Idyllisk ferie på Sinatur Hotel Skarrildhus på Midtjylland

Norsk | NOK

Sinatur Hotel Skarrildhus

Gå på en romantisk tur i parken og se på de staselige bygningene

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Vakker beliggenhet på Jyllandsheia
 • Velg mellom to herlige opphold med halvpensjon
 • Tildelt Den danske veterinær- og matforvaltningens økologiske matmerke i sølv
721,-
3~4 dager fra
1.689,-

Inkl. 2-retters meny

Idyll på Jyllands Hede

3 dager
Fra 1.689,- / spar opp til 406,-
SPAR
4 dager
Fra 2.469,- / spar opp til 722,-
SPAR
* Pris pr. person i superior dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe etter middagen
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Inkl. 3-retters meny

Livsgledepakke inkl. 2 gl. vin

3 dager
Fra 2.079,- / spar opp til 340,-
SPAR
4 dager
Fra 3.079,- / spar opp til 515,-
SPAR
* Pris pr. person i superior dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x 1 gl. vin i lobbybaren (17-18)
 • Gratis parkering
Risskov Pakken

Nyt en fantastisk ferie i det nydelige 4-stjerners Sinatur Hotel Skarrildhus, omgitt av vakker natur på Jyllandsheia. Her kan du slappe av og nyte romantikk og mye historie. Du vil også se bygninger i den omkringliggende parken som forteller historiske historier. Her kan du se frem til et herlig opphold med deilig mat og fantastisk natur rett utenfor døren.

 

Hotellet tilbyr

Sinatur Hotel Skarrildhus er omgitt av et vakkert parkområde, hvor store rododendronbusker og små idylliske bekker er med på å danne rammen for ditt opphold sentralt på Jylland.

 

Her kan du nyte en romantisk og avslappende spasertur i parken, hvor hver bygning har sin egen unike historie fortalt i forskjellige tider. Hotellet er omgitt av nesten 500 km natur, som inkluderer skog, lyng og eng. Om sommeren er det mulig å padle kano på Skjern eller Karstoft, som går gjennom parken på Skarrildhus, og om høsten er det også ganske opplagt å gå på soppjakt i området.

 

Stuen til hovedbygningen er bevart i sin opprinnelige stil, og fungerer i dag som hovedsenteret og møteplassen under oppholdet.

 

Start dagen med en deilig frokost i koselige omgivelser, og om kvelden lager hotellets kokk et utvalg av smakfulle retter fra ferske, lokale og økologiske ingredienser i den nyrenoverte restauranten. Hotellet har også en koselig bar-lounge hvor det er mulig å spille biljard, dart og bordtennis.

 

Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og parkering, samt ladestasjoner for elbiler under oppholdet.

 

Rommene

Hotellet har 81 elegante og harmoniske rom. Du kan velge mellom enkelt-, familie- og Superior-dobbeltrom med mulighet for å legge til en ekstra seng.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
De koselige, lyse enkeltrommene har alt du trenger for å avslutte dagen i en avslappende setting, med telefon, flatskjerm-TV, skrivebord, hårføner og gratis Wi-Fi. Merk at sengen er 90 x 200 CM.
» Se flere romspesifikke bilder

Superior dobbeltrom

1 / 1
Superior-rommene er store og koselige med en unik utsikt over den vakre naturen. Her har du alt du trenger for et opphold utenom det vanlige. Det er telefon, flatskjerm-TV, skrivebord, hårføner og gratis Wi-Fi. Superior-dobbeltrommene har 2 Merk at senger er 90 x 200 CM.

Familierom

1 / 1
Et rom for en stor familie har plass til 4 personer / 2 voksne og 2 barn. Det er telefon, flatskjerm-TV, skrivebord, hårføner og gratis Wi-Fi.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

220 km fra
Hirtshals, Danmark
490 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Skarrild (0.7km)

Skarrild er en liten landsby med 330 innbyggere i Vestjylland plassert midt i den storslåtte naturen, ca. 20 minutters kjøretur sør for Herning. Byen er omgitt av skog og lyngbakker, som sammen med Skjern Ådal gir mulighet for mange gode naturopplevelser.

Når dere kommer nordfra og kjører ned mot elven i Skarrild by, mellom kirkegårdsmuren og veien, ligger det et lite hus med stråtak. Dette er Skarrild-Karstoft Museum og Lokalarkiv. Foreningens oppgave er å fremme interessen for sognets historie, og samle inn, registrere og oppbevare gjenstander og arkivalier. Det beskjedne huset åpner med glede dørene, hvis dere skulle ha lyst til å lære om Skarrild og omegn. Innenfor i de lave, men hyggelige stuene, er en av dem innredet som minnestue etter 7 allierte flygere, som ble skutt ned den 27. August 1944, og ble begravd på Skarrild kirkegård. Museet råder også over et slektsforskningsregister med ca. 13.000 navn på folk fra Skarrild og omegn. Det kommer mange forespørsler fra folk, som vil vite noe om sine forfedre. Det har kommet forespørsler fra både Danmark og fra utlandet.

Åskov Golfklubb (10.8km)

Finn en golfferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde med golfkøllene til Åskov Golfklubb. Her kan dere kaste dere ut på de 18 hullene på den flotte banen, som blir stelt året rundt. Banen ligger i naturskjønne omgivelser. Finn en golfferie hos Risskov Bilferie og bestill et billig helgeopphold nær Åskov Golfklubb. Dra på et helgeopphold eller en miniferie til Åskov Golfklubb.

