Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort

Strömstad Spa

Nyt et herlig spa-opphold i sjarmerende Strömstad med Bohusläns vakre natur.

 • 21 km fra Svinesundbroen
 • 4 km fra Strømstad, Sverige
 • Resepsjonen er åpen 24/7
 • Restaurant
 • Bar
 • Wellness
 • Innendørs svømmebasseng

Om hotellet

Hotell Strömstad Spa ligger ved sjøen like utenfor Strömstad ca. to timer med bil fra Oslo. Hotellrommene er nyrenoverte, på samme måte som restauranten. Her kan dere slappe av med spa-behandlinger i det store, moderne spa-anlegget. Dessuten ligger hotellet rett ved sjøen og kan by på et herlig avbrekk fra hverdagen.

Hotellet tilbyr

Strömstad er et historisk kursted, og Strömstad Spa er en del av historien. Hotellet har 232 rom hvorav de fleste har utsikt mot sjøen, gjestehavnen og Strömstad Marina. Hotellets spa er på 2000 m2, fordelt på to etasjer. Her kan man tilbringe tiden med spa, trening, saltvannsbasseng, utendørs boblebad med sjøutsikt, badstu, tønne med snø og finsk badstu. Det finnes en Spa Shop ved siden av resepsjonen i andre etasje. Spa-området er åpent hver dag fra 07:00 til 21:00. Hotellgjester har gratis inngang. På hotellet finnes det også en fitnessavdeling som er modere utstyrt med alle treningsapparater dere kan ønske dere. Hotellets restaurant, Maritimus, har en fantastisk beliggenhet med sjøutsikt. Fra 2016 er restauranten nyrenovert med nytt delikat og elegant interiør. Her kan dere prøve noen av de gode vinene, en à la carte-meny og en stor og velsmakende middagsbuffe. Om sommeren kan dere innta maten ute på den flotte uteserveringen, samtidig med at dere har en nydelig utsikt over Strömstad og marinaen ved hotellet. Restauranten er åpen om kvelden søndag til fredag fra kl. 18-22 og på lørdager fra kl. 18-23.

Rommene

Hotellet disponerer 232 smakfullt innredede rom. Standardrommene er på 25 m2 og ligger i hotellets hovedbygning. De er innredet med dobbeltseng som består av to enkeltsenger hver 80 cm, bord med stol, lenestol, TV, og eget bad med dusj. Noen av rommene har sjøutsikt. Superiorrommene er på 46 m2, og er i sidebygget som ligger ti meter fra hovedbygningen, De har alle utsikt over den lille kanalen og sjøbodene på Nötholmen. I denne type rom er det mulig med ekstra seng og barneseng. De er innredet med eget bad med badekar, oppholdsrom med sofa og stoler, separat soverom, balkong, kjøkkenbord med stekeplater, kjøleskap, vannkoker og TV

Merk at

OBS! Aldersgrensen for SPA er 14 år. Barnetider er kl. 09.00 - 11.00 hver dag. Det er spesielle åpningstider i skole- og sommerferien. Kontakt hotellet for mer informasjon.

Vis flere

Verdt å se

 • Naturreservatet Nötholmen (0.2 km)

  Rett utenfor Strömstad finner du naturreservatet Nötholmen. Den tilbyr naturopplevelser og rekreasjon i et maritimt miljø.

  Naturreservatet Nötholmen
  Det er kort vei fra turen til Strömstad til naturreservatet Nötholmen
 • Blomsholms Säteri (10.4 km)

  Dra på en spennende familieferie og kjør-selv tur til Strömstad på den svenske vestkysten. Hvis dere er interesserte i historie, er området også opplagt til en billig miniferie. Blomsholm er et kulturhistorisk område langs E6 nord for Strömstad i Bohuslän. Området er rikt på fornminner, blant annet fra steinalderen, bronsealderen og vikingtiden. Her finner en blant annet Bohusläns største dommerring og Sveriges tredje største skipssetning. Finn en billig familieferie hos Risskov Bilferie og opplev Blomsholms Säteri, Strömstad på den svenske vestkysten.

