Miniferie i Sonderborg på Hotel Sønderborg Strand

Norsk | NOK

Hotel Sønderborg Strand

Sjarmerende hotell med god beliggenhet nær natur, strand og by

» Finn avstand fra hvor du bor

Gjennomsnittlig kundevurdering

4.5 / 5

Highlights

 • 4-stjerners kvalitet og komfort
 • God beliggenhet ved stranden og byen
 • Perfekt utgangspunkt for utflukter i Sør-Jylland
3.630,-
3~6 dager fra
1.559,-

Inkl. halvpensjon

Ferie på Als

3 dager
Fra 1.559,- / spar opp til 1.202,-
SPAR
4 dager
Fra 2.339,- / spar opp til 644,-
SPAR
5 dager
Fra 2.989,- / spar opp til 2.858,-
SPAR
6 dager
Fra 3.759,- / spar opp til 3.631,-
SPAR
* Pris pr. person i standard dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x hovedrett & kaffe med noe søtt
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Hotel Sønderborg Strand har en fantastisk beliggenhet i naturskjønne omgivelser i Als, rett på stranden og overfor Sønderborg slott. Det er kort vei fra hotellet til både marinaen, naturen og ikke minst den vakre og historiske by sentrum, dermed kan mye oppleves til fots. Nyt en herlig ferie i Sør-Jylland med fantastisk natur, strand og spennende utflukter.

Hotellet tilbyr

Det 4-stjerners Hotel Sønderborg Strand ligger en liten spasertur fra Sønderborg sentrum med en perfect plassering ved stranden. Det er en perfekt plass for bading og soling om sommeren ved strandplassen og man kan dra på hyggelige turer langs kysten året rundt. Når strandvannet er for kaldt, kan man nyte hotellets innendørs svømmebasseng, med fri tilgang til under oppholdet. Bassenget ligger i underetasjen på hotellet og måler 5 x 8 meter, med en dybde mellom 1,20 og 1,40 meter.

Hotellet har eget treningsstudio som du kan bruke, med moderne fasiliteter sånn som krets maskiner og forskjellige vekter. Området er også ideelt egnet for løpeturer, og hvis du ønsker mer spesifikk informasjon om områdets reiseruter, er det vennlige og profesjonelle personalet klare til å hjelpe deg i resepsjonen.

Hotellet er ekstremt barnevennlig og tilbyr lekerom med forskjellige leker og en sklie for de minste barna og forskjellige lekeanlegg med wii-maskin, bordtennis og bordfotball for de litt større. Dermed, om du har barn med på ferien vil de absolutt ikke kjede seg.

Det er flere gode golfbaner i nærheten av Hotel Sønderborg Strand og innen kort avstand er det mange forskjellige opplevelser og severdigheter å finne, sånn som Dybbøl Mølle, Universe Science Park (tidligere kjent som Danfoss Universe), Gendarmstien, Gråsten Slott og Aabenraa. Du kan også ta en tur ned til Flensburg og eventuelt dra nytte av litt grenseshopping på vei tilbake. I sentrum av Sønderborg er det rikelig med historie og kultur å oppleve, og med de mange fine spesialforretningene er det lagt opp til både shopping og sightseeing.

Hver morgen kan du stå opp og nyte en god frokost i de komfortable omgivelsene på hotellet. Den vakre og innbydende restauranten 'Bellevue' har en vakker utsikt over vannet, og tilbyr spennende og godt tilberedte måltider av høy kvalitet, samt man kan glede seg over et stort utvalg av fine viner. Man kan avrunde dagen med stil i hotellets nylig dekorerte bar, som er det perfekte stedet å slappe av i god atmosfære med en drink. Baren serverer også kaffe på dagtid.

Rommene

Hotel Sønderborg Strand har 95 vakre og moderne innredede rom, hvorav mange har fantastisk utsikt over vannet. Du kan velge mellom enkeltrom og standard dobbeltrom. Alle rommene er stille, lyse og romslige og tilbyr et deilig 4-stjerners komfortnivå.

Alle rommene har eget bad og er utstyrt med hårføner, skrivebord, TV, komfortable senger, strykebrett og te- og kaffefasiliteter.

I første etasje er de vakre superior-rommene, som har flott utsikt over Alssund. Rommene er moderne innredet med alle bekvemmeligheter.

Superior Plus-rommene ligger i toppetasjen med fantastisk utsikt over Alssund. Disserommene er også moderne innredet med alle bekvemmeligheter tilgjengelige.

