Miniferie i Nordfriesland på Hotel Landhafen

Norsk | NOK

Hotel Landhafen

Nyt et nytt moderne hotell nær naturen og havet i autentiske Nordfriesland

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Nytt og moderne hotell med en unik design i nærheten av Danmark
 • Regional frokost, snacks, kaffe og kake er inkludert
 • Opplev det autentiske Nordfriesland og øyene i Nordsjøen
760,-
3~8 dager fra
839,-

Moderne hotell nær naturen og havet

Ferier i Nordfriesland

3 dager
Fra 839,- / spar opp til 379,-
SPAR
4 dager
Fra 1.229,- / spar opp til 461,-
SPAR
5 dager
Fra 1.689,- / spar opp til 473,-
SPAR
6 dager
Fra 2.079,- / spar opp til 556,-
SPAR
7 dager
Fra 2.449,- / spar opp til 658,-
SPAR
8 dager
Fra 2.819,- / spar opp til 761,-
SPAR
* Pris pr. person i room type doubleroom - comfort

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x ettermiddagssnacks
 • 1 x kaffe og kake
 • Tilgang til velvære-avdeling
 • Gratis parkering og WiFi
Risskov Pakken

Innenfor den nordfrisiske byen Niebüll finner du Hotel Landhafen hvor du kan nyte en idyllisk beliggenhet vekk fra bystøyet, og i nærheten av de vakre strendene langs kysten av Nordsjøen. Her kan du se frem til å oppleve et opphold med ekte autentisk nordfrisisk gjestfrihet med høy komfort, med mange fantastiske opplevelser i Nordfriesland.

Hotellet tilbyr

Hotellet er helt nytt og innredet i en fantastisk blanding av landlig og moderne stil. Det åpnet bare dørene for første gang i oktober 2019. 

Hotellet har også en strålende frukthage hvor du kan nyte en avslappende tid. Det er preget av fargerike små aktivitetshus, hengekøyer, lekeplass, strandkurver og mye mer. 

 

Under oppholdet har du fri tilgang til hotellets vakre og avslappende velværeområde, som tilbyr badstue og avslapningsrom. 

 

Hotellet gir deg et perfekt utgangspunkt for utflukter til mange steder som anbefales! Steder som Flensburg, Husum og Friedrichsstadt eller strendene ved Dagebüll og Südwesthörn, samt de vakre øyene utenfor vestkysten. Transport er også lett, siden det er en togforbindelse direkte fra hotellet til Sylt, og fra fergeleiet til Dagebüll kan du ta fergen til Föhr og Amrum. Her vil du også ha en ideell mulighet til å utforske Wattenmeer nasjonalpark. 

 

Start dagen og nyt hotellets frokost, da det huser et stort utvalg av regionale produkter som anbefales på det sterkeste. På dagtid kan du nyte kaffe og kake, samt et utvalg av ettermiddags snacks, som pizza eller Flammkuchen. 

 

Under oppholdet er det gratis Wi-Fi og parkering på hotellet.

Rommene

Hotellet har 42 koselige og komfortable rom, med både enkelt- og dobbeltrom tilgjengelig.

Romtyper *

room type Doubleroom - Comfort

1 / 3
Vakkert og stort ‘Comfort’ dobbeltrom på 18,5 m² med egen dusj og toalett. Alle rommene er utstyrt med en dobbeltseng (180x200cm), samt TV, bord og krakk, hårføner og gratis Wi-Fi. Her kan du slappe av med utsikt enten over den vakkre hagen eller landsbyen.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom - Premium

1 / 3
‘Premium’-rom på 18,5 m² stort med dobbeltseng (180x200cm), egen dusj og toalett. Rommet har moderne møbler, TV, garderobe, bord og krakk, hårføner og gratis Wi-Fi, samt egen terrasse og tilgang til frukthagen.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom - Komfort

1 / 3
Comfort-enkeltrommene har en romstørrelse på 18 m² med dobbeltseng. Alle rommene har egen dusj og toalett, samt TV, bord og krakk, hårføner og gratis WiFi. Rommene har en nydelig kombinasjon av små detaljer av ekte treverk og moderne design, noe som gjør atmosfæren perfekt.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

130 km fra
Kiel, Tyskland
380 km fra
Hirtshals, Danmark
775 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Noldemuseet (16.1km)

Den dansk-tyske maleren Emil Nolde (1867 – 1956) er en stor berømthet i regionen. Hans akvareller, med de sterke fargene, gjorde han til en av de ledende representantene for ekspresjonismen. Det historiske Noldemuseum i Seebüll ligger på den danske grensen og kan dermed også kombineres med en tur til Danmark.

Bordelumer Heide (19.9km)

Det er lagt opp til en aktiv ferie når kjør-selv ferien går til Bordelumer Heide. Hvis dere lengter etter en gåtur, bør dere ta en tur til Bordelumer Heide. Det store hei-området innbyr til herlige gå- eller sykkelturer i den vekselvise naturen. Området på 192 ha endrer seg fra store åpne områder til hyggelige bjørkeskoger og små vassdrag. Heien er eksepsjonelt vakker når lyngen blomstrer. Finn barnevennlige hoteller i nærheten hos Risskov Bilferie og nyt den friske luften i lungene på de skjønne vandreturene som Bordelumer Heide kan by på.

Tønder (23.5km)

Den sønderjyske byen Tønder ligger kun 5 kilometer fra den dansk-tyske grensen og har ca. 8.000 innbyggere. Gå en tur gjennom de sjarmerende gatene, som er omgitt av små butikker og hyggelige restauranter og kaféer.

Tønder er Danmarks eldste markedsby, med kjøpsrettigheter helt tilbake til 1243. Byen er spesielt kjent for sin detaljhandel og salg avsølv.

Hvert år avholder byen Tønder Festival; en begivenhet som samler en stor del av byens innbyggere, og som også er meget godt besøkt av folk fra både inn- og utland. Tønder Festival er en musikalsk festival, som fokuserer på jazz-musikk.

Dessuten tiltrekker byens romantiske atmosfære hvert år tusenvis av par, som kommer til Tønder for å gifte seg.

Anslått antall innbyggere 7.543

Bredstedt (24.7km)

Bredstedt er en liten by på den nordfrisiske vestkysten, hvor dere fremdeles kan merke den gamle danske historien. Finn en billig miniferie hos Risskov Bilferie og dra på oppdagelsesferd i den over 700 år gamle byen og dens lange historie. Mange i byen snakker dansk og dere kan bl.a. finne både en dansk skole og en dansk barnehage samt Clementshus, som er de danske eldreboligene i byen. Overalt kan dere finne spor av når byen tilhørte Danmark.

Gå en tur forbi byens kirke, St. Nicholas kirke, som stammer fra 1462 og er bygget i sen gotisk stil med munkestein og kampestein. Kirken er utstyrt med en trefløyet alteroppsats fra 1580 og et sengotisk kors-krusifiks fra 1400-tallet. På kirkegården kan dere dessuten finne flere gravsteiner fra 1500 – 1700-tallet.

Om barna eller barnebarna er med på ferien er det opplagt å bruke en dag i byens friluftsbad, som tilbyr 900 kvadratmeters moro i vannet. Her finner dere alt fra vannrutsjebaner, stupebasseng og utallige andre vannfasiliteter, hvor barn i alle aldre kan boltre seg. Dessuten er det fine grønne arealer her, hvor dere kan slappe av. Finn en familieferie til Bredstedt i Nord-Tyskland hos Risskov Bilferie og ta barna med, siden det også er mange barnevennlige hoteller i området, er det nemlig lagt opp til en suveren familieferie.

Hamburger Hallig (29.4km)

Hamburger Hallig er en nydelig tidligere øy i Vadehavet beliggende på vestkysten av Schleswig. Øyen har vært en del av fastlandet siden 1860, pga. en demning og er i dag et meget populært utfluktsmål for tusenvis av turister. Ved informasjonssentret Amsinck-Haus, kan dere bl.a. finne ut mer om vandremuligheter og båtturer i området, samt leie av sykler.

