Miniferie ved havet på Sundsgården Hotell och konferens

Norsk | NOK

Sundsgården Hotell

Flott hotellopphold med utsøkt mat nær havet

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Praktfull beliggenhet ved havet
 • Halvpensjon med utsøkt mat
 • Massevis av aktiviteter og flott natur
1.240,-
3~5 dager fra
1.029,-

Inkl. halvpensjon

Nær Helsingborg

3 dager
Kun 1.029,- / spar opp til 616,-
SPAR
4 dager
Kun 1.589,- / spar opp til 878,-
SPAR
5 dager
Kun 2.049,- / spar opp til 1.241,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 2-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

Ta en fin miniferie ved havet på den svenske vestkysten og nyt et opphold med massevis av utsøkt mat, herlig skånsk natur og et omfattende utvalg av aktiviteter. Beliggende et steinkast unna Øresund og bare 15 km. fra Helsingborg, tilbyr Sundsgården Hotell & Konferens et suverent utgangspunkt for landlig idyll, strandliv, shopping og sightseeing samt gå- og sykkelturer, golf, tennis og mange andre aktiviteter. Hotellet har en fantastisk utsikt over havet og tilbyr ideelle omgivelser for en kjør-selv ferie i Sverige hele året rundt.

Hotellet tilbyr

Dette hotellet ligger fint til på den svenske vestkysten, kun 10 km. sør for Helsingborg. Hotellet ligger bare et steinkast unna havet midt i den flotte skånske naturen omgitt av badestrender, kystnære golfbaner og massevis av grønne områder som er perfekte for gå- og sykkelturer. Den korte avstand til Helsingborg gjør dessuten, at dere har gode muligheter til å nyte shopping og sightseeing på ferien.

Sundsgården Hotell & Konferens er et miljømerket hotell med en fremragende utsikt over havet ved Øresund. Bygningen stammer helt tilbake til 1938 og ble sist pusset opp i 2017 da noen av hotellets dobbeltrom fikk seg en oppgradering. Under oppholdet kan dere spille og dyrke forskjellige sporter og aktiviteter med tilgang til pentanquebaner, fotballbane, tennis og utendørs sjakk. Inne kan dere slappe av med en god bok i hotellets nydelige bibliotek. Om sommeren kan dere bade ved en av områdets badestrender. Dere kan også spille golf og minigolf i området eller besøke det offentlige utendørs svømmebassenget i Råå. Den skånske naturen er dessuten ideell til gå- og sykkelturer og dere kan leie sykler rett ved hotellet. Dere har også mulighet til å nyde båtturer til øyen, Ven, i Øresund både fra Råå og fra Landskrona.

Dette oppholdet er med halvpensjon og det serveres frokost hver morgen kl. 07.00 - 10.00. Her kan dere stå opp til duften av nykokt kaffe og varmt brød og nyte et variert utvalg av frokostartikler i hyggelige omgivelser.

Om kvelden kan dere nyte utsøkt mat av høy kvalitet i hotellets restaurant, hvorfra dere har en fantastisk utsikt over Øresunds glitrende havvann, øyen Ven og Danmark. Restaurantens menyer følger årstidene og er, så langet det er mulig, tilberedt med lokale råvarer og alltid med stor omtanke for miljøet. Restauranten er åpen mellom kl. 18.00 og kl. 20.00. Senere kan dere runde av en deilig dag i hotellets hyggelige bar.

Det er gratis parkering og under oppholdet har dere gratis tilgang til trådløst internett.

Rommene

Det er i alt 93 lyse og komfortable rom på Sundsgården Hotell & Konferens. Det finnes både enkelt- og dobbeltrom. Hotellets enkeltrom er ca. 9 m², mens dobbeltrom er mellom 13 m² og 18 m² store. Rommene er fordelt på 4 etasjer (inklusive første etasje) og det er tilgang til heis.

Alle rom er innredet med eget bad og toalett, og utstyrt med komfortable senger og TV.