Gratis parkering og Wi-Fi er tilgjengelig under oppholdet.

Romtyper *

Standard dobbeltrom

1 / 1
Standardrommene er lyst og moderne innredet med dobbeltseng (enkelte værelser har adskilte senger). Alle værelser har eget bad og toalett med hårtørrer, strykejern, kaffe/te-sett, arbeidsplass og TV.

Superior dobbeltrom

1 / 1
Superiorrommene ligger i andre etasje, og har alle en lekker utsikt over Alssund. De lyse og moderne rommene har alle dobbeltseng, eget bad og toalett med hårtørrer, strykejern, kaffe/te-sett, arbeidsplass og TV.

Superior plus dobbeltrom

1 / 1
Superior Plus rommene byder på hotellets beste utsikt over Alssund. Rommene er beliggende på hotellets øverste etasje, og du kan derfor våkne til en fantastisk utsikt. Rommene er lekkert og moderne innredet, og har alle dobbeltseng, eget bad og toalett med hårtørrer, strykejern, kaffe/te-sett, arbeidsplass og TV.

Rom med utsikt

1 / 1
Utsiktrommene har utsikt over Alssund, og ligger i første etasje. De er komfortable rom, hvor alle har dobbeltseng, eget bad og toalett med hårtørrer, strykejern, kaffe/te-sett, arbeidsplass og TV.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

370 km fra
Hirtshals, Danmark
750 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Sønderborg Slott (0.5km)

Sønderborg Slott er bedre kjent som Christian 2.s fengsel.

Slottet som er fra 1200-tallet, var en av Danmarks sikreste i middelalderen. I 1550-årene ble det bygget flere bygg i renessansestil. Slottskirken, Dronning Dorotheas kapell, er en av Europas få bevarte fyrstekirker fra reformasjonstiden og har Danmarks eldste interiør i ren renessansestil.

Slottets mest berømte beboer var Christian 2., som ble veltet av tronen og fengslet på slottet i årene 1532 til 1549. Som fyrstelig fange, ble han behandlet i samsvar med sin høye rang og hadde flere rom på Sønderborg Slott til sin disposisjon. Han hadde også et lite tjenesteskap samt egen kokk som lagde god mat til han. I dag huser slottet museet for Sønderjyllands historie og kulturhistorie.

Sønderborg (1.4km)

Sønderborg er en liten by i Sør-Jylland og har omkring 28.000 innbyggere. Her finner dere en blanding av kultur, shopping og et hyggelig cafemiljø som er blandet sammen med en trivelig havnefront og et livlig natteliv. Byens store severdighet er Sønderborg Slott som ble bygget i 1170. I dag har slottet et museum og er stedet hvor den årlige Ringridningsfestivalen arrangeres i løpet av sommeren. Byen har en hyggelig gågate med mange forskjellige butikker og caféer, hvor dere kan spise en god lunsj.

Dybbøl Mølle (2.8km)

Møllen var sentrum for begge krigene i Schleswig, hvor møllen ble ødelagt.

Dybbøl Mølle symboliserer dansks motstand og utholdenhet. Inne møllen er det utstillinger som forteller historien om krigene mellom Danmark og Tyskland.

Historiecenter Dybbøl Banke (3.2km)

Føl kruttrøyken i nesen og drønnet fra de kanonene: Her kan man lære om kampene mellom de danske og tyske soldatene under slaget ved Dybbøl i 1864.

Lær om livet ved fronten og kom nært innpå menneskene som deltok i kampene og bli en del av de dramatiske begivenhetene som utspilte seg under de skjebnesvangre kampene ved Dybbøl også kjent som den 2. Schleswigske Krigen. Her venter en meget spennende og lærerik opplevelse.

Cathrinesminde Teglverk (12.1km)

Cathrinesminde Teglværk er et museum for dansk teglverkshistorie og sønderjysk industrihistorie. Stedet ligger naturskjønt til nede langs med Flensburgfjorden. Området er preget a driften med møller og utskipningssteder fra flere århundrer med teglverksdrift. Les mer her: http://www.museum-sonderjylland.dk/index.html#.WJM-R1MrKUk

Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke (16.3km)

Slottet ble oppført på 1500-tallet og er et dansk jaktslott. Gråsten Slottskirke er den eneste delen av Gråsten Slott som er åpen for offentligheten.

