Dra på kjør-selv ferie til Hotel Neetzer Hof

Norsk | NOK

Hotel Neetzer Hof

Kulturelle opplevelser og vakre omgivelser i Lüneburger Heide

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Nær den historiske byen Lüneburg
 • Historisk hotell fra 1700-tallet
 • Anerkjent restaurant
1.475,-
3~7 dager fra
969,-

Inkl. halvpensjon, kaffe og kake

Ferie nært Lüneburg

3 dager
Kun 969,- / spar opp til 424,-
SPAR
4 dager
Kun 1.429,- / spar opp til 607,-
SPAR
5 dager
Kun 1.839,- / spar opp til 840,-
SPAR
6 dager
Kun 2.199,- / spar opp til 1.122,-
SPAR
7 dager
Kun 2.489,- / spar opp til 1.475,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x kaffe og kake
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 times bruk av kjeglebane
Risskov Pakken

Hotel Neetzer Hof ligger ikke langt unna den historiske byen Lüneburg, ca. 70 km sør for Hamburg. Her kan du blant annet besøke Lüne klosteret og det majestetiske vanntårnet. Fra observasjonstårnet er det en fantastisk utsikt over det vakre området Lünebuger Heide.

Hotellet tilbyr

Det tradisjonsrike Hotel Neetzer Hof har en historie som daterer seg tilbake til det 17. århundre. Med tiden har hotellet blitt litt av en institusjon, både hva angår turisme, men bestemt også som et historisk ikon i lokalsamfunnet.

Hotelrestauranten La Patatina er også berømt i den lokale egnen, og den tilbyr et svært variert og rikt innhold av råvarer i rettene. Restaurantens meny er derfor svært sesongbasert. Prøv deres berømte rødspette eller ferske sild når det er sesong for det. Restauranten har også et fantastisk vinkart med et utsøkt utvalg av både tyske, italienske og spanske viner.

Hotellet har også et lite minimarked. Hvis du plutselig skulle mangle noen nødvendigheter, kan du derfor få tak i det meste. Hotellpersonalet står alltid til tjeneste hvis du har spørsmål. I tillegg kan du få brosjyrer over alle fritidsaktivitetene som tilbys i regionen.

Det er ikke mindre enn seks golfklubber i nærheten av hotellet, slik at du har en enestående sjanse til å teste de velholdte og varierte golfbanene i Nord-Tyskland. Vi kan blant annet nevne Golf Adendorf og Golf Club Goehrde, som begge er kjent for sin hyggelige atmosfære og sine utfordrende golfbaner.

Rommene 

Hotel Neetzer Hof tilbyr tradisjonelle og komfortable rom, som alle er utstyrt med eget toalett og dusj. Det er selvfølgelig gratis Wi-Fi både på rommene og i fellesområdene på hotellet. Hvert rom har sin egen tv med forskjellige kanaler. Rommene er dessuten utstyrt med et skrivebord og komfortable stoler.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 1
Hyggelig enkeltrom på 15m2 utstyrt med TV, skrivebord, lenestol og bad med dusj/toalett og hårføner.

Dobbeltrom

1 / 1
Komfortabelt dobbeltrom innredet med eget bad med toalett og hårføner, og utstyrt med en behagelig dobbeltseng, skrivebord, lenestol og TV. Mulighet for ekstra person i gjesteseng/sovesofa.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

170 km fra
Kiel, Tyskland
575 km fra
Hirtshals, Danmark
825 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Bleckede (8.1km)

Dra en liten tur til Bleckede og se byens Elbschloss. Det nåværende slottet ligger på restene av en tidligere borg fra 1270, hvorav det høye tårnet fremdeles står. Det er en utsiktsplattform i toppen av tårnet, hvor dere kan nyte en flott utsikt. På selve slottet finner dere en fin utstilling, som forteller om det spennende elve-landskapet ved Elben. I Bleckede er det også verdt å kikke nærmere på byens gamle barokkirke St. Jacobi-kirken samt de grønne områdene, hvor dere bl.a. kan finne interessante steinformasjoner i Findlingsgarten Breetze. Finn en billig sommerferie hos Risskov Bilferie og opplev Nord-Tyskland fra sin beste side.

Lüneburg (16.7km)

Lüneburg ligger ved elven Ilmenau, og er en gammel middelalderby, som ble rik på handle salt, eller det hvite gull, som det ble kaldt den gang. Det er nok en av de vakreste byene i det nordlige Tyskland, og med en historie på over 1000 år, er det mye å både se og oppleve her.

Det er mange plasser rundt om i byen, og her er det alltid god stemning og glimrende muligheter for å ta seg et glass øl og samtidig nyte den skjønne utsikten utover de mange flotte bindingsverkshusene, som preger bybildet. Prøv eventuelt å starte ved Am Sande, ved Sankt Johannis kirken, eller ta en tur med hestevognen, som frakter nysgjerrige rundt om i byens vakreste strøk.

Uelzen (39.1km)

Besøk den sjarmerende byen Uelzen, som er mest kjent for banegården Hundertwasser-Bahnhof. Den fascinerende og fargerike banegården er en av de vakreste i verden og det er mulig å få en spennende omvisning mot et lite gebyr.

