Kjør-selv ferie til Hotel Kyriad Caen Nord

Norsk | NOK

Hotel Kyriad Caen Nord

Spennende verdenshistorie venter dere overalt i Normandie

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Dra på en historisk og tankevekkende ferie
 • Spennende verdenshistorie venter dere i Normandie
 • Franske gastronomi-opplevelser i verdensklasse
2.392,-
3~7 dager fra
699,-

4 km fra Caens sentrum

Historiske Normandie

3 dager
Fra 699,- / spar opp til 762,-
SPAR
4 dager
Fra 1.079,- / spar opp til 1.117,-
SPAR
5 dager
Fra 1.389,- / spar opp til 1.592,-
SPAR
6 dager
Fra 1.749,- / spar opp til 1.967,-
SPAR
7 dager
Fra 2.059,- / spar opp til 2.392,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Nært sentrum
Risskov Pakken

Dra på en historisk og tankevekkende ferie som dere sent vil glemme. Få steder finner dere så mye verdenshistorie samlet på et sted og krydret med sjarmerende stemning som i Caen. Her venter en interessant og innbydende ferie. Caen tilbyr franske gastronomi-opplevelser i verdensklasse: dere trenger bare å nyte det!

Hotellet tilbyr

Det 3-stjerners Hotel Kyriad Caen Nord har en god beliggenhet, kun 4 km. fra byens sentrum og 10 km. fra flyplassen Carpiquet mellom Caen og havet. Campanile er en lavpris hotelkjede, med hoteller i hele verden. Hotellet er et ideelt utgangspunkt for de som ønsker å besøke nærliggende strender, likesom sportsutøvere. Det tilbys bl.a. gåturer, ridning og sykkelturer fra hotellet. Nyt middagen i hotellets hyggelige restaurant. Det er gratis parkering ved hotellet.

Rommene

Alle hotellets rom er innredet med eget bad og toalett, samt hårføner, skrivebord, satellitt-tv, telefon, vannkoker og gratis Wi-Fi.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1150 km fra
Kiel, Tyskland
1575 km fra
Hirtshals, Danmark
1825 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Pegasusbroen (8.4km)

Den spesielle broen, Pegasusbroen, også kalt Bénouville-broen, forbinder Caen og Quistreham, og natten mellom den 5. og 6. juni 1944 var den og et par andre broer i de allieretes sikte i forbindelse med D-Dagen, da de allierte invaderte det tyskokkuperte Frankrike. 'Operasjon Deadstic' skulle sikre at broene ble sikret for blant annet å forhindre de tyske kampvognene i å angribe den østlige flanken under de alliertes landgang på 'Sword Beach'.

Operasjonen ble ledet av major John Howard, og de britiske troppene ankom i 3 svevefly, hvor to av dem ønsket å lande så nær Bénouville-broen, at de kunne overrumple de tyske soldatene og dermed forhindre den tyske forsterkningen i å nå frem til Sword Beach. Siden dette har broen blitt kalt for Peagsus, til ære for den fantastiske innsatsen, og navnet stammer faktisk fra skulderemblemet som britiske styrker bar under operasjonen, nemlig av den bevingede hesten Pegasus.

Besøk det lille "Airborne Troops Museum" i Bénouville, som ligger på Avenue Major Howard kun ca. 100 meter fra Pegasus-broen. Den opprinnelige broen måtte dessverre skiftes ut i 1994, men den kan fremdeles besøkes i museumsparken. Det sies også, at 'Cafe Gondrée', ved Pegasus-broen, var det første franske huset som ble befridd på D-Dagen.

Le Grand Bunker Musee du Mur de l'Atlantique (13.2km)

Finn en billig sommerferie eller vinterferie hos Risskov Bilferie og dra på en billig kjør-selv ferie til Frankrike. Besøk det store Bunkermuseet fra Atlantvolden, en opplevelse dere sent vil glemme. Bunkeren har 5 etasjer og er utstyrt med mange artefakter fra krigen, og det er mange plansjer som forteller om forholdene og om de forskjellige utstillingsgjenstandene. Bunkeren ble overtatt av de allierte som fikk hele den tyske staben på ca. 53 mann til å overgi seg, noe som siden førte til befrielsen av Ouistreham. Fra toppen av bunkeren er det en fantastisk utsikt til 'Sword Beach, hvor invasjonen fant sted den 6. juni 1944. Kanonene i bunkeren hadde en rekkevidde på 30 km. Finn en billig reise med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og dra på en aktiv ferie til Frankrike og Le Grand Bunker Musee du Mur de l'Atlantique i Ouistreham, Frankrike.

Parc Festyland (10.4km)

Litt utenfor Caen, ca. fem kilometer mot vest, ligger Parc Festyland, og som navnet indikerer, er det her snakk om en fornøyelsespark som ligger i Bretteville-sur-Odon og som også er Normandies største. Her er det mange gøyale attraksjoner både til for store og små familiemedlemmer og alle er garantert en god latter, prøv en tur i CAP’TAIN ROC eller PIRAT’AK, også kalt den våte fornøyelse!

Château de Fontaine-Henry (15.7km)

Château de Fontaine-Henry ligger mellom Caen og de alliertes landgangsstrand, og er en fantastisk renessanse-eiendom som har tilhørt den samme familien gjennom de siste 800 årene. Turen rundt på slottet starter i salongene i første etasje og fortsetter deretter oppover i de øvrige etasjene som huser mange fine møbler og malerier. På slottets grunn er det også et interessant kapell fra det 13. århundre.

