Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Odense

I Hans Christian Andersens fødeby innbyr stemningen til fine opplevelser.

 • 650 km fra Svinesundbroen
 • 330 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Hund
 • Gratis parkering

Om hotellet

På Hotell Odense står komfort og avslapning i sentrum. Her kan du få en pause fra hverdagen, nyte Odense og Fyns mange severdigheter og flotte utfluktsmuligheter, alt mens du bor bra og kan avslutte dagen med badstu eller en nydelig middag på hotellets internasjonale restaurant.

Hotellet tilbyr

Hotell Odense er et koselig hotell kun 10 minutter med bil fra Odense sentrum. Hotellet ligger nær Odense Congress Center, Stadium Arena Fyn, Syddanske Universitetet, motorveien E20 og Rosengårdssenteret, som er et av de største kjøpesentrene i Danmark. Dere kan spille biljard og andre spill. Etter en god natts søvn kan dere spise en stor frokostbuffet i hotellets restaurant. Til lunch og middag kan dere hygge dere med hotellets lekre, internasjonale retter. Ta dere en kopp kaffe, en drink eller en kald øl i baren som ligger i lobbyen. Det er gratis parkering ved hotellet.

Rommene

Alle rommene er store og komfortabelt innredet med skrivebord, lenestol, strykejern/strykebord, flatskjerm-TV, gratis trådløst internett og bad med hårføner.

Merk at

Oppholdet er med sluttrengjøring, det blir ikke gjort rent, redd opp eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Hvis oppholdet deres inkluderer middag på Jensens Bøfhus, anbefaler vi at dere reserverer bord på forhånd. Bordbestilling kan foretas på www.jensens.com eller ved telefonisk henvendelse til restauranten.

På Jensens Bøfhus tilbys følgende 2-retters meny:

Rekecocktail, servert i glass med skalldyrsdressing, salat & brød
Deilig mør Rump Steak helt uten fettkant (kan byttes til 2 stk. grillet kylling) Inkl. valgfrie poteter og saus ad libitum.*

*Poteter: Tykke Pommes Frites, Søtpotet Pommes frites ,Råstekte poteter, fløtepoteter eller bakt potet.
*Sauce: Favoritsaus, Whiskysaus, Peppersaus, Bearnaisesaus, creme fraiche med purreløk, persillesmør, hvitløkssmør eller estragonsmør

Vis flere

Verdt å se

 • H.C. Andersens Barndomshjem (6.8 km)

  Besøk H.C. Andersen i hans barndomshjem i Odense. Her kan man oppleve en rekonstruksjon av leiligheten hvor H.C. Andersen bodde i årene 1807 – 1819 som barn. Bygningen ble et museum i 1930 og er i dag en filial av hovedmuseet H.C. Andersens Hus, kun en kort gåtur unna. Et besøk her er nesten ikke til å komme unna på en miniferie eller et helgeopphold i Odense.

  H.C. Andersens Barndomshjem
  Kom og se hvor eventyret begynte.
 • Den Fynske Landsby (5.8 km)

  Den Fynske Landsby er et imponerende friluftsmuseum som er bygget som en ekte fynsk landsby, slik den kan ha sett ut på 1800-tallet. Her går man rundt mellom hus og gårder som alle opprinnelig har stått i landsbyer rundt omkring på Fyn og andre øyer. Over alt møter man på noen av de mange spennende menneskene som går rundt i autentisk bekledning og arbeider i landsbyen og som med et smil forteller og formidler og svarer på gestenes spørsmål.

  Den Fynske Landsby
  Reis tilbake i historien og opplev landsbylivet på 1800-tallet.
 • Møntergården (6.2 km)

  Opplev byens kulturhistorie på Møntergården i Odense, som ligger nydelig til i den gamle bydelen. Her venter mange flotte og hyggelige opplevelser, med trange gater, bindingsverkshus og andre bygninger fra 1500-tallet og fremover. Utstillingene omfatter bl.a. en spennende fynsk fortolkning av Danmarks– og verdenshistorien.

  Møntergården
  Møntergården er en kulturhistorisk oase midt i Odenses gamle bydel.
 • Odense Zoo (6.8 km)

  Et besøk i Odense Zoo som er kåret til Europas beste dyrehage to ganger på rad, er å anbefale. Denne fantastiske zoologiske hagen kan by på alt hva hjertet begærer og passer for hele familien.

