Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Mullsjö Hotell

Kombiner avslapning med aktiviteter året rundt.

 • 260 km fra Svinesundbroen
 • 240 km fra Strømstad, Sverige
 • Restaurant
 • Innendørs svømmebasseng
 • Badstu
 • Treningsrom
 • Hund

Om hotellet

Midt i den gamle furuskogen i Syd-Sverige ligger Mullsjö Hotell, en moderne oase av et hotell i omgivelser med årelange tradisjoner på friluftsliv og rekreasjon. Legg gjerne miniferien til Mullsjö Hotell hvis dere drømmer om noen friluftsdager i Syd-Sverige. Her finner dere nemlig den gode stillheten og roen i den gamle skogen. Dagene går med til sunne aktiviteter, samt god mat og en knitrende peis om kveldene.

Hotellet tilbyr  

Mullsjö Hotell ligger idyllisk plassert like ved innsjøen Mullsjö, under tre mil nord for hovedstaden i Småland, Jönköping. Det hele begynte i 1930, da stasjonsmesteren Hjalmar Fagerberg så behovet for å skape et overnattingstilbud for tilreisende fra Göteborg. Storbyfolket reiste nemlig gjerne hit hvis de ville stå på ski i det snørike høylandet. Han bygde Mullsjö Hotell og siden har stedet holdt dørene åpne og ønsker sine besøkende velkommen den dag i dag til et moderne, veldrevet hotell.  

Med en fantastisk utsikt utover skogen, kan dere benytte dere av hotellets eget innendørsbasseng. Det finnes også badstu, solarium, treningsrom og bordtennis på hotellet. Nede ved innsjøen er det oppført et stupetårn, like ved en tennisbane. Landskapet rundt Mullsjön er som skapt for turer til fots og dere må gjerne leie en piknikkurv på hotellet og gjøre skogturen til en heldagsutflukt. Om vinteren kan dere gå på langrenn i samme området.

Hotellets egen restaurant «Gretas Mat & Vin» er oppkalt etter hotellgründerens ektefelle og serverer deilig mat basert på lokale råvarer. Hotellet er stolt av sitt kjøkken og setter god mat og drikke i høysetet.  

Det er gratis parkering og gratis trådløst internett på hotellet.    

Rommene  

På samtlige av de trivelige dobbeltrommene står det to senger à 90 centimeter bredde. Rommene er ellers utstyrt med eget bad med dusj, hårføner og badekåper. Alle rommene har telefon, tv og radio.

Merk at

Barn i foreldrenes seng har kun frokost inkludert i oppholdet.

Oppholdet inkluderer bare sluttrengjøring. Dette innebærer at det ikke blir gjort rent, redd opp eller skiftet håndklær under oppholdet. Nye håndklær kan hentes i resepsjonen mot avgift.

Vi gjør oppmerksom på at hotellet ligger "midt i naturen" noe som gjør at det kan være vanskelig å bevege seg (grusveier) på området med rullestol eller rullator.

Vis flere

Verdt å se

 • Mullsjö Alpin (11.4 km)

  Hvis dere legger turen til vinterstid kan dere pakke skiene og dra til anlegget Mullsjö Alpin. Her finnes det fem heiser og seks preparerte løyper med varierende vanskelighetsgrad. I tillegg er det to langrennsløyper på henholdsvis fem og ti kilometer. Dere kan eventuelt leie slalomski, langrennski og snøbrett.

  Mullsjö Alpin
  Mullsjö Alpin er et av Sveriges mest snøsikre alpinanlegg midt i et vintereldorado
 • Sand golfklubb (18.3 km)

  For alle erfarne golfspillere er det spesielt flott å komme til Sand golfklubb i Bankeryd i Syd-Sverige. Banen er regnet for å være en av de beste i hele Sverige, så dere burde unngå å utsette bestilling av teetid.

  Sand golfklubb
  Bestill i god tid når dere planlegger en langhelg med besøk til Sand golfklubb i Bankeryd i Syd-Sverige
 • Jönköping (26.6 km)

  Regionens største by, Jönköping, er en gammel handelsby. Her finner dere et rikt utvalg av butikker, som passer for enhver smak. Byen er en av de raskest voksende byene og det skjer alltid noe. Det er verd å besøke områder som City Park, spennende museer, konserter og teaterforestillinger i det nybygde kulturhuset "Spira", med mange kinoer og et av de største kjøpesentrene i Skandinavia; A6 center. Jönköping har også en hyggelig havn fylt med kafeer, utendørs terrasser, restauranter og barer.

  Jönköping
  Jönköping, er regionens største by og er vel verdt et besøk på en kjør-selv ferie.
 • Fyrstikkmuseet i Jönköping (26.6 km)

  Fyrstikkmuseet i Jönköping er å finne i en av de gamle fabrikkbygningene fra 1848. Historien viser at fyrstikkindustriens blomstringstid var på midten av 1800-tallet, og Jönköping vokste fort som et resultat av den lokale satsingen. Den gangen var Jönköping kjent i hele verden for sin produksjon av fyrstikker. På Fyrstikkmuseet som ligger ved havnen, kan dere se verktøy, maskiner, fyrstikkesker, etiketter m.m. fra gamledager.

  Fyrstikkmuseet i Jönköping
  Det var en gang da lille Jönköping kjent i hele verden for sin produksjon av fyrstikker på midten av 1800-tallet
 • Jönköpings Stadspark (27.0 km)

  På en høyde vest for sentrum ligger Jönköpings Stadspark, som ble anlagt i 1896. Dette er en flott naturpark, hvorfra det er utsikt over store deler av byen.

  Jönköpings Stadspark
  Gå en tur hånd i hånd i Jönköpings Stadspark, hvorfra dere kan se utover store deler av byen.
 • Fuglemuseet i Jönköping (27.6 km)

  I utkanten av Jönköping Stadspark, i en rød teglbygning fra 1914, ligger fuglemuseet i Jönköping med en stor samling ustoppede fugler. Samlingen består av 1450 ustoppede fugler fordelt på 330 arter fra perioden omkring år 1900. Museet rommer også 2580 egg fra svenske fugler.

  Fuglemuseet i Jönköping
  Fuglemuseet i Jönköping inneholder 1450 ustoppede fugler fordelt på 330 arter fra år 1900, og 2580 egg fra svenske fugler
 • Jönköpings Läns Museum (28.8 km)

  Det er mange severdigheter som det er verd å ta en titt på i Jönköping, slik som Jönköpings Läns Museum som ligger i sentrum av byen. Dette er det store regionale museet for det nordlige Småland. Museet har permanente utstillinger om områdets kulturhistorie gjennom 10.000 år og ulik malerkunst.

  Jönköpings Läns Museum
  Besøk Jönköpings Läns som har permanente utstillinger om områdets kulturhistorie gjennom 10.000 år og malerkunst.
 • Husqvarna Museum (41.0 km)

  Husqvarna ligger ca. 10 minutter med bil fra hotellet og her kan dere besøke Husqvarna Museum sentralt beliggende i byen. Museet viser utviklingen fra våpenfabrikk på 1600-tallet til en moderne storindustri på 1800- og 1900-tallet, som bl.a. produserte symaskiner, knallerter, sykler og motorsykler.

  Husqvarna Museum
  Fra våpenfabrikk på 1600-tallet til moderne storindustri av alt fra symaskiner til motorsykler i dag; hør mer på Husqvarna Museum
 • Bisonsafari i Hjo (49.1 km)

  Bli med på bisonsafari i byen Gate, en opplevelse som passer til alle aldre. På bisonfarmen er det omkring 135 bisonokser, som du vil komme nært innpå - et populær natureventyr. Det er også en café og gårdsbutikk på stedet. Finn en billig kjør-selv ferie til Sverige og møt de flotte bisonene. Dra på en ekte familieferie. Finn et billig weekendopphold for hele familien hos Risskov Bilferie.

  Bisonsafari i Hjo
  En bison er mellom 2,10 og 3,50 meter høy. Disse imponerende dyrene har et streif av det forhistoriske ved seg.
Vis flere

Kart

Mullsjö Hotell
Sjövägen 90 555 32 Mullsjö

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~12.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 13~99.99 år i ekstraseng 15% rabat