Romantisk miniferie på Hotel Cristina

Norsk | NOK

Hotel Cristina

Skjønne omgivelser i den lille byen Limone ved Gardasjøen

» Finn avstand fra hvor du bor

Highlights

 • Skjønn beliggenhet bare 500 meter fra Gardasjøen
 • Lekkert utendørs bassengområde med flott utsikt
 • Fantastiske opplevelser nær Gardasjøen
1.021,-
3~11 dager fra
839,-

Opphold i standardrom

Ferie ved Gardasjøen

3 dager
Fra 839,- / spar opp til 207,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.229,- / spar opp til 230,-
Nedsatt
5 dager
Fra 1.619,- / spar opp til 252,-
Nedsatt
6 dager
Fra 2.039,- / spar opp til 299,-
Nedsatt
7 dager
Fra 2.429,- / spar opp til 313,-
Nedsatt
8 dager
Fra 2.819,- / spar opp til 749,-
Nedsatt
11 dager
Fra 4.049,- / spar opp til 860,-
Nedsatt
* Pris pr. person i dobbeltrom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé inkl. drikke
 • Daglig gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin på rommet
 • 20% rabatt på greenfee
Early Bird

Opphold i superior-rom

Ferie ved Gardasjøen

3 dager
Fra 929,- / spar opp til 232,-
Nedsatt
4 dager
Fra 1.389,- / spar opp til 259,-
Nedsatt
5 dager
Fra 1.839,- / spar opp til 327,-
Nedsatt
6 dager
Fra 2.299,- / spar opp til 345,-
Nedsatt
7 dager
Fra 2.749,- / spar opp til 402,-
Nedsatt
8 dager
Fra 3.199,- / spar opp til 879,-
Nedsatt
11 dager
Fra 4.569,- / spar opp til 1.022,-
Nedsatt
* Pris pr. person i superior rom

3 dager inkl.

 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé inkl. drikke
 • Daglig gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin på rommet
 • 20% rabatt på greenfee
Early Bird

Fra Hotel Cristina har dere en herlig utsikt utover Gardasjøen. Hotellet har flotte utendørs basseng med en bar og restaurant. Dere har også mulighet for å gratis benytte dere av wellness, den private stranden samt bassenget, badstuen og spa-avdelingen på Hotel Leonardo Da Vinci.

Hotellet tilbyr

Hotel Cristina ligger i Limone, i den nordlige delen av Gardasjøen i en åsside med en vakker utsikt utover Gardasjøen og fjellene. Hotel Cristina har gode fasiliteter som blant annet består av to flotte utendørs svømmebasseng, egen restaurant, bar og internett. Hotellet har en hyggelig bar ved bassenget hvor dere kan spise en god lunsj og/eller ta en drink mens dere betrakter den fantastiske utsikten. I hotellets bar er det kveldsunderholdning minst tre ganger i uken. 

Ca. 15 minutter fra hotellet ligger Hotel Leonardo Da Vinci hvor det er gratis for hotellets gjester å benytte seg av det innendørs svømmebassenget, badstuen, velvære-avdelingen og den private stranden. Fra Hotel Cristina går det en matebuss (0,8 EUR per pers.) ned til Limone sentrum. Det er gratis parkering på hotellet.

Rommene

Standard-rommene på hotellet er 20 m2 store og har en møblert balkong eller terrasse. Det kan ikke garanteres sjøutsikt fra standard-rommene, men alle rommene er hyggelig innredet med plass til maksimalt fire personer. Rommene har eget bad/toalett, hårtørker, TV, telefon og minibar (mot ekstra betaling). Merk at enkeltrommene på hotellet ikke har balkong.

Hotel Cristinas superior-rom er på 22 m2 og har møblert balkong eller terrasse med skrå sjøutsikt. Rommene har eget bad/toalett, hårføner, TV, telefon, klimaanlegg (i sommerperioden), kaffe- og te-fasiliteter og minibar mot ekstra betaling. Det er mulig å oppgradere til et superior-rom på neste side av bestillingsprosessen.

Hotellets panoramarom har møblerte balkonger med fantastisk panoramautsikt over innsjøen. Rommene er ca. 20m2 stor.

Legg merke til at bilder og planløsninger er veiledende og kan avvike fra det som vises.

