Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Zleep Hotel Roskilde

Bo sentralt i Roskilde og besøk Vikingskipsmuseet og Roskilde domkirke

 • 525 km fra Svinesundbroen
 • 340 km fra Hirtshals
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
 • Heis

Om hotellet

Den klassiske hotellet i Roskilde byr på historiske overnattinger i elegante omgivelser. Det historiske hotellet fra 1695 har en fantastisk beliggenhet med gode muligheter til å oppleve bylivet i Roskilde.

Hotellet tilbyr

Hotellet ligger sentralt i Roskilde og er en klassiker når det gjelder både utseende og interiør. Bygningen er over 300 år gammel, og den vakre fasaden sammen med rokokkoinnredningen vil gjøre oppholdet ditt til en unik opplevelse.

Noen få minutter til fots fra hotellet ligger det flere gode restauranter og kafeer, og i forlengelsen av selve hotellet ligger Florentz Café og Brasserie med innbydende kafé- og kveldsmåltider og en imponerende vinliste. Dette er et populært spisested i Roskilde.

Parkering og internett er gratis.

Rommene

De trivelige rommene er innredet i skandinavisk, klassisk stil. Rommene har bad/dusj og toalett, skrivebord, stol, madrasser av høy kvalitet og flatskjerms-tv med kabelkanaler.

Merk at

Det er mulighet for parkering på Sankt Ols Gate 5. Dette er veien opp til hotelltet, som har adresse på en gågate

Vis flere

Verdt å se

 • Vikingeskibsmuseet (1.2 km)

  Et "must see" i Roskilde, er Vikingeskipsmuseet. Museet ble til i 1969, og siden er der kommet mange nye gjenstander til museet. Det har hele fem originale vikingskip, og her kan dere få et godt innblikk i livet den gang.

  Vikingeskibsmuseet
  Vikingeskibsmuseet i Roskilde
 • Sagnlandet Lejre (12.0 km)

  Spredt over et hele 430.000 m² er et nydelig naturområde, skapt under istiden for13.000 år siden. Her er det flere aktiviteter som primært forsøker å formidle livet i steinalderen, jernalderen og vikingetiden. Ta en båttur i stammebåten, prøv å lage ild med flintestein og se hva menneskene spiste til middag. I Sagnlandet blir hele familien tatt med på en helt spesiell og uforglemmelig tidsreise.

  Sagnlandet Lejre
  Sagnlandet er én av Danmarks mest omfattende kulturhistoriske opplevelser.
 • Fuglereservat Ølsemagle Revle (20.9 km)

  Fuglereservat Ølsemagle Revle i Køge er perfekt for naturelskere og fugleinteresserte. Reservatet er rikt på vadefuglarter. Det er også et utkikkstårn hvor besøkende kan få et bedre utsyn.

  Fuglereservat Ølsemagle Revle
  Om høsten er de fleste vadefugleartene å se i området.
 • Arken Museum for Moderne Kunst (24.8 km)

  Kunstmuseet ARKEN ligger ved Køge Bugt Strandpark, sør for København og har en av Skandinaviens fremste samlinger av samtidskunst, men også selve museets arkitektur har vunnet stor internasjonal anerkjennelse, siden det ble innviet i 1996. Samlingen inneholder over 400 verk av nordiske og internasjonale samtidskunstnere, som dekker perioden 1990 til i dag. ARKEN huser også en av Europas mest ettertraktede samlinger av Damian Hirst i selskap med verker av Asger Jorn og den abstrakte kunstneren Anselm Reyle samt den kinesiske kunstneren Ai Weiwei.

  Arken Museum for Moderne Kunst
  ARKEN har høstet stor internasjonal ros for både sin arkitektur og sine utstillinger.
 • Vikingeborgen Borgring (27.4 km)

  I den flotte middelalderbyen Køge, kan dere bl.a. besøke Vikingeborgen Borgring som på sensasjonelt vis ble oppdaget ved en arkeologisk utgravning i 2014. Det arkeologiske arbeidet er langt fra ferdig, og besøkende får en enestående mulighet til å komme på omvisning med arkeologene og følge det spennende arbeidet med å avdekke mysteriet bak ringborgene.

  Vikingeborgen Borgring
  Lær om arkeologenes spennende arbeid.
 • København (35.2 km)

  København har mange severdigheter som man ikke må gå glipp av. For det første bør dere besøke Danmarks mest kjente statue, Den lille Havfrue som er den største turistattraksjon i Danmark og en av verdens mest fotograferte statuer. Gå også forbi Amalienborg når dere besøker København. Christiansborg, Rundetårnet og Rosenborg er andre severdigheter som også bør besøkes. Selvfølgelig skal dere også gå en tur på Strøget som starter ved rådhusplassen og fortsetter ned til Kongens Nytorv. Her er det fult av gode shoppingmuligheter. Fortsetter dere over Kongens Nytorv, så kommer dere til Nyhavn som er det moderne Københavns mest folkelige og levende møtestedet, men også en attraksjon av historisk betydning. Tilbring evt. dagen eller kvelden i lekeparken Tivoli.

  København
Vis flere

Kart

Zleep Hotel Roskilde
Algade 13 Roskilde 4000