Kjør-selv ferie til Norge og Thon Hotel Saga

Norsk | NOK

Thon Hotel Saga

Bo sentralt i Haugesund nær butikker, kaféer og den hyggelige havnen.

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Sentral beliggenhet i hjertet av Haugesund
 • Herlig frokostbuffet med varme og kalde retter
 • Alle rom har minibar og TV
426,-
3~4 dager fra
1.299,-

Opphold med frokostbuffé

Sentralt i Haugesund

3 dager
Kun 1.299,- / spar opp til 251,-
SPAR
4 dager
Kun 1.899,- / spar opp til 426,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Sentral beliggenhet
 • Gratis WI-FI
Risskov Pakken

Thon Hotel Saga ligger i hjertet av Haugesund, ikke langt fra gågaten og byens idylliske havnefront. Thon Hotel Saga er et komfortabelt hotell av høy standard og velegnet til en miniferie eller et weekendopphold i Haugesund, som ligger mellom Bergen og Stavanger. Bare et steinkast fra hotellet er det gode shoppingmuligheter, barer og et godt utvalg restauranter og Dokken Museum ligger kun 900 meter fra hotellet.

Hotellet tilbyr

Thon Hotel Sagas frokostbuffet byr på varme retter samt forskjellige typer brød og frukt, juice og kaffe. I 'Balustraden' serveres det på torsdager en 'Komle-buffé', som er en tradisjonell norsk rett, mellom kl. 18.00 til 21.00. I løpet av dagen byr hotellet på gratis kaffe og vafler i restauranten. Det er også en bar på hotellet samt treningsrom og en gratis datamaskin med internettilgang i lobbyen. Hotellet er 100% røykfritt. Hotellet rår ikke over egen parkeringsplass, men det finnes offentlig parkering i byen mot et gebyr.

Rommene

Hotellet har flere typer rom, som alle er utstyrt med skrivebord, kabel-TV, minibar, telefon og gratis WiFi. Rommene har alle eget bad, og verdigjenstander kan oppbevares under lås og slå i resepsjonen.

Romtyper *

Dobbeltrom

1 / 2
Dobbeltrom med dobbeltseng. Rom med bad, dusj og hårtørker. Gratis trådløst internett, lenestol, skrivebord, telefon og LED-tv med et utvalg kanaler.
» Se flere romspesifikke bilder

Enkeltrom

1 / 3
Enkeltrom med enkeltseng for én person. Bad, med dusj, hårtørker og toalettartikler. Gratis trådløst internett, lenestol, skrivebord, kjøleskap, telefon og TV med et variert utvalg kanaler.
» Se flere romspesifikke bilder

Superior rom

1 / 1
Større dobbeltrom med dobbeltseng eller to enkeltsenger. Skrivebord. Bad med dusj og hårtørker. Telefon, minibar, Nespresso kaffemaskin og smart TV med et variert utvalg kanaler og mulighet for pålogging til underholdningstjenester, samt gratis trådløst internett.

Business dobbeltrom

Større dobbeltrom med skrivebord, egen sittegruppe og dobbeltseng. Bad med dusj, hårtørker og toalettartikler. Telefon, kaffemaskin og flatskjerm-TV med et variert utvalg kanaler og mulighet for pålogging til underholdningstjenester, samt gratis trådløst internett. Kjøleskap, morgenkåpe og tøfler.
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Haugesund (1km)

Haugesund ligger på Norges vestkyst mellom Bergen og Stavanger i det norske øyhavet, midt i det området hvor vikingene samlet Norge til ett kongerike. Byen har vokst seg sterk med blant annet sildefiske og den flotte havnen hvor det også lå et skipsbyggeri. I dag er byen spesielt kjent for sin sildejazz- og filmfestival, og så er det her at dere finner Norges lengste gågate, fylt med gode shoppingmuligheter. Ikke langt fra Haugesund ligger Avaldsnes, som har et spennende vikingmuseum, som også fortjener et besøk. Haugesund er en sjarmerende by med en flott havnefront og massevis av muligheter for restaurantbesøk og shopping. Naturen rundt byen byr på flere turstier og friluftaktiviteter.

Haraldshaugen - Norges Rigsmonument (2.6km)

Finn en billig ferie hos Risskov Bilferie og dra avgårde på oppdagelse på vestkysten. Besøk Haraldshauge, som er Norges nasjonalmonument.

Snorres Kongesagaer forteller at det er her Harald Hårfagre ble begravet. Forrige århundre mente man å kunne bevise at det var nettopp denne gravhøyden, som var beskrevet i Snorres kongesaga. Det var derfor her monumentet ble reist i 1872, for å feire tusenåret for Harald Hårfagers samling av Norge under én konge i ett kongerike. Monumentet ble tegnet av arkitekten Christian Christie, og er en stor grav omgitt av en granittvegg på 29 bautastein.

Vikinggarden på Avaldsnes (9.4km)

Ikke langt fra Harald Hårfagres kongelige sete ved Avaldsnes ligger Bukkøy, hvor den spennende og livlige Vikinggård ligger. Vikinggården er gjenoppbygget av arkeologiske funn i Rogaland. Besøk Langhuset, Rundhuset og Grubehuset. Disse historiske omgivelsene gir de besøkende en øyeblikkelig følelse av å være tilbake i vikingtiden. Det foregår mange aktiviteter her, blant annet håndverk, så kom dere avgårde og møt vikingene. Det er også mulig å bestille guidede turer.

Dokken Frilandsmuseum (1.3km)

Finn en billig sommerferie til Norges vestkyst og besøk Dokken Frilandsmuseum, som ligger på idylliske Hasseløy, bedre kjent som 'Bakarøynå'. Her kan du se og oppleve kysthusene som boliger, sildesalteri, bøkkerverksted, koloniale butikker og hus som stammer fra sildetiden mellom 1850-1960. Det er også en spennende fotoutstilling 'Livet mellom husene' som gir et ganske godt innblikk i både det religiøse og sosiale livet i området. Det er også spennende bare å spasere rundt blant husene utenfor åpningstidene. 

Låtefossen (117km)

Låtefossen er et 165 meter høyt fossefall som ligger i Odda, i Hordaland fylke. Det er nok det mest kjente av alle fossefallene i Oddadalen, og er spesielt ettersom det har to overløp fra Låtevatnet, som renner sammen midt i fossefallet. Finn en familievennlig ferie hos Risskov Bilferie og nyt en sommerferie eller en høstferie i Norge med hele familien.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Fugl Fønix

Inkl. opphold med dagens rett

Vestland

Direkte ved Etne-fjorden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x dagens rett
 • 1 x kaffe og kake (dag 1)
 • Gratis internett og parkering
 • Gratis kaffe/te (til kl. 12.00)

874,-
Fra kun
1.269,-

Vis kort

Urbant kulturhotell omgitt av natur

Les mer

Skånevik Fjordhotel

Inkl. halvpensjon

Vestland

Fantastisk ferie ved Hardangerfjorden

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

231,-
Kun
1.319,-

Vis kort

Herlig ferie ved fjorden

Les mer

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Inkl. lettere kveldsmat

Rogaland

Vakker beliggenhet

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x lettere kveldsmat
 • 2 x Gratis kaffe og te
 • Gratis internett

599,-
Fra kun
1.119,-

Vis kort

Stavanger sentrum

Les mer

Clarion Hotel Stavanger

Opphold med frokostbuffé

Rogaland

Opplev Stavanger

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • Gratis kaffe/te i lobbyen
 • Gratis internett
 • Sentral beliggenhet

301,-
Kun
1.299,-

Vis kort

Hyggelig hotell sentralt i Stavanger

Les mer