Miniferie i Norge på Strand Fjordhotel

Norsk | NOK

Strand Fjordhotel

Fjordhotell med skreddersydde opplevelser

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Familiedrevet hotell med god service
 • Aktiviteter inkludert i pakkeprisen
 • Rom med balkong og fjordutsikt
961,-
3~5 dager fra
1.719,-

Opphold med 2-retters meny

Ferie ved fjorden

3 dager
Kun 1.719,- / spar opp til 421,-
SPAR
4 dager
Kun 2.619,- / spar opp til 591,-
SPAR
5 dager
Kun 3.319,- / spar opp til 961,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Terrasse eller balkong med fjord-utsikt
 • Gratis internett og parkering
Risskov Pakken

Strand Fjordhotel ligger usedvanlig vakkert til i den vidåpne fjordbygda Ulvik. Her kler tusenvis av frodige epletrær de bratte, sørvendte hellingene innerst i Hardangerfjorden. Det er litt av et syn når epletrærne blomstrer i Hardanger, og Ulvik. Sjekk inn på hotell midt i Norges frukthage og smak på lokal sider. I nærheten er det mye å finne på i tillegg til bading og turer til fots. Dra på sykkeltur langs Rallarveien, blant annet. Det er en av Norges mest populære sykkelveier og går parallelt med Bergensbanen til Vestlandets hovedstad, 150 km vest for Ulvik.

Hotellet tilbyr

Strand Fjordhotel er et hyggelig lite hotell innredet med smarte, moderne rom med utsikt til Ulvikfjorden innerst i Hardangerfjorden. Dette er et ypperlig valg for en aktiv ferie med sidersmak i frodige Ulvik. Naturomgivelsene legger til rette for turer til fots, sykkel og kajakk, like utenfor hotelldøren. Hotellet har også sitt helt eget aktivitets-senter, B-Aktive, som tilbyr et hav av aktiviteter og workshops for alle aldre. Alle aktivitetene kan bookes online på hotellets hjemmeside.

Strand Fjordhotel tilbyr en gratis Aktivitets-pakke som inkluderer 1 times leie av kajakk og 2 timers sykkeleie.

Start dagen med en sunn, raus frokostbuffé. Utvalget er godt med flere brødsorter, hjemmelaget syltetøy, meieriprodukter (inkludert flere oster og kokte egg), mat fra havet, kjøttpålegg og pølser, fersk frukt og mye mer.

På kvelden serverer hotellets kjøkken en rekke godt tilberedte retter i den hyggelige restauranten.

Hotellet har også en bistro med belgisk øl på vinkartet, blant annet.

Det er gratis parkering og trådløst internett på hotellet under hele oppholdet.

Rommene

Alle rommene på Strand Fjordhotel er smart og pent innredet i lyse farger og har balkong eller terrasse med flott utsikt over fjorden. Hotellet har tilsammen 50 rom - uten tv, men alle rommene har eget bad.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Lyse og komfortable dobbeltrom med dobbeltseng, skrivebord og kaffebord meg lenestoler. Balkong med utemøbler. Bad med dusj og toilett.
» Se flere romspesifikke bilder

Familierom

1 / 2
Lyse og komfortable familierom med dobbeltseng, skrivebord og kaffebord meg lenestoler. Separat soverom med enkeltseng. Balkong med utemøbler. Bad med dusj og toilett.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 1
Lyse og komfortable enkeltrom med enkelseng, skrivebord og lenestol. Balkong med utemøbler. Bad med dusj og toilett.

Superior rom

1 / 1
Lyse og komfortable superiorrom med dobbeltseng, skrivebord og sofagruppe. Balkong med utemøbler. Bad med dusj og toilett.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Hardanger Saft og Siderfabrikk (Lekve gard) (2.1km)

De er søte de eplene som henger fra trærne i de bratte, sørvendte hellingene innerst i Hardangerfjorden. Det er midt i dette frodige landskapet - Norges frukthage - at Hardanger Saft- og Siderfabrikk plukker epler i den vidåpne jordbruksbygda, Ulvik. Når mai måned står for døren blomster epletrærne. Det er et vakkert syn.

