Miniferie i Grenå på Hotel Marina Grenå

Norsk | NOK

Hotel Marina Grenå

Familieferie i Grenå nær strand og mye å finne på i nærheten

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Fin beliggenhet i skogkanten ved stranda
 • Gratis adgang til spa med innendørsbasseng
 • Gangavstand til Grenå sentrum med mange butikker
512,-
3 dager fra
1.229,-

Opphold med halvpensjon

Miniferie i Grenå

3 dager
Fra 1.229,- / spar opp til 512,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Kaffe og kake på ettermidagen
 • Gratis internett og parkering
 • Wellness m/ basseng, spa, aromadampbad
Risskov Pakken

Hotel Marina Grenå er et familievennlig hotell med god beliggenhet rett ved stranden i hyggelige Grenå by på Jylland. Spaser gjennom den sjarmerende gamlebyen med butikker nær strandkanten og kafeer å slå seg ned på. Havnemiljøet er utpreget maritimt og stranda inviterer til rusleturer langs sjøen. Hotellet ligger også nær populære turistattraksjoner, blant annet Kattegatcentret og Djurs Sommerland.

Hotellet tilbyr

Hotel Marina Grenå har et lite spa med innendørsbasseng, boblebad, dampbad og badstue. Det er også treningsrom på hotellet samt anledning til å bestille en rekke massasje- og terapibehandlinger.

Hvis barna er med på ferie er det greit å vite at Hotel Marina Grenå har lekeplass både ute og inne. Ellers er det også biljard og bordtennis på hotellet.

Det er mye å finne på i nærheten av hotellet. Ta familiens yngste med på artige opplevelser i Nordens største temapark, Djurs Sommerland eller møt havets arter på Kattegatcentret. Sommerbyen Ebeltoft by ligger også en knapp kjøretur fra hotellet og har et historisk sentrum med fine strender og båter i havna.

Hotel Marina Grenå har en hyggelig restaurant, med utsikt til sanddyner, og serverer deilig feriemat. I resepsjonen er personalet klar med hjelp og råd.

Det er gratis å parkere på hotellet gratis trådløst internett under oppholdet. Hotellet er røykfritt.

Rommene

Hotel Marina Grenå har 79 pene rom og deles inn i enkeltrom og dobbeltrom. Velg mellom «Standard»- og «Comfort»-rom i tillegg mer romslige «Business»-rom. Sistnevnte har alle hver sin terrasse med utsikt over hotellets gårdsplass, samt fasiliteter for å lage kaffe på en Dolce Gusto-maskin og kjøleskap.

Alle hotellrommmene har eget bad samt skrivebord eller en liten sittegruppe. Rommene er utstyrt med satellitt-tv og radio, og hårføner kan lånes i resepsjonen.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

210 km fra
Hirtshals, Danmark
480 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Ree Park Safari (26.6km)

Ree park er en safaripark i Djursland i Ebeltoft. Det er over 800 dyr med 80 arter, fra 5 ulike kontinenter. Ta hele familien med på en opplevelsesrik tur.

Djurs Sommerland (24.9km)

Opplev Skandinavias største fornøyelsespark, Djurs Sommerland. Her er det opplevelser for både store og små. Det er også et grønt område hvor dere kan slappe av og nyte lunsjen. Det er også et stort badeland, som barna kan kose seg i. Når dere har betalt for inngang er det gratis å prøve alle fornøyelsene.

Ebeltoft (32.5km)

Ebeltoft er i dag kjent for sine krokete gater med brosten, gamle hus og hyggelige gågater med et stort utvalg av spesialbutikker, restauranter og caféer samt en hyggelig og gjestfri atmosfære. Ebeltofts kjennetegn er uten tvil verdens største trebåt, Fregatten Jylland. Skipet er et helt unikt i dansk historie. Her kan dere oppleve levende dansk sjøfartshistorie og samtidig spise en autentisk lunsj. I museumshallen ved skipet er der løpende forskjellige, spennende utstillinger omkring sjøfartshistorie. Museum Ebeltoft er en del av Museum Østjylland som er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består av flere forskjellige bygninger og dere kan f.eks. kikke innenfor i Det gamle Rådhus, hvor dere kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøke fangehullet i kjelleren. Besøk også Farvergård i hovedgaten, hvor bønder i sin tid fikk farget garnet sitt.