Gråsten Slottshage er en engelsk inspirert landskapshage. Om sommeren kan besøkende se på alle blomstene som stråler i en mengde farger. Det finnes også en utendørs utstilling som forteller om slottshagens utvikling.

Universe (Danfoss Universe) (22.1km)

Universe, også tidligere kjent som Danfoss Universe, kan by på en morsom dag i vitenskapens tegn for hele familien. Opplev blant annet den Blå Kube, hvor dere kan lære om de fire største naturfenomenene, og ikke minst om snøbreer, geysirer, vulkaner og lyn.

Dessuten kan dere også prøve Segwaybanen, Gravemaskinene, Waterworks og mye annet.

Aabenraa (36.8km)

Aabenraa er en hyggelig handelsby i Sønderjylland og den sjarmerende gamle bydelen er pepret med brostenbelagte gater og hyggelige hus med mange vakre, dekorerte dører. I Aabenraa kan dere stikke ut på handletur i Danmarks lengste gågate.

Her er det også et sjøfartsmuseum, dere kan dra på kunstutstilling i den gamle banegården eller se flotte kunstsamlinger på Brundlund slott.

Frøslevleiren (43.2km)

Finn en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og opplev historien som utfoldet seg under 2. verdenskrig. Besøk den nasjonale minnesparken Frøslevleiren, som er et historisk minnesmerke fra 2. verdenskrig. Leiren består av barakker og fangeleirens struktur og utseende er fortsatt meget autentisk. Leiren var en tysk interneringsleir i 1944 under den tyske besettelsen, og er i dag en av de best bevarte tyske fangeleirene i Europa. Under krigen satt det tusenvis av danske fanger i leiren som unngikk å bli deportert til konsentrasjonsleirene andre steder i Tyskland. Finn en billig miniferie eller et helgeopphold hos Risskov Bilferie og dra avgårde med familien på en kjør-selv opplevelse i eget tempo.

Flensburg (44.4km)

Flensburg er en by preget av en gode atmosfære, og da spesielt i havneområdet. Byen er et handelssenter med grensehandel, turisme og sjøfart. Den kan by på gode shopping muligheter i de mange hyggelige gatene. Byen var en av de få i Nord-Tyskland som ikke ble ødelagt under 2. verdenskrig. Dere vil derfor finne mange historiske bygninger fra alle stilperioder her.Den historiske bykjernen, som er preget av dansk og tysk bygningskultur, er et levende vitnesbyrd om Flensburgs 700-årige historie. Flensburg er en gammel sjøfartsby, som er bygget rundt den naturlige havnen av Flensburg Fjord. Havnen er i dag et livlig område med massevis av spisesteder, museer og skip. Dessuten oser havnen av historie, som dere kan lære mer om på sjøfartsmuseet. Det er tydelig overalt at Flensburg har vært under den danske styring i hele 400 år. For eksempel er mange av gatenavnene i byen danske. Flensburg er virkelig et paradis for alle som liker å shoppe. Rotestrasse har ca. 500 butikker. Dere finner også flere hyggelige bakgårder og sidegater som spesielt ved juletider er hyggelige å besøke. Holmen med sine flotte, gamle borgerhus er gågatenes møtested med flere av byens kjøpesentre.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Nørherredhus

Inkl. halvpensjon

Sørjylland

Miniferie i Nordborg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 1 x kaffe og kake ved ankomst
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis internett

648,-
Fra kun
1.129,-

Vis kort

Sørjysk miniferie på Als

Les mer

Strandhotel Glücksburg

Inkl. 2-retters meny

Østersjøkysten

Elegant strandhotell

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • 1 x Frokost el. middag i Beach Bistro

563,-
Fra kun
1.619,-

Vis kort

Rett ved Flensborg Fjord

Les mer

Hotel Nordborg Sø

Opphold med frokost buffet

Sørjylland

Minieferie i Nordborg

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokost
 • Kaffe/ te i oppholdstuen
 • Gratis internett og parkering
 • Fri adgang til treningssenter og svømmehall

613,-
Kun
1.189,-

Vis kort

Aktiv ferie på Hotel Nordborg Sø

Les mer

Ostsee Strandhaus Holnis

Oase direkte på stranden

Østersjøkysten

Kort avstånd till Flensburg

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x lunch snack på Strandcafé
 • 1 x kaffe/te spesialitet med hjemmelaget kake
 • Gratis internett og parkering

302,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Avslappende oase rett ved stranden

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.