Dra på bilferie i Danmark til Hotel Lautrup Park

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Lautrup Park

4-stjerners opphold i Ballerup nær København

Moderne 4-stjerners hotell med rolig beliggenhet
Høy rom-komfort og god mat og vin
Shopping og kultur i København
 • 500 km fra Svinesundbroen
 • 480 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

I kort avstand fra alle Københavns mange attraksjoner finner dere det 4-stjerners Hotel Lautrup Park hvor dere lett kan ta offentlig transport inn til sentrum. I hotellets restaurant kan dere hygge dere og nyte en deilig middag etter en dag fylt med opplevelser.

Hotellet tilbyr

Hotellet er moderne og komfortabelt og har egen restaurant og bar samt gratis parkering. Hotellets restaurant Pascal serverer en stor frokostbuffé hver morgen mens restauranten tilbyr både klassiske og nye innovative retter til middag. Dere kan også nyte et glass vin i hotellets egen vinbar. Hotellets resepsjon er døgnåpent.

Rommene

Alle rommene på hotellet er innredet i varme naturfarger med kvalitetsmøbler i lær og tre. Rommene har eget bad/toalett, minibar, gratis internett samt kabel TV med gratis filmkanal. Dessuten finnes det et sitteområde og telefon samt garderobe på hvert rom. Merk at rommene kan virke små dersom dere skal ha inn ekstra seng. Det er mulig med bare en ekstra seng.

Merk at

Om deres opphold inkluderer vinsmaking, vil dette foregå i hotellets vinbar lørdag kl. 16:30.

Om deres opphold inkluderer middag, serveres det julebuffet på følgende dager: 23. & 24. nov. 30. nov. & 01. des. 07. & 08. des. 14. & 15. des.

Vis flere

Verdt å se

 • Ballerup (3.1 km)

  Ballerup ligger ca. 16 km. utenfor sentrum av København. Her kan dere nyte litt ro når dere trenger en pause fra hverdagens stress og mas, men samtidig ikke vil være for langt borte fra storbyens gleder. I Ballerup finner dere også gode shoppingmuligheter. Tilbring f.eks. et par regnfulle timer i Ballerup Centret. Her kan dere finne over 50 butikker med alt av dagligvarer, klær, personlig pleie og mye mer. Dessuten er det også noen gode restauranter og kaféer tilgjengelig, hvor dere kan ta en pause. 

  På torget finnes det, spesielt i helgene, forskjellige typer underholdning som f.eks. småkonserter. Dere kan også velge å besøke Ballerup Museum, som ligger i Pederstrup like utenfor Ballerup. Området ved museet er et sjarmerende landsbyområde, som passer perfekt til museet. Her kan dere lære mer om Ballerups historie, bygdelivet gjennom historien samt kikke nærmere på hertuginne Olga sine malerier. Det er dessuten en utstilling av bondestuer, slik de så ut på 1800- og 1900-tallet, mens dere kan besøke den gamle butikken og smien. 

  Ballerups svømmehall Ballerup East Kilbride Badet stammer fra 1971 og er oppkalt etter en vennskapsby. Badet var i sin tid et friluftsbad, men i dag har badet store innendørs fasiliteter. Den permanente overbygningen ble bygget i 1993. Badet kan utover sitt store basseng tilby varmtvannsbasseng, en herlig spa og massasjedusjer. Her finner dere moro for hele familien og det er dessuten mulighet for både massasje og zoneterapi. Finn et billig helgeopphold for hele familien og dra på en kjør-selv ferie rundt i Danmark og få litt velværeferie med på turen.

  Ballerup
  Ta en svømmetur i Ballerup Friluftsbad.
 • Lyngby (13.2 km)

  I Kongens Lyngby finner dere utallige gode shoppingmuligheter bl.a. i Magasin du Nord og Lyngby Storcenter. Kongens Lyngby er dessuten kjent for flere slott som ligger i nærheten av byen. Besøk f.eks. Sorgenfri Slott, som har huset kongelige igjennom mange generasjoner, og hvor dere finner en pen slottshage, hvor mesteparten er åpen for offentligheten. Besøk også Sophienholm, som har en nydelig beliggenhet langs med Bagsværd sjø. I umiddelbar nærhet finner dere også Marienborg og Eremitageslottet.

