Miniferie i Kiel ved Hotel am Kieler Schloss

Norsk | NOK

Hotel am Kieler Schloss

Budgethotell med bra utgangspunkt for opplevelser i Kiel og omegnen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Mange trivelige konserter og tilstelninger i nærheten
 • Opplev stemningen i Holstenstrasse
 • Mange restauranter, barer, museer og butikker
621,-
3~5 dager fra
1.189,-

Inkl. halvpensjon

Sentralt i Kiel

3 dager
Fra 1.189,- / spar opp til 301,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.779,- / spar opp til 456,-
Nedsatt
5 dager
Fra 2.359,- / spar opp til 622,-
Nedsatt
* Pris pr. person i standard dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis internett
 • I sentrum
Risskov Pakken

Dra et hyggelig opphold til den sjarmerende havnebyen, Kiel, og nyt et billig hotellopphold ved Hotell am Kieler Schloss, som har god en beliggenhet ved Kielerfjorden og slottet i byen.

Hotellet

Dette hyggelige og moderne budgethotellet ligger rolig plassert nær slottet i Kiel og er et bra utgangspunkt for en opplevelsesrik miniferie i Kiel. Her er det lagt opp til masse sightseeing, shopping og hygge med kort avstand til mange severdigheter.

En av de mest populære attraksjonene er Holstenstrasse; byens lange gågate, med fult av restauranter, barer, butikker og forskjellige museer. Her finnes også det berømte ”Kieler Brauerei” som er verd et besøk. Det arrangeres jevnlig konserter og forskjellige tilstelninger i hotellets nærområde, så der er alltid gode muligheter for kulturelle opplevelser under oppholdet på dette hotellet.

Start dagen med en god skandinavisk inspirert frokostbuffe, som serveres i hotellets hyggelige rammer. Middagen serveres ikke på selve hotellet, men på en restaurant som ligger mindre enn fem minutters gange fra hotellet.

Man kan parkere mot et daglig gebyr, og under oppholdet har dere gratis tilgang til internett.

Rommene

Hotellet har 86 lyse rom, som alle har en moderne og vennlig atmosfære. Det er både enkeltværelser og dobbeltværelser til rådighet, og noen av hotellets standard dobbeltværelser tilbyr mulighet for opp til to ekstra senger. Dessuten finnes det også ekstra komfortable Comfort dobbeltværelser.

Alle hotellets rom er innredet med eget bad med dusj og utstyrt med komfortable senger og TV.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

5 km fra
Kiel, Tyskland
450 km fra
Hirtshals, Danmark
700 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Kiel Zoologiske Museum (0.7km)

Kiel Zoologiske Museum er et av Tysklands eldste naturhistoriske museer og huser unike samlinger av høy vitenskapelig og kulturell verdi. Faktisk er det fra helt tilbake til 1600-tallet, men det var i løpet av 1800-tallet at museet virkelig utviklet seg til et av de viktigste zoologiske forskningsinstituttene i Tyskland.

St. Nikolaikirken (1.1km)

Den flotte evangeliske St. Nikolaikirken står på Alter Markt i Kiel og er byens hovedkirke og byens eldste bygning. Kirken er spesielt kjent for sitt utrolig flotte interiør med et prangende fløyalter og et enormt orgel.

Den 22. mai 1944 ble kirken bombet av de allierte. I 1950 ble den bygget opp igjen i en mer moderne stil.

Kiel War Cemetery (3.3km)

Kiel War Cemetery er en del av Kiels største kirkegård, Nordfriedhof fra 1878, som ligger nordvest for Kiel Altstadt. Krigskirkegården ble tilføyd i 1952 i overensstemmelse med Commonwealth War Graves Commisions byggebestemmelser (CWGC). Gravene omfatter mange forskjellige soldater av ulik rang og de høyt rangerte flåteoffiserenes minnesmerker understreker viktigheten av Kiel som flåtebase.

Botanischer Garten Kiel (4.3km)

Kiels store flotte botaniske have er å finne rundt Christian Albrechts Universitet. Haven har hele syv veksthus, med mange spennende og eksotiske planter, delt inn i klimatiske temaer. I visse perioder i løpet av året, kan man også være heldig å se sommerfugler.

Tiergehege Tannenberg (5.9km)

Tiergehege Tannenberg er et pent naturområde ved Østersjøkanalen nord for Kiel. Det flotte området er preget av store skoger og enger og små idylliske elver og innsjøer med et rikt dyreliv med mange forskjellige arter, slik som okser fra det skotske høylandet, villsvin, rådyr og dådyr. De ufarlige dyrene ferdes fritt omkring i området, mens de farlige dyrene inngjerdet.

U-Boot U 995 (20.7km)

U-Boot U 995 er den eneste tyske u-båden fra 2. Verdenskrig som man fortsatt har muligheten til å komme inn i. Her får dere et helt unikt innblikk i besetningens liv ombord. U-båten som var aktiv under den 2. Verdenskrig, ble gjort om til museum i 1972, og har siden den gang hatt over 12,5 millioner besøkende. Kom forbi og opplev historien, og se også på Laboe Naval Memorial som ligger i kort avstand fra u-båten.

Bordesholm (23.6km)

Bordesholm ligger i Slesvig-Holsten mellom Kiel og Neumünster. Omgivelsene ved byen er preget av skog, vann og grønne enger. Byen ligger ved Bordesholm innsjø, hvor det er en utmerket tursti på 6 km, hvor dere langs veien kan slappe av med en kopp kaffe eller et glass øl.