I vidåpne Ulvik er vintrene milde og sommernettene lyse. Det er godt for eplene. Her har Lekve gard plantet 20 forskjellige eplesorter for Hardanger Saft- og Siderfabrikk. Epletrærne trives i det lette jordsmonnet fra isbreene etter siste istid. Det er lite industri i frodige Hardanger, og det er ingen fabrikkpiper i sikte på Lekve gard.

Bli med på omvisning på Hardanger Saft- og Siderfabrikk og smak på sider produsert på Lekve gard. Det er spennende å prøve noe nytt, og det er lov å kjøpe med seg sider direkte fra gårdsbutikken. Bli gjerne med på den årlige Frukt- og Siderruta i Ulvik. Den går av stabelen hvert år på Lekve gard i samarbeid med to andre sidergårder i bygda. Da er det servering, guiding og omvisning på Hardanger Saft- og Siderfabrikk. Det er også en restaurant på Lekve gard som åpner for bordservering for grupper på 20 personer eller mer.

Det sies at det var lokale munker som fikk epler til Hardanger en gang på 1200-tallet. Siden den gang ble det fart i lokal siderproduksjon etter at sukker ble en fri handelsvare i 1858. I dag selges sider fra Hardanger Saft- og Siderfabrikk i landets butikker, og eplene som plukkes er de aller beste.

Bakeverksted i Eidfjord (33.1km)

Hardanger og Eidfjord er mer enn fjord og fjell. Faktisk. Dere kan lære dere å lage tradisjonsmat, for eksempel. Eidfjord Aktiv har et bakeverksted og tilbyr besøk i en tradisjonell «bakstekjeller» hvor dere kan bare deres egen «krotakake», en lokal variant av lefse. Oppskriften daterer tilbake lenge før poteten gjorde sitt inntog i norsk husholdning på 1800-tallet, og «krotakake» bakes derfor på hvetemel og inneholder ikke poteter.

Resultatet av anstrengelsene deres blir servert med hjemmelaget tilbehør og en kopp nytrukket kaffe eller te.

Trugetur i Eidfjord (33.1km)

I store deler av vinterhalvåret bretter snøen et hvitt teppe over landskapet i hele Eidfjord. Hvis dere ikke er født med ski på beina, men likevel vil ut på fjellet kan dere for eksempel bli med på trugetur med guide. Det inkluderer besøk i lavvo og servering av tradisjonsmat. Sjekk med Eidfjord Aktiv, hvis dere vil bestille tur.

Galleri N. Bergslien (33.1km)

Nils Bergslien er en norsk kunstner kjent for folkelivsskildringer og motiver fra eventyr og sagn i nasjonalromantiske stil. Han kom fra Vossevangen og slo seg ned i Eidfjord i 1880.

I Eidfjord er det i dag et museum dedikert til Bergslien. Stikk gjerne innom Quality Hotel Vøringfoss hvor den unike samlingen er utstilt.

Fiske i Eidfjord (33.6km)

Det finnes mye ørret i Eidsfjorden og det koster ingenting å hive ut fiskestanga. Ta gjerne kontakt med hotellet for å finne ut hvor de beste fiskeplassene er. Lokalkunnskap er gull verdt.

Dere kan også prøve lykken i elver og små vann, men da må dere sørge for at dere har fiskekort og i tillegg betale fisketrygdavgiften. I fjellområdene er det ikke nødvendig å dekke fisketrygdavgiften annen enn for laks og sjøørret.

På Hardangervidda finnes det mange steder å fiske fjellørret. Her gjelder krav til fiskekort, men ingen fisketrygdavgift.