Enkelte dobbeltrom tillater hunder, så ved forespørsel har dere mulighet til å ta med hund mot et daglig gebyr.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

380 km fra
Strømstad, Sverige
400 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Wallåkra Stentøyfabrikk (8.2km)

Wallåkra Stentøyfabrikk har laget klassiske gryter og potter på den tradisjonelle måten i 150 år. Her kan dere få et innblikk i og følge produksjonen fra leirehåndteringen til det ferdige produktet. Kom på en guidet tur rundt i fabrikken og få selv lov til å forme leire! Glem ikke å få din egne, selvlagde leirkrukke med hjem. Dere kan også bruke leiligheten til å spise i vertshuset som er innredet i magasinhuset.

Helsingborg (9.4km)

Selv om Helsingborg er av en liten størrelse rent bymessig, så er det en by med et stort hjerte og mye å by på, som en hyggelig atmosfære og vakker omliggende natur.

Ta en tur langs promenaden i ”Norra Hamnen”, en opplevelse for de som liker å spise godt og shoppe rundt, og samtidig betrakte en vakker utsikt utover Øresund mot vest. Helsingborg har rundt 500 butikker, som ligger spredt over hele byen, men de fleste butikkene befinner seg i Kullagatan, Bruksgatan, Dronninggatan, Järnvägsgatan og Storgatan. ´Väla Centrum´ er det største shoppingsenteret i Sør-Sverige og ligger ca. 6 km fra sentrumet av Helsingborg.

Når det gjelder kultur, så kan dere starte i ”Dunkers Kulturhus”, hvor det avholdes spennende og skiftende utstillinger, det finnes også forskjellige gallerier og en internasjonal musikkscene.

´Fredriksdal´ er et stort friluftsmuseum med alt som hører til, bondegårder, herregårder samt nabolag og det er også en stor park med forskjellige husdyr og en helt spesiell rosehage. Besøk også vakttårnet ,´Kärnan´, som har voktet Helsingborg i mer enn 700 år og som også er byens kjennetegn. Fra ´Kärnan´ det også en helt utrolig vakker utsikt over Øresund helt til Helsingør, som ligger rundt 4 km unna, på den andre siden av sundet. En billig miniferie eller et billig helgeopphold i utlandet er rett rundt om hjørnet med Risskov Bilferie!

Dunkers Kulturhus (9.7km)

La dere inspirere av en verden av moderne kunst og kultur på Dunkers Kulturhus. Utstillingslokalet har 3.000 kvm å rutte med og har ofte ulike nye utstillinger på gang. Bygningen er tegnet av Jim Utzon og tanken var at den skulle se ut som en middelalderborg. De omkringliggende bygningene er formet som en mur som inneholder kontorer og andre administrative funksjoner.

Tropikariet (14.8km)

Dra på en billig miniferie til Helsingborg med Risskov Bilferie og ta med hele familien på en opplevelse i Tropikariet. Det er en dyrepark på fire etasjer med tropiske dyr. Her møter dere hai, krokodille og ape, blant annet. Tropikariet er delt inn i åtte forskjellige naturmiljøer, for eksempel en afrikanske savanne og et tropiske havområde der revhaien lever. I en tredje avdeling med navnet «Regnskosnatt» får besøkende en unik sjanse til å oppleve noen av naturens mest spennende nattdyr, når de er aktive. Planlegg en kjør-selv sommerferie og besøk Helsingborg og Tropikariet med Risskov Bilferie.

Frederiksdal Hager og Museer (12.1km)

Finn en billig bilferie til Sverige hos Risskov Bilferie og ta med hele familien på en skjønn opplevelse hos våre svenske naboer i Helsingborg. Frederiksdal Hager og Museer er Sveriges nest største friluftsmuseum. Her kan dere se mark, skog, byen, hus og dyr og få et innblikk i hvordan folk bodde i det sørlige Sverige før i tiden. Det finnes rundt 50 historiske bygninger man kan besøke og hvert år avholdes det en rekke forskjellige markeder og festivaler. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og dra avgårde på en kjør-selv opplevelse i eget tempo.

