Dra på kjør-selv ferie til Hotel Neetzer Hof

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Neetzer Hof

Kulturelle opplevelser og vakre omgivelser i Lüneburger Heide

Nær den historiske byen Lüneburg
Historisk hotell fra 1700-tallet
Anerkjent restaurant
  • 875 km fra Svinesundbroen
  • 575 km fra Hirtshals
  • 170 km fra Kiel, Tyskland
  • Restaurant
  • Gratis parkering
  • Gratis internett

Om hotellet

Hotel Neetzer Hof ligger ikke langt unna den historiske byen Lüneburg, ca. 70 km sør for Hamburg. Her kan du blant annet besøke Lüne klosteret og det majestetiske vanntårnet. Fra observasjonstårnet er det en fantastisk utsikt over det vakre området Lünebuger Heide.

Hotellet tilbyr

Det tradisjonsrike Hotel Neetzer Hof har en historie som daterer seg tilbake til det 17. århundre. Med tiden har hotellet blitt litt av en institusjon, både hva angår turisme, men bestemt også som et historisk ikon i lokalsamfunnet.

Hotelrestauranten La Patatina er også berømt i den lokale egnen, og den tilbyr et svært variert og rikt innhold av råvarer i rettene. Restaurantens meny er derfor svært sesongbasert. Prøv deres berømte rødspette eller ferske sild når det er sesong for det. Restauranten har også et fantastisk vinkart med et utsøkt utvalg av både tyske, italienske og spanske viner.

Hotellet har også et lite minimarked. Hvis du plutselig skulle mangle noen nødvendigheter, kan du derfor få tak i det meste. Hotellpersonalet står alltid til tjeneste hvis du har spørsmål. I tillegg kan du få brosjyrer over alle fritidsaktivitetene som tilbys i regionen.

Det er ikke mindre enn seks golfklubber i nærheten av hotellet, slik at du har en enestående sjanse til å teste de velholdte og varierte golfbanene i Nord-Tyskland. Vi kan blant annet nevne Golf Adendorf og Golf Club Goehrde, som begge er kjent for sin hyggelige atmosfære og sine utfordrende golfbaner.

Rommene 

Hotel Neetzer Hof tilbyr tradisjonelle og komfortable rom, som alle er utstyrt med eget toalett og dusj. Det er selvfølgelig gratis Wi-Fi både på rommene og i fellesområdene på hotellet. Hvert rom har sin egen tv med forskjellige kanaler. Rommene er dessuten utstyrt med et skrivebord og komfortable stoler.

Merk at

OBS: Det er kun mulig for barn under 15 år å sove i ekstraseng.

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Hotel Neetzer Hof
Bleckeder Landstr. 1 21398 Neetze

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~11.99 år i ekstraseng 65% rabat
Barn 12~14.99 år i ekstraseng 35% rabat