Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Petit Skagen

Tag på miniferie i Skagen og besøg de spændende seværdigheder på toppen af Danmark.

 • 340 km fra Svinesundbroen
 • 50 km fra Hirtshals
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett

Om hotellet

Hotel Petit ligger i hjertet av Skagens sjarmerende sentrum, like ved gågaten og i kort avstand til mange av områdets spennende muligheter og severdigheter, slik som Skagens Museum, den tilsandede kirken, havnen og Sønderstrand. Hotellet er et ideelt utgangspunkt for f.eks. en miniferie eller et helgeopphold på spissen av Jylland, med levende kultur, kombinert med den unike naturen i området.

Hotellet

Dette lille hyggelige hotellet har eksistert siden 1905, og byr gjestene på en hyggelig atmosfære og er en behagelig base for et opphold i Skagen. Hver morgen serveres det en stor og variert frokostbuffe i hotellets lyse spiseområde, hvor dere finner alt, hva dere kan tenke dere.

Dere bør henvende dere i hotellets resepsjon, hvor dere kan kjøpe billetter med rabatt ved utvalgte museer og severdigheter i byen. Dere kan parkere gratis langs de fleste veiene omkring hotellet, og hotellets resepsjon assisterer gjerne med kart over områdets parkeringsmuligheter.

Dersom dere ønsker en privat parkering direkte ved hotellet, kan dette bestilles mot et gebyr. Det anbefales at dette bestilles på forhånd. Under opphold ved Hotel Petit har dere gratis tilgang til internett.

Rommene

De nydelige standardværelsene på Hotel Petit er velegnet for 2 voksne, og er en behagelig base under oppholdet i Skagen. Værelsene er lyse og innredet enten med to 80x200cm senger, eller en 160x200cm dobbeltseng. Alle rommene utstyret med eget bad og toalett, TV, skrivebord, helfigur speil og hårtørrer. Videre har dere bl.a. muligheten til å låne strykeredskaper, strømadapter og vekkerklokke i hotellets resepsjon.

Merk at

Dersom opphold inkluderer middag, serveres denne på Restaurant og Pizzeria La Familia, som ligger ca. 350 m fra hotellet på Havnevej 12 i Skagen. Middagen består av pasta, pizza eller suppe samt en dessert. Kjøtt- eller fiskeretter kan bestilles mot et tillegg som betales direkte til Restaurant og Pizzeria La Familia.

Vis flere

Verdt å se

 • Skagen (0.5 km)

  I Skagen hvor to hav møtes, er det opplevelser for alle året rundt. I Skagen finner dere noen av Danmarks flotteste hvite sandstrender, et levende byliv, inspirerende museer og en helt unik natur.

  Skagen
  Tilbring en dag i koselige Skagen; kunst og nydelige strender venter på dere.
 • Skagens Museum (0.5 km)

  Skagens Museum ligger i det nordlige Jylland og utstiller en helt unik samling av verk fra Skagensmalerne, hvor navn som Anna og Michael Ancher, Marie og P.S. Krøyer, Laurits Tuxen, Viggo Johansen og Holger Drachmann pryder veggene. I 2014 ble samlingen utvidet med fusjonen av Anchers og Drachmanns hjem, som fortsatt står som de gjorde den gang. Opplev på nært hold de spennende kunstnerhjemmene, og hvordan hverdagen til disse usedvanlige danske kunstnere var.

  Skagens Museum
  Se de flotte maleriene på Skagens Museum
 • Den tilsandede kirken (5.4 km)

  Den tilsandede kirken, eller St. Laurentii kirke, ble bygget på 1300-tallet med rød murstein. Kirketårnet, bygget på 1400-tallet og renovert på 1700-tallet, er i dag den eneste synlige delen av kirken. Sandflykten, som begynte på 1500-tallet hindret folk fra å komme seg til kirken, som stengte i år 1795 med tillatelse fra Danmarks daværende konge Christian VII. Sanden har nå begravd alt utenom tårnet, som er blitt til en turistattraksjon.

  Den tilsandede kirken
  Den tilsandede kirken ligger på vei til Skagen.
 • Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne. (16.9 km)

  Sanddynen er 2 kilometer lang og 1 kilometer bred. Den inneholder 3,5 millioner m3 sand, og er opptil 40 meter høy. Hvert år flytter sanddynen seg 15 meter mot nord-øst. Nyt en gåtur til toppen av sanddynen, hvor en vakker utsikt venter.

  Råbjerg Mile, Nord-Europas største sanddyne.
  På Råbjerg Mile kan dere med egne øyne se naturens krefter i spill.
 • Ørnereservat (26.2 km)

  Finn en aktiv ferie hos Risskov Bilferie og opplev naturen og dens beboere med Risskov Bilferie. Besøk fantastiske Eagle World; Ørnenes nasjonalpark i Bindslev. Her får dere en opplevelse for livet i selskap med ca. 100 ørner og falker. Reservatet ble etablert i 1980 av den nu avdøde polske forfatter og naturfotografen, Frank Wenzel som brukte mer enn 55 år av livet sitt på å studere og fotografere rovfugler. Finn en miniferie eller et billig helgeopphold og opplev de vakre rovfuglene i deres eget habitat.

  Ørnereservat
  Ørnereservatet har ca. 100 ørner og falker, opplev rovfuglene på kloss hold!
 • Palmestranden (39.6 km)

  Om sommeren er Palmestranden ved Ålbæk Bukt det perfekte stedet å være dersom været er bra. Den 500 meter lange badestranden er nydelig dekorert med palmer som gir gjestene en ekte sørlandsk følelse. Her finnes det også strandvolleyball og strandfotball samt muligheter for å spille boccia.

  Palmestranden
  Opplev den vakre Palmestranden gjennom Risskov Bilferie
 • Frederikshavn (41.4 km)

  Ta en tur opp i Krudttårnet eller besøk Fiskeklyngen som er den eldste bydelen i Frederikshavn fra 1568. Historiske opplevelser venter også ved Bangsbo Fort og Bunkermuseet som ligger like sør for Frederikshavn. Fra fortet er det en super utsikt over Frederikshavn og Kattegat, og på gode dager er det mulig å se helt opp til Skagen. Bunkermuseet er en del av 20 bunkere som ikke lengere blir brukt av sjøforsvaret. Om sommeren kan dere tilbringe tiden på Palmestranden like nord for byen og året rundt er det flere ulike arrangementer i byen.

  Frederikshavn
  Frederikshavn byr på herlige strender, klipper og gode shoppingmuligheter.
Vis flere

Kart

Hotel Petit Skagen
Holstvej 4 9990 Skagen