Avstanden til hotellet

1225 km fra
Kiel, Tyskland
1650 km fra
Hirtshals, Danmark
1825 km fra
Svinesundbroen

Avstand til din hjemmeadresse

Fyll inn ditt postnummer, og vi vil fortelle deg avstanden fra byen din til hotellet. Det knapt være enklere.

Utfluktsmuligheter i nærheten av hotellet

Limone Sul Garda (1.4km)

Limone Sul Garda er en hyggelig by på vestbredden av Gardasjøen. Her bor rundt 1200 innbyggere, og byen er preget av hyggelige gater med små butikker, restauranter og caféer. På stranden kan dere nyte det fine været og ta en kjølig svømmetur i Gardasjøen.

La Limonaia del Castel (1.7km)

Besøk sitron-museet Limonaia del Castel. Et museum om sitroner er ikke bare for spesielt interesserte, men passer for alle som ønsker dere å lære mer om den lokale kulturen. Her har dere en fin opplevelse foran dere. Som navnet på byen også antyder, sitron-frukten har stor lokalhistorisk betydning, og den har alltid spilt en stor rolle for byen Limone Sul Garde. Dette kan dere opplever på dette lille, hyggelige museet i den nordlige delen av byen Limone Sul Garda.

Riva del Garda (12.4km)

Riva del Garda er en hyggelig liten by, som blant annet byr på butikker, caféer og restauranter hvor dere kan nyte servering i et deilig klima. Også ligger den, som navnet antyder, nede ved den vakre Gardasjøen.

Cascata del Varone (14.6km)

Det særegne fossefallet Cascata del Varone ligger 3 km nord for byen Riva. Gjennom mer enn 20 000 år har vann fra Tennosjøen hulet ut en rundt 70 meter dyp klippekløft som går inn i selve fjellet Her faller vannet ned fra en 98 meters høyde. Her kan dere kan utforsk stier, trapper og broer og slik oppleve både fjellet og fossefallet innenfra og utenfra. På grunn av kløftens helt spesielle mikroklima har det latt seg gjøre å opprette en liten botanisk hage. Den kan dere besøke i forbindelse med utflukten.

Torbole sul Garda (17.9km)

Den koselige lille byen Torbole på nordsiden av Gardasjøen ligger om lag tre kilometer øst for Riva del Garda, opp i bakkene i fjellet Monte Baldo, like ved munningen av den rike fiskeelva Sacra. Regionens milde klima har ført til at Torbole, med sine 3000 innbyggere, er blitt et populært turistmål. Surfere og seilere setter gjerne kursen mot Gardasjøen hvor vindforholdene ligger til rette for fine dager på sjøen. I sentrum av byen er det et godt utvalg av butikker med flere med barer, restauranter og noen diskoteker. Byens hyggelige havn og det gamle tollbygget «La Vecchia Dogana» er populære steder å nyte dagens siste solstråler.

Arco Slottet (17.4km)

«Castello di Arco» ble angivelig oppført rundt år 1000 e.Kr og er et praktfullt slott. Dette forlokkende historiske stedet bærer på en urolig fortid med mange beleiringer og store slag. Det har ofte hatt en ledende rolle knyttet til urolighetene som hersket i regionen i riktig gamle dager.

En tur hit vil være noe for både liten og stor. Her kommer hele familien tett på historiske brennpunkt som har formet regionen opp igjennom årenes løp. Det er også fint å rusle gjennom den sjarmerende middelalderbyen Arco, så bestill en billig bilferie eller et weekendopphold hos Risskov Bilferie og kjør selv til disse fascinerende opplevelsene!

Gardola (19.7km)

Landsbyen Gardola har rundt 600 innbyggere, og her finnes alt hva en kan forvente seg av en liten landsby: et bakeri, en slakter, to små kolonialer, et apotek, et postkontor, en kirke og et rådhus. Her finnes også et pizzeria og en lokal restaurant. Hver tirsdag kan dere besøke det ukentlige marked på Piazzale delle Ginestre.

