Bilferie til HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn

Norsk | NOK

HB1 Design & Budget Hotel Wien Schönbrunn

Opplev Wiens kultur og historie, og bo tett på Schloss Schönbrunn

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Suveren beliggenhet overfor Schloss Schönbrunn i Wien
 • Flott utsikt over byen fra hotellet
 • Storbyliv med kunst, historie og kultur overalt
614,-
3~7 dager fra
1.229,-

Besøk hovedstaden i Østerrike

Fantastiske Wien

3 dager
Kun 1.229,- / spar opp til 172,-
SPAR
4 dager
Kun 1.819,- / spar opp til 267,-
SPAR
5 dager
Kun 2.399,- / spar opp til 373,-
SPAR
6 dager
Kun 2.989,- / spar opp til 469,-
SPAR
7 dager
Kun 3.529,- / spar opp til 615,-
SPAR
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 flaske vann på rommet
 • Gratis parkering
 • Gratis internett
Risskov Pakken

HB1 Hotel Schönbrunn ligger i den nydelige østerrikske hovedstaden Wien, i kort avstand fra fantastiske Schloss Schönbrunn, Wiens Tekniske Museum, metrostasjonen og bare 8 km. fra Wiens Historiske sentrum.

Hotellet

Fra hotellets rooftop bar i 6. etasje hvor frokosten serveres, har dere en meget flott utsikt over slottet og den skjønne parken ved Schloss Schönbrunn.

Frokostbuffeten består av brød, forskjellig kjøttpålegg, ost, marmelade, honning, nutella og frukt samt et stort utvalg av kaffe, te, kakao og juice. HB1 Hotel Schönbrunn serverer ikke middag, men gjestene kan til gjengjeld finne mange spennende restauranter like i nærheten. Hotellet har egen parkeringsgarasje mot et daglig gebyr. Gjestene kan gratis benytte hotellets internett.

Rommene

HB1 Hotel Schönbrunn har 96 moderne rom. Det er både enkelt-, dobbelt- og trippelrom til rådighet. Alle rommene har eget moderne bad med toalett og hårføner, et skrivebord, air-condition og en flatskjerm-TV. Det er mulig å få oppredning på en seng som er 180 cm lang.

Romtyper *

Enkeltrom

1 / 2
Værelset har tregulv av høy kvalitet og møbler i en 'sølvglans' finish. Sengene er eksklusive italienske lærsenger (180x200cm). Du finner også et skrivebord, flatskjerms-tv og badeværelse med bruser, make-up speil og toilet.
» Se flere romspesifikke bilder

Dobbeltrom

1 / 3
Værelset har tregulv av høy kvalitet og møbler i en 'sølvglans' finish. Sengene er eksklusive italienske lærsenger (180x200cm). Du finner også et skrivebord, flatskjerms-tv og badeværelse med bruser, make-up speil og toilet. Mulighet for 1 ekstra person i gjesteseng.
» Se flere romspesifikke bilder
Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1075 km fra
Kiel, Tyskland
1500 km fra
Hirtshals, Danmark
1600 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Schloss Schönbrunn (3km)

Schönbrunn Slott er en av Østerrikes største kulturskatter. Dette storslåtte barokkslottet omfatter hele 1.441 værelser og har siden midten av 1950-tallet vært et utrolig populært utfluktsmål for turister fra nær og fjern. Slottets historie strekker seg over mer enn 300 år, noe man tydelig kan legge merke til i de forskjellige arkitektoniske stilretningene. Den fantastiske slottshagen har vært åpen for offentligheten siden slutten av 1700-tallet.

Tiergarten Schönbrunn (2.2km)

Besøk Tiergarten Schönbrunn som er Wiens zoologiske hage, og også verdens eldste dyrepark. Denne flotte dyrehagen ble grunnlagt så tidlig som i 1752 og er en av noen få zoologiske hager i verden som har kjempepandaer. Den historiske dyrehagen byr dessuten på en mengde andre spennende dyr fra samtlige kontinenter.

Naturhistorisk Museum Wien (4.2km)

Naturhistorisk Museum Wien er et av verdens mest kjente museer og huser mer enn 30 millioner gjenstander. Temaene spenner meget bredt, men museets primære interesseområder er solsystemets opprinnelse, evolusjon og utvikling av livet på jorden, samt forhistoriske tradisjoner og skikker. Utstillingene omfatter bl.a. verdens største samling av meteoritter og en meget omfattende utstilling av dinosaurer og sjeldne fossiler.