Jyllands Park Zoo (17.7km)

Jyllands Park Zoo er en dyrehage i Videbæk på Vest-Jylland. Parken har over 500 dyr, og har dessuten en rekke fornøyelser som karuseller og rutsjebaner. Jyllands Park Zoo er ideelt å besøke, dersom dere har med barn på ferie.

HEART - Herning Museum of Contemporary Art (24.9km)

En av Hernings mange stoltheter er HEART - Herning Museum of Contemporary Art, som er en helt unik bygning, tegnet av den amerikanske arkitekten Steven Holl. HEART åpnet dørene i 2009 og tilbyr de besøkende et spennende innblikk i både dansk og International samtidskunst. Det er skiftende spesialutstillinger som dekker alle former og typer av samtidskunst og innenfor alle typer medier. Det er også tematiske gruppeutstillinger og selve samlingen tar utgangspunkt i konseptuell og eksperimenterende kunst fra 1930-tallet og frem til i dag. Der er verker av den italienske kunstneren Piero Manzoni og dessuten omfatter samlingen også verker af Paul Gadegaard, Ingvar Cronhammar, Bjørn Nørgaard samt mange andre kunstnere.

´Socle du Monde biennalen´ er stedet hvor unge kunstnere skaper nye kreasjoner sammen med Hernings virksomheter. Det er også et levende kulturhus med en konsertsal, restaurant og butikk, så det burde være mye god underholdning i vente, dersom dere er interesserte i å utforske moderne kunst i et spennende og vidtrekkende kunstnermiljø i HEART - Herning Museum of Contemporary Art.

Henning Larsens kunstpavillon (25.5km)

Vest-Jyllands Kunstpavillon i Videbæk er tegnet av Henning Larsens tegnestue. Her viser de frem spennende kunstutstillinger og det er også mulig å besøke deres fine kafé med en vakker sjøutsikt.

Frisenborg skulpturpark (33.3km)

Finn en billig kjør-selv-ferie hos Risskov Bilferie og besøk Ikast og Frisenborg skulpturpark. Her finner dere en stor samling av betydningsfulle, moderne danske skulpturer. Utover å nyte de mange spennende skulpturene skapt av danske kunstnere, kan dere nyte roen i de grønne områdene og barna kan slippe fantasien løs. Planlegg en sommerferie, vinterferie eller høstferie og dra på oppdagelse i Ikast og omegn.

(80.6km)

Domkirken er Ribe by sitt landemerke og det er også mulig å få øye på den i det flate landskapet som karakteriserer området. Det tok ca. 100 år å få bygget ferdig kirken, og det var den rundt år 1250. Men siden da har det vært mange endringer og utvidelser, og i dag, er domkirken kjent for å ha en rekke minnesmerker av imperiet og byens mektigste menn. Der er også en gravskrift, donert av Valdemar, til ære for hans sønn som døde i 1231. Litt sør for domkirken er det funnet kristne graver, så kanskje har Ansgars kirke også ligget der. Det er en stor opplevelse å reise tilbake i tid i det historiske Danmark og med egne øyne se de berømte gravene og katedralens vakre utsmykninger.

Kongernes Jelling (50.7km)

Kongernes Jelling er et fantastisk opplevelsessenter i Jelling, hvor de besørgende har muligheten til å reise over 1000 år tilbake til vikingetiden da Gorm den Gamle og Harald Blåtand bodde i Jelling. Harald Blåtand bygde det største vikingeanlegget og var med på å kristne den danske befolkningen. Han samlet også Danmark til en nasjon. Få et gufs når vikingenes brutale ofringer blir demonstrert og ta turen inn i Gorm den Gamles gravhaug og bli klokere på hvordan det var at Harald Blåtand klarte å samle landet til et rike. Besøk også de markante og imponerende Jellingsmonumentene som består av to runesteiner og en kirke samt markeringen av et 1,4 km langt gjerde som går rundt hele området. Ta et kikk i den digitale kikkerten og se hvordan Jelling så ut for 1000 år siden. Jelling-monumentene er også på UNESCOs verdensarvliste.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Østergaards Hotel

Kultur og shopping i Midtjylland

Midtjylland

Minipris till Herning

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost med morgenbiter
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x dessertvin
 • 1 velkomstdrink

649,-
Fra kun
999,-

Vis kort

Miniferie i Midt-Jylland

Les mer

Hotel Falken

I mellom Herning og Ringkøbing

Vestjylland

Opplev Vestjylland

Risskov Pakken - 2 dager inkl.
 • 1 x overnatting
 • 1 x frokost med morgenbiter
 • 1 x 3-retters meny/buffé
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 x dessertvin

416,-
Kun
519,-

Vis kort

Ligger mellom Herning og Ringkøbing

Les mer

Hotel Dalgas

Inkl. 2-retters meny

Midtjylland

Miniferie i Brande

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • Gratis internett og parkering

167,-
Fra kun
1.249,-

Vis kort

Nyrenovert hotell i hjertet av Brande

Les mer

Filskov Kro

Inkl. halvpensjon

Midtjylland

Historisk kro med deilig mat

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • 1 x kaffe og kake på ettermidagen
 • Fotballgolf

709,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Herlig kroatmosfære på Filskov Kro

Les mer

DGI Huset Herning

Miniferie i kulturbyen Herning

Midtjylland

Opplevelser for store og små

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x kaffe og kake
 • 1 x Liten wellness-pakke
 • Adgang til Vandkulturhuset, wellness og fitness
 • Parkering og internett er inkludert

725,-
Fra kun
889,-

Vis kort

Mange aktiviteter sentralt i Herning

Les mer