Eidfjord (33.6km)

Store, mektige naturopplevelser venter i den vesle bygda Eidfjord i Hordaland. Bare to timer fra Bergen i bil, det lar seg gjennomføre å besøke Eidfjord dersom dere søker en romantisk langhelg av de sjeldne. Naturen er så nær her i Eidfjord med gangavstand til Hardangerjøkulen, den sjette største isbreen i Norge, vandreturer over Hardangervidda, padle havkajakk og fiske i Hardangerfjorden, dagstur til Vøringsfossen, den kanskje mest kjente fossen vi har i Norge, blant annet.

Eidfjord har et navn langt utenfor Norges grenser, her passerer store cruiseskip med passasjerer fra hele verden. De fotograferer fjell, fjord og små fjellgårder som de passerer på turen.

Hvis dere legger turen til Eidfjord, burde dere også dra til Kjeåsen. Det er en fjellgård med to bruk, som ligger 530 stupbratte meter over over Simadalsfjorden. På gården har det bodd folk siden 1600-tallet, og den ikoniske gården kan besøkes om sommeren.

Kajakkpadling i Øvre Eidfjord (40.1km)

Hva med å gli ut på fjorden en vindstille ettermiddag i kajakk, trekke inn den friske lufta å bare være til? Det er kanskje en klisje, men passer likevel helt ypperlig i denne sammenheng. Få steder kan nemlig tilby like mektige padleopplevelser som Eidfjord.

I Øvre Eidfjord arrangeres det padlekurs for nybegynnere

Dere kan høre med hotellet der dere bor og de vil formidle hvem dere bør ta kontakt med for å hive dere med på denne opplevelsen.

Kjeåsen fjellgård (44.7km)

Se for dere en liten, norsk fjellgård, et sted der ingen skulle tro at noen kunne bo. Dette kan dere oppleve hvis dere legger turen til Eidfjord. Hele 530 stupbratte meter over Simadalsfjorden ligger det en liten gård med to bruk som heter Kjeåsen. Det har bodd folk her siden 1600-tallet, lenge før det ble aktuelt å bygge en vei hit. Denne ikoniske gården kan besøkes om sommeren, historien er til å ta og føle på.

Måbødalen Kulturlandskapsmuseum (44.6km)

Måbødalen er et trangt, bratt og vakkert dalføre som strekker seg fra Eidfjord opp til Hardangervidda. I eldre tider gikk det flere veier gjennom Måbødalen, og på 1780-tallet ble det bygget 1300 trappetrinn i stein for å lette reisen for bygdefolket.

Det finnes gamle hus, flere steingårder, vanningsanlegg, støler, stier, veier og broer. De står der og vitner om menneskelig pågangsmot i et ulendt terreng.

Friluftsmuseet Måbødalen Kulturlandskapsmuseum har satt opp 21 informasjonstavler i dalbunnen som formidler historien om stedet og utviklingen her de siste århundrene.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Bardøla Høyfjellshotell

Inkl. halvpensjon

Hallingdal

Typisk fjellhotell i Norge

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Tilgang til basseng
 • Gratis parkering

771,-
Fra kun
2.019,-

Vis kort

Opplev koselig fjelltur på Geilo

Les mer

Myrkdalen Hotel

Opphold med frokostbuffé

Vestland

SOMMERTID

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis kaffe og te
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

471,-
Kun
1.099,-

Vis kort

Luksus opphold i hjerte av Fjord Norge!

Les mer

Dr. Holms Hotel

Miniferie i Geilo

Hallingdal

Rekreasjon og velvære

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 2-retters meny/buffé
 • Gratis bruk av velvære-avdelingen
 • Gratis internett

881,-
Fra kun
1.819,-

Vis kort

4**** luksus

Les mer

Geilo Hotel

Opphold med frokostbuffé

Hallingdal

Koselig hotell i Geilo

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

357,-
Kun
1.019,-

Vis kort

Koselig hotell 550m fra Geilo Skisenter!

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.