Museumsquartier (4.8km)

Museumsquartier er et 60.000 m² stort område i Wiens Historiske sentrum og er et av verdens største kulturområder. Blant noen av områdets flotte bygninger, ligger hele åtte kulturelle institusjoner som bl.a. omfatter Leopold Museum, Arkitekturzentrum Wien, Kunsthalle Wien og MUMOK (MUseum MOderner Kunst) i Museumsquartier. Sistnevnte huser bl.a. verker av Andy Warhol, Picasso og Roy Lichtenstein.

Kunsthistorisk Museum Wien (5.1km)

Kunsthistorisk Museum Wien, ligger overfor Naturhistorisk Museum Wien, i utkanten av flotte Museumsquartier. Museet er fra annen halvdel av 1800-tallet og er Østerrikes største. Utstillingene ved museet spenner utrolig bredt og omfatter bl.a. verker av Jan Van Eyck, Johannes Vermeer, Thomas Gainsborough, Rembrandt og Diego Velázquez.

Hofburg (5.6km)

Hofburg ligger i Wiens Historiske sentrum og er et tidligere keiserlig slott. Det ble bygget på 1200-tallet og er siden den gang blitt utvidet betydelig. I dag omfatter slottsområdet en lang rekke bygninger slik som Østerrikes Nasjonalbibliotek og Den Spanske Rideskolen. Komplekset er dessuten delt inn i forskjellige fløyer slik som bl.a. den Sveitsiske fløyen og Leopoldinefløyen.

Schloss Belvedere (6.7km)

Belvedere er et enormt slottsområde fra barokk-tiden, og ligger sydøst for Wiens historiske sentrum. Selve Belvedere-palasset er delt opp i en nedre og en øvre del, med praktfulle galleri- og museumsutstillinger som strekkende seg fra 1600-tallet og frem til i dag. Den fantastiske Belvedere Slottshagen er en av Europas mest betydningsfulle historiske hager og er på UNESCO’s verdensarvliste.

Stephansdom (7.3km)

Stephansdom ligger på Stephansplatz i hjertet av Wiens historiske bydel og er en romersk-katolsk katedral fra 1147. I dag er kirken Wiens aller viktigste religiøse bygning, og tar hvert år imot nesten 3 millioner besøkende. Domkirkens spektakulære tak er et spesielt syn.

Burg Kreuzenstein (27.9km)

Middelalderborgen Burg Kreuzenstein ligger i en skogkledd fjellskråning, som idyllisk er omgitt av skoger og bakker. Gjennom historien har Burg Kreuzenstein alltid stått som forsvar mot forskjellige ubudne gjester. Dessverre ble store deler av slottet ødelagt under en kamp mot svenskene i midten av 1600-tallet. På slutten av 1800-tallet ble Burg Kreuzenstein restaurert og omdannet til et iøynefallende middelaldermuseum, som i dag tiltrekker seg mange besøkende.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 
Lørdag: 10 - 15

Andre hoteller i nærheten

Gasthof zum Kirchenwirt

Ta en sykkeltur i vakker natur

Salzburgerland

Herlige dager i Østerrike

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger m. frokost
 • 3 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 dag sykkelutleie
 • 1 x Fruktkurv

644,-
Kun
2.429,-

Vis kort

Tilbud sør for Salzburg

Les mer

Cityhotel Stockerau

Natur og kultur i Østerrike

Wien

Nord for Wien

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x 3-retters meny
 • 1 x velkomstdrink
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis lån av sykler (2 timer)

376,-
Kun
1.689,-

Vis kort

Vakker by rett utenfor Wien

Les mer

Hotel Goldenes Schiff

Inkl. 3-retters meny

Salzburgerland

Oplev Salzkammergut

Risskov Pakken - 4 dager inkl.
 • 3 x overnattinger
 • 3 x frokostbuffé
 • 3 x 3-retters meny
 • 1 velkomstdrink
 • Tilgang til velvære-avdeling

2.808,-
Fra kun
3.049,-

Vis kort

Unik luksusferie til fantastisk pris

Les mer