  Blomsholms Säteri
  Opplev det spennende historiske området på en miniferie nær Strömstad
 • Sydkoster og Kosterhavets nasjonalpark (0.0 km)

  Ute etter en fantastisk naturopplevelse? Da bør dere besøke Kosterhavet maritime nasjonalpark som er Sveriges første maritime nasjonalpark. Kosterhavet Marine Nasjonalpark ligger i havet rett utenfor Strömstad. Her lever over 12 000 arter i havet og på land, side om side, i et av Sveriges mest artsrike områder. For å komme hit, kan dere ta en lokalferge.

  Sydkoster og Kosterhavets nasjonalpark
  Hopp på lokalfergen ut til Kosterhavet maritime nasjonalpark, der 12 000 arter lever side om side til lands og til vanns
 • Käringön, Smögen & Fjällbacka (55.6 km)

  Fjällbacka har rykte på seg for å være et sommerparadis, og det med rette. Her kan dere boltre dere på strender og klipper, og om det frister med øyhopping går det ferjer ut til de pittoreske Väderöarna fra morgen til kveld. Stikkord for hva som venter: Lune viker, hete svaberg og massevis av smarte badetrapper som bringer dere både ned og opp av det store blå. Merk at Smögen er en av Sveriges fineste og best bevarte uthavner. Ta en rusletur langs Smögenbryggene, gå tur langs klippene og finn deg en sandstrand eller et glovarmt svaberg å slikke sol på.

  Käringön, Smögen & Fjällbacka
  Smögen er en av Sveriges fineste og best bevarte uthavner, og ligger i Västra Götaland
 • Backa helleristninger (80.7 km)

  Dra til Sverige på en av de mange familievennlige reisene som arrangeres av Risskov Bilferie. Svenskene har også mange fine helleristninger; de har blant annet de fine jordbruksristningene i Backa med den kjente såkalte Skomakeren. Ristningene er direkte spor etter de menneskene som levde og arbeidet her for rundt 3000 år siden. Stedet er skiltet og har parkering.

  Backa helleristninger
  Opplev den svenske historien og besøk Backa helleristninger.
 • Oslo (0 km)

  Norges hovedstad er todelt; her pulserer det urbane livet i kjernen side om side med friluftslivet i «Marka» rundt byen. Hvis dere har hele dagen til rådighet kan dere rekke mye her i Oslo. Dette er en relativt liten hovedstad, geografisk sett. Og Oslo huser i dag langt under én million beboere. Dere kan lett rusle fra Karl Johan og opp til Grunerløkka, hvor serveringsstedene ligger på rekke og rad, eller ta trikken til Majorstuen for å handle i motebutikkene. Et populært rekreasjonsområde for byens befolkning, er Frognerparken med de kjente skulpturene og hyggelig servering. Her kan dere eventuelt ta en joggetur, lufte hunden, brette ut piknikteppet, grille, spille badminton eller bare sole dere mens dere kikker på folkelivet. Her finner dere også Norges største rosesamlig, tenk 14 000 planter fordelt på 150 ulike arter. På vei opp til Holmenkollen kan dere dra innom å spise lunsj på Frognerseteren restaurant. Stedet har vært i drift siden 1891, og her får dere smaken på retter fra et tradisjonelt norsk kjøkken. Utenfor Operaen kan dere nyte utsikten mot sjøen mens dere nipper til et glass vin, før eller etter en forestilling. Eller dere kan innta bakehuset på Losæter, den urbane sætra i Bjørvika, hvis dere vil lære å bake med urkorn. Oslo er som sagt todelt; storbyliv med friluftslivet tett på.

  Oslo
  Oslo er byliv og friluftsliv i ett. (Foto: nillemor og Anders Gjengedal/visitnorway.com)
 • Göteborg (0 km)

  Göteborg er Sveriges nest største by, og tilbyr supre shoppingmuligheter, koselige kafeer, flotte museer, restauranter i verdensklasse, en nydelig botanisk hage, morsomme familieattraksjoner, og ikke minst en skjærgård dere sjeldent har sett make til.

  Göteborg
  Innseilingen til Göteborg, en av Sveriges mest spennende og vakreste byer
Vis flere

Kart

Strömstad Spa
Kebalvägen 229 452 40 Strömstad

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~2.99 år i babyseng 100% rabat
Barn 0~4.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 0~11.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 12~99.99 år i ekstraseng 20% rabat