Malcesine (29.4km)

Malcesine regnes av mange for å være den Gardasjøens desidert mest sjarmerende by. Ta turen hit og kom på innsiden av byen når dere rusler forbi de gamle, velholdte husene langs smale smug og brosteinbelagte gater som snor seg gjennom bymiljøet. Her er det mange fine butikker og sjarmerende serveringssteder. Slå dere gjerne ned på et sted med uteservering og sløs bort noen timer mens dere kikker på livet som rusler forbi. Denne byen er et utmerket valg for årets sommerferie med hele familien eller en romantisk ferie for to. Hvis dere tar turen hit bør dere huske å få med dere den gamle Palazzo dei Capitani og museet som holder til her med fremvisning av bilder laget av den kjente tyske forfatteren Johann Wolfgang von Goethe.

Gardasjøen (26.8km)

Nordmenn har fått øynene opp for Nord-Italia, også utenfor skisesongen. Gardasjøen ligger i Lombardia, den mest velstående og folkerike regionen i Italia. Her finner dere en sjarmerende drøm av flotte ferieingredienser: imponerende og blendende vakker natur, sjarmerende og atmosfæriske småbyer, pittoreske slott, hyggelige caféer og restauranter, seilturer på sjøen, flotte bademuligheter og kulturperlen Verona – Romeo og Julies by med den romerske arenaen.

Omgivelsene omkring Gardasjøen er fantastiske og har utallige utfluktsmuligheter. Besøk f.eks. et av de mest vesentlige byggverk i områdets historie, vinslottet Castelnuovo di Noarna. Slottet er bygget på ruinene av en gammel romersk bygning. Renoveringen ble startet i 1974 av Giulio Zani, som overtok såvel ruiner som tilhørende vinmarker. Bygningene fremstår nå flott renovert.

Reviews
Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Velg den pakken som passer dine ønsker og behov for din neste bilferie

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice

Kontakt oss:
Tel: 32 82 90 00
Email: info@risskov.no

Våre åpningstider er:
Mandag - Fredag: 9 - 17 

Andre hoteller i nærheten

Hotel San Pietro

Bestil innen 28.02

Gardasjøen

Ferie ved Gardasjøen

Early Bird - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé inkl. drikke
 • Daglig gratis te i baren (16-17)
 • 1 flaske vin
 • Gratis bruk av velvære-avdelingen

281,-
Fra kun
1.099,-

Vis kort

Sommerferie ved Gardasjøen

Les mer

Hotel Leonardo da Vinci

Herlige dager ved Gardasjøen

Gardasjøen

All-inclusive ferie

Early Bird - 3 dager inkl.
 • 2 x overnattinger m. frokost
 • 2 x middagsbuffé inkl. drikke
 • Gratis drikkevarer og snack (10-23)
 • 2 x lettere lunsj inkl. drikke
 • 1 flaske vin

172,-
Fra kun
1.169,-

Vis kort

Fantastisk familiehotell ved Gardasjøen

Les mer

Hotel Sogno del Benaco

Bestill innen 31.03

Gardasjøen

Opplev Gardasjøen

Early Bird - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 4 x 4-retters meny m. salatbar
 • 1 x Gratis pizza i lokale restauranter
 • 10% avslag i lokale restauranter
 • 1 flaske vin på rommet

1.301,-
Fra kun
2.079,-

Vis kort

Tilgang til privat strand ved Gardasjøen

Les mer

Garda Suite Hotel

Bestill innen 31.03

Gardasjøen

Opplev Gardasjøen

Early Bird - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 1 x Gratis pizza i lokale restauranter
 • 10% avslag i lokale restauranter
 • 1 flaske vin på rommet
 • Gratis bruk av velvære-avdelingen

645,-
Fra kun
2.599,-

Vis kort

Elegante rammer ved Gardasjøen

Les mer

Hotel Garda Bellevue

Bestill innen 31/03

Gardasjøen

Direkte ved Gardasøen

Early Bird - 5 dager inkl.
 • 4 x overnattinger m. frokost
 • 4 x 3-retters middag med salat buffé
 • 1 x Gratis pizza i lokale restauranter
 • 10% avslag i lokale restauranter
 • 1 flaske vin på rommet

1.351,-
Fra kun
2.039,-

Vis kort

Billig ferie ved Gardasjøen

Les mer
 
Dine data og cookies

Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen av risskov.no. Når du klikker "OK", aksepterer du bruken av cookies og Innstillinger.