Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Skara Stadshotell

Bo midt i Skara og opplev en av Sveriges eldste byer.

 • 210 km fra Svinesundbroen
 • 200 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Bar
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Sjekk inn og bo bekvemt på firestjerneshotellet Skara Stadshotell midt i historiske Skara. Det klassiske og elegante hotellet åpnet dørene for aller første gang i 1875 og har kort vei til alle lokale severdigheter.  

Hotellet tilbyr

Skara Stadshotell serverer en deilig frokost hver morgen. Dere kan bestille bord i restauranten for kvelden og smake på sesongens råvarer som er lekkert tilberedt av det kompetente kjøkkenet. Videre kan dere gjerne runde av kvelden med forfriskninger i hotellets bar.  

Sara Health Studio er hotellets anlegg for trening og velvære. Her kan dere blant annet benytte dere av badstu, solarium og treningssenter.  

Det er gratis trådløst internett på hotellet og gratis offentlig parkering like ved.  

Rommene  

Hotellet har 73 individuelt innredede rom i forskjellige størrelser. Hvert rom er utstyrt med tv og skrivebord. Samtlige rom har eget bad.

Merk at

Hotellets restaurant er stengt søndag etter frokost. Det blir ikke servert middag denne dagen.

Det er gratis offentlig parkering nær hotellet.

Vis flere

Verdt å se

 • Västergötlands Museum (1.1 km)

  Hvis dere tar turen til Skara er det verdt å få med seg et besøk til Västergötlands Museum. Her kan dere lære mer om folk og liv i området gjennom historien. Like ved museet ligger ellers et friluftsmuseum ved navn Forbyn. Det består av rundt 30 bygninger som ble flyttet hit fra andre steder i Västergötland og tegner et bilde av hvordan det gamle bondesamfunnet fungerte.

  Västergötlands Museum
  Skaff dere et innblikk i det gamle bondesamfunnet med et besøk til Västergötlands Museum
 • Skara Sommarland (7.9 km)

  Velkommen til Skara Sommarland, Skandinavias største friluftsbad med tivoli og gokartbane. Skara Sommarland har mange vannrutsjebaner og flere bassengområder. Fornøyelsesparken har alt fra rolige til fartsfylte attraksjoner og rutsjebaner. Parken har også lekeplasser og sommeraktiviteter egnet for barn i alle aldre.

  Skara Sommarland
  Fartsfylte gleder på Skara Sommarland, Skandinavias største friluftsbad med tivoli og gokartbane
 • Hornborgasjön (42.0 km)

  For alle fugletittere er Hornborgasjön et must å besøke. På søylene ute i vannet, der fuglene holder, til blir dere guidet gjennom områdets natur, geologi og historie. Dette er et av Europas viktigste trekkfuglområder, og dere kan skue utover det hele fra den flotte utsiktsplassen i kalkstein. Når våren kommer rundt april er sjansen stor for at dere ser dansende traner ved Hornborgasjön.

  Hornborgasjön
  Når våren kommer i april danser tranene ved Hornborgasjön
 • Klosteret i Varnhem (0 km)

  Besøk klosteret i Varnhem, i den vestlige delen av Billingen, ca. 15 minutter med bil fra hotellet. Her besluttet cisterciensermunkene at de skulle slå seg ned og bygge et lite kloster. På 1500-tallet i forbindelse med reformasjonen ga munkene opp klosteret og kirken. På 1600-tallet gjenoppbygde Magnus Gabriel del la Gardie denne kirken. Klosterbygningene lot de forfalle og først i 1920-årene begynte man å grave ut de gamle ruinene. I kirken er det et lite museum med bilder og historier om klosterets storhetstid.

  Klosteret i Varnhem
  Lær mer om klosteret i Varnhem sin storhetstid
 • Läckö slott (47.5 km)

  Like ved Vänern, Sveriges største innsjø, står det flotte Läckö slott og tar imot gjester hele året. Den eldste delen av slottet ble oppført allerede i 1298, det var en biskop som sørget for det. Litt senere, på 1600-tallet ble slottet ombygd og fremsto slik det gjør i dag. Slottet brukes nå til utstillinger og operaforestillinger. Det har også en utmerket restaurant.

  Läckö slott
  Bestill bord i restauranten på ærverdige Läckö slott ved Vänern
 • Göta kanal (64.8 km)

  Langs Göta kanal kan dere spasere eller sykle og stikke innom en av de hyggelige caféene og restaurantene på veien. Det er mange begivenheter langs kanalen i løpet av året. Det er dessuten muligheter for båtturer på kanalen. Disse kan vare fra et par timer til nesten en uke.

  Göta kanal
  Bli med på båttur langs Göta kanal, slik folk ferdes her i gamle dager
Vis flere

Kart

Skara Stadshotell
Järnvägsg. 5 532 30 Skara