  Lyngby
  Lyngby byr også på gode muligheter for å shoppe litt rundt.
 • Hjortespring Golfklubb (1.8 km)

  Sjællandsk sommerferie med golf på plakaten? Bestill et billig hotellopphold i nærheten og dra innom Hjortespring Golfklubb! Golfklubben er åpen både om sommeren og vinteren. Les mer på deres hjemmeside: http://hjgk.dk/

  Hjortespring Golfklubb
  Nyt en golfferie i Ballerup og prøv dere på banen til Hjortespring Golfklubb.
 • København (16.2 km)

  Dansk sildebord med øl og dram, Tivoli, Christiania, sykler og Louisiana kunstmuseum; en langhelg i København kan godt vare fra tre til fire eller fem dager. Det er ikke noe problem å fylle en uke i danskenes hovedstad. Når dere nå også kan stå på ski midt i byen i Amager Bakke. Så hvorfor ikke legge langhelga i vinterferien eller høstferien til nettopp - København.

  I generasjoner har driftige handelsmenn og kvinner i Danmark hatt nesa vendt mot Europa. I tillegg til det faktum at Danmark er en del av det europeiske fastlandet, er dette kanskje noe av grunnen til at København sies å være kanskje den mest kontinentale av de Skandinavias storbyer. Det er også et faktum at København huser et av verdens eldste monarkier med lange, nære bånd til resten av Europa.

  København er fantastisk for shopping med mange spennende småbutikker rundt om i de brostensbelagte smugene. Her er også alt hva hjertet kan begjære fra et spennende uteliv på Copenhagen Jazz Club til flere av Nordens beste restauranter.

  Det er lettvint å dra til København, lettvint å bli, og lettvint å komme tilbake - igjen og igjen.

  København
  Opplev Strøget som starter ved rådhusplassen og fortsett ned til Kongens Nytorv før dere runder av i Nyhavn
 • Dyrehavsbakken (16.6 km)

  Besøk Dyrehavsbakken, som er Tivolis motstykke - på folkemunne Bakken. Bakken er en fornøyelsespark pakket inn i natur, ettersom den ligger i områdets største skog. Fornøyelsesparken er et eventyrland for både voksne og barn. Går dere inn i Dyrehagen, gjennom Klampenborgs røde hovedport, står det hestedrosjer og venter på å kjøre dere rundt i Dyrehagen og forbi det kongelige jaktslottet Eremitage, som ligger på Eremitageslettens høyeste punkt. Parken er åpen hver dag mellom 14:00 og 24:00 fra slutten av mars til slutten av august.

  Dyrehavsbakken
  Nyt en dag i lekens tegn på Bakken.
 • Carlsberg Glyptotek (16.8 km)

  Glyptoteket i sentrum av København stiller ut en imponerende samling av antikk kunst og verker fra det 19. og 20. århundret i storslåtte omgivelser. Museet ble stiftet av brygger Carl Jacobsen (1842-1914). Glyptotekets faste samling omfatter ca. 10.000 kunstverker fordelt på to hovedsamlinger. Opplev en av Københavns kulturperler, og nyt en forfriskning i Glyptotekets kafé.

  Carlsberg Glyptotek
  Se en utrolig og internasjonalt anerkjent samling av antikk og modernistisk kunst.
 • Nyhavn (17.7 km)

  Finn et billig helgeopphold i København hos Risskov Bilferie og opplev det idylliske havneområdet i gamle København som stammer fra 1670 og ble gravd ut som et alternativ til den allerede eksisterende havnen. Nyhavn var i gamle dager kjent som et dårlig område, men på starten av 1980-tallet, så fikk hele området en ansiktsløfting og i dag huser Nyhavn en lang rekke meget gode restauranter, barer og kaféer. Det er ikke noe som er bedre enn å nyte en kald øl på en av alle havneterrassene på en varm solskinnsdag. De gamle og delvis skjeve husene langs kaien står der flotte og fargerike, og det er alltid en festlig og god stemning på kaien. H.C. Andersen bodde fem år i nr. 20, hvor han skrev flere av sine mest kjente verker, slik som Prinsessen på Erten og Fyrtøyet. Dra på en miniferie i København og finn et billig hotell i hovedstaden hos Risskov Bilferie.

  Nyhavn
  Det er åpent til sent i sjarmerende Nyhavn i København.
 • Roskilde (25.7 km)

  Roskilde er en by fylt med aktiviteter, historie, shopping og mye mer for hele familien. Roskilde Domkirke er en helt fantastisk attraksjon i byen. Domkirken er på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og har vært gravkirke for konger og dronninger i flere århundrer. Byen er også kjent for sin musikkfestival: Roskilde festival, som finner sted i juni/juli på dyreskueplassen.

  Roskilde
  Roskilde
 • Vikingeskibsmuseet (26.2 km)

  Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskipsmuseet. Museet ble til i 1969, og siden er der kommet mange nye gjenstander til museet. Det har hele fem originale vikingskip, og her kan dere få et godt innblikk i livet den gang.

  Vikingeskibsmuseet
  Vikingeskibsmuseet i Roskilde
Vis flere

Kart

Hotel Lautrup Park
Borupvang 2 2750 Ballerup

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat