Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Hotel Panorama

Lido di Jesolo kalles også for Italias Miami med sine 15 km. strand og by

 • 2.025 km fra Svinesundbroen
 • 1.850 km fra Hirtshals
 • 1.450 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mot gebyr
 • Gratis internett

Om hotellet

Hotel Panorama ligger bare få skritt fra stranden i feriebyen Lido di Jesolo. Hotellet har en privat strand med liggestoler og parasoller. I Lido di Jesolo finner dere et stort utvalg av butikker, barer, restauranter, pizzeriaer og diskoteker. Dere kan også enkelt besøke Venezia bare 45 km. fra hotellet.

Hotellet tilbyr

Hotel Panorama ligger meget sentralt, bare få meter fra sjøen, langs Jesolos hovedgate med et stort utvalg av butikker, barer, restauranter, pizzeriaer og diskoteker. Hotellet har en egen bar, hvor dere kan slappe av etter dagens opplevelser. Det er mulig å parkere ved hotellet for 4€ per dag. Hotellet har en privat strand med parasoller og strandstoler. Det er lov å ha med mindre hunder på opp til ca. 8 kg. Vennligst noter hundens størrelse i kommentarfeltet til slutt i bookingen. Det er ikke lov å ta med hunden inn i frokostrestauranten eller på den private stranden.

Rommene

Alle de hyggelige rommene har eget bad, hårføner, safe, telefon, kabel-TV samt balkong.

Merk at

Turistskatt på 1,5 EUR per person/døgn betales direkte til hotellet og inngår ikke i totalprisen.

Vis flere

Verdt å se

 • Aqualandia (5.1 km)

  Finn en billig ferie til Italia hos Risskov Bilferie og dra avgårde med hele familien til Veneto, hvor også Venezia ligger. Ikke langt fra Venezia ligger Aqualandia, som flere ganger har blitt kåret til Italias beste badeland og hører også til blant toppen i Europa. Med en billig ferie fra Risskov Bilferie kan dere besøke parken som byr på 80.000 m² med karibiske omgivelser, komplett med palmetrær, laguner og utallige aktiviteter. Aqualandia er det eneste innendørs badelandet i verden som har en ekte strand, kalt Shark Bay. Her finner dere mange rutsjebaner og én av dem, the Spacemaker, er helt spesiell fordi den involverer VR (virtual reality). Parken har eksistert siden 1989 og tilbyr noe for hele familien. Den har nemlig alt fra avslapping til ekstremsport. Finn barnevennlige hoteller til turen hos Risskov Bilferie og dra avgårde og ha det gøy i Aqualandia i Italia.

  Aqualandia
  Aqualandia er en morsom opplevelse, og dere er garantert masse moro i vann.
 • Sea Life Lido di Jesolo (23.6 km)

  Bare ca. 500 meter fra den store plassen i Lido di Jesolo ligger dette spennende akvariumet, som åpnet dørene i 2011. Her venter mer enn 5.000 vannskapninger fordelt på hele 30 tanker. Den fantastiske undervannstunnelen gjør at dere kommer helt uhyggelig nær når rokker og tropiske haier svømmer over hodet på dere! Et besøk her er perfekt på en uforutsett regnværsdag, hvor hele familien kan ha det gøy og kose seg.

  Sea Life Lido di Jesolo
  Sea Life byr på massevis av spennende historier fra undervannsverdenen
 • Golf Club Jesolo (6.6 km)

  Enten dere er erfarne eller relativt grønne golfspillere, tilbyr Golf Club Jesolo en 18-hulls bane som dere vil elske å gå rundt på. Det 900.000 m² store anlegget er som skreddersydd inn i det fantastiske omkringliggende kystlandskapet. Fairways er brede og de velholdte greenene er relativt store. Til gjengjeld vil visse tekniske aspekter bli testet av de mange vannhullene som er spredt utover den flotte banen. Derfor er det altså også utfordringer for selv de beste.

