Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Spahotell Østlandet

Rabattkoden er nå aktiv

Spahotell Østlandet

Finn et spahotell et sted på Østlandet - med kort vei til hovedstadens forlystelser - når det regner i april, eller når løvet faller om høsten. Ta noen dager fri og bestill tid til et bad i utendørsbobler når snøen glitrer i den lave ettermiddagssola om vinteren.

Få et avbrekk midt i en ellers travel hverdag med pilates og varm steinmassasje. Gjør rom for nye tanker med kaldkulp. Finn noe å feire med boblebad etterfulgt av musserende. Uansett hvilken anledning det gjelder; spa i dag er en typisk ferievinner når livet krever noe ekstra. Noe å feire. Noe å tenke på. Eller begge deler.

Tenk kortreist og dra til Østlandet på spahotell i neste langhelg eller miniferie med venninnegjengen. Kombiner spaferien med en sommerkonsert og uteliv i Oslo. Eller velg aktive utedager med fine naturopplevelser langs Mjøsa. Kombiner disse opplevelsene med mindfullness og grønne planter, dampbad, kildevannsgrotter og spabehandlinger på ett av våre spahoteller øst i Norge.

La spaferien bli noe mer og legg inn noen ekstra dager på spahotell med sykkelturer i nedoverbakker og ensom elvepadling på stille vann. Pakk turskoene og unn dere noen fridager fri for lange flyturer, langt unna kontinentets køer og store folkestimer. Søk stille natur og rolig avkobling nær det som er hjemme.