Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Ringhotel Aquarium

Historisk og stilfullt hotell midt i kanalbyen

Moderne og stilfullt 4-stjernet hotell
Skjønn beliggenhet i kanalbyen Friedrichstadt
Wellness, romslige værelser og stilfull restaurant
 • 850 km fra Svinesundbroen
 • 420 km fra Hirtshals
 • 90 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Innendørs svømmebasseng
 • Dampbad
 • Badstu

Om hotellet

Ringhotel Aquarium i den historiske byen Friedrichstadt er et stilfullt fire-stjerners hotell. Nyt den behagelige atmosfæren, den profesjonelle betjeningen, den gode maten i restauranten og den lekre velvære-avdelingen når du ikke er ute for å utforske byen og dens vakre omgivelser.

Hotellet tilbyr

Ringhotel Aquarium er det perfekte utgangspunktet i Friedrichstadt, hvis du vil forkjæle deg selv og unne deg det beste i den trivelige nordtyske byen. Hotellet ligger i en gammel historisk bygning i byen, og har blitt drevet av den samme familien i over 20 år. Familien og de ansatte legger vinn på å drive hotellet etter det gamle tyske ordtaket «kunden er konge». Derfor er hotellet også kjent for sin gode service.

Hotellet har en anerkjent restaurant, som serverer retter basert på regionale råvarer tilpasset sesongen. Frokosten på hotellet, som er inkludert i oppholdet, er rikelig og inneholder alt det dere behøver for en god start på dagen.

I hotelllets bar kan du nyte en deilig cocktail, øl eller brus etter en lang dag på farten i og rundt Friedrichstadt.

Hotellet har en deilig velvære-avdeling, som står til fri disposisjon. Her finner du badstue, dampbad og svømmebasseng. Dessuten tilbyr den forskjellige kosmetiske behandlinger og massasjer. Det er dermed lagt opp til et avslappende opphold.

Rommene

Hotellets standardrom er på ca. 25 m² og er komfortabelt innredet. Alle rommene har selvsagt eget bad og toalett, hårføner, tv, safe og internett-tilgang.

Merk at

Ordinære bestillings tider for spa er 09:30-18:00. Om det ønskes å bestilles utenom disse tidene, ta kontakt med hotellet og det kan ordnes. På ankomst dagen kan behandlinger bestilles etter 11.00 når tilgjengelig.
Vi anbefaler å booke spa i god tid, spesielt i helgen.

Hotellet har 13 parkeringsplasser, som koster €7.00 pr. døgn og kan reserveres ved direkte henvendelse til hotellet.

Det er kun tillatt å ha med hund på komfort-rom.

I badstue og dampbad er badetøy ikke tillatt.

Hvis dere bestiller 3 spa-behandlinger på hotellet, får dere den billigste behandlingen gratis. Disse behandlingene er dessverre ikke tilgjengelige i perioden 18.06.2019-27.06.2019.
Alle behandlinger må forhåndsbestilles på +49488193050 før ankomst til hotellet.

SPA behandlinger er ikke tilgjengelig mellom 16-24.12.2019.

Det er ikke mulig å få massage på følgende datoer:
06.01.-12.01.2020
08.06.-14.06.2020
10.08.-23.08.2020
14.09.-20.09.2020

Vis flere

Verdt å se

 • Schwabstedt (9.7 km)

  Den hyggelige lille landsbyen Schwabstedt ligger i idylliske grønne omgivelser, der elven Treene skjærer gjennom landskapet. Det er selvfølgelig naturen, som er den største severdigheten i området og rett ved hotellet kan dere finne utallige vakre turstier, hvor dere også kan velge å sykle rundt. Den lille flekken tilbyr en idyllisk ro, hvor dere bare skal nyte den friske luften og suge til dere av den omkringliggende naturen. Byen i seg selv passer fint til en hyggelig liten gåtur blant de gamle husene og de grønne områdene. I området kan dere dessuten finne mange sjeldne plantetyper og dyrearter, når dere utforsker naturen. Og generelt er det utallige muligheter for de som gjerne vil nyte en aktiv ferie, hvor det ikke bare er gå- og sykkelturer som er mulig, men også båtturer, svømming og fiske tilhører favorittaktivitetene i området. Hvis dere nyter en rolig gåtur i den lille byen er det en god idé å stikke innom byens kirke, som ligger i fine omgivelser. Den lutheranske St. James kirke oppsto rundt år 1160 og er bygget i romansk stil. Legg merke til kirkens alter, som opprinnelig stod i Husum, men som kom til kirken i Schwabstedt rundt år 1834. Alteret ble ervervet sammen med bilder av de tolv apostlene samt bilder av scener fra Jesu korsfestelse.

  Schwabstedt
  Det er idylliske omgivelser i lille landsbyen Schwabstedt med elva som renner gjennom
 • Tönning (16.2 km)

  Opp igjennom historien har Tönning by gang på gang vist sin oppfinnsomhet og dyktighet. Med Multimar Wattforum har de igjen skapt noe unikt i Schleswig-Holstein, en god kombinasjon av natur, viten og underholdning. Den eksperimentelle utstillingen illustrerer det levende livet i Vadehavet og omgivelsene. Dette er et trekkplaster med besøkende fra hele Tyskland.