Helsingør (15.4km)

Helsingør er en hyggelig liten by, som både er praktisk og rask å utforske. Gågaden, Stengade, med deres tilstøtende gater utgjør den sentrale delen av byen, og her er det mulighet for å gå på oppdagelsesferd i de mange småbutikkene som ligger langs gågaten. Et rikt kaféliv byr på mange forskjellige delikatesser, og det finnes også mange gode restauranter i Helsingør, som vil kunne tilfredsstille selv de mest krevende ganer.

Sofiero Slott (18km)

I 1866, under Kronprins Oscar og hans kone Sophia, ble sommerslottet Sophie-ro bygget. Det ligger rett ved havet, kun et par kilometer nord for Helsingborg. Sofiero er kanskje best kjent for sin samling av rhododendron og det er også det de fleste av de mer enn 100.000 besøkende hvert år kommer for å oppleve.

Ängelholm Hembygdspark (37.8km)

Dra på en miniferie til Sverige med Risskov Bilferie og opplev den vakre naturen og de mange severdigheter som ligger og venter på besøk. Det er verdt å dra på utflukt til Ängelholm Hembygdspark. Her finnes det flere museer som f.eks. Skolemuseet og Teknisk Museum, som holder åpent i sommermånedene. Det er også flere store dyreinnhegninger i parken med papegøyer, hjort, griser, geiter, hester m.m. Det er et godt stisystem i parken og en stor lekeplass, og parken er åpen hele året. Om sommeren arrangeres det dessuten forskjellige begivenheter og konserter i parken. Finn et billig hotell til sommerferien hos Risskov Bilferie og besøk det spennende Ängelholms Hembygdspark.

Kullaberg naturreservat (45.2km)

Kullaberg ligger syd for Skälderviken. Herfra har dere en flott utsikt over Øresund og Kattegat. Området er veldig annerledes enn landskapet som er å finne i resten av i Skåne. Ønsker dere å få hvite mer om faunaen og floraen i området, så kan vi anbefale et besøk til Naturum Kullaberg ved Kullens fyr. Gå tur langs Kullaleden hvor det er en 70 km lang sti. Dette område er også blitt brukt til innspilning av film.

Kullen fyr (46.6km)

Høyt oppe på en klippe i Kullaberg naturreservat troner Kullen fyr. Det har sett mange fine dager og hadde 450 årsjubileum i 2011. Fyret er ombygd flere ganger, siste gang på slutten av 1800-tallet.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Good Morning+ Helsingborg

Opplev Skåne og Danmark

Skåne

Opplev Helsingborg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 2-retters meny
 • Tilgang til sauna og fitness
 • Gratis internett og parkering

398,-
Fra kun
939,-

Vis kort

Besøk en spennende by i Sverige

Les mer

Marienlyst Strandhotel

Inkl. 3-retters meny

Nordsjælland

Luksusopphold i Marienlyst

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 1 x 3-retters meny
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis adgang til kasinoen
 • Gratis parkering, WiFi, gym

450,-
Fra kun
1.899,-

Vis kort

Uformell luksus rett ved havet

Les mer

Comfort Hotel Helsingborg

Flott opphold med halvpensjon

Österlen

Super tilbud i Helsingborg

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lettere kveldsmat
 • Gratis internett
 • I sentrum

435,-
Fra kun
939,-

Vis kort

Ferie i Skåne

Les mer

Hotel Skandia

Inkl. en flaske vin

Nordsjælland

Opplev Nordsjælland

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

325,-
Kun
1.039,-

Vis kort

Bo sentralt i Helsingør

Les mer

Hotel Hamlet

Inkl. halvpensjon

Nordsjælland

Historisk hotell sentralt i Helsingør

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 x 3-retters meny
 • 1 x 2-retters meny
 • 1 gl. sprudlende vin

857,-
Fra kun
1.299,-

Vis kort

Historisk atmosfære sentralt i Helsingør

Les mer