Reisemål
Betaling

Betaling

Gavekort


Se detaljer om julemarked

Hotel Zur Linde

Nyt en flott atmosfære på et hyggelig familiedrevet hotell i den lille kulturelle domkirkebyen

 • 900 km fra Svinesundbroen
 • 450 km fra Hirtshals
 • 90 km fra Kiel, Tyskland
 • Restaurant
 • Bar
 • Hund
 • Parkering mot gebyr

Om hotellet

Nyt en fantastisk mini-ferie i koselige Meldorf, i den vestlige delen av Schleswig-Holstein bare kort avstand fra Vestkysten. Naturen står i høysetet i det vakre landskapet, mens dere også er nær flere interessante byer. Hotel zur Linde har en sentral beliggenhet midt i Meldorf like ved byens katedral og her vil dere bli møtt av en varm og gjestfri atmosfære.

Hotellet tilbyr 

Det koselige familiedrevne Hotel Zur Linde er et fint byhotell. På restauranten, som er åpen fra kl. 11.00 - kl. 22.00, serveres det både lokale spesialiteter og tradisjonelle retter. Dere kan også nyte en drink i den koselige Gaststuben hvor dere kan dele dagens opplevelser og oppdagelser med de andre gjestene. I tillegg har hotellet en herlig terrasse hvor dere kan slappe av dersom været tillater det. 

Parkeringen koster ca. NOK 25 per døgn på markedet rett overfor hotellet. Noen ganger er denne parkeringsplassen gratis. Hotellet har tre gratis parkeringsplasser, men det er først-til-mølla som gjelder.

Rommene 

De lyse dobbeltrommene har plass til opp mot 4 senger. Rommene er individuelt innredet med TV, radio, telefon og eget bad. Alle rommene er røykfrie. Hotellet har ingen rom i første etasje og ingen heis, så vi anbefaler ikke dette hotellet til bevegelseshemmede. Hvis dere vil ha en babyseng, kan dere markere dette i kommentarfeltet på neste side. En baby seng koster 5 € per dag og betales direkte på hotellet.

Merk at

Hotellet har ingen rom i 1. etasje og ingen heis, så dette hotellet anbefales ikke for bevegelseshemmede.

Parkering koster ca. 25 kr per døgn på markedsplassen som finnes utenfor hotellet. Hotellet har selv bare 3 parkeringsplasser og her er det førstemann til mølla.

Vis flere

Verdt å se

 • Heide (13.9 km)

  Heide er kjent for å ha Tysklands største markedsplass med populære Wochenmarkt hver lørdag morgen og formiddag. Her kan dere finne stort sett mange tradisjonelle ting fra området. Det er også anbefalt å gå en tur i Heide og kikke nærmere på byens flotte arkitektur. Gå forbi St. Jürgen-kirken, som etter en brand blev gjenoppbygget i 1560. Gå også forbi det gamle pastoratet, som ligger like overfor kirken som ble bygget i 1739. Postelheim på Südermarkt er bygget under nyrenessansen, mens Dreetörn-Hus, fra 1733, ble oppført under barokkalderen. 

  Heide
  Gaterom fra Heide, byen med det populære gatemarkedet Wochenmarkt. Et must å oppleve hvis dere er i området
 • Büsum (20.3 km)

  Büsum er en meget populær by og mange turister kommer hit hvert år. Det er ikke mange som vet at byen for 400 år siden lå på en øy – midt i Vadehavet. Først mot slutten av 1500-tallet ble Büsum landfast som følge av naturlig landvinning. Fra den idylliske havnen er det kun noen få meter til Grünstrand med dens mange strandkurver og hvilesoner. Det rød/hvit-stripete fyrtårnet er spa-byen Büsums varemerke. Spa-byen er også kjent for reker, gåturer ved Vadehavet og en gresskledd strand. Den romantiske havnen er full av liv og her kan dere nyte stemningen.

  Büsum
  Det er ikke mange som vet at spabyen Büsum lå på en øy – midt i Vadehavet – for 400 år siden
 • Dithmarscher Wasserwelt (17.1 km)

  Besøk badelandet Dithmarscher Wasserwelt med ute- og innemoro for hele familien. Her er det bl.a. et 50 meter langt innendørsbasseng, utendørsbasseng, vannsklier, samt biosauna, finsk sauna og 32 graders basseng.