Klosteret Saint Gabriel (27.3km)

Dra til Frankrike på sommerferie eller vinterferie og opplev en kjør-selv ferie hvor severdighetene kan oppleves i eget tempo. Finn den perfekte familieferien hos Risskov Bilferie og dra sørover mot Prieure Saint Gabriel, som ligger i den franske delen av Calvados, i kommunen Saint-Gabriel-Brécy mellom Caen og Bayeux, ikke langt fra den lille handlebyen Creully. Klosteret ble grunnlagt i 1058 av Abbed af Fécamp. Bygningene var meget velholdte frem til det 16. århundre, men i det 18. århundre var de fleste borte. Koret er det eneste som har overlevd tidens tann, men selve klosteret er et glimrende eksempel på romansk arkitektur og er samtidig en perle i landskapet.

Siden 1929 har stedet fungert som Landskaps- og Hageskole. Finn et billig opphold hos Risskov Bilferie og ta med hele familien på opplevelser i Calvados, Frankrike.

Bayeux (33.3km)

Dra på bilferie i Europa og opplev den spennende historien som gjemmer seg i Normandie, Frankrike. Ferie i egen bil gjør det enkelt å komme seg rundt og besøke de spennende severdighetene, og Bayeux ligger kun en halv times kjøretur fra Caen og er vel verdt et besøk. Byens største attraksjon er Bayeux Museum, hvor det berømte Bayeux-tapet holder til. La fantasien løpe løpsk over kampscenene på det 70,5 meter lange lerretet, mens pilene suser dere mellom ørene og barske vikinger med og uten hoder kjemper med blodige økser og sverd. Få et sjeldent innblikk i historien om slaget ved Hastings i 1066 med dette fantastiske stykket middelaldergraffiti med en produksjonsdato nær slutten av vikingtiden – en enestående mulighet til å komme helt tett på en stor historisk begivenhet.

Dra på bilferie i Europa, men start i Normandie på en billig kjør-selv ferie. Finn et last minute hotell og ta med familien på en ekte familieferie i Frankrike.

Zoo de Jurque (44.9km)

Zoo de Jurque er en dyrehage som ligger i veldig flotte omgivelser og er en opplevelse både for barn og for voksne. Det er oppmerkede ruter, så besøkende kan få seg en god tur rundt i den store dyrehagen. Det er mange skjulte områder hvor dyrene gjemmer seg, så hold øye med skyggene.

Dyrene er meget velholdte og det er fint å se hvor godt de blir passet på og pleiet. Enkelte områder utbygges løpende, så det er aldri for sent å avlegge denne dyreoasen et besøk. Se de majestetiske giraffene, tigrene og de mange andre spennende dyrene som trives i denne perlen av en dyrehage.

Le Souterroscope des Ardoisières (47.6km)

Dra på oppdagelsesferd i Normandie på en kjør-selv ferie med hele familien. Opplev de mange severdighetene som Nord-Frankrike kan by på. Finn en billig sommerferie eller vinterferie med barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie. Legg turen innom 'Le Souterroscope des Ardoisières', hvor 'Souterroscope' tilbyr en fantastisk reise under jorden som åpner opp en helt ukjent verden fylt med naturlige overraskelser. Den underjordiske skibakke på 'Caumont l'Eventé' gir et helt fantastisk innblikk i historien og naturressursene i Bocageområdet i Normandie. Opplev teknikkene som ble brukt av minearbeiderne i det 19. århundre for å bryte skifer. Det er også en filmutstilling og gå ikke glipp av turen til den magiske sjøen og spøkelsesgalleriet eller hør hvordan vannet synger i den store underjordiske katedralen.

Det er mye å ta seg til både for barn og voksne, så beregn en god tid for å besøke Le Souterroscope des Ardoisières. Finn en bilferie fylt med opplevelser hos Risskov Bilferie og nyt en familieferie med godbiter for alle aldre.

Omaha Beach (54.4km)

Besøk Omaha beach, den amerikanske kirkegården, Merville museet og Pegasusbroen, hvor de alliertes svevefly landet natten mellom den 5. og 6. juni 1944 og etter bare 10 minutters kamp fullstendig overveldet den tyske posisjonen som ble satt for å beskytte klippebroen. Det var også her at de allierte lederne led sitt første tap da løytnant Denholm Brotherridge ble drept i kampen ved broen, og dermed ble den første av de 4414 registrerte soldatene som døde under D-dagen. En hard, men uforglemmelig opplevelse som bidrar til å sette historien i perspektiv.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Apogia Paris

Romantisk storby

Paris og omegn

Opplev Paris

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

123,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Dra på en romantisk miniferie til Paris

Les mer

NOVOTEL Paris

Opphold med frokostbuffé

Paris og omegn

Romantikkens by

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 flaske vann på rommet
 • Gratis parkering (om tilgjengelig)
 • Sen utsjekking ved tilgjengelighet

568,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Storbyferie i Paris

Les mer

Gosset Hotel Brussels

Opphold med frokost

Belgia

I utkanten av Brussel

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI
 • Sen utsjekking ved tilgjengelighet

211,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Oppdag alle attraksjonene i Brussel med et billig opphold nær sentrum.

Les mer

Auberge du Pécheur

Opphold med frokostbuffé

Belgia

Miniferie ved Flanderen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

242,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Få mest mulig ut av ferien med både sportslige og kulturelle aktiviteter

Les mer

Best Western Plus Golden Lakes

Opphold med frokostbuffé

Belgia

Unik naturopplevelse

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 15 rabatt i restauranten
 • Adgang til Spaområde
 • Gratis parkering og WiFi

152,-
Kun
1.299,-

Vis kort

4-stjerners ferie ved Eau d'Heure-sjøene

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.