Bilferie i Danmark til Comwell Rebild Bakker

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Comwell Rebild Bakker

Aktivitetsferie i en av Danmarks eldste nasjonalparker

Slapp av på en ferie ved Limfjorden
Aktivitetsferie i en av Danmarks eldste nasjonalparker
Hotellet har en fin velværeavdeling
 • 390 km fra Svinesundbroen
 • 100 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Innendørs svømmebasseng
 • Dampbad
 • Badstu
 • Treningsrom

Om hotellet


Natur, avslapning og utendørsaktiviteter står sentralt når du besøker Comwell Rebild Bakker. Naturen her er preget av et urgammelt landskap ved Limfjorden. Derfor føles det riktig å ta på tursko, komme seg ut og oppleve nærområdet med sine mange innsjøer og kilder. Når du kommer tilbake etter en lang dag, kan du benytte deg av ulike velværemuligheter. 

Hotellet tilbyr

Hotellet ligger midt i Rebild National Park sør for Limfjorden. Hotellets egen restaurant serverer måltider med ferske deilige råvarer, og menyen endres hver måned slik at man alltid får en ny og spennende matopplevelse. På hotellet finner dere også en engelsk pub hvor man kan ta en øl. Hotellet har en fin velværeavdeling med svømmebasseng, dampbad, kald kulp og badstu. I tillegg kan hotellet by på flere andre fritidsaktiviteter som treningsstudio, tennisbaner, boccia bane, basseng og biljard. Det er også flere gode jogge-og sykkelstier i området. En time med internett er gratis. Det er også aviser tilgjengelig ved frokosten. Det er ikke tillatt med kjæledyr på hotellet.

Rommene

Alle rommene er lyse med eget bad, skrivebord, TV, minibar og safe. Det er enten privat terrasse eller balkong på alle rom. På neste side er det mulig å oppgradere til superior-rom. Rommet er 50% større enn standard rom og har stort bad med badekar og dusj. Du kan også velge hotellets suite som har to etasjer, stor stue med sittegruppe og stort bad med badekar og dusj.

Merk at

Med SportBasic har dere tilgang til SunGym, morgentur og fjellturer, fitnessenter og bassengområde (7.00-22.00), botcha spill, bordtennis, beachvolley og tennis (asfaltbane).

Det er mulig å oppgraderer til SportPlus for 150 kr pr. pers, pr. opphold.
Med SportPlus har dere tilgang til alle treninger på ukeprogrammet, lån av MTB og guidet MTB turer. Sport Plus er tilgjengelig på fredager, lørdager og søndager og i ferier.

Ekstraseng er kun mulig for barn opptil 11 år.

Vis flere

Verdt å se

 • Rebild bakker (0.7 km)

  Rebild Nasjonalpark er et stort naturområde med bakker fulle av lyng. Her er det gode muligheter for en flott dag ute i naturen. Her er det noe for enhver, uansett om man vil sykle mountain bike eller legge ut på lange gåturer.

  Rebild bakker
  Nyt stillheten og naturen i Rebild bakker.
 • Rold Skog (10.7 km)

  Rold Skov er Danmarks største skog. Selvsagt kan man begi seg ut på mange fine vandreturer. Gå f.eks. rundt Store Økssø. Rold Skov er et sant mekka for mountain bike ryttere. Her finnes det ruter med ulike vanskelighetsgrader og lengde. Ridning i den store skogen er også populært. Det finnes også en flott lekeplass, Røverknolden, som innbyr til både lek og hygge. I gamledager kunne det være farlig å besøke stedet. Kjente røvere slik som Bette Fanden, Long Ajes, Lorentz Nielsen og Petronillen holdt nemlig et skarpt øye med kroen. Når gjestene var på vei hjem gjennom Rold Skov, slo de til. Gudskjelov hører det med til fortiden og i dag er det kun legenden som lever samt noen flotte statuer til minne om de fire røverne.

  Rold Skog
  MTB stier og historier om legendariske røvere. Rold Skov har alt.
 • Nibe (27.1 km)

  Finn en billig ferie til Nibe hos Risskov Bilferie. Ta hele familien med på sommerferie i Danmark og besøk de mange spennende byene rundt omkring i landet. Det er mange små byer som er verdt et besøk, hvis turen går til Aalborg og omegn. Nibe er én av dem. Nibe var i sin tid en fiskelandsby som levde av å fange sild. Byens velstand ble målt i forhold til hvor mye sild man klarte å selge. I dag er Nibe spesielt kjent for sin musikkfestival, med musikk av ulike slag, men mest pop og rock. Det arrangeres over 100 konserter i løpet av Nibe-festivalen fordelt på fem sener. Ta en tur inn i byen og nyt den avslappende atmosfæren. Finn en sommerferie eller høstferie til Aalborg og omegn og dra avgårde i eget tempo.

