Miniferie til Tønder Hotel Apartments

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Tønder Hotel Apartments

Opplevelsesrik handelsby i Sønderjylland med mange spennende severdigheter

Bo på lyse dobbeltrom med eget bad
Nærhet til det trivelige bysentrumet
Bare en mil fra den dansk-tyske grensen
 • 800 km fra Svinesundbroen
 • 360 km fra Hirtshals
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Tønder Hotel Apartments ligger i byens sentrum og dermed i gåavstand til byens mange attraksjoner og severdigheter.

Hotellet tilbyr

Sentralt i den sønderjyske middelalderbyen Tønder ligger det lille sjarmerende Tønder Hotel Apartments. Her kan dere starte dagen med en solid frokost i motellets frokostrestaurant og lade opp til dagens aktiviteter. Om sommeren er det mulig å nyte morgenkaffen i hagen.

Det er adgang til gratis trådløst internett samt gratis parkering ved siden av motellet. Motellets sentrale beliggenhet gir mulighet for hyggelige gåturer rundt i Tønder og det anbefales å besøke områdets spennende severdigheter eller kjøre en tur over grensen til Tyskland, som bare ligger noen få kilometer vekk.

Rommene

Tønder Hotel Apartments har over 16 lyse dobbeltrom, som alle er innredet med eget bad og toalett, tv samt et lite kjøkken. Noen rom har adgang til en liten terrasse. I 2008 ble alle rom renovert og i 2011 fikk de nytt bad.

Verdt å se

 • Schackenborg Slott (4.5 km)

  Året rundt venter enestående oplevelser på Schackenborg Slott. Gå f.eks. på oppdagelsesferd i århundredes historie, dra på en guidet tur i den vakre slottsparken eller gå forbi den gamle stallen, hvor dere finner et spennende besøkssenter. Schackenborgs program byr på klassiske konserter, foredrag, debatter med mer. 

  Schackenborg Slott
  Der sker altid noget på Schackenborg Slott
 • Vadehavet (19.2 km)

  Finn en miniferie til Vadehavet hos Risskov Bilferie og dra på en kjør-selv ferie i den vakre danske naturen. Vadehavet nasjonalpark ligger på den jyske vestkysten og strekker seg fra Blåvandshuk og Ho Bugt i nord til den tyske grensa i sør. Området omfatter også øyene Fanø, Rømø og Mandø. Det er særlig tidevannets gjøren og laden som karakteriserer landskapet nasjonalparken. Her kan dere spaser til toppen av de høye dikene som verner mot stormfloder og oppleve de uendelige utsiktene ut over Vadehavet og de flate myrområdene. De mange sandbankene i Vadehavet er populære tilholdssteder for ynglende seler. På de tre vadehavsøyene Rømø, Fanø og Mandø er det store området med uberørt natur, klipper og noen av de fineste strendene i Danmark. Dra på sommerferie, vinterferie eller høstferie og opplev Vadehavet i eget kjør-selv tempo med Risskov Bilferie.

  Vadehavet
  Vadehavet har enestående natur og et rikt dyreliv.
 • Sort Sol (31.4 km)

  Om dere skal på miniferie til Sørjylland om våren eller høsten, så kan det hende at dere er så heldige å få oppleve naturfenomenet Sort Sol, når stærene samles i enorme flokker for å dra. Stærene kommer fra landene rundt Østersjøen og fra Norge. De store fugleflokkene tegner fascinerende mønstre på himmelen, rett før de lander på jorden for natten - dette fenomenet kalles Sort Sol, og kan i enkelte tilfelle romme opp mot 1 million fugler. Stærenes vårreise varer fra februar til midten av april, og høstreisen begynner i august og kan vare helt til desember.