Vadehavet (38.4km)

Finn en miniferie til Vadehavet hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv ferie i den vakre danske naturen. Vadehavet nasjonalpark ligger på den jyske vestkysten og strekker seg fra Blåvandshuk og Ho Bugt i nord til den tyske grensa i sør. Området omfatter også øyene Fanø, Rømø og Mandø.

Det er særlig tidevannets gjøren og laden som karakteriserer landskapet nasjonalparken. Her kan dere spaser til toppen av de høye dikene som verner mot stormfloder og oppleve de uendelige utsiktene ut over Vadehavet og de flate myrområdene. De mange sandbankene i Vadehavet er populære tilholdssteder for ynglende seler. På de tre vadehavsøyene Rømø, Fanø og Mandø er det store området med uberørt natur, klipper og noen av de fineste strendene i Danmark. Dra på sommerferie, vinterferie eller høstferie og opplev Vadehavet i eget kjør-selv tempo med Risskov Bilferie.

Husumer Hafentage (42.4km)

Om dere besøker Husum i begynnelsen av august, så må dere få med dere «Husumer Hafentage», som er den største folkefesten i Husum. Overalt serverer de god mat. Det arrangeres også et løp og et kunsthåndverksmarked i slottsgården. Det er også et tradisjonelt tautrekkeingskonkurranse ute på havnen som er meget populært.

Flensburg (46km)

Flensburg er en by preget av en gode atmosfære, og da spesielt i havneområdet. Byen er et handelssenter med grensehandel, turisme og sjøfart. Den kan by på gode shopping muligheter i de mange hyggelige gatene. Byen var en av de få i Nord-Tyskland som ikke ble ødelagt under 2. verdenskrig. Dere vil derfor finne mange historiske bygninger fra alle stilperioder her.Den historiske bykjernen, som er preget av dansk og tysk bygningskultur, er et levende vitnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel sjøfartsby, som er bygget rundt den naturlige havnen av Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livlig område med massevis av spisesteder, museer og skip. Dessuten oser havnen av historie, som dere kan lære mer om på sjøfartsmuseet. Det er tydelig overalt at Flensburg har vært under den danske styring i hele 400 år. For eksempel er mange av gatenavnene i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle som liker å shoppe. Rotestrasse har ca. 500 butikker. Dere finner også flere hyggelige bakgårder og sidegater som spesielt ved juletider er hyggelige å besøke. Holmen med sine flotte, gamle borgerhus er gågatenes møtested med flere av byens kjøpesentre.

Friedrichstadt (60.3km)

Friedrichstadt kan minne om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kalles denne lille romantiske byen for "Lille Amsterdam". Byen ble grunnlagt av hollendere i 1621, hvor elvene Ejderen og Treene kommer sammen. Maleriske gavler og flotte fasader speiler seg i kanalene, mens husene har utskjæringer på dørene og vinduene. Hollendernes preg på byen er tydelig overalt.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Strandhotel Dagebüll

Inkl. halvpensjon

Nordsjøkysten

Nordtysk strandhotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis WI-FI

682,-
Fra kun
779,-

Vis kort

25 km fra den danske grensen!

Les mer

Tønder Motel Apartments

Historiske Sydjylland

Vadehavet

Miniferie i Tønder

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x kaffe m. søtt
 • Gratis internett og parkering
 • I sentrum

199,-
Kun
969,-

Vis kort

Bare en mil fra den dansk-tyske grensen!

Les mer

Rudbøl Grænsekro

Inkl. halvpensjon

Vadehavet

Hyggelig kroferie

Wild Offer - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger
 • 4 x frokost
 • 4 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

1.123,-
Fra kun
1.859,-

Vis kort

Flott natur ved grensen

Les mer

Abild Kro og Hotel

Inkl. halvpensjon

Vadehavet

Opplev Sør Jylland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

336,-
Fra kun
1.039,-

Vis kort

Natur og historie på Sør Jylland

Les mer

Eichhorn's Hotel & Restaurant

Opphold med halvpensjon

Schleswig-Holsteins

Moderne hotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x ved utsjekk
 • Fri bruk av sauna & sauna håndkleder
 • Gratis internett og parkering

249,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Naturskjønn ferie i Nordfriesland

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.