Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotels am Kranichsee

Ferie i Harzen bare et steinkast unna Kranichsee og rett ved Goslar

 • 1.050 km fra Svinesundbroen
 • 750 km fra Hirtshals
 • 340 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng
 • Boblebad

Om hotellet

Noen koselige dager venter på dere ved Hotels am Krainichsee beliggende i nydelig Harzen. Foruten god mat, velvære og innbydende interiør, er området rundt Goslar utrolig vakkert. Her er det gode muligheter for å kunne slappe av og lade opp batteriene i vakre omgivelser.

Hotellet tilbyr 

Hotels am Kranichsee ligger ved den vakre innsjøen Kranichsee i Goslar-Hahnenklee. Hotellet består av tre bygninger. Hotellets koselige restaurant er innredet i Tyroler-stil og har en stor terrasse med utsikt over Kranichsee. Hotellet har også velværeavdeling, med svømmebasseng, finsk badstu, aroma dampbad, solarium mot avgift, massasje og kosmetisk studio samt treningsfasiliteter. For barn finnes det også en lekeplass. Det er gratis parkering på hotellet, og et parkeringshus for 6,50 € per døgn. Hotellet er ikke tilgjengelig for rullestolbrukere.

Rommene

Alle rommene er komfortable og koselige med dusj og toalett, sminkespeil, hårføner, telefon, radio, TV og minibar. Det er mulig å benytte Wi-Fi på rommene mot en avgift. Hovedhuset består av restaurant, mens i de andre to husene finnes det dobbeltrom.

Juleaftenpakke

Ønsker dere å feire jul i Harzen er følgende underholdningsprogram inkludert: Den ene dagen serveres det te og vafler med mulighet for dans til levende musikk. Det er bingokveld med mulighet for å vinne ulike priser og i tillegg er det fakkeltog, hvor det serveres glühwein underveis. På julaften er det levende musikk og dans og julenissen kommer kanskje på besøk.

Nyttårsopphold

Nyttårsaften serveres det galabuffet og der er mulighet for dans til livemusik. Den 1. januar serveres det nyttårsbrunsj, så der er mulighet for å sove litt lengre enn normalt.

Merk at

Inneholder pakken meny/buffé, avgjør hotellet om det serveres meny eller buffé. Serveres en meny, vil den inneholde retter valgt av hotellet.

Turistskatt på 2,30 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Fra 2017 skal barn som sover gratis i foreldrenes seng, betale for middag. Veil. pris: 3 euro per dag. Beløpet skal betales på hotellet.

*Juleaftenpakke
Ønsker dere å feire jul i Harzen er følgende underholdningsprogram inkludert: Den ene dagen serveres det te og vafler med mulighet for dans til levende musikk. Det er bingokveld med mulighet for å vinne ulike priser og i tillegg er det fakkeltog, hvor det serveres glühwein underveis. På julaften er det levende musikk og dans og julenissen kommer kanskje på besøk.

*Nyttårsopphold
Nyttårsaften serveres det galabuffet og der er mulighet for dans til livemusik. Den 1. januar serveres det nyttårsbrunsj, så der er mulighet for å sove litt lengre enn normalt.

Vis flere

Verdt å se

 • Gustav-Adolf-Stavkirke (0.7 km)

  Gustav-Adolf-Stavkirke i Hahnenklee ble bygget i 1908 etter inspirasjon fra norske stavkirker, og står i dag som byens kjennetegn. For utenom den enestående arkitekturen, kan dere inne i den vakre kirken også se et Goll-Orgel fra Luzern i Sveits og et Carillon, et klokkespill, som kirketjeneren kan spille på ved hjelp av både hender og føtter. Kirken blir blant annet brukt til gospelkonserter og klassisk musikk. 

  Gustav-Adolf-Stavkirke
  Besøk Gustav-Adolf-Stavkirke i Hahnenklee på en kjør-selv ferie
 • Liebesbankweg (1.0 km)

  I Harzen finner dere et hav av vakre turstier, hvorav en av de aller vakreste er, Liebesbankweg. Stien løper syv kilometer og er også kjent som kjærlighetsstien, siden det er små kjærlighetsbenker og hytter langs stien, en garantert sunn opplevelse for hele familien. Opplev blant annet de fargerike engene i Upper Harz, en veldig vakker tur som hele familien kan være med på.

  Liebesbankweg
  Tur for to på den kjente kjærlighetsstien Liebesbankweg i fjellområdet Harzen
 • BocksbergBob (2.1 km)

  Den gøyale sommer-kjelkebanen som finnes i skråningene av Bocksberg ved Hahnenklee. Her kan en til to personer kjøre ned skråningene av gangen. Dere styrer selv hastigheten, så det ikke blir raskere enn ønsket. Banen befinner seg mellom 1 og 6 meter over jorden avhengig av hvor dere befinner dere på banen. Etter turens avslutning blir dere trukket opp til start igjen, mens dere sitter i sleden. Dere kan enten ta svevebanen opp til banens start eller ta en rask gåtur opp dit.