  Odense Zoo
  Odense Zoo - Europas beste dyrehage to ganger på rad.
 • Odense Domkirke (6.9 km)

  Se på den store flotte Odense Domkirke. Kirken er også kjent som St. Knuds Kirke, opkalt etter Knud den Hellige, som i 1086 ble myrdet like før. I dag er Knud den Helliges skjelett stilt ut i krypten i domkirken og gir et historisk sus.

  Odense Domkirke
  Dra på helgeopphold i Odense og besøk byens Domkirke
 • Danmarks Jernbanemuseum (7.0 km)

  Dra på oppdagelse på Danmarks Jernbanemuseum som ligger like bak togstasjonen i Odense. Her kan dere bl.a. besøke hele 21 spor med gamle lokomotiver og vogner. Se på de kongelige vognene, få et innblikk i reisen på 1. klasse og opplev et imponerende damplokomotiv fra 1868. De fleste vognene og lokomotivene er åpne så man kan gå inn i dem og utforske dem nærmere. Dersom dere har med barn, vil de elske Danmarks Jernbanemuseum og alle aktivitetene.

  Danmarks Jernbanemuseum
  Opplev Danmarks eldste damplokomotiv.
 • Brandts Klædefabrik (8.2 km)

  Dra på oppdagelse på Fyn på en billig kjør-selv ferie med Risskov Bilferie og besøk et av Odenses helt store kultursteder. Brandts Klædefabrik ligger i sentrum av Odense, rett ved gågaten og er fra begynnelsen av 1900-tallet. I dag huses, bl.a. kunstmuseet Brandts, Cafe Biografen, Musik –og comedyhuset Magasinet, Kulturmaskinen og den fantastiske Tidens Samling. Amfiscenen som står midt mellom alle disse spennende kulturstedene, brukes gjerne til konserter, da særlig om sommeren. Er man I Odense for første gang, er Brandts Klædefabrik en av de tingene man helt sikkert ikke bør gå glipp av. Finn en billig miniferie og ta med hele familien på en billig familieferie i det danske land. Finn barnevennlige hoteller hos Risskov Bilferie og opplev blant annet Brandts Klædefabrik i Odense på Fyn.

  Brandts Klædefabrik
  Brandts Klædefabrik er ensbetydende med Odenses mangfoldige kulturtilbud.
 • Galleri Galschiøt (11.5 km)

  Ta turen til et av Danmarks største private kunstverksteder, det spektakulære Galleri Galschiøt. Jens Galschiøt er kjent for sine samfunnskritiske verker og kunsthappenings, som har vakt stor oppsikt i utlandet og i Danmark. Opplev den kunstneriske dynamikken i Galschiøts atelier og verksted, fylt med aktiviteter. Det over 2.500 m² store området byr også på et bronsestøperi og en fantastisk skulpturpark med noe av Galschiøts enorme skulpturverker.

  Galleri Galschiøt
  Billedhuggeren Jens Galschiøt er internasjonalt kjent for sine provoserende og samfunnskritiske kunstverker.
 • Vikingemuseet Ladby (17.6 km)

  Gå ikke glipp av det helt spesielle Vikingemuseet Ladby som ligger ute ved Kerteminde fjorden. Museet er unikt, idet det har Danmarks eneste skipsgrav fra vikingetiden; Ladbyskibet. I 2011 startet museet et prosjekt som gikk ut på å rekonstruere Ladbykongens gravskip. Ved hjelp av en profesjonell båtbygger og hele 30 frivillige, stod det ferdige skipet klart i mai 2016. Det ble sjøsatt den 14. mai samme år under en stor mediebegivenhet.

  Vikingemuseet Ladby
  Se den unike skipsgraven, rekonstruksjonen av Drageskipet og mange interessante funn og spesialutstillinger.
 • Egeskov Slot (27.8 km)

  Dra på kjør-selv ferie i Danmark og opplev Europas best bevarte vannborg, oppført i 1554. Egeskov Slott er, uten sammenligning, Fyns største turistattraksjon. Dette eventyrlige slottet ligger omgitt av prektige hager og dype vollgraver med vann, og er som tatt ut av et eventyr. Se grevens spennende samling av sjeldne biler og fly, kjør segway rundt i Piet Heins store labyrint bestående av hekker.

  Egeskov Slot
  Bli en del av eventyret på Egeskov.
Vis flere

Kart

Hotel Odense
Ørbækvej 350 5220 Odense

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat