Dra på miniferie til Gram Slottskro i hjertet av Sør-Jylland

Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Gram Slotskro

Nyt et kro-opphold i skjønne omgivelser i hjertet av Sør-Jylland

Nyt et kro-opphold i hjertet av Sør-Jylland
Bare noen få skritt fra Gram slott
Opplev innsjøen og slottsparken
 • 750 km fra Svinesundbroen
 • 310 km fra Hirtshals
 • Restaurant
 • Lekeplass
 • Hund
 • Gratis parkering
 • Gratis internett

Om hotellet

Gram Slottskro ligger i naturskjønne omgivelser i Gram, like ved byens imponerende slott og med kort avstand til sentrum. Her er det lagt opp til et hyggelig kro-opphold i hjertet av Sør-Jylland, hvor både maten, atmosfæren og omgivelsene er i fokus. Plasseringen midt på Sør-Jylland gir dere noen supre muligheter for å utforske noen av regionens mange steder, byer og severdigheter. Med et hyggelig værelse på Gram Slottskro, har dere alltid et hyggelig sted å tilbake til, etter dagens eventyr.

Hotellet

Gram Slottskro ligger i hjertet av Sør-Jylland, i Gram, bare noen få skritt fra Gram slott, innsjøen og slottsparken. Bygningen har eksistert siden 1673 og har en atmosfære, som kun kan oppleves i en gammel bygning med en gammel sjel. Kroen drives i dag av fjerde generasjon av familien Schrøder som bortsett fra perioden mellom 1984 og 2001, har stått for driften siden 1913. Gjennom årene er kroen flere ganger blitt renovert med stor respekt for den gamle bygning.

Dansk kro-mat i en lett og uformell atmosfære har gjennom årene vært en stor del av kroens sjel. Maten tilberedes med stort fokus på lokale råvarer, og serveres i avslappede og autentiske omgivelser i den hyggelige restauranten. I månedene, hvor været er bra, har dere også muligheten til å sitte ute på gårdsplassen ved et stort tre, og nyte måltidet eller kaffen med en nydelig utsikt mot slottet og innsjøen.

Hver morgen serveres en god og omfattende frokostbuffet i hyggelige omgivelser. Frokosten serveres fra kl. 07.00-10.00 på hverdager, og kl. 08.00-10.00 i helger og på helligdager.

Fredag til søndag har dere fra kl. 12.30, muligheten til å nyte en deilig lunsj, hvor dere finner både kalde og varme retter på menyen. Fra kl. 15.00 er kaffebaren åpen. Restauranten åpner kl. 17.30 og tilbyr et bredt utvalg av spennende kro-retter. På søndager serveres middagsbuffet kl. 18.00 (ikke i høysesongen, fra 18. juni til 6. august).

Det er gratis å parkere ved kroen og under oppholdet har dere gratis internett.

Rommene

Gram Slottskro har 26 flotte rom som både varierer i innredning, størrelse, stil og atmosfære. Alle rom har eget bad og toalett, TV og radio.

Dere kan velge mellom rom på selve slottskroen eller i romfløyen. I slottskroen finnes det 7 rom, som er de eldste og har sin egen sjarm med nydelig utsikt over slottsparken.

I romfløyen, som er bygget rundt 1980, ligger de øvrige 19 rommene fordelt på to etasjer. Alle rommene i fløyen har plass til en ekstra seng. Rommene i første etasje har en også en flott terrasse som vender mot et grøntområde og hvor man kan se solnedgangen.

Verdt å se

 • Gram Slot (0.2 km)

  Det flotte Gram Slot ligger omgitt av vollgraver i grønne omgivelser. Slottet ligger i den hyggelige byen Gram, hvor det generelt er en fin stemning. Slottet brukes i dag som eventhus. Her er det kapasitet til nærmere 50.000 gjester og det er både konserter, ferieleiligheter og et stort økologisk jordbruk. Dessuten settes det stor pris på historie, kultur, arkitektur og natur, som også presenteres på slottet.

  Gram Slot
  Gram Slot
 • Ribe Vikingecenter (20.6 km)

  Bli med på en fantastisk reise tilbake til den gangen vikingene hersket i Ribe. Føl historien tett på kroppen og hør historiene om de gamle danene og deres liv og levesett og prøv selv å være viking for en dag. Ta en tur over markedsplassen og møt de dyktige sølvsmedene og glassperlemakerne. Besøk vikingenes hus og spesielt det flotte tinghuset med kalkmalerier. Prøv å skyte med langbue eller delta i trening som hører med til å kunne bli en ekte viking. Lær mer om deres matvaner, og ellers la fantasien ta over og opplev stemningen som Ribe Vikingecenter gjenskaper til fulle.

  Ribe Vikingecenter
  Dra på en fantastisk reise tilbake til da vikingene hersket i Ribe
 • Ribe Domkirke (21.4 km)

  Ribe Domkirke (Vor Frue Kirke), byens pompøse kjennetegn, kan ses fra langt unna. Nordens Apostel Ansgar byggede Danmarks første kirker (i tre) i Slesvig og Ribe rundt 860. Den nåværende kirken er påbegynt mellom 1150 og 1175 og stod ferdig mellom 1225 og 1250. Etter tallrike om- og påbygninger fremstår kirken som Danmarks eneste fem skipede kirke, preget av skiftende stilarter og med mange interessante detaljer.

  Ribe Domkirke
  Vår Frues Kirke i Danmark
 • Vadehavscentret (29.8 km)

  Dra på bilferie i Danmark og opplev Vadehavet. Vadehavscentret arrangerer spennende turer, hvor dere har muligheten til å oppleve Nationalpark Vadehavets unike natur og kultur sammen med en fagutdannet naturveileder. Bli med på selsafari og opplev seler i deres naturlige omgivelser. Finn billige hoteller i området hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien på oppdagelsesferd i den danske naturen. 

  Vadehavscentret
  Dra på selsafari med Vadehavscentret og opplev dyrene i deres eget habitat.
 • Grænsehandel (68.2 km)

  Gjør et godt kjøp i en av de mange butikkene rett sør for grensen på deres neste bilferie til Sønderjylland eller Nord-Tyskland. Butikkene bugner av varer til billige priser, så dere finner helt sikkert noe dere kan kjøpe med dere hjem. Hvis dere har bestilt et opphold hos Risskov Bilferie, får dere dessuten et gavekort til en gratis flaske vin hos Fleggaard (1 flaske vin per voksen over 18 år).  

  Grænsehandel
  Gjør et godt kjøp i en av de mange grensebutikkene sør for grensen
Vis flere

Kart

Gram Slotskro
Slotsvej 52 6510 Gram

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom (fløjen)
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~10.99 år i ekstraseng 35% rabat
Barn 11~99.99 år i ekstraseng 0% rabat