UNESCO Global Geopark Odsherred
  Det vakre landskapet i Odsherred er nå tatt opp på UNESCOs verdensarvliste og kan kalle seg UNESCO Global Geopark Odsherred.
 • Sykkelruter i Odsherred (8.1 km)

  Odsherred er et sykkelvennlig område med mange merkede sykkelstier, f.eks. Sejerø Bugt-ruten og Urokse-stien. Er familien med på tur, så er den 40 km lange Fjordsti ved Isefjorden en perfekte destinasjon. Her er det kun små stigninger - og hele tiden noe å se og oppleve. Helt flate strekninger finner dere i området rundt Lammefjord. Dersom dere ønsker et mer variert terreng, så ta en 30 km tur ved Veddinge og Vejrhøj.

  Sykkelruter i Odsherred
  Nyt en herlig sykkeltur i den flotte nordvestsjællandske naturen.
 • Odsherred (14.3 km)

  Odsherred har sjø på tre sider. Derfor er lyset spesielt, og når været er klart, er det flotte utsikter så langt øyet rekker, som f.eks. fra Sjællands Odde utover Sejerø Bugt og fra Klintebjerg utover Kattegat. Ved Havnsø innerst i Nekselø Bugt ligger Vesterlyng, som er Sjællands største hedeområde. Vesterlyng er fredet, men dere kan bade ved den fine stranden og ferdes fritt overalt. Det er også mulig å gå tur ut til Røsnæs nord for Kalundborg. En sti fører dere langs kystens høye skrenter og nesten helt ut til fyret. Spissen av Røsnæs er Sjællands vestligste punkt med flere solskinnstimer enn mange andre steder i landet.

  Odsherred
  Besøk naturskjønne Odsherred med Risskov Bilferie.
 • Dragsholm Slott (22.1 km)

  Det er mulig å besøke slottet og spise god mat i restaurantene eller delta i en av de historiske omvisningene hvor dere kanskje kan være heldige og møte på spøkelser. I de senere årene har Dragsholm Slott bygget opp et ry som et av landets beste spisesteder. Enten dere spiser et måltid i gourmetrestauranten” Slotskøkkenet” eller i det mer folkelige ”Lammefjordens Spisehus”, så kan dere være sikre på å stifte bekjentskap med ”smaken av Odsherred”. De har på slottet klart å skape et unikt gastronomisk konsept med kjøkkensjef Claus Henriksen i spissen.

  Dragsholm Slott
  Besøk Dragsholms Slott og nyt den gode maten i restaurantene.
 • Rørvig Strand (13.0 km)

  Rørvig Strand er blant Sjællands beste badestrender. Den brede sandstranden er omgitt av klipper. Ved stranden er det en stor parkeringsplass med kiosk og toalettfasiliteter og om sommeren har stranden badevakter.

  Rørvig Strand
  Rørvig Strand er en av Sjællands beste badestrender
 • Odsherred Zoo (13.4 km)

  Odsherred Zoo ligger midt på Nordvest Sjælland, hvor dere kommer nært innpå 600 eksotiske dyr fordelt på 100 arter i Danmarks første zoo- og rescuesenter. Noe helt spesielt som parken byr på, er et hjem for eksotiske dyr som har hatt det vondt.

  Odsherred Zoo
  Kjør-selv til Odsherred Zoo med hele familien
 • Kalundborg (47.6 km)

  Den gamle delen av Kalundborg kalles for 'Højbyen', og er en av Danmarks best bevarte middelalderbyer med bygninger fra det 15. og 16. århundret. I sentrum av byen finner dere mange restauranter og caféer og har dere lyst til å handle, så kan en tur opp Kordilgade eller Skibbrogade anbefales. Her finnes det nemlig et stort og variert utvalg av forskjellige spesialforretninger. Litt utenfor shoppinggaten så ligger den flotte Vor Frue Kirke.

  Kalundborg
  I middelalderbyen Kalundborg finner man den flotte Vor Frue Kirke.
 • Vikingeskibsmuseet (60.5 km)

  Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskipsmuseet. Museet ble til i 1969, og siden er der kommet mange nye gjenstander til museet. Det har hele fem originale vikingskip, og her kan dere få et godt innblikk i livet den gang.

  Vikingeskibsmuseet
  Vikingeskibsmuseet i Roskilde
 • Roskilde (61.8 km)

  Roskilde er en by fylt med aktiviteter, historie, shopping og mye mer for hele familien. Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraksjon i byen. Domkirken er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og har vært gravkirke for konger og dronninger i flere århundrer. Byen er også kjent for sin musikkfestival: Roskilde festival, som finner sted i juni/juli på dyreskueplassen.

  Roskilde
  Roskilde
Vis flere

Kart

Hotel Højbysø
Ellingebjergvej 1 4573 Højby

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~1.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 2~12.99 år i ekstraseng 50% rabat