  Golf Club Jesolo
  Det er utfordringer for alle på Golf Club Jesolo
 • Cavallino-Treporti (18.2 km)

  Cavallino-Treporti er et turistområde som ligger helt ute på den vestligste spissen av halvøyen mellom Jesolo og Venezia. Områdets havn og knutepunkt, Punta Sabbioni, sørger for den mest optimale transportforbindelsen til og fra Venezia, og de øvrige venetianske øyene. Når det er sagt, skal det også sies at Cavallino-Treporti langt fra bare er et transit-område. Det er mange gode grunner til å bo her og nyte den unike naturen, som er helt ideell for gåturer og sykkelturer.

  Cavallino-Treporti
  Fra havnen Punta Sabbioni er der let adgang til Venedig og de omgivende øer.
 • San Doná di Piave (39.5 km)

  Det er vel verdt turen å besøke den historiske byen, San Doná di Piave, som ligger ca. 20 km. nord for Lido di Jesolo. Byen ble fullstendig gjenoppbygget i 1920-årene, etter å ha blitt svært skadet under 1. verdenskrig, men takket være arkeologiske undersøkelser vet man at området har vært bebodd helt siden forhistorisk tid. Noen av byens største attraksjoner inkluderer bl.a. den vakre Duomo, flere museer og byens flotte rådhus.

  San Doná di Piave
  Byens flotte rådhus er bare én av mange spennende bygninger dere kan oppleve på ferien deres nær Venezia
 • De venetianske øyer (0.0 km)

  De tre viktigste venetianske øyene er Murano, Burano og Torcello, som alle tre har noe spesielt å by på. De kan alle lett nås med båt, enten fra Venedig eller fra Punta Sabbione hvis dere er på ferie i Lido Jesolo. På Murano kan dere oppleve glassblåserkunst, som gjennom flere hundre år har prydet Venedig. Burano er et hyggelig lille fiskersamfunn med fargerike hus og et lite museum, og Torcello er en sjarmerende liten øy, med bare 150 innbyggere, hvor én av hovedattraksjonene er den tidligere domkirkens vakre mosaikker fra 1300-tallet.

  De venetianske øyer
  Glassblåserkunst på Murano og fargerike hus karakteriserer Burano
 • Treviso (46.1 km)

  Treviso er en vakker og sjarmerende mellomstor by som ligger i Veneto-regionen. Ikke desto mindre er den fremdeles en skjult perle, ettersom den ofte overskygges av regionens mer populære steder som selveste Venezia og Lido di Jesolo. Dermed er byen perfekt hvis dere lengter etter å dere litt vekk fra disse turistfylte byene, og få en mer autentisk opplevelse. Treviso har faktisk alt man kan ønske seg av en italiensk sightseeingby med sine middelalderlige bymurer, vakre kanaler, smale brosteinbelagte smug og flotte, gamle kirker.

  Treviso
  Universitetsbroen og byens sentrale Piazzo
 • Venezia (46.2 km)

  Godt 15.000 hus, palasser og kirker fordelt på 117 øyer gjennomskåret av 177 kanaler og forbundet av 354 broer. I Venezia har tidligere tiders ubeskrivelige rikdom satt uutslettelige spor gjennom kultur, kunst og arkitektur på absolutt verdensnivå. Fall i staver på Markusplassen, utforsk kanalene i gondolene eller med vaporettoen og opplev Canal Grande fra Rialto-broen. Det utrolige fiske- og grønnsaksmarkedet „Campo della Pescaria" i Venezia er for ekte gastronomer. Dogepalassets arkitektur bør ikke gå uberørt, og å besøke den imponerende Markus-kirken med tusenvis av kvadratmeter gullmosaikker er et must for alle besøkende til Venezia - og er faktisk innen rekkevidde av attraksjoner som er like makeløse som byen er uendelig vakker.

  Venezia
  Byen Venezia er like historisk som den er uendelig vakker.
 • Verona (0 km)

  Verona er kjent for sine mange hus fra middelalderen. Det også her at Shakespeares kjente verk «Romeo og Julie» utspiller seg på den berømte altanen. Verona er også kjent for sitt Colosseum fra 1400-tallet.

  Verona
  Det var her i Verona at Shakespeare iscenesatte den romantiske kjærlighetshistorien mellom karakterene Romeo og Julie
Vis flere

Kart

Hotel Panorama
Via Bafile 343 30017 Lido di Jesolo

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 3~7.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 8~13.99 år i ekstraseng 30% rabat