Fregatten Jylland (32.6km)

Skipet er et helt unikt i dansk historie. Her kan dere oppleve levende dansk sjøfartshistorie og samtidig spise en autentisk lunsj. I museumshallen ved skipet er der løpende forskjellige, spennende utstillinger omkring sjøfartshistorien. Besøk fregatten med Risskov Bilferie på en familieferie i Ebeltoft.

Glassmuseet Ebeltoft (32.7km)

Glassmuset Ebeltoft er et museum i Ebeltoft som viser moderne glasskunst. Museet ligger ved havnen, og her kan dere se hvordan glass blir til. Besøkstallet ligget på rundt 40.000 gjester i året.

Skandinavisk dyrepark (22.1km)

Skandinavisk Dyrepark er Danmarks mest naturlige dyreoplevelse. Her kan du se både ørn, bjørn, ulv, og andre ville dyr.

Mols Bjerge (38.3km)

Nasjonalparken Mols Bjerge er kjent for sitt spesielle landskap fra istiden. Parken har et areal på 180km2, og her er det muligheter for å gå på tur, ri på hest, være med på guidet tur og oppleve sjeldne planter og dyr. Mols Bjerge er et vidunderlig naturområde med opplevelser for både store og små. 

Ebeltoft Museum (33.2km)

Ebeltoft Museum er en del av Østjylland museum, som er et kulturhistorisk lokalmuseum. Museet består av flere ulike bygninger og dere kan f.eks. oppleve Det gamle Rådhus, hvor dere kan se Molbostuen og Tingstuen eller besøke fangehullet i kjelleren. Ta også turen innom den sjarmerende Fargegården i hovedgaten, der dere kan se hvordan bøndene farget både garn og egne klær i fortiden. 

Kalø Slottsruin (35.4km)

Kalø Slottsruin er restene av et kongelig slott, beliggende i Kalø vik ved Djurslands sørkyst, ca. 2 km. fra Rønde og 20 km fra Aarhus. Nyt gåturen på ca. en halv kilometer ut til Kalø Slottsruin, som er ligger i Midtjylland.

Gammel Estrup (38km)

Besøk herregårdsmuseet Gl. Estrup, som ligger i utkanten av Auning i vakre omgivelser. Dette er Danmarks best bevarte herregård fra renesansetiden. Gl. Estrup stammer helt tilbake til 1300,- tallet og var igjennom mer enn 600 år eid av en av Danmarks rikeste slekter på 1600 og 1700 tallet. Idag er herregården et museum, som viser hvordan livet så ut på den tiden.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Ebeltoft Park Hotel

Hverdagsopphold

Djursland

Supertilbud i Ebeltoft

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis internett og parkering

195,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Danmarks mest sjarmerende by

Les mer

Kystvejens Hotel

Kun 100 meter til havet

Djursland

Ferie ved Grenå Strand

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Sluttrengjøring

253,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Ferie ved stranden i Grenå

Les mer

Cabinn Aarhus

Opphold med frokostbuffé

Østjylland

Minie ferie i Smilets By

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett
 • I sentrum

246,-
Fra kun
929,-

Vis kort

Billig miniferie i Smilets By, Aarhus

Les mer

Motel X

Inkl. 1 x 2-retters meny

Midtjylland

Koselig budgethotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x 2-retters meny/buffé
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis parkering og WiFi

602,-
Fra kun
869,-

Vis kort

Hyggelig hotell til lav pris nær Randers

Les mer