Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Petit Skagen

Tag på miniferie i Skagen og besøg de spændende seværdigheder på toppen af Danmark.

  • 340 km fra Svinesundbroen
  • 50 km fra Hirtshals
  • Parkering mot gebyr
  • Gratis internett

Om hotellet

Hotel Petit ligger i hjertet av Skagens sjarmerende sentrum, like ved gågaten og i kort avstand til mange av områdets spennende muligheter og severdigheter, slik som Skagens Museum, den tilsandede kirken, havnen og Sønderstrand. Hotellet er et ideelt utgangspunkt for f.eks. en miniferie eller et helgeopphold på spissen av Jylland, med levende kultur, kombinert med den unike naturen i området.

Hotellet

Dette lille hyggelige hotellet har eksistert siden 1905, og byr gjestene på en hyggelig atmosfære og er en behagelig base for et opphold i Skagen. Hver morgen serveres det en stor og variert frokostbuffe i hotellets lyse spiseområde, hvor dere finner alt, hva dere kan tenke dere.

Dere bør henvende dere i hotellets resepsjon, hvor dere kan kjøpe billetter med rabatt ved utvalgte museer og severdigheter i byen. Dere kan parkere gratis langs de fleste veiene omkring hotellet, og hotellets resepsjon assisterer gjerne med kart over områdets parkeringsmuligheter.

Dersom dere ønsker en privat parkering direkte ved hotellet, kan dette bestilles mot et gebyr. Det anbefales at dette bestilles på forhånd. Under opphold ved Hotel Petit har dere gratis tilgang til internett.

Rommene

De nydelige standardværelsene på Hotel Petit er velegnet for 2 voksne, og er en behagelig base under oppholdet i Skagen. Værelsene er lyse og innredet enten med to 80x200cm senger, eller en 160x200cm dobbeltseng. Alle rommene utstyret med eget bad og toalett, TV, skrivebord, helfigur speil og hårtørrer. Videre har dere bl.a. muligheten til å låne strykeredskaper, strømadapter og vekkerklokke i hotellets resepsjon.

Merk at

Dersom opphold inkluderer middag, serveres denne på Restaurant og Pizzeria La Familia, som ligger ca. 350 m fra hotellet på Havnevej 12 i Skagen. Middagen består av pasta, pizza eller suppe samt en dessert. Kjøtt- eller fiskeretter kan bestilles mot et tillegg som betales direkte til Restaurant og Pizzeria La Familia.

Vis flere

Verdt å se

Vis flere

Kart

Hotel Petit Skagen
Holstvej 4 9990 Skagen