  BocksbergBob
  BocksBergBob
 • Goslar (16.3 km)

  Goslar er den største byen i fjellområdet Harz. Bymiljøet preges av gamle bindingsverkshus og steinbygninger med skifer i fantastiske mønstringer. Disse husene ble oppført i den tiden da gruvearbeidere strømmet til byen for å trekke ut sølv, bly og kobber. I Goslar hilser dere blant annet på det eldste sekulærbygget i Tyskland. «Kaiserhaus» ble bygget i 1050, og her bodde keiseren fram til år 1250. Rundt juletider er sjarmerende Goslar med de smale gatene minst like fantastisk når det årlige julemarkedet går av stabelen.

  Goslar
  Goslar
 • Rammelsberggruvene (17.1 km)

  Fjellområdet Harz ble tidligere forbundet med rike naturressurser. Det fantes et overflod av nyttige mineraler og metaller, inkludert sølv, gull, kobber, kull og jern. Her i området finnes det i dag mange nedlagte gruver. Hvis dere ønsker å utforske gruvene er Rammelsberggruvene verdt et besøk. Her kan dere se hvordan de jobbet i gruvene i gamle dager, og lære mer om utviklingen innen moderne gruvedrift. Dere kan sette dere på det lille fjelltoget som kjører dypt inn i Rammelsberggruvene. Barna får låne hjelm med hodelykt på og forsøke seg som gruvearbeidere. Her er det også et museum og en restaurant.

  Rammelsberggruvene
  Rammelsberggruvene
 • Harz nasjonalpark (26.6 km)

  I denne fantastiske nasjonalparken på hele 247 kvadratkilometer kommer dere helt tett på naturen. Den rommer over 300 km med stier så her har dere utsikter til flotte fotturer og sykkelturer for hele familien.

  Harz nasjonalpark
  Harz nasjonalpark
 • Baumwipfelpfad Harz (32.5 km)

  Opplev den vakre naturen i Harzen fra et nytt perspektiv med en tur mellom trekronene i Bad Harzburg! På deres neste kjør-selv ferie til Harzen kan dere legge turen innom Baumwipfelpfad Harz. Flere meter over skogbunnen har det blitt oppført et nettverk av trebroer mellom tretoppene, hvor dere får en spektakulær 360 graders utsikt over landskapet med flere utsiktspunkter underveis. En spennende opplevelse for hele familien. 

  Baumwipfelpfad Harz
  Vakre naturopplevelser fra Baumwipfelpfad Harz
 • Herzberg (32.9 km)

  Den lille byen Herzberg ligger sør for nasjonalparken Harzen. Her kan dere besøke slottet Welfenschloss, som ligger høyt over byen. Slottet brant ned i 1510, men ble bygget opp igjen med bindingsverksteknikk, som er noe usedvanlig for denne typen bygninger. I dag er slottet Niedersachsens største bindingsverksslott og en byggeteknisk attraksjon. Den dag i dag, kan dere besøke flere museer på slottet. Området omkring Herzberg am Harz tilbyr dessuten en rekke utendørs aktiviteter, og utallige kilometer med turstier strekker seg gjennom denne fantastiske regionen. Dessuten er området ideelt for klatring og sykling. Om vinteren kan dere stå på ski i området, både alpint og langrenn.

  Herzberg
  På en høyde over byen Herzberg, Niedersachsen, ligger den kulturhistoriske attraksjonen Welfenschloss
 • Brocken (37.2 km)

  Blokksberg, med sine 1142 meter, er det høyeste punktet i fjellområdet Harz. Herfra er det en flott utsikt når bare værgudene er snille og her kan dere se utover de store skogene, andre fjelltopper og omkringliggende daler. For å nå toppen kan dere benytte dere av bil, sykkel eller bruke apostlenes hester. Dessuten kan dere eventuelt også velge å ta den smalsporede jernbanen opp fra landsbyen Schierke.

  Brocken
  Brocken
 • Bad Lauterberg (42.8 km)

  Bad Lauterberg ligger i en dyp dal sør i Harz og dette er helt klart et fantastisk utfluktsted. Byen er omgitt av 460–700 meter bratte fjell. Bad Lauterberg har nesten 12 000 innbyggere og er en populær badeby og nyter et godt renommé. Byen er over 800 år gammel og har et vakkert bysentrum med mange, rike historiske detaljer rundt om i gatene. I tillegg byr denne byen også på mange, varierte og gode opplevelser, helt fra et stort arsenal til trivelige småbutikker. Det finnes også sjarmerende kafeer og restauranter. Hvis det frister med en iskrem, har denne byen også flere utsalgssteder dedikert til is. Hver uke holdes det et marked i St. Andreas-kirken i Bad Lauterberg. Dette er det også helt klart verdt å få med seg.

  Bad Lauterberg
  Bad Lauterberg
Vis flere

Kart

Hotels am Kranichsee
Parkstrasse 4 - 6 38644 Goslar-Hahnenklee

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 30% rabat