Hovedsymbolet i Bordesholms byvåpen er en stor lind. Denne linden er 675 år gammel, 7 meter i diameter og står foran klosterkirken i byen, som er verdt et besøk. Kirken har en vakker altertavle, et flott krusifiks og en fin prekestol.

Bordesholm er dessuten et ideelt sykkelområde. Her er det svært lite trafikkstøy og plass til å nyte landskapet. Det kan anbefales å besøke byens turistinformasjon, hvor dere kan få et kart over området. Mange steder i landskapet vil dere støte på hyggelige gårdsbutikker med lokale produkter.

Schönberg (26.9km)

Schönberg er mest kjent for de to hyggelige strandkvarterene, Kalifornien og Brasilien. Utover den lekre Kalifornien-stranden, som byr på alt fra vannsport og bading til minigolf, finner dere også et spennende museum i Schönberg; ”Kindheitsmuseum”, som er et annerledes leketøy-museum. Gjennom blant annet dokumenter, leketøy, bamser og dukker får dere et innblikk i barndommen, slik den var for over 100 år siden. Dette er moro for både barn og voksne å se.

Dra på en hyggelig utflukt til Kiel fyrtårn med båt. Turen starter fra den 250 meter lange moloen, ”Schönberger Seebrücke”. På den hyggelige turen, som tar ca. 2 timer, tilbys dere herlig middag fra grillen. Utflukten fra Schönberger Seebrücke til Kiel fyrtårn er mulig i sommermånedene (juli og september). Turene avholdes normalt tirsdag, onsdag og torsdag. Undersøk tidspunktet før dere drar hjemmefra.

Plön (31.4km)

Når dere kommer til Plön, er det første dere får øye på det flotte slottet: grandiost og hvitt troner den nydelige bygningen over byen. Renessanseslottet ble bygget på 1600-tallet og var inntil 1761 stamsetet for hertugene av Plön. På 1800-tallet var slottet dessuten sommerresidens for Kronprins Frederik, senere Frederik d. 8.

Eckernförde (28.7km)

Byen har litt av en historie at by på; pesten herjet på 1600-tallet, da nesten alle innbyggerne døde, og byen ble plyndret under tredveårskrigen og igjen under Napoleonskrigene og har siden vært kasteball mellom Danmark og Preussen, sist under treårskrigen, også kjent som Schleswig-krigen fra 1848 til 1850, hvor Danmark mistet sitt ruteskip Christian VIII samt fregatten Gefion, da de forvillet seg inn i Eckernförde-bukten og nesten ble desimert av det preussiske kystbatteriet. Fregatten Gefion ble så restaurert og inngikk i den tyske forbundsflåten under navnet Eckernförde.

Ta en spasertur inn til Eckernförde sentrum og opplev det gamle rådhuset fra 1500-tallet, som var i bruk frem til 1984, og som i dag fungerer som bymuseum. Her fortelles den spennende historien om byens utvikling fra 1200 til i dag i form av vekslende og informative utstillinger. Fortsett gåturen gjennom byen og vend nesen mot nord, over trebroen mot Borby kirke, som er en vakker romansk kirke bygget av kvaderstein på 1110-tallet, og som derfor også hører til en av de eldste i Sydslesvig. Ikke langt fra kirken, ned mot vannet, ligger Ostsee Info-Center, som har forskjellige utstillinger om Østersjøen og om elementene i dette vakre havet. Lær mer om dyre- og plantelivet og kom tett på Østersjøens forunderlige geologiske historie, en opplevelse hele familien vil verdsette.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel Kiel by Golden Tulip

Inkl. halvpensjon

Østersjøkysten

I hjertet av byen

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • 2 x kaffe og te
 • Gratis parkering

324,-
Fra kun
1.429,-

Vis kort

Kultur, historie, shopping og utflukter

Les mer

Hotel Astor Kiel by Campanile

Miniferie i Kiel

Østersjøkysten

Sentralt i Kiel

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokost
 • 1 x velkomstdrink
 • Gratis kaffe/te på rommet
 • Gratis internett

210,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Bestselger til super pris

Les mer

IntercityHotel Kiel

Opphold med frokostbuffé

Schleswig-Holsteins

Havnebyen Kiel

Wild Offer - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • Gratis internett
 • Gratis transport med off. transport
 • 2 x MERIDIAN SPA & FITNESS

1.010,-
Fra kun
899,-

Vis kort

Sentralt i Kiel nær Kieler Förde

Les mer

Hotel Ostseehalle Kiel

Inkl. halvpensjon

Schleswig-Holsteins

Sentralt i Kiel

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 2 x 3-retters meny/buffé
 • Gratis internett
 • I sentrum

213,-
Fra kun
1.189,-

Vis kort

Hyggeligt hotell sentralt i Kiel

Les mer

Comfort Hotel Tom Kyle

Opphold med frokostbuffé

Schleswig-Holsteins

Sentral plassering i Kiel

Risskov Pakken - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger
 • 2 x frokostbuffé
 • 1 flaske vann på rommet
 • Gratis inngang til treningssenter
 • Gratis internett

462,-
Fra kun
1.019,-

Vis kort

Dra på familieferie til Kiel

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og personvernregler.