  Dithmarscher Wasserwelt
  Besøk badelandet Dithmarscher Wasserwelt med ute- og innemoro for hele familien.
 • Helgoland (20.8 km)

  Fra Büsum kan dere seile til Helgoland. Helgoland har gjennom tidene hatt en omskiftelig tilværelse. Kolonisert i det 8. århundre av friserne og siden underlagt bl.a. Danmark og hertugdømmet Schleswig. De to øyene som utgjør Helgoland ble tysk i 1890 da engelskmennene byttet den mot Zanzibar. Dens strategiske beliggenhet medførte allerede under 1. verdenskrig til en sterk befestning av øya. Frem til 2. verdenskrig gjorde Hitler den om til en mektig ubåtsbase. Under 2. verdenskrig ble den derfor også hardt rammet og etter krigen brukte engelskmennene den som treningsmål for bombeflyvere, inntil de den 18. april 1947 forsøkte å sprenge den i luften. 6800 tonn med sprengstoff klarte derimot ikke å utslette øya. I 1952 ble den atter en gang bebodd og gjenoppbygget, og i dag er den et av Tysklands mest populære reisemål og tollfrie område.

  Helgoland
  De to øyene som utgjør Helgoland ligger i Nordsjøen utenfor vestkysten av Schleswig-Holstein
 • Eider-Sperrwerk (27.5 km)

  I utkanten av Tønning i sydvestlige Schlesvig ligger Ejderdemningen som er litt av et syn. Da den ble innviet i 1973, var formålet at beskytte utsatte landområder mot stormfloder. Dette var som følge av noen voldsomme oversvømmelser etter en stormflod i 1962. Samtidig skulle demningen også være med på å regulere vannstanden i Ejderen.

  Eider-Sperrwerk
  Med sin lengde på 4,8 km. er Ejderdemningen Tysklands største kystsikring.
 • Multimar Wattforum (33.1 km)

  Multimar Wattforum er det offisielle informasjonssenteret for det UNESCO-listede slesvig-holsteinske vadehavsområde. På en interaktiv måte lærer kan dere lære alt om naturen og dyrelivet i dette unike landskapet.

  Multimar Wattforum
  Multimar Wattforum
 • Husum (53.6 km)

  Besøk den lille havnebyen Husum med sin hyggelig maritime atmosfære. Gå langs byens kultursti, som tar dere forbi 32 av byens viktigste historiske og arkitektoniske steder. På turen kommer dere bl.a. innom det gamle rådhuset, Marien-kirken, Theodor Storms fødehjem og en gammel herregård samt flere av byens spennende museer. I den gamle landsbyens hyggelige små gater ligger det flere gourmetrestauranter og havnekneiper, hvor dere kan nyte noe godt.

  Husum
  Husum
 • Friedrichstadt (46.1 km)

  Friedrichstadt kan minne om en typisk hollandsk kanalby. Derfor kalles denne lille romantiske byen for "Lille Amsterdam". Byen ble grunnlagt av hollendere i 1621, hvor elvene Ejderen og Treene kommer sammen. Maleriske gavler og flotte fasader speiler seg i kanalene, mens husene har utskjæringer på dørene og vinduene. Hollendernes preg på byen er tydelig overalt.

  Friedrichstadt
  Friedrichstadt
 • Julemarkedet i Heide (13.8 km)


  Julemarkedet i Heide arrangeres på Südermarkt Plassen i Heide, og er fylt med hyggelige boder og underholdning. For eksempel kommer julenissen innom hver søndag og hilser på barna. I julemånedene finner dere Tysklands største julemarkedsplass her, med massevis av julestemning.  Fra Tysklands største julemarkedsplass brer Heides julemarked seg ut i byen. De mange bodene tilbyr et stort utvalg av julespesialiteter som for eksempel glühwein og wienerbrød. 

  I bodene finner dere også et stort utvalg av julegaveidéer, hvor tradisjonelle håndlagde produkter står side om side med flotte, moderne julegaver.

  På Heides julemarked er dere garantert ekte julestemning, og de mange tyske juletradisjonene er i høysetet. Hos Risskov Bilferie har vi en lang rekke hotelltilbud, som vil være et perfekt utgangspunkt til å dra ut og besøke ikke bare julemarkedet i Heide, men også noen av Nord-Tysklands mange andre julemarkeder for eksempel Lübeck, Flensborg eller Hamborg.

  Julemarkedet i Heide
  Opplev det stemningsfulle julemarkedet i Heide
Vis flere

Kart

Hotel Zur Linde
Südermarkt 1 25704 Meldorf

Barnerabatt

For å få barnerabatt må det være min. 2 betalende voksne i rommet. Rabatten er veiledende. Den eksakte barnerabatten står på bestillingsskjemaet.

Dobbeltrom
Barn 0~5.99 år i foreldrenes seng 100% rabat
Barn 6~14.99 år i ekstraseng 50% rabat
Barn 15~99.99 år i ekstraseng 25% rabat