  Sort Sol
  Opplev naturfenomenet Sort Sol om våren eller høsten
 • Frøslevleiren (36.9 km)

  Finn en billig ferie i Danmark hos Risskov Bilferie og opplev historien som utfoldet seg under 2. verdenskrig. Besøk den nasjonale minnesparken Frøslevleiren, som er et historisk minnesmerke fra 2. verdenskrig. Leiren består av barakker og fangeleirens struktur og utseende er fortsatt meget autentisk. Leiren var en tysk interneringsleir i 1944 under den tyske besettelsen, og er i dag en av de best bevarte tyske fangeleirene i Europa. Under krigen satt det tusenvis av danske fanger i leiren som unngikk å bli deportert til konsentrasjonsleirene andre steder i Tyskland. Finn en billig miniferie eller et helgeopphold hos Risskov Bilferie og dra avgårde med familien på en kjør-selv opplevelse i eget tempo.

  Frøslevleiren
  Frøslevlejren var en fangeleir som ble brukt av tyskerne under 2. verdenskrig.
 • Grænsehandel (40.9 km)

  Gjør et godt kjøp i en av de mange butikkene rett sør for grensen på deres neste bilferie til Sønderjylland eller Nord-Tyskland. Butikkene bugner av varer til billige priser, så dere finner helt sikkert noe dere kan kjøpe med dere hjem. Hvis dere har bestilt et opphold hos Risskov Bilferie, får dere dessuten et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin per voksen over 18 år).  

  Grænsehandel
  Gjør et godt kjøp i en av de mange grensebutikkene sør for grensen
 • Rømø (41.3 km)

  Det er en god grunn til at strendene på Rømø er helt usedvanlig fine, hele øya er nemlig dannet av sammenblåst sand. Rømø er del av Vadehavet nasjonalpark og landskapet her er spesielt vakkert og egner seg godt for turer til fots. Sand, strand, vann er utgangspunktet for ferieopplevelser for store og små på Rømø.

  Rømø
  Vakre Rømø, som er en del av nasjonalparken Vadehavet.
 • Gram Slot (46.5 km)

  Det flotte Gram Slot ligger omgitt av vollgraver i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige byen Gram, hvor det generelt er en fin stemning. Slottet brukes i dag som eventhus. Her er det kapasitet til nærmere 50.000 gjester og det er både konserter, ferieleiligheter og et stort økologisk jordbruk. Dessuten settes det stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også presenteres på slottet.

  Gram Slot
  Gram Slot
 • Ribe Domkirke (47.9 km)

  Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse kjennetegn, kan ses fra langt unna. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (i tre) i Slesvig og Ribe rundt 860. Den nåværende kirken er påbegynt mellom 1150 og 1175 og stod ferdig mellom 1225 og 1250. Etter tallrike om- og påbygninger fremstår kirken som Danmarks eneste fem skipede kirke, preget av skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

  Ribe Domkirke
  Vår Frues Kirke i Danmark
 • Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke (52.2 km)

  Slottet ble oppført på 1500-tallet og er et dansk jaktslott. Gråsten Slottskirke er den eneste delen av Gråsten Slott som er åpen for offentligheten. Gråsten Slottshage er en engelsk inspirert landskapshage. Om sommeren kan besøkende se på alle blomstene som stråler i en mengde farger. Det finnes også en utendørs utstilling som forteller om slottshagens utvikling.

  Gråsten Slott, Slottshage og Slottskirke
  Det vakre jaktslottet med sin hage, er et ideelt sted for familien å besøke på en ferie i Sønderjylland
 • Gråsten (50.7 km)

  Den hyggelige sønderjyske byen Gråsten har ca. 4000 innbyggere og ligger ved fjorden i Flensburg. Byen ble bygget rundt Gråsten slott som er stedets trekkplaster. Slottet ble oppført på 1500-tallet og er et dansk jaktslott. Slottet blir i dag benyttet som Dronning Margrethe II's sommerresidens. Den sjarmerende byen ligger idyllisk til i den sønderjyske naturen og her er det gode muligheter for en sykkel- eller gåtur i det grønne landskapet. I byen finnes flere hyggelige caféer og restauranter samt gode shopping muligheter.

  Gråsten
  Gråsten ligger fint til ved Flensborg Fjord og byr på mange gode muligheter for besøkende og ferierende
Vis flere

Kart

Tønder Hotel Apartments
Vestergade 87 6270 Tønder