Se også byens gotiske kirke St. Marien, som kan skryte av å ha et kirketårn på hele 86 m. samt et apostel-kapell, som stammer helt tilbake til 1350. Besøk også det vakre Schloss Holdenstedt, som ligger i herlige, grønne omgivelser. Slottet er hjemsted for byens lokale museum og dere kan lære alt om byens og områdets mangeårige historie, mens det også er fine kunstutstillinger her som det er verdt å kikke nærmere på.

Barfusspark Egestorf (46.3km)

Finn barnevennlige hoteller nær Barfusspark Egestorf, litt sør for Hamburg i Tyskland. Her kan hele familien få en unik opplevelse. Her kan dere oppleve naturen på en annerledes måte og ha føttenes velvære i fokus. Den ca. 14 hektar store natur-opplevelsesparken byr på 2,7 km med stier som har 60 forskjellige hindringer laget av naturmaterialer. Det perfekte stedet for en gøyal gåtur i skogen. I parken er det også en liten kiosk, hvor dere kan kjøpe forfriskninger. Det er derfor lagt opp til en aktiv ferie i den skjønne parken. Finn et billig hotellopphold hos Risskov Bilferie og nyt en ekte familieferie.

Lüneburger Heide (52.4km)

Lüneburger Heide er et område som er velegnet til gå- og sykkelturer, hvor de flotte naturopplevelsene er en viktig bestanddel. Nyt den friske luften og blomstene. Lüneburger Heide er også populært for rideturer. Området ligger mellom byene Hamburg, Hannover og Bremen og er Tysklands største hede. I nesten hundre år har man forsøkt å bevare områdets naturlige miljø. Lüneburger Heide består av en rekke naturparker og fredede naturområder.

Heide Park Soltau (69.2km)

Heide Park Soltau er Nord-Tysklands største temapark med gigantiske berg- og dalbaner. Ellers kan dere besøker vampyrenes Transylvania i Heide Park Soltau. 

Hamburg (67.6km)

Millionbyen Hamburg har gode shoppingmuligheter, museer og gastronomi. En god måte å oppleve Hamburg på, er fra sjøsiden, ved å bli med på en kanalrundfart. En opplevelse i Hamburg ut over de klassiske storbyfornøyelsene, er en tur på byens fiskemarked, hvor det naturligvis selges fisk, men også billig tøy, planter til å ha innendørs og mye annet. De første bodene åpner kl. 5.30 om sommeren og kl. 7 om vinteren.

Hamburg er Tysklands nest største by og både økonomisk og kulturelt er byen sentrum for hele Nordtyskland. Byen er syv ganger større enn Paris når det gjelder areal og mer enn dobbelt så stor som London. Hamburg er en nydelig by fylt med sjarmerende områder og ikke minst et fantastisk natteliv.

Julemarked i Lüneburg (17.4km)


Kom i skikkelig julestemningen i Lüneburg. Hele året ligner byen på en scene fra brødrene Grimms eventyr, men i desember måned er byen kanskje på sitt aller vakreste med sine mange lys og eventyrlig stemning.

Med opplevelser for både store og små er Lüneburgs julemarked en sikker familiefavoritt og en perfekt dagstur fra Hamburg.

Lüneburg er berømt for sine gamle bygninger og kirker og på inget annet tidspunkt i året tar byen seg flottere ut enn i desember når det berømte julemarkedet går av stabelen. Juleprogrammet rommer massevis av underholdning og aktiviteter tilpasset både voksne og barn.

Blant duften av varmt bakverk og velsmakende gløgg kan dere gjøre årets siste julegaveinnkjøp. Senere om kvelden tilbys lokale delikatesser og en kald weissbier på ekte tysk vis.

Lüneburg, og området rundt, kan oppleves som en egen destinasjon, men julemarkedet kan også oppleves i forbindelse med en tur til Hamburg, som kun ligger 50 km unna. Med tog tar det kun en halvtime å komme seg til Lüneburg..

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Brunnenhof Ferien- & Reit Hotel

Opphold med halvpensjon

Lüneburger Heide

Nydelige Lüneburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x lunsjpakke
 • 1 flaske vann
 • Fri bruk av svømmebasseng og sauna

243,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Et sant naturparadis

Les mer

Seehotel Schwanenhof

Inklusiv en 2-retters meny

Schleswig-Holsteins

Ferie ved Schulsee

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnatting m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x 2-retters meny
 • 2 x kaffe/te med småkaker etter middag

373,-
Fra kun
1.229,-

Vis kort

Velvære og vakker natur

Les mer

Ringhotel Sellhorn

Opplev naturskjønne Lüneburger Heide

Lüneburger Heide

Wellness ved Lüneburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x ettermiddagskaffe
 • Tilgang til velvære-avdeling

762,-
Fra kun
1.059,-

Vis kort

Velvære og opplevelser for alle

Les mer

VitalHotel Ascona

Opphold med 3-retters meny

Lüneburger Heide

Wellness i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x 5 EUR velveærekupong
 • Adgang til basseng og badstu
 • Gratis parkering og WiFi

Fra kun
1.489,-

Vis kort

Deilig velvære i vakre naturlige omgivelser

Les mer

Casilino Hotel A 24 Wittenburg

Opphold med frokostbuffé og pizza

Mecklenburg-Vorpommern

Vakker natur i Nordtyskland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x pizza og 1 glass vin/øl eller vann
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

406,-
Kun
519,-

Vis kort

Fint hotell i nærheten av Schwerin

Les mer