  Nibe
  Nyt en dag i den tidligere fiskeribyen, eller ta en tur på Nibe Festivalen.
 • Aars (27.7 km)

  Finn en billig ferie til Aalborg hos Risskov Bilferie og besøk Aars, som har en historie som er like gammel som den er spennende. For ca. 2000 år siden bodde det kimbrere her, noe man kan lære mer om på Museumscenter Aars, som rommer mer enn 12.000 år gamle gjenstander og kulturhistorie. Byens torg er koselig. Det prydes av nydelige kunstverker skapt av internasjonale anerkjente kunstnere som Per Kirkeby, Kirsten Ortwed og Poul Gernes. Byens kirke fra 1200-tallet er også verdt et besøk. Dra på sommerferie i området rundt Aalborg og oppdag de mange spennende severdighetene som gjemmer seg. Det finnes også barnevennlige hoteller i området. Finn dem hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Aars og Aalborg.

  Aars
  Aars byr på massevis av spennende historie, kunst og gode shoppingmuligheder.
 • Aalborg Zoo (30.1 km)

  Ta med hele familien til Aalborg Zoo. Her har dere mange muligheter for å både å leke og lære. Her kan dere bli utfordret, og underholdt. Ha det gøy på naturlekeplassen, og grill din egen mat. I helgene kan du oppleve opptrente dyr på den store Zoo-Scenen. Les mer på Aalborg Zoo hjemmeside: www.aalborgzoo.dk

  Aalborg Zoo
  Dyrene i Aalborg Zoo gleder seg til å møte deg.
 • Aalborg Historiske Museum (31.1 km)

  Museet ligger midt i sentrum av Aalborg, rett ved siden av Budolfi kirke. Museet forteller om byens lange og spennende historie, bl.a. under besettelsen men også om utgravingene av det berømte gavlhuset, midt inne i byen. Aalborg og områdets historie fra jernalderen og opptil nåtiden, er en viktig del av utstillingen. Men utstillingen er nok mest kjent for ´Aalborgstuen´ fra 1602, som også er Danmarks best bevarte stuen fra renessansen. Det er ulike utstillinger året rundt, med fokus på historien og det nordjyske. Det kan være en lærerik opplevelse for hele familien.

  Opplev Aalborgs 1200 år gamle historie, fra å være handelsplass i 800-årene, gjennom vikingtiden og middelalderen, til vår tid.

  Aalborg Historiske Museum
  På Aalborg Historiske Museum kan dere oppleve byens 1200 år gamle historie fra vikingtiden og middelalderen til vår tid.
 • Aalborg (31.3 km)

  Aalborg er en vakker by. Om du liker shopping, da er dette et must når dere besøker byen. I den populære shoppinggaten Bispensgate, finner dere Jomfru Ane Gate som er en liten koselig sidegate. Aalborg byr på et hav av muligheter, bla. Aalborg Zoo, Utzon senteret, Nordkraft, Musikkens Hus og Nordjyllands Kunstmuseum. I VisitAalborgs Infosenter kan dere få utlevert en liten flyer av”Du Gamle Aalborg” med to forslag til gåturer, som dere kan utforske.

  Aalborg
  Aalborg er en svært levende by omgitt av Nordjyllands vakre natur
 • Vikingsenteret Fyrkat (39.1 km)

  Dra på en bilferie i Danmark og opplev landets spennende historie med Risskov Bilferie. Finn barnevennlige hoteller til en sommerferie, vinterferie eller høstferie og dra avgårde på opplevelse til Fyrkat, som ble bygget rundt år 980 under den danske vikingkongen Harald Blåtand. Borgen eksisterer ikke lenger, men ringvolden, som markerer byens størrelse, kan fremdeles oppleves. Bak volden var det bygget 16 langhus, som i dag er markert med hvite stener og like utenfor volden er det bygget en tro kopi av et langhus, som måler nesten 29 meter i lengde og er bygget utelukkende i eik. Det arkeologiske funnet, som er gravd opp omkring borgen og ved gravene kan oppleves på Hobro Museum. Besøk også Vikinggården, som med sine ni hus samt smie utgjør en stormannsgård, slik de så ut, da Harald Blåtand var konge. Vikingsenteret Fyrkat gjemmer på mange opplevelser og egner seg glimrende til en familietur, også med de minste. Planlegg den perfekte kjør-selv ferien med familien og lær mer om spennende danmarkshistorie på turen.

  Vikingsenteret Fyrkat
  Dra på oppdagelse i Vikingsenteret Fyrkat
Vis flere

Kart

Comwell Rebild Bakker
Rebildvej 36 9520 Skørping