  Tönning
  Bak den rolige fasaden til lille Tönning by venter opplevelser på innovative Multimar Wattforum, som trekker folk fra hele landet
 • Multimar Wattforum (16.4 km)

  Multimar Wattforum er det offisielle informasjonssenteret for det UNESCO-listede slesvig-holsteinske vadehavsområde. På en interaktiv måte lærer kan dere lære alt om naturen og dyrelivet i dette unike landskapet.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Husum (18.4 km)

  Besøk den lille havnebyen Husum med sin hyggelig maritime atmosfære. Gå langs byens kultursti, som tar dere forbi 32 av byens viktigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer dere bl.a. innom det gamle rådhuset, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård samt flere av byens spennende museer. I den gamle landsbyens hyggelige små gater ligger det flere gourmetrestauranter og havnekneiper, hvor dere kan nyte noe godt.

  Husum
  Husum
 • Dannevirke (36.8 km)

  Dannevirke er Nordens største forsvarsverk og fortidsminne. Det består av voller og murer og ble opprettet og utbygd mellom år 600 og 1200. Verket skulle sikre rikets grense mot sør og rakte tvers over Jylland mellom fjorden Slien og elven Trenen. Så sent som under krigen i 1864 (2. Schleswig-krigen) fungerte Dannevirke som forsvarsverk, og fortidsminnet har en nærmest mytisk rolle i Danmarks historie.

  Dannevirke
  Besøk berømte Dannevirke, forsvarsverket brukt senest i krigen i 1864.
 • Büsum (48.8 km)

  Büsum er en meget populær by og mange turister kommer hit hvert år. Det er ikke mange som vet at byen for 400 år siden lå på en øy – midt i Vadehavet. Først mot slutten av 1500-tallet ble Büsum landfast som følge av naturlig landvinning. Fra den idylliske havnen er det kun noen få meter til Grünstrand med dens mange strandkurver og hvilesoner. Det rød/hvit-stripete fyrtårnet er spa-byen Büsums varemerke. Spa-byen er også kjent for reker, gåturer ved Vadehavet og en gresskledd strand. Den romantiske havnen er full av liv og her kan dere nyte stemningen.

  Büsum
  Det er ikke mange som vet at spabyen Büsum lå på en øy – midt i Vadehavet – for 400 år siden
 • Gottorp Slott (43.5 km)

  Besøk Gottorp Slott med sine flotte barokkhager og tre kunstmuseer; landsmuseum for kunst, kulturhistorie og arkeologi. Slottet har hatt stor betydning i mange av krigene mellom de danske kongene og de gottorpske hertugene. Frederik d. 1 regjerte til og med Danmark fra nettopp Gottorp Slott.

  Gottorp Slott
  Besøk det vakre barokkslottet Gottorp Slott på deres ferie i Slesvig-Holsten
 • St. Peter-Ording (38.7 km)

  Gå på oppdagelse i landsbyen St. Peter-Ording i Nord Frisland, hvor det bl.a. finnes hele 12 kilometer med fantastisk sandstrand, flotte skogsområder og store klipper. Området har vært bebodd siden vikingetiden og er et meget populært utfluktsmål.

  St. Peter-Ording
  St. Peter-Ording er et absolutt must.
 • Heide (26.8 km)

  Heide er kjent for å ha Tysklands største markedsplass med populære Wochenmarkt hver lørdag morgen og formiddag. Her kan dere finne stort sett mange tradisjonelle ting fra området. Det er også anbefalt å gå en tur i Heide og kikke nærmere på byens flotte arkitektur. Gå forbi St. Jürgen-kirken, som etter en brand blev gjenoppbygget i 1560. Gå også forbi det gamle pastoratet, som ligger like overfor kirken som ble bygget i 1739. Postelheim på Südermarkt er bygget under nyrenessansen, mens Dreetörn-Hus, fra 1733, ble oppført under barokkalderen. 

  Heide
  Gaterom fra Heide, byen med det populære gatemarkedet Wochenmarkt. Et must å oppleve hvis dere er i området
 • Julemarked i Friedrichstadt (0.3 km)

  Friedrichstadt by er en fin base for å besøke omkringliggende julemarkeder i Nord-Tyskland. Kjør over til julemarkedene i Husum, Heide og Slesvig like i nærheten, det er litt av den førjulsopplevelse. 

  Risskov Bilferie har gode avtaler med mange hoteller i hele Nord-Tyskland, og den hyggelige kanalbyen Friedrichstadt ligger midt i dette smørøyet med mange flotte juleopplevelser en knapp kjøretur unna i bil.

  Julemarked i Friedrichstadt
  Opplev det stemningsfulle julemarkedet i Friedrichstadt
Vis flere

Kart

Ringhotel Aquarium
Am Mittelburgwall 4-8 25840 Friedrichstadt

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Komfort rom
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 5~11.99 år i ekstraseng 65% rabat
Barn 12~15.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 16~99.99 år i ekstraseng 35% rabat